7 Wagub Edinburgh 2018 NopémberPornografi dysfunctions seksual na wellbeing 5 Glasgow Wagub 2018 Désémber

Klik Di dieu pikeun News More

Sababaraha studi nunjukkeun yén sahenteuna 80% tina jalma kalawan kabiasaan seksual nu nyurung ngalaporkeun kaleuleuwihan pamakéan pornografi internét.Pikeun sababaraha tumuwuh tina jalma bingeing on porno bisa boga pangaruh négatip on kaséhatan, kabiasaan, hubungan, attainment, produktivitas jeung criminality. Hal ieu husus dirancang robah pikiran jeung kabiasaan di hiji tingkat pingsan na bisa ngakibatkeun karusuhan kabiasaan seksual nu nyurung.

Barudak anu utamana rentan ka épék na. Teu model trust tur sauyunan tapi rada promotes paksaan, kekerasan jeung kelamin unsafe. Urang ngalaporkeun on mangpaat quitting porno dumasar kana hasil panalungtikan panganyarna jeung carita ti jalma anu geus experimented kalawan eta. Ngepaskeun ka guy ngora kieu'S carita.

Pahala Yayasan nyaeta amal atikan pioneering nu ngajadikeun panalungtikan balik cinta, baham jeung internét pornografi diaksés ka publik lega. Simkuring geus accredited ku Royal College of General Practitioners ngajalankeun bengkel latihan 1 poé dina dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sarta fisik pikeun professional sakabeh rupa. Urang ngalakukeun ceramah di sakola sarta ngahasilkeun rencana pangajaran pikeun guru. Urang ogé mantuan organisasi ngartos dampak na di komunitas atanapi gaw.

Panalungtikan némbongkeun yén-jangka panjang, cinta seksual kalawan pasangan nyata dasar pangalusna pikeun kaséhatan, kabeungharan jeung minuhan. Simkuring teu kaluar ka larangan porno, tapi mantuan urang nyieun 'informed' pilihan ngeunaan pamakéan na guna ngaronjatkeun Chances maranéhanana ngarasakeun hubungan asih suksés. Di dieu téh pamariksaan diri latihan. Pahala Yayasan manten teu nawiskeun terapi atawa nyadiakeun nasihat légal tapi urang ngalakukeun ruteu plang nepi recovery pikeun lalaki sarta awéwé anu pamakéan geus jadi masalah.

Mangga wartosan kami lamun dipilampah informasi langkung lengkep ihwal salah sahiji perkara disebutkeun di dieu.

Pahala Yayasan téh mitra kalayan:
RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_new

Yayasan dana lotre badag ganjaranSarakah pornobrein Gary Wilson GludugUnLtd Award Yayasan Winner ganjaran

Nyitak Friendly, PDF & Email