Klik Di dieu pikeun News More

Pahala Yayasan nyaeta amal atikan pioneering nu Sigana di sains balik kelamin na cinta. Urang ngalaman ieu dina sistem 'pahala' otak urang, ku kituna ngaran urang. Pahala Yayasan museurkeun kana bentuk utamana modérn aktivitas seksual, nyaéta pornografi internét. Naon bingeing dinya ulah nepi ka mental sarta fisik urang kaséhatan, hubungan jeung liability di hukum?

Urang nyadiakeun hiji ABC pituduh kana otak urang on pornografi internét kusabab sakola, akademi jeung universitas condong teu ngajarkeun eta. Aya gunana, video senang nu mantuan ngajelaskeun materi teuing. Éta hartina sadaya jelema bisa nyieun 'informed' pilihan ngeunaan pornografi internét.

Simkuring teu kaluar ka larangan eta. Tapi Urang nyorot mangpaat quitting porno dumasar kana hasil panalungtikan jeung diri laporan panganyarna tina jalma anu miboga. -Jangka panjang, cinta seksual kalawan pasangan nyata dasar pangalusna pikeun kaséhatan sarta minuhan. Taya jumlah porno bisa bogoh ka anjeun deui. Malah, bisa ngahalangan Chances anjeun nyungsi eta. Anjeun malah bisa mungkas nepi sareng dmana kriminal kusabab eta. Teu ngan hiburan gratis.

Anjeun tiasa nyandak bagian dina pamariksaan diri ka assess sabaraha nya teuing. Urang plang ruteu ka recovery pikeun maranéhanana anu geus jadi dijerat ku eta. Urang nawiskeun hidayah on gedong resilience kana pamakéan nu nyurung jeung ka stress, kitu ogé tips on nyungsi cinta dina kahirupan nyata. Simkuring oge nawiskeun rangkeian jasa kaasup bengkel, ceramah jeung wawancara jeung para ahli. Mangga wartosan kami lamun dipilampah informasi langkung lengkep ihwal salah sahiji perkara disebutkeun di dieu.

Pahala Yayasan téh mitra kalayan:
RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_new

Yayasan dana lotre badag ganjaranSarakah pornobrein Gary Wilson GludugUnLtd Award Yayasan Winner ganjaran

Nyitak Friendly, PDF & Email