Klik Di dieu pikeun More News Blog

"Tina sadaya kagiatan dina internét, porno ngagaduhan poténsial pikeun janten kecanduan," saur ahli saraf neurologi Belanda Meerkerk dkk. 2006

Yayasan Ganjaran mangrupikeun hubungan anu naratas sareng amal pendidikan séks. Ngaranna asalna tina kanyataan yén sistem hadiah otak tanggung jawab ngajalankeun urang ka arah cinta sareng jinis ogé hadiah alami anu sanés sapertos kadaharan, kabaruan sareng pencapaian. Sistem pahala tiasa dibajak ku hadiah anu kuat artifisial sapertos narkoba, alkohol, nikotin sareng internét.

Yayasan Ganjaran mangrupikeun sumber konci inpormasi dumasar-bukti ngeunaan hubungan cinta sareng pangaruh pornografi internét dina kaséhatan méntal sareng fisik, hubungan, kahontal sareng tanggung jawab hukum.

Royal College of General Praktisi parantos akreditasi lokakarya pelatihan urang pikeun kasehatan sareng propésional sanésna ngeunaan pangaruh pornografi internét dina hate jeung kaséhatan fisik, kalebet gangguan seksual. Pikeun ngadukung ieu, urang ngadamel panilitian ngeunaan cinta, séks sareng pornografi internét tiasa diaksés ku masarakat umum. Tingali gratis kami rencana pangajaran pikeun sakola ayeuna sayogi duanana dina halaman wéb ieu sareng di Halaman web Suplemén Atikan Times, ogé gratis. Tingali teuing urang Pituduh kolot pikeun pornografi internét. Ampir mustahil ngobrolkeun hubungan cinta sareng hubungan seksual ayeuna tanpa ngaku peran pornografi internét. Éta mangaruhan ekspektasi sareng tingkah laku, utamina di kalangan nonoman.

panalungtikan ku Dewan Klasifikasi Film Inggris parantos mendakan yén di Inggris 1.4 juta murangkalih nonton porno. Welas belas taun atanapi rayi umur 60 per cent barudak mimiti ningali porno online. Kaseueuran, 62 persen, nyatakeun aranjeunna teu kahaja nabrak sareng henteu ngaharepkeun ningali pornografi. Kaseueuran sepuh, 83 persen, hoyong ningali verifikasi umur pikeun situs anu ngabahayakeun ieu. Sareng 56 persén umur 11 dugi 13 taun hoyong dijagaan tina bahan 'langkung ti 18 taun' online.

Ihtisar pondok

Verifikasi umur pikeun pornografi

Kami ngarékoméndasikeun 2-menit ieu animasi salaku primér. Pikeun penjelasan anu saé ngeunaan pangaruh porno dina uteuk, tingali ieu Petikan menit 5 tina dokumenter TV. Éta pitur neurosurgeon, panilitian ti Universitas Cambridge sareng pangalaman hirup tina sababaraha pangguna ngora.

Ieu sababaraha anu basajan pamariksaan diri latihan anu dirarancang ku neuroscientist sareng dokter pikeun ningali naha porno mangaruhan anjeun atanapi batur anu caket sareng anjeun.

Pornografi Internét henteu sapertos porno jaman baheula. Mangrupikeun stimulus 'supernormal'. Éta tiasa mangaruhan uteuk dina cara anu sami sareng kokain atanapi heroin nalika nuju rutin. Pornografi khususna henteu cocog pikeun barudak anu nyusun 20-30% pangguna dina situs déwasa. Ieu nyalira menerkeun panerapan verifikasi umur pamaréntah Inggris pikeun ngawatesan aksés ku barudak sareng ngajagi kasihatanna.

Barudak ngora sapertos tujuh nuju kakeunaan pornografi hardcore kusabab kurangna cek umur anu épéktip panalungtikan ditugaskeun ku Dewan Klasifikasi Film Inggris. Pornografi dilakukeun kanggo kauntungan, éta mangrupikeun industri multi-milyar dolar. Éta henteu dilakukeun pikeun ngajarkeun barudak ngeunaan hubungan séksual.

Eksperimen Sosial Pangagedéna

Pernah sateuacanna dina sajarah gaduh seueur bahan séks anu ngarangsang pisan janten sayogi sapertos ayeuna. Éta mangrupikeun percobaan sosial anu paling ageung dina régulasi manusa. Baheula pornografi hardcore hese diakses. Éta utamina sumping ti toko sawawa anu dilisensikeun anu ngalarang asupna saha waé anu sahandapeun 18 taun. Ayeuna, kaseueuran pornografi diaksés gratis ngalangkungan smartphone sareng tablet. Verifikasi umur anu épéktip pikeun anu datang teu aya. Ngaguna teuing ngahasilkeun a rupa-rupa of hate jeung fisik masalah kaséhatan sapertos kahariwang sosial, déprési, disfungsi seksual sareng kecanduan pikeun sebutan sababaraha. Ieu kajantenan di sadaya kelompok umur.

Panilitian nunjukkeun yén bingeing dina pornografi internét tiasa ngirangan minat, sareng kapuasan tina, hubungan séksual kahirupan nyata. Ningkatna jumlah lalaki ngora nepi ka umur tengah teu sanggup ngalakukeun séks séks sareng pasanganna. Jalma ngora janten langkung agrésif sareng telenges dina tingkah laku séksualna ogé.

Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan sawawa sareng profesional pikeun ngaksés buktos anu peryogi aranjeunna yakin pikeun nyandak tindakan anu leres pikeun ngabantosan penderita, klien sareng barudak sorangan. Pikeun samentawis ngaleungitkeun masturbasi, atanapi ngirangan frékuénsi salah sahiji, sadayana ngeunaan pulih tina kecanduan sareng masalah séks anu dipicu ku porno - henteu sanés. Yayasan Ganjaran henteu ngadukung pantang salaku gaya hirup permanén.

'Kakuatan Industri' porno Internét

Bingeing porno tiasa gaduh pangaruh négatip pikeun kaséhatan seksual, kaayaan méntal, kalakuan, hubungan, kameunangan, produktivitas sareng kriminalitasna. Salami pangguna terus binge, uteuk robih janten langkung bénten sareng langkung susah tibalik. Pamakéan kalana henteu mungkin nyababkeun cilaka. Parobihan otak fungsional anu aya dirékam kalayan sakedik 3 jam ngagunakeun pornografi per minggu.

Otak urang henteu acan diadaptasi pikeun Cope pisan-stimulasi. Barudak utamina rentan ka sumber henteuna gratis, ngalirkeun porno porno hardcore. Hal ieu disababkeun ku pangaruh anu kuat kana otak sénsitipna dina tahap pangembangan sareng diajar psikoseksual.

Kaseueuran pornografi internét jaman ayeuna henteu ngajantenkeun sauyunan sareng kapercayaan, tapi jinisna teu aman, paksaan sareng kekerasan, utamina ka awéwé sareng kaum étnis. Barudak nuju pamrograman anu peryogi pikeun tingkat anyar konstanta sareng tingkat luhur anu teu jelas yén mitra kahirupan nyata teu cocog. Éta ngalatih aranjeunna ogé janten pangunjung.

Dina waktos anu sami seueur anu ngarasa kurang séksual sareng gagal diajar kaahlian interpersonal anu aranjeunna peryogi pikeun ngembangkeun hubungan anu séhat, pikeun hubungan jangka panjang. Ieu nuju ka katiisan, kahariwang sosial sareng déprési dina nambahna angka.

kolot

Kaseueuran jalma pertama kalina nongton pornografi teu kahaja, kalayan langkung ti 60% murangkalih 11-13 anu parantos ningali pornografi nyarios yén nempoan pornografi na teu dihaja numutkeun nembé panalungtikan. Barudak ngajelaskeun perasaan "kasar" sareng "lieur". Ieu khusus dilarapkeun nalika aranjeunna ningali pornografi di handapeun umur 10 taun.

Ieu tiasa janten kejutan pikeun seueur sepuh. Upami anjeun hoyong diajar deui, tingali kami Pitunjuk Kolot pikeun pornografi Internét  . Tujuanana pikeun ngabantosan kolot sareng pangasuh pikeun paguneman anu nangtang sareng murangkalih anjeun sareng koordinasi dukungan sareng sakola upami diperyogikeun.  pulisi Kent ngingetkeun yén kolot tiasa dituntut kusabab 'sexting' murangkalihna upami aranjeunna tanggel waler pikeun kontrak telepon. Tingali halaman kami ngeunaan téxting sareng hukum di Skotlandia Sareng pikeun sexting di Inggris, Wales sareng Irlandia Kalér.

sakola

Kami nembé ngaluncurkeun séri GRATIS rencana pangajaran pikeun guru anu bakal ngungkulan "Pengantar Sexting"; "Sexting sareng Budak Brain"; "Sexting, the Law and You"; "Pornografi dina Percobaan"; "Cinta, Seks & Pornografi"; "Pornografi sareng Kaséhatan Méntal", sareng "Percobaan porno Anu Hebat". Éta mangrupikeun sababaraha latihan sareng sumberdaya anu ngeuyeuban, pikaresepeun sareng interaktif anu nyayogikeun rohangan anu aman pikeun murid ngabahas sadaya masalah anu penting. Henteu aya anu lepat atanapi éra, namung kanyataanna, janten masarakat tiasa nyandak pilihan anu tepat.

Pelajaran ayeuna cocog ogé pikeun sakola anu iman. Henteu aya pornografi anu ditingalikeun. Naon waé basa anu bertentangan sareng doktrin agama tiasa dirobih.

Yayasan Ganjaran Ngawas Panilitian

The Reward Foundation ngawaskeun panalungtikan anyar dina unggal dintenna sareng ngalebetkeun pamekaran kana bahan kami. Urang ogé ngahasilkeun panalungtikan urang sorangan, khususna ulasan tina panilitian pangénggalna supados anu sanés tiasa tetep mutahir kalayan kamajuan énggal.

Aya ayeuna genep studi yén demonstrate a link kausal antara pamakéan porno na harms timbul ti pamakéan éta.

Dina laporan The Reward Foundation, kami lapor carita ti rébuan lalaki sareng awéwé anu parantos ngembangkeun masalah dina pornografi internét. Panalungtikan informal ieu penting dina nganggap tren ayeuna anu tiasa lami bari ditingal dina panalungtikan akademik formal. Seueur anu parantos ékspérimén sareng ngiringan porno sareng parantos ngalaman rupa-rupa kauntungan méntal sareng fisik salaku hasilna. Tingali lalaki ngora kieu'S carita.

"Kecanduan porno"

Perusahaan pornografi parantos aya di garis payun pangembangan sareng desain internét. Overstimulasi konstan ku pornografi internét nyababkeun uteuk ngahasilkeun ngidam anu kuat pikeun langkung. Ngidam ieu mangaruhan pikiran sareng tingkah pangguna porno kana sababaraha waktos. Pikeun nambahan jumlah pangguna ieu tiasa nyababkeun karusuhan kabiasaan seksual nu nyurung. Diagnosis ieu énggal-énggal dihasilkeun ku révisi kasebelasan tina Klasifikasi Internasional Panyawat Kaséhatan Dunya (ICD-11) kalebet porno sareng masturbasi anu nyurung. Kaluar tina porno porno sareng onani ogé tiasa diklasifikasikeun salaku gangguan adiktif anu sanés teu ditangtoskeun nganggo ICD-11.

Dumasar kana panalungtikan panganyarna, langkung ti 80% jalma anu milari bantosan médis pikeun laporan kabiasaan séks anu nyusahkeun yén aranjeunna ngagaduhan masalah anu patali sareng porno. Lalajo ieu alus pisan TEDx obrolan (9 mnt) ti Januari 2020 ku ahli saraf anu dilatih Universitas Cambridge Casper Schmidt pikeun diajar ngeunaan "Kelainan Perilaku Seksual anu Pengkuh".

Filosofi kami

Pornografi ayeuna mangrupikeun 'kakuatan industri' dina hal kuantitas anu aya sareng tingkat stimulasi, dibandingkeun sareng pornografi bahkan 10 atanapi 15 taun ka pengker. Kagunaanna mangrupikeun pilihan pribadi, kami henteu kaluar ngalarang pornografi hukum pikeun jalma dewasa, tapi barudak kedah dijagaan. Onani pisan anu dirangsang ku pornografi tiasa nyababkeun masalah kaséhatan méntal sareng fisik pikeun sabagian. Kami hoyong ngabantosan pangguna dina posisi pikeun milih pilihan 'diinformasikeun' dumasar kana bukti anu pangsaéna tina hasil panilitian anu ayeuna aya sareng pilihan pamulihan plang, upami diperyogikeun. Pikeun samentawis ngaleungitkeun masturbasi, atanapi ngirangan frékuénsi, sadayana ngeunaan pulih tina hiji kecanduan, kaayaan séksual pikeun bahan inti anu inti sareng masalah seksual anu diinduksi ku porno - henteu sanés. Yayasan Ganjaran henteu ngadukung pantang salaku gaya hirup permanén.

Perlindungan Anak

Kami kampanye pikeun ngirangan aksés gampang murangkalih pornografi internét. Puluhan panalungtikan makalah nunjukkeun yén éta ngarusak barudak dina tahap rentan kamekaran otak. Aya naékna dramatis dina nyiksa seksual anak-ka-budak dina 8 taun ka pengker sareng dina tatu seksual anu patali sareng porno numutkeun para ahli kaséhatan anu parantos ngahadiran bengkel urang sareng bahkan mungkin Pati. Éta aya hubunganana sareng kekerasan rumah tangga, anu dilakukeun utamina ku lalaki ngalawan awéwé.

Kami nguntungkeun inisiatif pamaréntah Inggris pikeun ngalaksanakeun verifikasi umur anu épéktip pikeun situs porno komérsial sareng situs média sosial sahingga murangkalih moal gampang titajong ku jalan kitu. Éta moal ngagantikeun kabutuhan pendidikan ngeunaan résiko. Sareng saha anu nguntungkeun upami urang henteu ngalakukeun nanaon? Industri porno pirang-milyar dolar. Pamaréntah Inggris ngarencanakeun nungkulan porno anu sayogi ngalangkungan média sosial dina anu diusulkeun Bodas Paper Dina Online Harms. Teu mungkin hukumna dugi ka 2024 pangheulana.

bade teung

Inpormasi dina situs wéb ieu tiasa ngabantosan jalma ningkatkeun kasempetan pikeun menikmati hubungan seksual anu suksés, asih. Kami ngarencanakeun bagian anyar pikeun situs wéb dina satengah kadua taun 2020. Upami anjeun badé aya topik anu aya hubunganana, punten kami terang ku ngahubungi kami di info@rewardfoundation.org.

Yayasan Reward henteu teu nawiskeun terapi atawa nyadiakeun nasihat légal.  Nanging, urang ngalakukeun rute signpost pikeun pamulihan pikeun jalma anu panggunaan parantos janten masalah. Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan sawawa sareng profesional pikeun ngartos bukti sareng dukungan pikeun ngajantenkeun aranjeunna nyandak tindakan anu luyu.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

RCGP_Acrededit Mark_ 2012_EPS_new Reward Foundation

Dana KomunitasNCOSEUnLtd Award Yayasan Winner ganjaran

Magic Little Grant

Yayasan OSCR Skotlandia Régulator Ganjaran

Nyitak Friendly, PDF & Email