Kami sumber konci inpormasi dumasar buktina ngeunaan hubungan cinta sareng resiko ningali teuing pornografi.

Ngalenyepan ...Quitting porno...Dasar uteuk...Kaséhatan mental...disfungsi Erectile...hubungan...Hukum...Jasa pikeun Sakola...Pelatihan Profesional ... Cinta

Bérita paling énggal

Klik Di dieu pikeun More News Blog

Ganjaran Yayasan mangrupa zakat pelatih pendidikan pikeun pelajar anu nandakeun akreditasi ku Royal College of Practitioners General. Urang ngadamel ieu panalungtikan nuju porno bogoh, bandung sareng internét diaksés pikeun masarakat. Ieu mungkin keur ngobrol ngeunaan kelamin sareng hubungan cinta kiwari tanpa ngakuan peran pornografi internét. Panalungtikan némbongkeun yén bingeing dina pornografi internét tiasa janten nyurung kana waktos anu dipendak pikeun sababaraha pamaké tur tiasa ngaleungitkeun minat hubungan seksual dina kahirupan nyata.

Ihtisar pondok

Kami ngarékoméndasikeun dua ieu video sapertos Primer. Ieu ngan saukur butuh menit 20 tina waktos anjeun. Kahiji mangrupa sawala TED-menit 4 ku Stanford University Professor Philip Zimbardo katelah "The Demise of Atuh", Anjeunna susunan handap tangtangan. Kadua nyaéta TEDx dina halangan Gary Wilson "Tembok percobaan porno"Ngajawab tantangan anu, (16 mins). Duanana museurkeun kana budak budak, tapi kiwari, katresna beuki sasaran industri porno pikeun ngawangun pasar anu langkung ageung.

Pornografi Internét henteu kawas porno jaman baheula dina watesan dampak na. Ilaharna mah cocog pikeun barudak anu didamel 20-30% pikeun pamaké dina loka sawawa. Ieu nyalira menerkeun panerapan verifikasi umur pamarentah pikeun ngawatesan aksés ku barudak sareng ngajaga kaséhatanna.

Pernah sateuacan di sajarah parantos seueur teuing seksual bahan hipu-stimulasi parantos sadia kalawan bébas sakumaha ayeuna. Theta pangbadagna, percobaan sosial henteu diatur dina sajarah manusa. Lingkungan robah di 2016 nalika pidéo bébas, ngalirkeun, sepuh video sapertos dipeunangkeun ngaliwatan pita Broadband liwat alat sélulér. Openedta muka kotak Pandora.

kecanduan porno

Di dieu 2 video pondok anu ngajelaskeun kumaha geus kajadian. Kahiji nyaéta pondok, animasi zippy ngeunaan kecanduan porno. Ieu mangrupa animasi deui anu ogé ngécéskeun dasar.

Otak urang teu ngadaptasikeun pikeun gampang teuing hyper-stimulasi. Barudak sabagian rentan ka épék kuat internét porno alatan pangaruh panggung sareng diajar uteuk maranéhanana. Pornografi haratis, gampang diaksés, jepangna hardcore via smartphone, tablet sarta laptop ngamungkinkeun hésé pikeun nyegah. Pornografi loba dipaké dina iklan sareng pidéo musik pikeun ngahangsaan émosi anu kuat sareng ningkatkeun penjualan.

Paling pornografi internét kiwari henteu model sauyunan sareng amanah, padahal rada raya, baju sareng kekerasan, utamana ka awewe. Barudak keur ngarobihan otakanana kanggo peryogi konstanta, kabocoran tinggi anu mitra kahirupan nyata henteu tiasa cocog. Alsota ogé ngalatih éta voyeurs. Di sami sareng aranjeunna gagal diajar katerampilan interpersonal aranjeunna kedah ngembangkeun séhat anu sehat, asih hubungan kanggo jangka panjang. Hal ieu nyababkeun katiisan, kabingaan sosial sareng démprési dina jumlah panambah.

Kolot jeung Sakola

Urang ngobrol kolotna pikeun mantuan digitus aranjeunna geus yen paguneman uncomfortable kalawan barudak maranéhanana sarta mantuan koordinat rojongan jeung sakola. Tempo kami Bébas Kolot 'Guide to Pornografi Internét.

Urang neuteup teuing di pangaruh porno urang dina idin, sexting sarta offending seksual séjén babarengan jeung dampak panjang istilah tina hiji ngalanggar kana jobs, travel, sarta hirup sosial. pulisi Kent nyebutkeun kolotna bisa jadi prosecuted pikeun 'sexting' barudak maranéhanana urang lamun maranéhna boga kontrak pikeun telepon nu ngirimkeun bahan haram.

Pahala Yayasan nyadiakeun ceramah ka grup sataun sakabeh keur sakola sékundér jeung keur kelas individu ngeunaan pornografi jeung detoxes digital. Sajaba kami rék ngajalankeun rencana pangajaran pikeun guru ngagunakeun. Ieu dina tahap ahir keur piloted.

professional

Simkuring geus accredited ku Royal College of General Practitioners ngajalankeun latihan bengkel on dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sarta fisik. Eusi ieu ogé luyu pikeun maranéhanana jawab kaayaan isu pelecehan seksual di gaw nu. Contact us keur rinci ngeunaan acara buka na di-imah latihan sadia dina satengah beurang format dinten pinuh. The bengkel anu cocog pikeun saha jeung minat dina épék pornografi urang dina kabiasaan.

Pikeun ngarojong rencana pangajaran urang pikeun guru, urang anu ngembang mangrupa 'ngalatih palatih éta' workshop ngeunaan nu urang ngembarkeun leuwih di sasih datang. Asup nepi ka newsletter kami di suku kaca tetep nepi-ka-date jeung kamajuan.

The porno bubu

pausahaan Pornografi geus di Vanguard pembangunan internét jeung desain sangkan hyper arousing bahan seksual sadia bébas, on stream, via smartphone. overstimulation Hal ieu ngabalukarkeun cravings konstan anu dina gilirannana robah pikiran jeung kabiasaan hiji pamaké porno urang leuwih waktos tanpa kasadaran maranéhanana. Pikeun ngaronjatkeun angka pamaké ieu bisa ngakibatkeun karusuhan kabiasaan seksual nu nyurung baheulana kawanoh salaku 'kecanduan kelamin' dina sababaraha urang. Nurutkeun kana panalungtikan panganyarna, Leuwih ti 80% tina jalma néangan pitulung médis kalayan kabiasaan seksual nu nyurung boga masalah nu patali jeung porno. Bingeing on porno bisa boga pangaruh négatip on seksual kaséhatan, kabiasaan, hubungan, attainment, produktivitas jeung criminality. Kalawan bingeing biasa, anu parobahan otak ngaronjatkeun kana waktu.

Aya ayeuna genep studi yén demonstrate a link kausal antara pamakéan porno na harms timbul ti pamakéan éta.

urang ngalaporkeun carita ti rébuan lalaki sarta awéwé anu geus dimekarkeun pamakéan masalah pornografi internét. Loba geus experimented kalawan quitting porno na geus ngalaman rupa-rupa kauntungan méntal sarta fisik salaku hasilna. Tempo lalaki ngora kieu'S carita.

Filosofi kami

Jalma kadang menta facilitators kami lamun kami nganggo porno. Dina jawaban eta "euweuh" urang aja, tapi urang teu hayang nyaram batur ti lakukeun kitu. Ieu mangrupakeun pilihan pribadi. Najan kitu urang ulah rék nulungan jalma jadi dina posisi sangkan hiji 'informed' pilihan dumasar bukti ti panalungtikan ayeuna aya.

Urang kampanyeu pikeun ngurangan aksés gampang barudak keur pornografi internét kusabab puluhan panalungtikan tulak nunjukkeun yén éta ngaruksak ka barudak di panggung rawan maranéhanana ngembangkeun otak. Aya geus naékna dramatis dina anak-on-anak nyiksa seksual di 6 taun kaliwat, dina tatu seksual nu patali porno nurutkeun professional Podomoro anu geus dihadiran bengkel urang jeung kamungkinan malah Pati. Kami di ni'mat pamarentah Inggris Digital Ekonomi Act 2017 merlukeun verifikasi umur pikeun pamaké sakumaha eta mangrupakeun munggaran tur foremost ukuran perlindungan anak. Teu a bullet pérak, tapi mangrupakeun tempat mimiti perlu alus. Eta moal ngaganti butuh pangajaran ngeunaan resiko. Na saha pedah lamun urang ngalakukeun nanaon? The multi-milyar Industri dollar porno. porno nu sadia ngaliwatan média sosial bakal diurus di diajukeun Bodas Paper Dina Online Harms.

Informasi di ramatloka ieu bisa ngabantu urang ningkatkeun Chances maranéhanana ngarasakeun hubungan seksual sukses, asih. Di dieu maksudna sababaraha basajan pamariksaan diri latihan dirancang ku neuroscientists na clinicians ningali lamun porno anu mangaruhan anjeun atanapi batur deukeut anjeun. Pahala Yayasan manten teu nawiskeun terapi atawa nyadiakeun nasihat légal. Najan kitu, urang ngalakukeun ruteu plang nepi recovery pikeun jalma anu pamakéan geus jadi masalah.

Mangga wartosan kami lamun dipilampah informasi langkung lengkep ihwal salah sahiji perkara disebutkeun di dieu.

Pahala Yayasan téh mitra kalayan:
RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_new

https://bigmail.org.uk/3V8D-IJWA-50MUV2-CXUSC-1/c.aspxSarakah pornobrein Gary Wilson GludugUnLtd Award Yayasan Winner ganjaranPuseur pikeun Pemuda sarta Pidana KaadilanOSCR Skotlandia Amal regulator

Nyitak Friendly, PDF & Email