“Of sadaya kagiatan on nu internét, porno ngabogaan nu jambatan kakuatan ka ngajadikeun addictive,”- Walanda ahli saraf Meerkerk et al. 2006

porno make di luhur waktu is a mayor sabab of hate kasehatan gangguan, gairah disfungsi jeung uteuk impairment. Seksual nyekekek ngabogaan ngajadikeun a mainstream kagiatan jeung is nu kadua utama sabab of stroke in awewe di handap 42 taun.di luhur 80% of jelema néangan medis Tulung keur nu nyurung hal seks tingkah laku laporan maranehna ngabogaan a patali porno masalah.

TFR logo The ganjaran Yayasan

nu Balesan pandemen is a pioneering hubungan jeung awewe atawa lalaki pendidikan amal. nu nami asalna ti nu 'reward system' of nu uteuk nu mana drive sadaya motivasi. ieu ngawengku urang kahayang keur cinta, kelamin, kadaharan, nu anyar jeung sukses. tapi nu balesan sistim bisa be dirampog jeung cacad by sacara artifisial kuat ganjaran siga as narkoba, alkohol nikotin jeung nu internét. Internet porno is a biasa or "industrial strength" rangsangan. .Ta nanaon siga porno of nu kapungkur. siga kokain jeung heroin, it bisa mingpin ka nu nyurung or adiktif make iraha binged kana rutin. It bisa serius mangaruhan nu ngamekarkeun uteuk of a ngora teenager. nu uteuk kaperluan kasaimbangan ka tumuwuh jeung mekar.  nu Balesan pandemen is a konci sumber of dumasar-bukti inpormasi kira-kira bogoh hubungan jeung nu pangaruh tina internét porno on hate jeung fisik kaséhatan, hubungan, learning jeung sah résiko. We do teu tawaran terapi atawa nyadiakeun sah pituah.  Najan kitu, we do plang jalan ka kacageureun keur jelema anu porno make ngabogaan ngajadikeun bermasalah. urang tujul is ka Tulung nu make, kolot, professional jeung politikus ka aksés nu bukti jeung sokongan maranehna ngabutuhkeun ka nyokot cocok Peta.

FREE LESSON PLANS

Unduh gratis kami rencana pangajaran  on sexting and on internet pornography
dina ramatloka ieu sareng di Suplemén atikan Times.

49.6% lalaki sahandapeun 35 kalayan skor kecanduan porno tinggi ngalaman disfungsi erectile (Jacobs et al. 2021)

Pituduh Kolot pikeun Pornografi Internét

Age Verification Legislation for Websites and Apps containing Porn

Children make up 20-30% of users on adult Internet pornography sites. This alone should drive governments to implement age verification legislation to restrict access by children to protect their mental and physical health, and social development. Their health and privacy are affected by the absence of rules to protect them.

14

Taun atanapi langkung ngora *

Umur 60% barudak mimiti ningali porno

1.4

Juta*

# Barudak Inggris sabulan ningali pornografi

83

Persen*

Kolot hoyong verifikasi umur dina situs web porno

7

Taun*

Umur sababaraha barudak kakeunaan pornografi hardcore

* Déwan Britania Klasifikasi Film

Fotografi hatur nuhun ka Christopher Ivanov, Annie Spratt, Matheus, Farias sareng Nik Shuliahin via unsplash.com