Tentang Kami Tentang Kami

Yayasan Ganjaran mangrupikeun amal pendidikan anu naratas anu ningali élmu anu aya dina hubungan séks sareng cinta. Sistem hadiah otak urang mekar pikeun ngajurung urang kana hadiah alami sapertos tuangeun, beungkeutan sareng jinis. Ieu sadayana ngamajukeun salamet urang.

Kiwari, téknologi parantos ngahasilkeun vérsi 'supernormal' tina éta ganjaran alami dina bentuk junk food, média sosial sareng pornografi internét. Otak urang henteu acan mekar pikeun ngatasi overstimulasi anu disababkeun ieu. Masarakat ngalaman wabah gangguan tingkah laku sareng kecanduan anu ngancam kasihatan, pamekaran sareng kabahagiaan urang.

Di Yayasan Ganjaran kami museurkeun kana pornografi internét. Urang nempo dampak na on kaséhatan méntal sarta fisik, hubungan, attainment jeung criminality. Tujuan kami nyaéta ngajantenkeun panalungtikan anu ngadukung tiasa diaksés ku non-ilmuwan. Sarerea kudu bisa nyieun pilihan informed ngeunaan pamakéan pornografi internét. Urang nempo mangpaat kaluar porno dumasar kana panalungtikan sarta laporan jalma anu geus experimented kalawan quitting eta.  Tentang Kami

Di The Reward Foundation anjeun bakal mendakan pitunjuk pikeun ngawangun daya tahan kana setrés sareng kecanduan. Kami hiji didaptarkeun Skotlandia amal diadegkeun dina 23 Juni 2014.

Taros Kami:

email: info@rewardfoundation.org

Hapé: 0750 647 5204 sareng 07717 437 727

Tim manajemén

Mary Sharpe Yayasan GanjaranPrésidén Diréktur

Mary Sharpe, Advokat, parantos janten Chief Executive Officer kami ti saprak Maret 2021. Ti budak leutik Mary parantos katarik ku kakuatan pikiran. Anjeunna nyauran pangalaman profésional anu lega, pelatihan sareng beasiswa pikeun ngabantosan The Reward Foundation pikeun ngarengsekeun masalah nyata cinta, séks sareng Internét.

Mary réngsé gelar Master of Arts di Universitas Glasgow dina basa Perancis sareng Jérman sareng psikologi sareng filsafat moral. Anjeunna nuturkeun ieu sareng gelar Sarjana hukum. Saatos kalulusan anjeunna latihan salaku pangacara sareng Advokat salami 13 taun ka hareup di Skotlandia sareng salami 5 taun di Komisi Éropa di Brussel. Anjeunna teras damel damel lulusan di Universitas Cambridge sareng janten guru didinya salami 10 taun. Dina 2012 Mary balik deui ka Fakultas Advokat, Skotlandia Bar, pikeun nyegerkeun karajinan pengadilanna. Dina 2014 anjeunna henteu latihan pikeun nyiapkeun Yayasan Ganjaran. Anjeunna tetep janten anggota College of Justice sareng Fakultas Advokat.

 

 

Pahala YayasanAnggota Dewan kalebet….

Dr Darryl Mead nyaéta Ketua Yayasan Ganjaran. Darryl mangrupikeun ahli dina internét sareng jaman inpormasi.

Anjeunna ngadegkeun fasilitas internét umum gratis munggaran di Skotlandia di 1996 sareng parantos naroskeun pamaréntah Skotlandia sareng Inggris ngeunaan tantangan transisi urang ka masarakat digital. Darryl mangrupikeun Fellow of Chartered Institute of Library and Information Professionals sareng Associate Research Honorary di University College London.

Dina bulan Nopémber 2019 Darryl mungkas jabatanna salaku CEO Dewan The Reward Foundation sareng janten Pupuhu urang.

Anne-Darling Yayasan GanjaranAnne Darling nyaéta palatih sareng konsultan gawé sosial. Anjeunna nyayogikeun pelatihan Perlindungan Anak di sadaya tingkatan ka staf pendidikan di séktor sakola mandiri. 

Anne ogé ngirimkeun sesi ka kolot ngeunaan sagala aspek Kasalametan Internét. Anjeunna parantos janten duta besar CEOP di Skotlandia sareng ngabantosan ngadamel program 'Ngajaga Diri Aman' pikeun barudak primér handap.

Mo Gill The ganjaran yayasan anggota dewanMo Gill ngagabung Board kami di 2018. Manehna teh kacida ngamotivasi senior SDM profésional, spesialis Pangwangunan Organisasi, fasilitator, Mediator sarta Palatih. Mo gaduh pangalaman langkung ti 30 taun dina ngembangkeun organisasi, tim sareng individu.

Mo parantos damel di séktor umum, swasta sareng sukarela dina sajumlah peran anu nangtang anu saluyu sareng padamelan The Reward Foundation.

 

Kami henteu nawiskeun terapi. Urang ngalakukeun jasa signpost anu ngalakukeun. Pahala Yayasan henteu nawiskeun nasihat légal.

Yayasan Ganjaran damel pakait sareng:

Tentang Kami

Tentang Kami