TRF tumuwuh Sumberdaya

TRF ngembangkeun sumber daya sareng masihan anjeun inpormasi anu pang anyarna pikeun ngabantosan anjeun ngalangkungan poténsi bahaya tina ningali pornografi internét. Dina bagian ieu anjeun bakal mendakan seueur barang anu pikaresepeun. Kami parantos ngamimitian ngembangkeun bahan kami sorangan sareng kami resep tiasa nawiskeun ulasan buku, pidéo ngeunaan élmu porno, rekaman semedi mindfulness sareng seueur panilitian énggal. Kami ogé masihan naséhat ngeunaan cara kéngingkeun aksés kana makalah ilmiah asli.

Bari manusa disetir utamina ku emosi, téhnologi henteu. Hal ieu dumasar kana logika murni, diwangun ku algoritma dirancang grab jeung tahan perhatian urang. internet nyaeta sarana langsung pangaruh sarta miboga éfék berpotensi gede on shaping nilai budaya ti malah nu kulawarga. Ngarti épék nyaeta krusial mun wellbeing urang, utamana pikeun generasi upcoming urang. Pikeun ngabales gagasan ieu, urang geus ngadengekeun kumaha urang hoyong uninga ngeunaan cinta, baham, hubungan jeung pornografi internét. Kusabab pertengahan 2014 karya urang jeung jalma ngora jeung professional dina widang atikan séks geus kapanggih tingkat luhur dissatisfaction ngeunaan kualitas, relevansi sarta efektivitas sumberdaya ayeuna ngajar. TRF tumuwuh sumberdaya pikeun mantuan redress saimbangna ieu.

Wawakil ti The Reward Foundation ayeuna parantos nyarios di langkung ti dua belasan acara umum di Inggris. Kami ogé parantos nyarioskeun pamirsa propésional di Amérika Serikat, Jérman, Turki sareng Kroasia.

Kami geus diucapkeun jeung sakabéh Bentuk budak na katresna di sakola, sakumaha ogé ogé gawé bareng aranjeunna dina grup leutik na hiji hiji dadasar individu. Ieu dipingpin urang ngagunakeun tehnik Asasi Manusa Desain dipuseurkeun kana ko-ngamekarkeun sumber daya nu bisa alamat nu kelemahan bahan ayeuna.

Dina taun hareup The Reward Foundation ngarencanakeun pikeun ngahasilkeun rencana pelajaran pikeun dianggo di sakola dasar sareng sekundér.

Di handap ieu sababaraha sumber daya urang ayeuna.

Poto ku Vladyslav Melnyk dina Unsplash