Pelatihan CPD pikeun Profesional

Yayasan Ganjaran parantos diakréditasi ku Royal College of General Praktisi Britania Raya pikeun nganteurkeun lokakarya palatihan ngeunaan Pornografi sareng gangguan seksual ka kaséhatan sarta profésional séjén. Pelatihan kami dumasar kana bukti sareng kalebet panalungtikan neurosains sareng élmu sosial panganyarna dina widang munculna kecanduan internét. Kami nganggo istilah "disfungsi seksual" dina harti anu lega pikeun kalebet dampak pornografi internét dina kaséhatan fisik sareng mental, hubungan, prestasi sareng hubungan. Kami henteu nyayogikeun kursus-kursus pribadi pikeun samentawis bari urang nempatkeun bengkel online pikeun ngahontal pamiarsa anu langkung lega. Kursusna bakal diluncurkeun ku usum gugur 2022.

Latihan RCGP

Kami parantos ngirimkeun bengkel pelatihan ka dokter sareng psikiater; perawat; professional klinik kelamin; patugas kaséhatan seksual; guru SD jeung SMP; mahasiswa universitas; jaksa, advokat jeung hakim; pamingpin agama; pamingpin nonoman; pagawe sosial kaasup pagawe sosial kaadilan kriminal; manajer senior panjara, akademisi jeung PNS.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.