Porno panganyarna!

Tentang anjeun

Tentang anjeun dirancang pikeun mantuan Anjeun manggihan sumberdaya tailored husus pikeun kaperluan anjeun salaku pamaké, kolot, pasangan, jalma profésional atawa lamun heunteu resep. Ieu bakal sahandapeun konstruksi pikeun sababaraha minggu hareup jadi nambahan kategori anyar.

Di Yayasan ganjaran urang museurkeun hususna dina pornografi internét. Urang nempo dampak na on méntal sarta fisik kaséhatan, hubungan, attainment na criminality. Urang Tujuan nyieun panalungtikan ngarojong diaksés nepi non-élmuwan supados sadaya jelema bisa nyieun pilihan informed ngeunaan pamakéan pornografi internét. Urang nempo mangpaat quitting porno dumasar kana panalungtikan sarta laporan jalma anu geus experimented kalawan quitting eta. Urang nawiskeun hidayah on gedong resilience ka stress sarta kecanduan.

Pahala Yayasan geus dumasar gawé na on harti nu Kaséhatan Organisasi urang Dunya ngeunaan kaséhatan seksual:

"... kaayaan fisik, émosi, mental na sosial ogé-mahluk dina hubungan seksualitas; teu saukur henteuna kasakit, disfungsi atanapi infirmity. kaséhatan seksual merlukeun pendekatan positif jeung hormat ka seksualitas sarta hubungan seksual, kitu ogé kamungkinan ngabogaan pangalaman seksual pleasurable tur aman, bebas tina paksaan, diskriminasi jeung kekerasan. Pikeun kaséhatan seksual bisa attained tur dijaga, hak seksual sadaya jalma kudu dimangfaatkeun, ditangtayungan jeung kaeusi ". (WHO, 2006a)

situs urang teu némbongkeun pornografi nanaon.

Lamun hoyong ningali urang nyieun kaca pikeun grup husus sejen, mangga ngabejaan urang ngagunakeun formulir kontak di handap.

Ti dieu anjeun tiasa ngaitkeun kana halaman nganggo…

Nyitak Friendly, PDF & Email