Sumberdaya for geus dewasa

Sumberdaya for geus dewasa

Dina 'Sumberdaya pikeun jalma déwasa' kami netepkeun sababaraha titik awal anu saé pikeun saha waé anu badé jauh tina kabiasaan anu fokus kana porno.

Loba teuing pornografi internét tiasa ngakibatkeun masalah kaséhatan fisik jeung méntal dina sababaraha urang.

Tempat anu saé pikeun ngamimitian nyaéta ngadangukeun carita Gabe Deem, lalaki anu ngadegkeun Bangsa reboot. Di handap ieu Gabe diomongkeun di hiji acara Twisting Masculinity: The Harms of Pornografi jeung Ngora Boys jeung Lalaki keur Pusat Nasional Nksploitasi Sanggama di Washington DC (12.30).

Panalungtikan némbongkeun yén nomer anu aya masalah dina naékna. Situs ieu nyadiakeun informasi anu tiasa ngabantosan anjeun damel upami Anjeun Pamakéan geus jadi masalah sareng naon anjeun tiasa pigawé ngeunaan eta. Dupi éta mangaruhan anjeun hate or fisik kaséhatan? Geus éta ngabalukarkeun masalah pikeun hubungan? Geus eta mangaruhan kabisa anjeun ka carana museurkeun pikiran dina studi anjeun atanapi jam gawé? Naha anjeun ningali bahan anu sateuacanna kapendak pikageuleuhan atanapi henteu cocog identitas seksual Anjeun?

Kolega urang di The Naked Kaleresan Project parantos mroduksi animasi pondok anu berémonstran dumasar Jason sarta Ulysses tina mitologi Yunani kalayan sagala rupa ideu ngeunaan cara nyingkahan panggero siren pornografi internét (2.45).

Nyitak Friendly, PDF & Email