pitulung porno pikeun nonoman

Sumberdaya pikeun teens

Sumuhun, éta sagemblengna alam pikeun teens janten panasaran ngeunaan sex, utamana nalika jeung sanggeus puber, tapi jenis kelamin nu nembongan di pornografi online teu dirancang pikeun mantuan Anjeun manggihan jati seksual leres anjeun atanapi ngalenyepan asih hubungan seksual. Gantina tujuanana nyaéta ngahudangkeun emosi kuat sapertos di maneh anu rék tetep balik deui pikeun leuwih lengkep.

pornografi Internét mangrupakeun industri komérsial milyaran patut pon. Ieu aya keur ngajual iklan maneh na ngumpulkeun informasi pribadi ngeunaan anjeun nu bisa dijual ka pausahaan séjén for untung. Aya henteu hal kayaning ramatloka porno bebas. Aya resiko keur kaséhatan méntal sarta fisik anjeun, ngembangkeun hubungan, attainment di sakola jeung ka involvement di offending kriminal.

Alesan anu arousing bahan séksual ieu diwatesan pikeun barudak, saha handapeun 18 taun umur, geus moal bari senang anjeun, tapi ngajaga uteuk anjeun dina waktu kritis ngembangkeun seksual Anjeun. Ngan sabab boga aksés gampang pornografi ngaliwatan internet, henteu hartosna éta bahya atawa mantuan.

Hooked on porno

What is it like to be one of the many teens hooked on porn?  How to you get away from porn?  Here is some advice from recovering addicts Gabe Deem and Jace Downey.

Gabe Deem Talks About pamakéan nya ku porno na kumaha anjeunna kapanggih manéhna jadi masalah kalayan eta (1.06)

Gabe nyokot kami liwat carita recovery na (1.15)

Jace downey dina paguneman sareng Mary Sharpe. Perjalanan Jace kana kecanduan porno sareng ningkatna (2.02)

Mental effects of porn

nu mental effects of pornography are particularly serious when you are a teen. They can affect you for years to come. Today is the best day to learn more and begin a journey to improve your life without porn!

Nyitak Friendly, PDF & Email