Sumberdaya pikeun Teens

Sumberdaya pikeun Teens yayasan ganjaranSumuhun, éta sagemblengna alam pikeun teens janten panasaran ngeunaan sex, utamana nalika jeung sanggeus puber, tapi jenis kelamin nu nembongan di pornografi online teu dirancang pikeun mantuan Anjeun manggihan jati seksual leres anjeun atanapi ngalenyepan asih hubungan seksual. Gantina tujuanana nyaéta ngahudangkeun emosi kuat sapertos di maneh anu rék tetep balik deui pikeun leuwih lengkep.  Sumberdaya pikeun teens

pornografi Internét mangrupakeun industri komérsial milyaran patut pon. Ieu aya keur ngajual iklan maneh na ngumpulkeun informasi pribadi ngeunaan anjeun nu bisa dijual ka pausahaan séjén for untung. Aya henteu hal kayaning ramatloka porno bebas. Aya resiko keur kaséhatan méntal sarta fisik anjeun, ngembangkeun hubungan, attainment di sakola jeung ka involvement di offending kriminal.

Alesan anu arousing bahan séksual ieu diwatesan pikeun barudak, saha handapeun 18 taun umur, geus moal bari senang anjeun, tapi ngajaga uteuk anjeun dina waktu kritis ngembangkeun seksual Anjeun. Ngan sabab boga aksés gampang pornografi ngaliwatan internet, henteu hartosna éta bahya atawa mantuan.

Hooked on porno

Kumaha janten salah sahiji seueur rumaja anu resep kana porno? Kumaha anjeun ngajauhan porno? Ieu sababaraha saran ti cageur addicts Gabe Deem jeung Jace Downey.

Pangaruh méntal tina porno

nu pangaruh méntal pornografi khususna serius nalika anjeun rumaja. Aranjeunna tiasa mangaruhan anjeun sababaraha taun ka pengker. Dinten ieu dinten anu pangsaéna pikeun diajar langkung seueur sareng ngawitan perjalanan pikeun ningkatkeun kahirupan anjeun tanpa porno!

Poto ku Kristen Kreatif via Unsplash