Barudak nempo laptop

Sumberdaya pikeun 12s sahandapeun

Sumberdaya dina kaca ieu anu merenah handapeun 12s. Aranjeunna difokuskeun nulungan budak, tapi katresna ogé bisa manggihan éta mangpaat.

Yes, it’s totally natural to be curious about sex, especially during and after puberty.  However, the type of sex that appears in online pornography is not designed to help you find your true sexual identity. It does not help you learn about loving sexual relationships, either. Instead its purpose is to arouse such strong emotions in you that you want to keep going back for more.

Internet pornography is a commercial industry worth billions of pounds. It exists to sell you advertising and gather personal information about you. This information is then sold to other companies for profit. There’s no such thing as a free porn website. There are risks to your mental and physical health and relationship development. Pornography can harm attainment at school and lead to involvement in criminal offending.

Alesan anu arousing bahan séksual ieu diwatesan pikeun barudak, saha handapeun 18 taun umur, geus moal bari senang anjeun, tapi ngajaga uteuk anjeun dina waktu kritis ngembangkeun seksual Anjeun. Ngan sabab boga aksés gampang pornografi ngaliwatan internet, henteu hartosna éta bahya atawa mantuan.

New legislation on Online Harms is currently being debated by the UK Parliament.

sumberdaya

"Hal-hal Anu Anjeun Teu Terang Ngeunaan porno" dikembangkeun kalayan dibantosan ku bapak anu ngajar élmu. Éta ngabantosan murangkalih, sepuh sareng guru janten pinter ngeunaan épék négatip poténsi pornografi. Dumasar kana élmu ilmiah sareng non-religius, "Hal-hal Anu Anjeun Henteu Terang Ngeunaan porno" ngajelaskeun sababaraha pitfalls panggunaan porno dina istilah anu gampang, gampang dipikaharti. Éta ngagambar paralel antara junk food sareng porno, sareng ngajelaskeun naha kagiatan ieu berpotensi "ngalatih" otak, sareng janten kabiasaan henteu damang. Hal ieu ngamungkinkeun para nonoman nyandak langkung seueur pilihan ngeunaan sadaya zat sareng kagiatan anu berpotensi adiktif.

"Hal-hal Anu Anjeun Teu Terang Ngeunaan porno" mangrupakeun dérét tilu-bagian sarta geus sadia dina YouTube.

Bagian 1 (9.24)Hal nu teu nyaho ngeunaan porno Bagian 3 Bagian 2 (9.49)Hal nu teu nyaho ngeunaan porno Bagian 2Bagian 3 (7.29)
Hal nu teu nyaho ngeunaan porno Bagian 1

Nyitak Friendly, PDF & Email