Sumberdaya pikeun handapeun 12

Sumberdaya pikeun handapeun 12 yayasan ganjaranSumberdaya dina halaman ieu cocog di handapeun umur 12 taun. Aranjeunna difokuskeun nulungan budak lalaki, tapi katresna ogé bisa manggihan eta mangpaat. Sumberdaya pikeun handapeun 12

Leres, wajar pisan janten panasaran ngeunaan séks, utamina nalika sareng saatos pubertas. Nanging, jinis séks anu muncul dina pornografi online henteu dirancang pikeun ngabantosan anjeun mendakan idéntitas séksual anjeun anu saleresna. Éta henteu ngabantosan anjeun diajar ngeunaan hubungan seksual anu dipikacinta, ogé. Sabalikna tujuanana nyaéta pikeun ngahudangkeun émosi anu kuat sapertos anjeun anu anjeun badé teraskeun deui.

Pornografi Internét mangrupikeun industri komérsial anu hargana milyaran pon. Éta aya pikeun ngajual anjeun iklan sareng ngumpulkeun inpormasi pribadi ngeunaan anjeun. Inpormasi ieu teras dijual ka perusahaan sanés kanggo nguntungkeun. Henteu aya anu sapertos halaman wéb porno gratis. Aya résiko pikeun kaséhatan méntal sareng fisik anjeun sareng pamekaran hubungan. Pornografi tiasa ngarugikeun kahontal di sakola sareng ngakibatkeun aub dina ngalanggar pidana.

Alesan anu arousing bahan séksual ieu diwatesan pikeun barudak, saha handapeun 18 taun umur, geus moal bari senang anjeun, tapi ngajaga uteuk anjeun dina waktu kritis ngembangkeun seksual Anjeun. Ngan sabab boga aksés gampang pornografi ngaliwatan internet, henteu hartosna éta bahya atawa mantuan.

Panerapan anyar ngeunaan Online Harms ayeuna nuju didebat ku Parlemén Inggris.

sumberdaya

"Hal-hal Anu Anjeun Teu Terang Ngeunaan porno" dikembangkeun kalayan dibantosan ku bapak anu ngajar élmu. Éta ngabantosan murangkalih, sepuh sareng guru janten pinter ngeunaan épék négatip poténsi pornografi. Dumasar kana élmu ilmiah sareng non-religius, "Hal-hal Anu Anjeun Henteu Terang Ngeunaan porno" ngajelaskeun sababaraha pitfalls panggunaan porno dina istilah anu gampang, gampang dipikaharti. Éta ngagambar paralel antara junk food sareng porno, sareng ngajelaskeun naha kagiatan ieu berpotensi "ngalatih" otak, sareng janten kabiasaan henteu damang. Hal ieu ngamungkinkeun para nonoman nyandak langkung seueur pilihan ngeunaan sadaya zat sareng kagiatan anu berpotensi adiktif.

"Hal-hal Anu Anjeun Teu Terang Ngeunaan porno" mangrupikeun séri tilu bagian sareng anjeun tiasa nonton di handap ieu:

Part 1

Part 2

Part 3

Poto ku Fabian Centeno ti Unsplash