Laporan Konperénsi Umur Verifikasi

Laporan Konperénsi Umur Verifikasi

Ahli global ningali verifikasi umur pikeun situs pornografi

1.4 juta alesan pikeun meta

Jumlah barudak anu ningali pornografi di Inggris unggal bulan

John Carr, OBE, Sekretaris Koalisi amal Barudak Inggris ngeunaan Kasalametan Internét dina hubungan sareng The Reward Foundation, parantos nyebarkeun laporan akhir Konperénsi Virtual Verifikasi Jaman internasional anu dilaksanakeun dina Juni 2020. Acara ieu kalebet pembela kasejahteraan anak, ahli hukum , akademisi, pejabat pamaréntahan, ahli saraf sareng perusahaan téknologi ditarik ti dua puluh salapan nagara. Konperénsi marios:

  • Bukti anu paling anyar tina bidang neurosains anu nunjukkeun pangaruh paparan ageung kana pornografi dina otak rumaja
  • Akun ti langkung ti dua puluh nagara ngeunaan kumaha kabijakan publik ngembang ngeunaan verifikasi umur online pikeun situs wéb pornografi
  • Beda téknologi anu ayeuna aya pikeun ngalaksanakeun verifikasi umur sacara real waktos
  • Strategi atikan pikeun ngajagaan barudak pikeun ngalengkepan solusi téknis

Barudak ngagaduhan hak pikeun nyalindungan tina cilaka sareng nagara ngagaduhan kawajiban hukum pikeun nyayogikeunana. Langkung ti éta, murangkalih ngagaduhan hak hukum pikeun nasihat anu hadé sareng pendidikan anu saluyu dina umur ngeunaan séks sareng bagian anu tiasa dilakukeun dina hubungan anu séhat sareng bahagia. Ieu paling sayogi dina kontéks kerangka kaséhatan sareng pendidikan umum. Barudak henteu ngagaduhan hak hukum pikeun porno.

Téknologi verifikasi umur parantos maju ka titik dimana sistem kaukur, terjangkau aya anu tiasa ngawatesan aksés ku sahandapeun 18an ka situs porno online. Éta ngalakukeun ieu bari sakaligus ngahargaan hak-hak privasi boh déwasa boh murangkalih.

Verifikasi umur sanés pelor pérak, tapi pastina pélor. Sareng mangrupikeun pelor anu ditujukeun langsung pikeun nolak para pedagang pornografi online di dunya ieu naon waé peranna dina nangtukeun sosialisasi seksual atanapi pendidikan séksual para nonoman.

Pamaréntah dina tekenan saatos kaputusan Mahkamah Tinggi

Hiji-hijina masalah kasieun di Inggris dina waktos ayeuna nyaéta kami masih henteu terang persis iraha ukuran verifikasi umur anu disatujuan ku Parlemén dina 2017 bakal diterapkeun sanaos minggu kamari kaputusan di Mahkamah Tinggi tiasa ngaléngkah urang maju.

Saur John Carr, OBE, "Di Inggris, kuring parantos nyauran Komisaris Inpormasi pikeun ngamimitian hiji panyelidikan sareng pandangan pikeun ngamankeun pangenalan pangenalan téknologi verifikasi umur, pikeun ngajagaan kasehatan mental sareng kesejahteraan barudak urang. Di sakumna dunya, kolega, para ilmuwan, produsén kawijakan, amal, ahli hukum sareng jalma anu paduli ngeunaan panyalindungan anak di lakukeun ogé sakumaha laporan konperénsi ieu sacara nunjukkeun. Waktosna bertindak ayeuna. ”

Pencét Kontak

John Carr, OBE, pikeun detil ngeunaan panerapan, tel: +44 796 1367 960.

Mary Sharpe, The Reward Foundation, pikeun pangaruh dina otak budak ngora,
tél: +44 7717 437 727.

Siaran pérs.

Nyitak Friendly, PDF & Email