Video verifikasi umur

Porno Internét gratis, tapi murangkalih mayar hargana. Vidéo verifikasi umur kami nunjukkeun naha urang kedah ngalakukeun langkung seueur pikeun ngeureunkeun murangkalih kakeunaan porno online.

Waktosna meryogikeun sadaya situs anu gaduh porno #Verifikasi Umur. Diajar langkung seueur ngeunaan verifikasi umur.

Bagikeun pidéo verifikasi umur kami dina média sosial sareng jaringan anjeun. Karya ieu dilisensikeun dina a Kreatif Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Lisénsi Internasional. Éta ogé sayogi di Spanyol jeung Portugis Brasil.

Transcript

Gabe dimimitian ku porno dina 12. Dina waktos anjeunna 22, anjeunna teu bisa meunang eta up [janten ngahudangkeun], sanajan keur gadis anjeunna bener katarik.

Éta disebut Disfungsi Erectile, atanapi ED, sareng éta jarang pisan. Pikeun sababaraha dekade ngan ngeunaan 3% tina lalaki di handapeun 40 ngalaman eta. Tapi ti 2010 on ongkos skyrocketed - ayeuna aranjeunna nepi sabudeureun 35%. Aya alesan pikeun paningkatan anu parah.

35%

of lalaki di handap 40 taun of umur ngabogaan Erectile Disfungsi.

Kusabab 2006 janten gampang pisan pikeun ngalirkeun data porno pidéo gratis online sareng ngaksés barang-barang hardcore kalayan sababaraha klik. Épék nyandak sababaraha waktos kanggo muncul, tapi dasarna data nyarios langkung seueur porno hardcore sareng langkung seueur hard-ons anu disambungkeun. Barina ogé guys teu ujug-ujug jadi gugup ngeunaan pintonan: Aranjeunna bisa meunang eta up [janten ngahudangkeun] ok pikeun porno, ngan teu kalawan mitra. Sareng nalika aranjeunna kaluar porno, ereksina uih deui, tapi tiasa nyandak sababaraha bulan.

Teu heran: scan otak nunjukkeun yén pamaké nu nyurung meta pikeun porno kawas addicts meta pikeun micu pikeun pamakéan kokain. Sarta dina survéy BBC3 jalma ngora 14% tina sakabéh awéwé sarta leuwih ti 30% tina sakabeh pamilon lalaki yakin maranéhna sabenerna addicted kana porno.

30%

of budak lalaki in BBC3 naliti of ngora jelema percanten maranehna éta addicted ka porno.

Sareng seueur deui: Panaliti nunjukkeun yén ningali seueur porno ngajantenkeun pangguna genep kali langkung kamungkinan janten agrésif dina hubungan seksual. Taya deui boners [erections] jeung masalah jeung pasangan Anjeun
Sigana mah harga anu mahal pisan pikeun mayar porno internét anu sakuduna gratis.

Sareng éta bohong waé: Porno gratis mangrupikeun bisnis. Éta ngabantosan ngajual pil pikeun "ngalereskeun" kontol leuleus anjeun. Éta hoyong anjeun mayar kanggo eusi premium atanapi alat bantu séks. Sareng éta ngajual data pribadi anjeun ka pangiklan supados tiasa nargétkeun anjeun langkung saé.

Éta sababna pamaréntah kedah lengkah sareng ngabutuhkeun verifikasi umur pikeun porno online, sapertos alkohol, rokok sareng judi. Nalika anjeun 18 taun, anjeun tiasa nyandak kaputusan anjeun nyalira. Sareng anjeun bakal ngagaduhan kasempetan anu langkung saé pikeun ngaraosan séks nyata sareng pasangan.

Dugi ka waktos éta, luncat porno - simpen boner anjeun [réksi].

Pikeun pitulung, buka: Yourbrainonporn.com, NoFap.com, RebootNation.org, Atawa Proyék Kaleresan Naked.