Pixabay kenop-264597_640

umur Verifikasi

adminaccount888 Bérita paling énggal

Dina kasus verifikasi umur pikeun loka pornografi

Ieu pos blog hugely informatif ngeunaan panerapan dina verifikasi umur tina John Carr. John mangrupakeun anggota Déwan Eksekutif Déwan UK on Child Internet Kasalametan, awak piwuruk poko Pamaréntah Britania pikeun kaamanan online tur aman pikeun barudak sarta jalma ngora. pos mucunghul didieu di lengkep.

"Ditilik ku Jumlah surelek tur Telepon Kuring keur lalaki, di sakuliah dunya aya anu minat tumuwuh dina naon Inggris anu ngalakonan pikeun ngurangan kamungkinan barudak keur kakeunaan situs web porno.

Dina urang tangtu hayang nyaho naon taktik tur alesan anu dipaké pikeun meunang panerapan dina kana buku statute didieu di Britania

Naon kieu kituna téh pengarahan a. Mangga ngarasa Luncat ka nambahan kana, adaptasi, ngaropéa atawa abandon wae atawa sakabéh éta pikeun nyocogkeun situasi lokal Anjeun. Aya "bener" ku cara tunggal atawa. Kontéks lokal bakal salawasna jadi Cangkuang. Urang sadaya kudu neangan jalan urang sorangan.

organisasi barudak jeung kapentingan barudak dipingpin ti outset nu

Di Inggris kami boga angka organisasi badag tur pisan ogé dipikawanoh barudak. Sababaraha aya awak badag employing rébuan jalma tur bisa ngabasmi akar maranéhanana deui ka pertengahan 19th Century. Aranjeunna mibanda Royal patrons, anu kacida terhormat tur terhormat, mindeng mibanda diakuan sacara internasional kaahlian sakuliah rentang lega karaharjaan anak, ngembangkeun anak, panyalindungan jeung isu atikan. Sumawona - na ieu hugely penting - aranjeunna resolutely sekuler. Dina kawijakan internét aranjeunna ko-beroperasi ngaliwatan hiji koalisi husus diwangun nu geus eksis saprak 1999. Kami na Sekretaris.

Kami 100% pragmatis na ari tos rengse fokus kana ngarugikeun ka barudak. Jelas urang tadi rojongan ti grup féminis jeung agama sarta anu wilujeng sumping tapi maranéhanana éta dina no way aub dina shaping taktik urang, strategi atawa talatah.

Dina henteu titik teu urang nyebutkeun yén pikiran urang sadaya porno éta goréng di na téa, sanajan urang teu nunjuk kaluar yén hiji hébat loba jalma meureun kungsi gagasan rada tanggal tina naon porno online dinten ieu téh kawas ie utamana eta depicts kekerasan anti bikang na promotes a set lengkep teu nyata gagasan ngeunaan sex sarta hubungan.

Hukum anyar

The Digital Ekonomi Act, 2017 ngadegkeun éta loka pornografi komérsial anu nyebarkeun kana UK kedah ngenalkeun ukuran verifikasi umur pikeun ngawatesan aksés ku barudak. Nu disebut "bébas" loka éta udagan konci panerapan dina. Ieu, dina bebeneran, usaha kacida suksés. Aranjeunna teu ngecas di panto, jadi mun nyarita, aranjeunna ngumpulkeun revenues maranéhanana di cara séjén.

Hukum anyar bakal operasional arah ahir taun ieu. Aya dua régulator.

Naon porno?

Britania Déwan Klasifikasi Film (BBFC) boga peran pangaturan primér. Di Inggris nu BBFC mangrupa brand pisan ogé dipikawanoh tur dipercaya. Organisasi bebas nu geus di ayana pikeun leuwih 100 taun, bisnis BBFC urang geus analisa, Klasifikasi jeung ngajéntrékeun unggal jenis eusi, kaasup pornografi. Cai mibanda misi perlindungan anak.

tugas pangaturan poko BBFC urang téh keur ngabedakeun atanapi henteu situs qualifying geus nempatkeun di tempat ukuran verifikasi umur tohaga sahingga jalan. Mun aranjeunna henteu boga BBFC boga sauntuyan parabot di pembuangan -na pikeun ajak minuhan. Pamustunganana éta BBFC ngabogaan kakuatan hukum pikeun merlukeun ISP na panyadia aksés séjén pikeun meungpeuk situs non-patuh. Ieu teu sangka kakuatan blocking ieu bakal dipaké pisan sering sabab loka anu dipikaresep matuh. Mun aranjeunna henteu revenues maranéhna bakal pencét. Aranjeunna paduli deeply ngeunaan revenues.

Salaku hitungan kanyataan sabab situs porno bakal tiasa ngajamin maranéhna boga hiji panongton sawawa di Inggris, pausahaan porno malah bisa manggihan maranehna jadi leuwih nguntungkeun. Aranjeunna baris perlu kirang rubakpita pikeun jasa situs maranéhanana sarta saprak datang maranéhanana kudu duit jeung sarana méakkeun dinya, advertisers bisa jadi disusun mayar leuwih. Ieu hiji conto tina doktrin Kertajati unintended jam gawé. Hei ho.

Privasi penting pisan

The regulator lianna jeung kulit di buruan téh Kantor di Komisaris urang Émbaran (ICO), otoritas panyalindungan data Inggris urang. tugas nyaeta pikeun mastikeun solusi verifikasi umur hormat hak privasi masarakat.

A prinsip légal konci téh minimization data ie hijina hal anu penerbit porno perlu terang nyaeta naha atawa henteu hiji individu anu wishes ngakses situs maranéhanana geus reliably diverifikasi salaku mahluk leuwih 18. Sajumlah pausahaan anu springing nepi ka nyadiakeun layanan verifikasi umur nu bisa digunakeun di sakuliah sauntuyan produk sawawa sarta jasa, moal ngan misalna porno pikeun judi, meuli alkohol, bako jeung knives. Ku kituna, bade ngaliwatan hiji prosés verifikasi umur teu ditandaan anjeun kaluar salaku mahluk kana porno. Ieu ngan nunjukeun yen anjeun sakapeung kalibet ku rentang barang nu pakait sareng hiji pangwatesan umur.

situs porno teu kedah uninga atanapi ngaropéa ngaran anjeun, umur sabenerna anjeun, alamat atanapi nomer kartu kiridit. Sadaya loka porno perlu nyaho éta ieu tinangtu log-in geus diverifikasi sakumaha milik batur saha 18 atanapi luhur. Sistem anyar bisa kituna ditempo salaku mahluk privasi enhancing dina Jumlah ngahormat.

Meunangkeun perjangjian meta

Mimitina titik pulitik konci: ukuran indit ngaliwatan DPRD Inggris kalayan sagala-Partéi rojongan. Sanajan kitu, eta geus jadi ceuk nu unggul pangrojong pribadi sarta Dursasana ti Perdana Mentri saméméhna éta krusial di lalaki rolling bola. Ngayakeun anjeunna atawa panerusna diusahakeun make sikap jeung porno jeung barudak mayungan minangka sarana titik nyetak jeung pihak oposisi diadopsi hiji jurus sarupa. Ieu penting. Lamun RUU ukuran geus jadi beurat politicized dina istilah Partéi eta bakal meureun geus gagal.

Kadua titik pulitik konci: di lobbying pikeun ukuran urang ngagaduhan nu Nyieun tina utama, koran mainstream jeung dina Parlemén grup awéwé Sarbini Parliamentarians devoted loba waktu sarta tanaga pikeun subjek leuwih sababaraha taun.

Tanpa sagala cara doubting kana kajembaran atawa komitmen dina Mentri Perdana jeung politikus séjén kana prinsip balik ukuran pasti nyiksa henteu ngarugikeun ka ngabalukarkeun urang pikeun boga rojongan sustained sahiji toko média utama.

Anjeun kudu ngadéngékeun sisi séjén

ucapan bébas sarta hak-hak sipil grup anu beurat aub dina nyoba pikeun meunangkeun ukuran nu dielehkeun atanapi neutered. Maksudna pakasaban maranéhanana. Ieu duanana salah na counterproductive mun ngagambarkeun aranjeunna salaku heartless, anarkis nihilistic anu teu paduli ngeunaan barudak. Mayoritas hébat sahijina ngalakukeun care tapi geus genuinely diayakeun reservations ngeunaan padika keur diusulkeun. Urang kudu alamat reservations eta mah ngan ngagorowok aranjeunna handap sarta ingkar ngadéngé. Sababaraha naon sababaraha aranjeunna nyarios pasti dipangaruhan kuring sanajan Teu sangka batur nya rusuh teuing jeung teuing siap misrepresent naon ieu jalan na naha.

Bari kuring sagemblengna nolak ide nu mayungan barudak ti pornografi téh sagala cara ngeunaan promosi carana ngawasan - euweuh kandungan légal nu geus di internet kiwari moal aya isuk - eta geus jadi dicaritakeun yén iraha politikus meunangkeun aub dina subjék tina jenis ieu urang anu dijudulan janten saraf.

Sababaraha rézim sarta sajumlah Grup teu hayang saha di nagara maranéhanana, atawa di mana waé nu sejenna pikeun zat nu, mun bisa ngakses pornografi, sareng aranjeunna bisa boga harti pisan lega naon constitutes pornografi. Simkuring pernah pamadegan sawawa kudu boga hak pikeun ngakses eusi porno.

Urang ukur titik éta nu barudak teu kudu bisa meunang di dinya jadi gampang.

A Jumlah ménél repot geus bisa nyingkahan

verifikasi umur di Inggris undeniably baris nyieun hiji kasulitan minor, nyaéta sawawa kudu ngaliwat proses, tapi maranéhna geus ngalakukeun ieu dina loba widang sejen, online jeung pareum. Ieu téh mangrupa harga inescapable tapi dasarna trivial kami mayar pikeun ngahontal tujuan sosial desirable. Solusi verifikasi umur nu keur dimekarkeun pikeun pamakéan di Britania bisa réngsé gampang jeung gancang. Di nagara séjén kalawan infrastructures online dimekarkeun hadé éta bisa jadi malah gampang meunang konfirmasi yen batur téh leuwih 18.

ukuran teknis henteu a diganti pikeun atikan séks sarta hubungan
verifikasi umur di hormat tina situs pornografi teu alternatif pikeun atawa diganti pikeun barudak sarta muda narima umur nasihat sarta hidayah luyu ngeunaan sex sarta hubungan, boh di imah na di sakola atanapi memang via thoughtfully disiapkeun daya atikan sadia online. Ieu terus jadi sahiji pentingna vital

Sanajan kitu, verifikasi umur téh salah sahiji komponén lawanna penting. alia Inter, éta ngabantuan acara barudak éta, sakumaha kalayan alkohol, judi jeung sarupa, usaha serius keur dijieun pikeun mastikeun nu hukum jeung norma hartosna hiji hal. Nasehat dirumuskeun ku kolot, guru jeung nu lianna di hormat tina porno henteu saukur "kahadean signalling". Teu hal nu dipelak-up mayar jasa lip tanpa eta sabenerna keur dimaksudkan pikeun dicokot serius.

Bringing nu alam fisik sarta maya kana alignment ngadeukeutan
verifikasi umur pikeun situs porno mantuan mawa ngeunaan hiji alignment ngadeukeutan antara dunya fisik jeung salah maya. Urang teu boga salah set aturan jeung ekspektasi nu berlaku, di hiji tempat tapi teu lianna.

titik Campaigning
  1. Rupa-rupa jalma geus katalungtik yén internét téh percobaan sosial pangbadagna dina sajarah. Urang ngahutang ka barudak urang teu keukeuh yen aranjeunna unwitting, involuntary babi guinea.
  2. Nempatkeun anu rada béda, urang teu bisa nyebutkeun urang antosan 20 tahun kapayun ningali kumaha hal tétéla pikeun generasi ieu saméméh mutuskeun naon anu kudu dipigawé pikeun mastikeun nu salajengna teu ruksak dina cara nu sarupa.
  3. Di paparan survéy Kids EU Online pikeun pornografi sumping kaluar salaku No 1 masalah kids kapanggih upsetting segi bahan maranéhanana kakeunaan online.
  4. Ku standar sagala aya cukup bukti mun nyarankeun porno bisa jadi ngabalukarkeun ngarugikeun signifikan pikeun barudak, utamana ngora tur barudak rawan. kituna éta saukur unacceptable ngomong, dina pangaruh, urang kedah ngalakukeun nanaon dugi zat anu conclusively sarta tungtungna netep saluareun sadayana ragu lumrah. Ngan mangka bakal ditarima mun neangan keur mitigate atawa ngurangan konsékuansi dipikaresep barudak keur kakeunaan porno.
  5. Aya saeutik pisan area panalungtikan ilmiah atanapi akademik mana bukti henteu dipikanyaho sacara pasti. Mun urang waited dugi aya 100% perjangjian ngeunaan sagalana na pernah diusahakeun nanaon anyar dugi aya enol mamang ngeunaan hasil probable kami bakal meureun sadaya masih jadi hirup di Rift Valley herding sapi.
  6. kituna prinsip precautionary dictates kami kudu boga hal ka bukti kamungkinan cilaka na, iwal na dugi aya awak katampa lega masrakat kana sabalikna, urang aya wajib nyokot léngkah proportionate pikeun nyingkahan kahariwang lumrah tina ngarugikeun bisa diprediksi.
  7. Saha anu nyangka porno online tiasa janten sumber mangpaat atanapi worthwhile tina naséhat, hidayah atawa informasi ngeunaan sex sarta hubungan plainly teu katempo salah sahiji eta.
  8. Ieu gampang nyieun argumen pikeun ngawanohkeun verifikasi umur di hormat barudak ngora jeung résiko tina paparan teu kahaja, tapi dina kanyataanana kabeh sahandapeun 18s gaduh katuhu pikeun jadi ditangtayungan tur ngartos mana wates nu na naha maranéhanana wates aya.
  9. teens heubeul bisa jadi leuwih gampang hayang kalibet jeung porno tapi kacida kanyataan yén hésé ngagilekkeun wates jeung kadali teknis anu di tempat bakal ngakibatkeun aranjeunna ngarereuhkeun sarta ngagambarkeun jeung nu dipikaresep ngarobah sipat pangalaman atawa Dursasana maranéhanana jeung porno wae maranehna ngalakukeun patepungan.
  10. Urang satuju yen pamakéna porno boga hak gaduh privasi maranéhna leres safeguarded.
  11. verifikasi umur henteu janji nungkulan paparan teu kahaja atanapi ngahaja ka sadaya bentuk porno madhab misalna porno anu bisa jadi disilihtukeurkeun via bluetooth, Aplikasi olahtalatah atanapi dina jempol drive atawa jadi dijieun maké kaméra di telepon. Rada verifikasi umur alamat nu gampang diakses tina kuantitas gigantic pornografi diterbitkeun ku masalah komérsial di internet. Ieu wujud dominan.
  12. Sedih aya bullet pérak anu nangkeupan sagala porno madhab, tapi anu henteu alesan keur nolak polah dimana anjeun tiasa gaduh hiji dampak.
  13. verifikasi umur téh ngeunaan tanggung jawab penerbit pornografi. Éta sadayana nyebutkeun aranjeunna teu hayang barudak ngakses wares maranéhanana tapi hitherto aranjeunna geus dipigawé saeutik atawa nanaon sabenerna pikeun nyegah eta.
  14. Ieu kusabab maranéhna teu diperlukeun keur komo lamun hiji parusahaan individu bisa geus condong pikeun ngalakukeun hiji hal ngeunaan eta maranéhanana éta hariwang yén iwal dulur éta kaayaan kawajiban sarua meta dina waktos anu sareng aranjeunna bisa leungit bisnis keur kirang fastidious pesaing. Ieu persis kumaha dinya digawé kalayan judi online di Inggris.
  15. verifikasi umur teu matak conflated atawa patalina jeung pamakéan saringan. Kulawarga bisa hoyong nganggo saringan pikeun ngawatesan aksés ka sagala jinis bahan nu konflik kalayan nilai maranéhanana atawa maranéhna teu bisa hayang make aranjeunna pisan. Nu masih teu masihan penerbit porno hak ngalaan handapeun Wayang kulit umur ka produk maranéhanana.
  16. Malah lamun hiji kulawarga migunakeun saringan betah barudak maranéhanana bisa mungkas nepi di imah babaturan 'atawa tempat lianna tempat saringan henteu dipaké. Deui anu teu masihan penerbit porno hak ngalaan handapeun Wayang kulit umur ka produk maranéhanana.
  17. Hiji hukum verifikasi umur estu ngeunaan ngadegkeun hiji nilai normatif anyar. Hal ieu nyebutkeun teu OK pikeun penerbit porno nyieun produk maranéhanana sadia tanpa nyokot léngkah bermakna pikeun mastikeun barudak moal bisa nempo éta.
  18. Hal ieu ogé nyebutkeun yén realities kahirupan modern urang jeung tantangan parenting di umur digital hartosna éta adil tur alesan pikeun nyimpen tanggung jawab solely atawa malah sakitu legana on kolotna ngajaga kids maranéhanana ti barang nu teu kudu aya dina tempat munggaran. Industri porno teu matak nyieun burdens tambahan pikeun kolotna.
  19. Sahenteuna sadaya pausahaan kedah porno ngarasa unmoved atanapi unconcerned ngeunaan pamanggih nyieun duit tina némbongkeun porno nepi kids.
  20. Jalma ngajawab kids bakal meunang sabudeureun naon maneh coba. Anu mangrupa argumen pikeun ngalakonan nanaon, keur preserving status quo. Bono Cui? Acan bukti (tingali kaca 16) nunjukkeun paling kids teu nyaho kumaha carana meunang sabudeureun blok na malah di antara maranéhanana anu ngalakukeun mung nu saimbang leutik (6%) sabenerna ganggu.
  21. Ieu mangrupakeun mitos merenah nu unggal anak nyaéta pamaké internét super-tiis anu weruh unggal trik teknis dina buku tur hayang megatkeun unggal aturan atawa malire unggal wates.
  22. Kitu cenah eta bakal penting pikeun ngalacak kamajuan téhnologis sarta parobahan pasar porno pikeun mastikeun nu régulator tetep nepi ka tanggal na relevan sarta sahingga nimble ngarah swiftly tiasa alamat sagala strategi circumvention nu bisa muncul dina skala ".
Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu