Umur Verifikasi Pornografi Ukraina

umur Verifikasi

kasang tukang

Ningali deui ka taun 2020, katingalina jelas yén verifikasi umur pikeun pornografi, mandat ku hukum nasional, parantos caket kana kanyataan réalitas.

Karajaan Inggris parantos caket kana nerapkeun verifikasi umur di akhir taun 2019. Parlemén parantos nyatujuan hukum sareng régulator industri parantos diangkat. Tapi, pamaréntah Inggris pikeun ngarobih pipikiran dina momen terakhir pisan. Éta tumaros, panginten, dina nyanghareupan pamilihan umum. Aya kurangna anggang tina mésér-in ti pamilih. Alesan resmi anu dipasihkeun pikeun parobihan éta hukum anu disatujuan henteu kalebet pornografi anu diaksés ngalangkungan média sosial. Ieu mangrupikeun kritik faktual, tapi henteu ngémutan peran anu langkung ageung anu dimeunangkeun ku pornografi komérsial pikeun nyayogikeun mayoritas kontén pornografi anu dikonsumsi ku murangkalih.

Kamajuan Ayeuna

Sakuliah dunya kamajuan nuju verifikasi umur tetep laun. Dina sisi positip, kasadaran ngawangun sabab seueur pamarentah ngaku yén pornografi anu dianggo ku barudak mangrupikeun masalah anu leres. Éta nuju kana sababaraha akibat négatip. Panilitian anu langkung saé ngalibatkeun nonoman lokal muncul di seueur nagara. Hal ieu ngajantenkeun patalina verifikasi umur ka pamilih kahareup langkung penting. Sakali pamaréntah janten yakin yén aya tindakan anu diperyogikeun, patarosan teras ngurilingan kumaha carana nyatakeun panerapan. Dina titik ieu aranjeunna tiasa ngémutan persis jinis skéma naon anu kedah diterapkeun.

Di sisi séjén, henteu sadaya pamaréntah yakin yén verifikasi umur tiasa dipikahoyong atanapi praktis. Di sababaraha nagara urang ningali langkah-langkah panyalindungan budak sanés anu diterapkeun salaku prioritas anu langkung awal atanapi langkung luhur. Hiji conto nyaéta ngalarang nyiptakeun sareng nempoan Bahan Nyiksa séks séksual, ogé katelah CSAM.

Inisiatif pendidikan anu nyorot kana résiko poténsial panggunaan pornografi ogé ngagaduhan tempat dina kabijakan pamaréntah. Sadaya kamajuan pikeun mayungan barudak kedah dipuji. Nanging, verifikasi umur tetep salaku alat anu sigana ngahasilkeun pangaruh pangageungna dina kahirupan sajumlah ageung murangkalih.

Dina bagian ieu halaman wéb The Reward Foundation kami nawiskeun tinjauan kaayaan ayeuna di seueur nagara.

Upami anjeun terang kamajuan dina verifikasi umur di nagara sanés, punten lungsur email kuring di darryl@rewardfoundation.org.

Metodologi Kami?

Numutkeun ka PBB ayeuna aya 195 nagara di dunya. Dumasar kana anu diajar Yayasan Ganjaran tina konperénsi verifikasi umur taun kamari, sareng intél ti John Carr, kuring ngajak wawakil 26 nagara pikeun nyumbang laporan anu diénggalan. Réréncangan di 16 nagara ngaréspon kalayan cekap inpormasi pikeun ngamungkinkeun kuring ngalebetkeun aranjeunna dina laporan ieu.

Punten dicatet yén ieu mangrupikeun conto genah. Éta henteu dikontrol sacara acak, saimbang atanapi ilmiah. Henteu aya hubungan antara sabaraha pornografi anu ditingali di hiji nagara, sareng naha éta atanapi henteu kalebetkeun kana laporan ieu. Salaku conto, Amérika Serikat mangrupikeun nagara anu ngonsumsi jumlah pornografi anu paling ageung. Teu aya napsu politik ayeuna di tingkat féderal pikeun verifikasi umur di Amérika Serikat. Janten kami henteu ngudag éta pikeun laporan ieu.

Anjeun tiasa ogé ningali laporan ti 2020 konperénsi dina halaman wéb kami ogé.

Verifikasi Umur di panjuru dunya

Pikeun ngabantosan ngajelaskeun gambaran umumna jelas, kuring parantos ngolompokkeun naon anu kuring pelajari ngeunaan verifikasi umur kana dua kategori anu lega. Punten tong dianggap panempatan abdi nagara dina grup kadua sakumaha pasti. Dina kaseueuran kasus aya panggilan penilaian anu sesah sabab ngembangkeun minat sareng komitmen ku politikus tiasa robih sacara dramatis dina waktos anu singget. Nagara didaptarkeun dina urutan abjad dina unggal grup. Laporanna seueur pisan panjangna gumantung kana naon anu lumangsung sakitar verifikasi umur. Kuring parantos ngasuh langkung seueur waktos pikeun inisiatif nasional anu kuring raoskeun tiasa ngadukung pamikiran anu langkung ageung sakitar verifikasi umur. Kuring ogé parantos ngalebetkeun inpormasi ngeunaan inisiatif panyalindungan budak anu sanés sareng ningkatna kasadiaan laporan panilitian khusus pikeun nagara masing-masing.

Kelompok 1 diwangun ku nagara-nagara dimana pamaréntah aktip bergerak dina panerapan panerapan verifikasi umur. Kuring parantos nempatkeun Australia, Kanada, Jérman, Selandia Anyar, Pilipina, Polandia sareng Inggris di grup ieu.

Kelompok 2 diwangun ku nagara-nagara anu verifikasi umur henteu acan ngagaduhan daya tarik dina agenda politik. Kuring parantos nempatkeun Albania, Dénmark, Finlandia, Hongaria, Islandia, Italia, Spanyol, Swédia sareng Ukraina dina grup ieu.

Verifikasi umur tiasa ngabantosan urang maju sacara koléktif ngajaga barudak ngalangkungan inisiatif hukum anu épéktip.

Nyitak Friendly, PDF & Email