Dénmark

Denmark the reward foundation

Dénmark mangrupikeun nagara Éropa pangheulana ngadamel kreasi, distribusi sareng konsumsi pornografi inti-légal sah. Henteu anéh, usaha anu ageung ku pangirut masarakat sipil diperyogikeun pikeun ngagaduhan masalah panyalindungan budak pikeun pornografi anu dianggap serius.

Dina Désémber 2020 anggota parlemén Denmark ngusulkeun draf kabijakan pikeun mastikeun panyalindungan digital anu langkung saé pikeun barudak. Panutup ieu kalebet pornografi online, tapi proposalna henteu kéngingkeun sora anu cekap.

Undeterred, campaigners from the NGO MediaHealth have now worked with researchers from Aalborg University to quantify the impact of pornography use by Danish youth. Troubling statistic litter the soon to be published research. For example, 17% of young women having experienced strangulation during sex.

17%

of ngora awewe ngabogaan ngalaman nyekekek salila awewe atawa lalaki

The study also found that 25% of boys feel they are addicted to pornography.

25%

of budak lalaki ngarasa maranehna anu addicted ka pornografi

Parabot anyar pikeun nangtayungan barudak

Dina awal Séptémber 2021, pamimpin pamaréntah, Partéy Démokratik Sosial, nunjuk anggota parlemen, Birgitte Vind, pikeun mayunan ngajaga barudak sareng nonoman ngalawan cilaka pornografi online. Alat poténsial anu ditalungtik kaasup verifikasi umur sareng ukuran jaminan umur.

Tanggal 15 Séptémber 2021, sidang resmi sareng sidang umum dilaksanakeun di Parlemén Dénmark pikeun nginpokeun sareng ngajentrekeun anggota Parlemén. Éta museur kana épék anu aya dina pornografi online ka murangkalih sareng nonoman. Opat ahli masihan presentasi ka anggota MP, ti lima atanapi genep partai. Aranjeunna nekenkeun perluna kabijakan sareng peraturan. Sadaya anggota parlemén anu hadir sapinuhna ngaku yén ieu mangrupikeun masalah anu kedah diungkulan. Aranjeunna masihan 'janji' yén aranjeunna bakal ngamimitian prosés pikeun langkung ngajaga barudak.

Prosés ieu ayeuna berpotensi ngamimitian ngembangkeun verifikasi umur di Dénmark. Ukuran sareng kabijakan nagara-nagara sanés bakal diperiksa.

Masarakat Denmark mimiti merhatoskeun masalah ieu. Usaha anyar anu ngiringan kampanye parantos nampi média média sareng média anu saé pisan.

Poténsial sumbatan pikeun kamajuan salajengna kalebet masalah ngeunaan masalah karusiahan sareng kapercayaan umum kana kamungkinan ngatur industri Internét sareng téknologi. Tradisi Denmark ngeunaan Liberalisme sareng broadmindedness séks ogé bakal janten halangan.