Laporan taunan

Pahala Yayasan diadegkeun salaku Skotlandia amal Organisasi Incorporated di 23 Juni 2014. Kami didaptarkeun SC044948 zakat jeung Kantor Skotlandia Amal regulator, OSCR. jaman ngalaporkeun keuangan kami ngalir ti bulan Juli nepi ka Juni tiap taun. Dina kaca ieu kami nyebarkeun hiji abstrak tina Laporan Taunan pikeun tiap taun. The set pinuh panganyarna tina rekening geus sadia dina ramatloka OSCR dina formulir redacted.

Laporan taunan 2019-20

Pagawéan kami difokuskeun dina sababaraha daérah:

  • Ningkatkeun kelayakan finansial amal ku ngalamar hibah sareng netepkeun bidang perdagangan komérsial anyar.
  • Ngembangkeun hubungan sareng kolaborator poténsial di Skotlandia sareng saalam dunya ngalangkungan jaringan.
  • Ngembangna program pengajaran urang pikeun sakola nganggo modél ilmiah sirkuit pahala otak sareng kumaha hubunganana sareng lingkungan.
  • Ngawangun profil nasional sareng internasional pikeun ngajantenkeun TRF mangrupikeun organisasi 'go-to' anu dipercaya pikeun jalma sareng organisasi anu peryogi dukungan dina bidang pornografi internét anu cilaka salaku cara pikeun ngajantenkeun pamahaman umum ngeunaan ngawangun katahanan pikeun setrés
  • Ngamimitian transisi pikeun ningkatkeun jangkauan sareng dampak ku sacara bertahap mindahkeun fokus jasa kami. Kami ngalih tina modél kiriman tatap muka kana modél anu ngagunakeun téknologi komunikasi modéren.
  • Ngalegaan ayana wéb sareng média sosial kami pikeun ngawangun mérek kami di antara pemirsa di Skotlandia sareng di sakumna dunya.
  • Ngalaksanakeun kagiatan palatihan sareng pamekaran pikeun naékkeun tingkat kaparigelan tim TRF. Ieu bakal mastikeun yén aranjeunna tiasa nganteurkeun aliran padamelan anu beragam ieu.
prestasi utama
  • Kami deui dua kali lipat panghasilan kotor urang ka luhur anyar £ 124,066. Kami kéngingkeun serangkaian hibah stratégis, kalebet anu pangbadagna dugi ka ayeuna.
  • TRF ngajaga ayana masarakat dina pendidikan séks, perlindungan online sareng lapangan kasadaran cilaka porno, ngiringan 7 konperénsi sareng kajadian di Skotlandia (taun 10 samemehna), 2 di Inggris (taun 5 samemehna), ogé hiji di Amérika Serikat.
  • Salami sataun urang damel sareng langkung ti 775 (taun saméméhna 1,830) jalma sacara pribadi. Kami nganteurkeun sakitar 1,736 jalma / jam komunikasi sareng pelatihan, sakedik turun tina 2,000 jam kamari.
  • Ti Maret 2020 Operasi Reward Foundation kalem atanapi dirobah ku pandemi. Undangan pikeun nyarios dina konperénsi asuhan ngeunaan kekerasan rumah tangga di Swédia dibatalkeun. Sababaraha aktipitas nyarios sareng ngajar sanésna ogé ical.
  • Panghasilan dagang diteken ku pandemi, sanaos ieu dibales ku dukungan ti Dana Ketahanan Sektor Katilu Pamaréntah Skotlandia.
  • Dina tilu dinten Juni Juni kami ngajalankeun Konperénsi Virtual Verifikasi Jaman internasional anu munggaran anu dihadiran ku 2020 delegasi ti 160 nagara. Ieu mimitina direncanakeun salaku acara nyanghareupan sareng kedah dibentuk deui kusabab larangan Covid.
  • Dina halaman wéb kami www.rewardfoundation.org, jumlah tamu unik naék janten 175,774 (taun saméméhna 57,274) sareng jumlah halaman anu ditingali ngahontal 323,765 (dugi ti 168,600).
  • Pikeun Twitter dina waktos ti Juli 2019 dugi ka Juni 2020 kami ngahontal 161,000 épék tweet, rada turun tina 195,000 taun saméméhna.
  • Dina saluran YouTube kami (https://www.youtube.com/channel/UC1-mihcAj9mf-nJKLWiT5KA) jumlah total pidangan video naék tina 3,199 dina 2018-19 janten 9,929. Dorongan pangbadagna sumping ti klip kami dilisensikeun ti Selandia Anyar anu Dr Don Hilton ngajelaskeun dampak porno dina uteuk.
Prestasi anu sanés
  • Dina taun kami nyebarkeun 14 tulisan blog anu ngalebetkeun kagiatan TRF sareng carita panganyarna ngeunaan pangaruh pornografi internét di masarakat. Kami gaduh dua tulisan anu diterbitkeun dina jurnal anu ditinjau tara, dugi ti sataun kamari.
  • Salami taun TRF teras-terasan ditampilkeun dina média, muncul dina 5 carita koran di Inggris sareng internasional (taun 12 saméméhna). Kami nampilkeun dina hiji wawancara radio (turun tina 6) sareng ngagaduhan cakupan urusan anu lumayan dina The Nine dina BBC Skotlandia TV.
  • Mary Sharpe ngeureunkeun kalungguhanana salaku ketua Komite Hubungan Publik sareng Advokasi di Masarakat pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH) di Amérika Serikat. Jangka waktu opat taun na salaku anggota Dewan SASH ogé nyimpulkeun.
  • Ti Januari 2020 dugi ka Méi 2020 Mary Sharpe mangrupikeun Sarjana Nganjang di Lucy Cavendish College, Universitas Cambridge.
  • Yayasan Ganjaran nyumbang réspon kana prosés nyiptakeun Survei Nasional Sikep Sanggama sareng Gaya hirup survey NATSAL-4.
  • Pikeun ngajalankeun taun katilu urang nahan Royal College of General Practitioners Accreditation kami pikeun nganteurkeun kursus sadinten ka ahli Podomoro salaku bagian tina program Pengembangan Profesional Berkelanjutan. Lokakarya CPD dikirimkeun di 9 kota Inggris (dugi ka 5) sareng sakali di Républik Irlandia. Dua bengkel CPD sanésna dipasihkeun ka para profesional di Amérika Serikat.
  • TRF neraskeun nganteurkeun pornografi internét ngalatih latihan kasadaran ka sakola, propésional sareng masarakat umum. Program nyiptakeun rencana pelajaran ngeunaan pornografi sareng séxting kanggo dianggo di sakola ngalih kana tahapan akhirna, kalayan uji coba di sababaraha sakola. Rencana pelajaran anu mimiti dijual di toko TES.com pas akhir taun.
fasilitas sarta jasa disumbangkeun

Kami nyumbangkeun total 597 jam latihan gratis pikeun total 319 jalma. Ieu sacara signifikan langkung ageung tibatan total taun kamari 230 jam, sanaos jumlah panarima murag tina 453 jalma. Parobihanna nunjukkeun dua transisi anu aya hubunganana dina amal. Mimiti, kami parantos tiasa ngeusi batre pikeun langkung seueur pelatihan anu dikirimkeun ka para propésional sareng sakola, janten ningkatkeun arus kas urang. Kami sanggup ngalakukeun ieu, sahenteuna sabagian, sabab bahan anu ngalaman pangwangunan dina taun sateuacanna ayeuna diusahakeun sareng diuji, ngajantenkeun produk anu tiasa dimaksual sacara komersil.

Kadua, urang ningkatkeun jumlah inpormasi gratis anu disebarkeun ngaliwatan kamekaran penting urang dina pamirsa anu ngahontal sakitar Skotlandia sareng dunya ku halaman wéb urang sareng ngalangkungan média sosial. Konperénsi Maya Verifikasi Jaman khususna suksés dina ngamungkinkeun urang ngahontal pemirsa anu énggal.

Kami gaduh makalah anu ditinjau tara diterbitkeun dina 'Jurnal Internasional Panilitian Lingkungan sareng Kaséhatan Umum' sareng 'Agresi séks sareng Kapaksaan '. Makalah ieu ngagaduhan kamungkinan pikeun ngabantosan panilitian pornografi di seluruh dunya dina dasawarsa salajengna. Pitunjuk Kolot Gratis pikeun pornografi Internét anu diluncurkeun dina 2018-19 tumuh tina 4 dugi ka 8 halaman, kéngingkeun inpormasi penting anu langkung lengkep dina leungeun kolot anu nungkulan kaayaan anu stres sareng murangkalihna.

Laporan taunan 2018-19

Karya urang ieu museur di sababaraha wewengkon

  • Ningkatkeun viability finansial ti amal ku ngalamar hibah sarta dilegaan dagang komérsial
  • Ngamekarkeun hubungan jeung collaborators poténsial di Skotlandia sarta sakuliah dunya ngaliwatan jejaring
  • Ngembangna program pangajaran urang keur sakola ngagunakeun modél ilmiah tina circuitry ganjaran otak jeung kumaha eta dilibetkeun ku lingkungan
  • Ngawangun profil nasional jeung internasional sangkan TRF a kredibel 'buka-ka' organisasi pikeun jalma jeung organisasi needing rojongan dina widang pornografi internét ngarugikeun salaku cara furthering pamahaman publik ngawangun resilience ka stress
  • Dilegaan web urang jeung ayana média sosial pikeun ngawangun brand kami diantara audiences di Skotlandia jeung sabudeureun dunya
  • Ngalaksanakeun kagiatan latihan sareng pamekaran pikeun naékkeun tingkat kaparigelan tim TRF pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa nganteurkeun aliran padamelan anu beragam ieu.
prestasi utama
  • Kami dua kali lipat panghasilan kotor kami ka langkung ti £ 62,000, kéngingkeun hibah anu pangageungna kami teras-terasan naekeun panghasilan dagang urang.
  • Kami réngsé hibah 'Investasi dina Gagasan' tina Big Lottery Fund. Ieu digunakeun pikeun ngembangkeun sareng nguji matéri kurikulum anu dianggo ku guru primér sareng menengah di sakola negeri. Kami ngarepkeun yén ieu bakal dijual umum ti akhir 2019.
  • TRF ngajaga ayana dina pendidikan séks, perlindungan online sareng lapangan kasadaran cilaka porno, ngiringan 10 konperénsi sareng kajadian di Skotlandia (taun 12 saméméhna). Di Inggris aya 5 (taun samemehna 3), ogé masing-masing di Amérika Serikat, Hungaria sareng Jepang.
  • Salami sataun urang damel sareng langkung ti 1,830 (taun samemehna 3,500) individu sacara pribadi. Kami nganteurkeun sakitar 2,000 jalma / jam komunikasi sareng pelatihan, turun tina 2,920.
  • Dina Twitter dina waktos ti Juli 2018 dugi Juni 2019 kami ngahontal 195,000 kesan tweet. Ieu naék ti 174,600 taun saméméhna.
  • Dina Juni 2018 kami nambihan GTranslate kana halaman wéb, masihan aksés lengkep kana eusi kami dina 100 basa ngalangkungan tarjamahan mesin. Nganjang anu henteu nganggo basa Inggris ayeuna ngawangun sakitar 20% patalimarga wéb urang. Kami ngahontal pamirsa anu lega di Somalia, India, Étiopia, Turki sareng Sri Lanka.
Prestasi anu sanés
  • Dina taun kami nyebarkeun 34 tulisan blog anu ngalebetkeun kagiatan TRF sareng carita panganyarna ngeunaan pangaruh pornografi internét di masarakat. Ieu mangrupikeun langkung ti taun kamari. Kami gaduh hiji tulisan anu diterbitkeun dina jurnal anu ditinjau tara.
  • Salami taun TRF teras-terasan ditampilkeun dina média, muncul dina 12 carita koran di Inggris sareng sacara internasional (taun 21 sateuacanna) ogé dina BBC Alba di Skotlandia. Kami nampilkeun 6 wawancara radio (tina 4) sareng kéngingkeun kiridit produksi dina dokumenter TV ngeunaan hubungan rumaja.
  • Mary Sharpe neraskeun kalungguhanana salaku ketua Komite Hubungan Publik sareng Advokasi di Masarakat pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH) di Amérika Serikat. Dina 2018 Mary ditunjuk salaku salah sahiji WISE100 pamingpin awéwé di perusahaan sosial.
  • Yayasan Ganjaran nyumbang réspon kana panilitian Komite Pilih Commons kana kamekaran Immersive and Add adiktif Technologies. Di Skotlandia kami nyumbang kana Déwan Penasihat Nasional Menteri Kahiji ngeunaan Awéwé sareng Budak Awéwé ngeunaan hubungan antara pelecehan seksual sareng panggunaan pornografi.
  • Kami nahan Royal College of General Praktisi Umum Akréditasi pikeun nganteurkeun kursus sadinten ka ahli kaséhatan salaku bagian tina program Pengembangan Profesional Berkelanjutan. Lokakarya CPD dikirimkeun di 5 kota Inggris (naék tina 4) sareng dua kali di Républik Irlandia. Dua bengkel CPD sanésna dipasihkeun ka para profesional di Amérika Serikat.
  • TRF terus nganteurkeun pornografi internét latihan ngarugikeun kasadaran pikeun sakola, professional sarta masarakat umum.
fasilitas sarta jasa disumbangkeun

Kami nyumbangkeun total 230 jam latihan gratis ka total 453 jalma. Ieu sacara signifikan langkung handap tina total taun kamari 1,120 jam. Parobihanna nunjukkeun dua transisi anu aya hubunganana dina amal. Mimiti, kami parantos tiasa ngeusi batre pikeun langkung seueur latihan anu dikirimkeun ka para profesional, janten ningkatkeun aliran-aliran urang. Kami sanggup ngalakukeun ieu, sahenteuna sabagian, kusabab bahan anu ngalaman pangwangunan dina taun sateuacanna ayeuna diusahakeun sareng diuji, ngajantenkeun produk anu tiasa dimaksual sacara komersil.

Salaku titik kontra, urang ningkatkeun jumlah inpormasi gratis anu disebarkeun ngaliwatan kamekaran penting urang dina pamirsa anu ngahontal di sakitar Skotlandia sareng dunya ku halaman wéb sareng média siaran, utamina dina radio Kontribusi kami pikeun opat konsultasi umum sareng publikasi kami dina Jurnal Agresi Sanggama sareng Kapaksaan didamel gratis. Perkembangan konci parantos diluncurkeun ku Pitunjuk Kolot Bébas pikeun pornografi Internét. Handout 4-halaman saderhana ieu ayeuna ngabantosan kolot di panjuru dunya.

Laporan taunan 2017-18

Karya urang ieu museur di sababaraha wewengkon

  • Ningkatkeun viability finansial ti amal ku ngalamar hibah sarta dilegaan dagang komérsial
  • Ngamekarkeun hubungan jeung collaborators poténsial di Skotlandia sarta sakuliah dunya ngaliwatan jejaring
  • Ngembangna program pangajaran urang keur sakola ngagunakeun modél ilmiah tina circuitry ganjaran otak jeung kumaha eta dilibetkeun ku lingkungan
  • Ngawangun profil nasional jeung internasional sangkan TRF a kredibel 'buka-ka' organisasi pikeun jalma jeung organisasi needing rojongan dina widang pornografi internét ngarugikeun salaku cara furthering pamahaman publik ngawangun resilience ka stress
  • Dilegaan web urang jeung ayana média sosial pikeun ngawangun brand kami diantara audiences di Skotlandia jeung sabudeureun dunya
  • Kalakuan kagiatan latihan jeung ngembangkeun pikeun ngangkat tingkat skill sahiji tim TRF pikeun mastikeun yén maranéhna bisa nganteurkeun ieu aliran karya rupa-rupa
prestasi utama
  • Urang terus ngagunakeun 'investasi dina Gagasan' hibah ti Dana lotre Big ngamekarkeun jeung bahan kurikulum test pikeun pamakéan ku guru primér sarta sekundér di sakola kaayaan.
  • TRF terus rék dilegakeun ayana na di pendidikan séks, panyalindungan online tur ngarugikeun porno widang kasadaran, attending konferensi sarta acara 12 di Skotlandia (taun saméméhna 5), 3 di Inggris (taun saméméhna 5) jeung 2 di AS ogé hiji tiap di Kroasia sarta Jerman.
  • Salila sataun urang digarap kalawan leuwih 3,500 individu jelemana tur dikirimkeun ngeunaan 2,920 jalma / jam komunikasi jeung latihan.
  • Di Twitter dina periode ti Juli 2017 ka Juni 2018 kami kahontal 174,600 tayangan tweet, nepi ti 48,186 taun saméméhna.
  • Dina 2018 Juni kami ditambahkeun GTranslate kana website, mere aksés pinuh kana eusi urang dina basa 100 ngaliwatan tarjamahan mesin.
  • Dina sataun teh urang nempatkeun kaluar édisi 5 of rewarding News jeung Milis urang janten GDPR patuh. Salila sataun urang diterbitkeun tulisan blog 33 ngawengku kagiatan TRF jeung carita panganyarna ngeunaan dampak pornografi internét di masarakat. Ieu 2 langkung blog ti taun saméméhna. Urang tadi salah artikel diterbitkeun dina jurnal peer-reviewed.
prestasi lianna
  • Salila sataun TRF terus Fitur dina media, muncul di 21 carita koran di Inggris sarta sacara internasional (taun saméméhna 9) ogé deui dina televisi BBC di Irlandia Kalér. Urang diulas dina ngawawancara radio 4.
  • Mary Sharpe terus peran dirina salaku korsi tina Hubungan Public sarta Komite advokasi di Masarakat keur kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH) di AS.
  • Pahala Yayasan nyumbang réspon kana UK urang Stratégi Kasalametan Internet Héjo Konsultasi Paper. Urang ogé dijieun kaluman ka Tim Stratégi Internet Kasalametan di Departemen pikeun Digital, Budaya, Média jeung Olahraga on amendments diusulkeun ka Act Digital Ekonomi.
  • Urang kahontal Royal College of General Practitioners Akréditasi pikeun nganteurkeun kursus hiji poé nepi ka professional Podomoro salaku bagian tina program neraskeun Development Profesional maranéhanana. bengkel CPD anu dikirimkeun di kota 4 Inggris.
  • TRF terus nganteurkeun pornografi internét latihan ngarugikeun kasadaran pikeun sakola, professional sarta masarakat umum. Urang ko-disponsoran program workshop sakola keur Wonder Fools némbongkeun The Coolidge Pangaruh di Teater Plawangan.
  • CEO urang na Kursi dihadiran program latihan Gagasan katalis Good di Edinburgh leuwih 3 poé.
fasilitas sarta jasa disumbangkeun

Urang disumbangkeun jumlahna 1,120 jalma / jam latihan bébas, ngan ngan handap 1,165 taun ka tukang sacara. TRF dikirimkeun jasa latihan jeung informasi bebas ka grup di handap ieu:

Urang dibere ka kolot 310 tur professional di grup masarakat, turun ti 840 taun ka tukang sacara

CEO dipigawé di hareup urang 160 dina panongton studio TV di BBC Irlandia Kalér. Bagean 10-menit ieu disiarkeun dina Nolan Tembongkeun, program dipeunteun pangluhurna di Irlandia Kalér

Urang dibere ka jalma 908 di grup profésional sarta akademik dina konferensi sarta acara di Skotlandia, Inggris, AS, Jerman sarta Kroasia, nepi ti 119 taun ka tukang sacara

Urang disadiakeun hiji panempatan volunteer pikeun murid universitas sarta partnered tangtu desain grafis ngalibetkeun 15 undergraduates leuwih hiji semester pinuh.

Laporan taunan 2016-17

Karya urang ieu museur di sababaraha wewengkon

  • Ningkatkeun viability finansial ti amal ku ngalamar hibah sarta dilegaan dagang komérsial
  • Ngamekarkeun hubungan jeung collaborators poténsial di Skotlandia sarta sakuliah dunya ngaliwatan jejaring
  • Ngembangna program pangajaran urang keur sakola ngagunakeun modél ilmiah tina circuitry ganjaran otak jeung kumaha eta dilibetkeun ku lingkungan
  • Ngawangun profil nasional jeung internasional sangkan TRF a kredibel 'buka-ka' organisasi pikeun jalma jeung organisasi needing rojongan dina widang pornografi internét ngarugikeun salaku cara furthering pamahaman publik ngawangun resilience ka stress
  • Dilegaan web urang jeung ayana média sosial pikeun ngawangun brand kami diantara audiences di Skotlandia jeung sabudeureun dunya
  • Kalakuan kagiatan latihan jeung ngembangkeun pikeun ngangkat tingkat skill sahiji tim TRF pikeun mastikeun yén maranéhna bisa nganteurkeun ieu aliran karya rupa-rupa
prestasi utama
  • Dina 2017 Pébruari anu ditampi hiji £ 10,000 'investasi dina Gagasan' hibah ti Dana lotre Big ngamekarkeun bahan kurikulum keur dipake ku guru primér sarta sekundér di sakola kaayaan.
  • Ti 1 Juni 2016 mun 31 Méi 2017 gaji ti CEO ieu underwritten ku hibah ti hiji UnLtd Awards Millenium 'Ngawangun Ieu' hibah ti £ 15,000 nu geus dibayar ka dirina pribadi.
  • Mary Sharpe réngsé janjian nya salaku ngadatangan Sarjana di Universitas Cambridge dina bulan Désémber 2016. Hubungan jeung Cambridge dirojong ngembangkeun profil ieu panalungtikan TRF urang.
  • CEO sarta Kursi réngsé program gancangan Juara Sosial Incubator Award (SIIA) tina latihan ngembangkeun bisnis di The lebur Pot.
  • TRF terus rék dilegakeun ayana na di pendidikan séks, panyalindungan online tur ngarugikeun porno widang kasadaran, attending konferensi 5 na acara di Skotlandia, 5 di Inggris jeung nu lianna di AS, Israél jeung Australia. Sajaba ti éta, tilu tulak peer-reviewed ditulis ku anggota TRF dikaluarkeun dina jurnal akademik.
  • Di Twitter dina periode ti Juli 2016 ka Juni 2017 kami ngaronjat jumlahna kami tina pengikut ti 46 mun 124 sarta kami dikirim 277 tweets. Aranjeunna kahontal 48,186 tayangan tweet.
  • Urang hijrah website www.rewardfoundation.org ka layanan hosting anyar kalawan greatly ningkat speed pikeun duanana pamaké sarta masarakat. Dina Juni 2017 kami dibuka rewarding News, a newsletter nu urang Tujuan mun nyebarkeun sahenteuna 4 kali per taun. Salila sataun urang diterbitkeun tulisan blog 31 ngawengku kagiatan TRF jeung carita panganyarna ngeunaan dampak pornografi internét.
prestasi salajengna
  • Salila sataun TRF mimiti Fitur dina media, muncul di 9 carita koran di Inggris ogé dina televisi BBC di Irlandia Kalér. Urang diulas dina dua ngawawancara radio éksténsif jeung dina video online diterbitkeun ku OnlinePROTECT.
  • Mary Sharpe ko-pangarang surah dijudulan The Aliran Internet Modél na Offending Sanggama kalawan Steve Davies pikeun buku 'Gawe sareng Individu anu geus komitmen nyinggung Sanggama: A Guide pikeun Practitioners'. Kaulinan ieu dipedalkeun ku Routledge dina Maret 2017.
  • Mary Sharpe janten korsi tina Hubungan Public sarta Komite advokasi di Masarakat keur kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH) di AS.
  • Pahala Yayasan nyumbang réspon konsultasi ka Strategi Skotlandia pikeun ngahulag sarta eradicating kekerasan ngalawan awéwé jeung katresna, masa depan kurikulum Atikan Personal na Sanggama di sakola Skotlandia sarta panalungtikan DPRD urang Kanada kana épék kaséhatan pornografi telenges kana jalma ngora.
  • Yayasan Ganjaran didaptarkeun salaku sumber sareng tautan ka halaman bumi kami dina Rencana Aksi Nasional ngeunaan Kasalametan Internét pikeun Barudak sareng Pamuda anu diterbitkeun ku Pamaréntah Skotlandia. Kami nyumbang kana Partéi Kerja Parlemén Inggris ngeunaan Kulawarga, Lords sareng usaha Kulawarga sareng Perlindungan Anak Commons pikeun ngabantosan panerapan RUU Ekonomi Digital ngaliwatan Parlemén Inggris.
  • TRF terus nganteurkeun pornografi internét latihan ngarugikeun kasadaran pikeun sakola, professional sarta masarakat umum.
fasilitas sarta jasa disumbangkeun

Urang disumbangkeun jumlahna 1,165 jam latihan bébas, nepi ti 1,043 taun ka tukang. Urang dikirimkeun jasa latihan jeung informasi ka grup di handap ieu:

siswana 650 di sakola di Skotlandia

kolotna 840 tur professional di grup masarakat

jalma 160 dina panongton studio TV di BBC Irlandia Kalér. Bagean 10-menit ieu disiarkeun dina Nolan Tembongkeun, program dipeunteun pangluhurna di Irlandia Kalér

119 di grup profésional sarta akademik dina konferensi sarta acara di Skotlandia, Inggris, AS jeung Israél

Urang disadiakeun 4 placements volunteer pikeun siswa sakola jeung universitas.

Laporan taunan 2015-16

Karya urang ieu museur di sababaraha wewengkon

  • Ningkatkeun viability finansial ti amal ku ngalamar hibah sarta dimimitian dagang komérsial
  • Ngamekarkeun hubungan jeung collaborators poténsial di Skotlandia ku jejaring
  • Ngadegkeun program pangajaran keur sakola ngagunakeun modél ilmiah tina circuitry ganjaran otak jeung kumaha eta dilibetkeun ku lingkungan
  • Ngawangun profil nasional jeung internasional sangkan TRF a kredibel 'buka-ka' organisasi pikeun jalma jeung organisasi needing rojongan di wewengkon harms pornografi internét salaku cara furthering pamahaman publik ngawangun resilience ka stress
  • Ngembangna web urang jeung ayana média sosial pikeun ngawangun brand kami diantara audiences di Skotlandia jeung sabudeureun dunya
  • Kalakuan kagiatan latihan jeung ngembangkeun pikeun ngangkat tingkat skill sahiji tim TRF pikeun mastikeun yén maranéhna bisa nganteurkeun ieu aliran karya rupa-rupa
prestasi utama
  • Aplikasi anu suksés dilakukeun ka UnLtd pikeun "Mbangun Éta" Award tina hibah £ 15,000 kanggo mayar Mary Sharpe gaji salami sataun ti Juni 2016. Salaku hasilna dina Méi 2016 Mary mundur salaku wali amal sareng ngalih kana peran Chief Petugas Eksekutif. Dr Darryl Mead dipilih ku Déwan salaku Kursi énggal.
  • Mary Sharpe dipingpin gawé pikeun nyieun hiji jaringan tina collaborators poténsial. Rapat nu diayakeun ku wawakil bui positif, positif Futures ?, Skotlandia Katolik Association Atikan, Lothians Sanggama Kaséhatan, Hormat NHS Lothian Sehat, Déwan Kota Edinburgh, Aksi Kaséhatan Skotlandia dina Alkohol Masalah jeung Taun sahiji Pa.
  • Mary Sharpe diangkat jadi ngadatangan Sarjana di Universitas Cambridge dina bulan Désémber 2015. Darryl Mead diangkat minangka hiji husus Panalungtikan sasama di UCL. Hubungan jeung universitas ieu dirojong ngembangkeun profil ieu panalungtikan TRF urang.
  • Mary Sharpe réngsé latihan nya ngaliwatan program Incubator Juara Sosial Award (SIIA) dina The lebur Pot. Manehna lajeng ngagabung program SIIA gancangan marengan anggota Déwan Dr Darryl Mead.
prestasi éksternal
  • TRF dimekarkeun ayana di widang perlindungan sarta ngarugikeun porno widang online, attending konferensi 9 Inggris.
  • Tulak ditulis ku anggota TRF anu katampa keur presentasi di Brighton, Glasgow, Stirling, London, Istanbul jeung Munich.
  • Dina Pébruari 2016 kami dibuka feed @brain_love_sex Twitter urang jeung dimekarkeun ramatloka ti 20 mun 70 kaca. Simkuring oge ngambil alih ngajalankeun website ti developer.
  • Mary Sharpe ko-pangarang surah dijudulan The Aliran Internet Modél na Offending Sanggama kalawan Steve Davies pikeun buku 'Gawe sareng Individu anu geus komitmen nyinggung Sanggama: A Guide pikeun Practitioners'. Ieu bakal diterbitkeun ku Routledge dina bulan Pebruari 2017.
  • Mary Sharpe kapilih dewan tina Society keur kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH) di AS.
  • TRF dikintunkeun réspon kana Australia Sénat urang Panalungtikan kana Ngarugikeun keur dipigawé pikeun barudak Australia ngaliwatan aksés ka pornografi dina Internét jeung ka rundingan Pamaréntah urang Inggris dina Anak Kasalametan Online: Jaman Verifikasi pikeun Pornografi.
  • Urang mimitian nganteurkeun pornografi internét latihan ngarugikeun kasadaran pikeun sakola Skotlandia dina dasar komérsial.
  • TRF narima hibah £ 2,500 sakumaha waragad si cikal keur nyieun ramatloka nonoman utama. Ieu bakal ko-dimekarkeun kalawan muda dicokot tina panongton target.
fasilitas sarta jasa disumbangkeun

Urang disumbangkeun jumlahna 1,043 jam latihan bébas, nepi ti 643 taun ka tukang.

Urang dikirimkeun jasa latihan jeung informasi ka grup di handap ieu:

guru 60 on latihan di-layanan pikeun Edinburgh Déwan Kota

45 perwira kaséhatan seksual pikeun NHS Lothian

aktor 3 pikeun Wonder Fools di Glasgow

anggota 34 tina Asosiasi Nasional pikeun Treatment of Abusers

delegasi 60 di Konférénsi onlineProtect di London

delegasi 287 di International Kongrés Téknologi Kecanduan di Istanbul, Turki

33 seniman jeung mahasiswa seni di Royal College of Art di London

anggota 16 The lebur Pot, dina pergaulan jeung Dr Loretta Breuning

staf 43 di Chalmers Sanggama Center Kaséhatan di Edinburgh

delegasi 22 di Konférénsi DGSS on Sosial ilmiah seksualitas Panalungtikan di Munich, Jérman

247 murid di sakola George Heriot di Edinburgh Kami nyayogikeun 3 panempatan sukarelawan pikeun murid sakola sareng universitas.

Laporan taunan 2014-15

A runtuyan ceramah gambar pikeun audiences lay anu dikembangkeun ku Mary Sharpe na Darryl Mead netepkeun kaluar jalan circuit ganjaran otak jalan. Ieu digali proses kecanduan, dipedar rangsangan supernormal jeung wincikan jalan nu pornografi internét bisa jadi kecanduan behavioral. Audiences ngahontal anu diatur kaluar handap. Mary Sharpe spoke mun ngeunaan 150 PNS gawe Pamaréntah Skotlandia.

prestasi
  • Dewan sapuk konstitusi.
  • Dewan sapuk éta bearers kantor.
  • Lajeng Dewan sapuk rencana bisnis.
  • Akun Bank A Bendahara urang didirikan dina dasar no-fee ku Skotlandia Bank utama.
  • Hiji identitas perusahaan awal jeung logo anu diadopsi.
  • Hiji perjangjian didirikan keur royalti buku Brain Anjeun on porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan bisa gifted ku Author kana pahala Foundation. Mayar royalti munggaran ieu ditampi.
  • Mary Sharpe salaku Kursi kéngingkeun tempat dina program latihan Inovasi Sosial Inkubator Award (SIIA) di The Melting Pot. Hadiahna kalebet sataun panggunaan rohangan gratis di The Melting Pot.
  • Mary Sharpe meunang £ 300 pikeun pahala Yayasan dina kompetisi pitching SIIA.
  • Mary Sharpe ngalamar sareng kéngingkeun panghargaan £ 3,150 dina dana Level 1 ti FirstPort / UnLtd pikeun ngamungkinkeun urang ngawangun halaman wéb anu épéktip. Panghasilan tina penghargaan ieu henteu nampi dugi ka taun finansial salajengna.
  • A teguh pamasaran ieu kalibet pikeun ngamekarkeun ramatloka sarta set leuwih canggih tina grafik perusahaan.
fasilitas sarta jasa disumbangkeun

Urang disumbangkeun jumlahna 643 jam latihan bébas.

Kami ngalatih para ahli ieu: 20 perwira kaséhatan seksual pikeun NHS Lothian, sadidinten; 20 ahli Podomoro di Lothian & Edinburgh Abstinence Program (LEAP) salami 2 jam; 47 ahli hukum kaadilan kriminal di Asosiasi Skotlandia pikeun Studi Ngabahayakeun pikeun 1.5 jam; 30 manajer di Polmont Young Offenders Institution salami 2 jam; 35 pembimbing sareng spesialis perlindungan anak di cabang Skotlandia tina National Association for the Treatment of Abusers (CATETAN) salami 1.5 jam; 200 murid form kagenep di Sakola George Heriot salami 1.4 jam.

Urang disadiakeun 3 placements volunteer pikeun siswa sakola jeung universitas.