Yayasan ganjaran kaca web aslina

Laporan taunan

Pahala Yayasan diadegkeun salaku Skotlandia amal Organisasi Incorporated di 23 Juni 2014. Kami didaptarkeun SC044948 zakat jeung Kantor Skotlandia Amal regulator, OSCR. jaman ngalaporkeun keuangan kami ngalir ti bulan Juli nepi ka Juni tiap taun. Dina kaca ieu kami nyebarkeun hiji abstrak tina Laporan Taunan pikeun tiap taun. The set pinuh panganyarna tina rekening geus sadia dina ramatloka OSCR dina formulir redacted.

2017-18

Karya urang ieu museur di sababaraha wewengkon

  • Ningkatkeun viability finansial ti amal ku ngalamar hibah sarta dilegaan dagang komérsial
  • Ngamekarkeun hubungan jeung collaborators poténsial di Skotlandia sarta sakuliah dunya ngaliwatan jejaring
  • Ngembangna program pangajaran urang keur sakola ngagunakeun modél ilmiah tina circuitry ganjaran otak jeung kumaha eta dilibetkeun ku lingkungan
  • Ngawangun profil nasional jeung internasional sangkan TRF a kredibel 'buka-ka' organisasi pikeun jalma jeung organisasi needing rojongan dina widang pornografi internét ngarugikeun salaku cara furthering pamahaman publik ngawangun resilience ka stress
  • Dilegaan web urang jeung ayana média sosial pikeun ngawangun brand kami diantara audiences di Skotlandia jeung sabudeureun dunya
  • Kalakuan kagiatan latihan jeung ngembangkeun pikeun ngangkat tingkat skill sahiji tim TRF pikeun mastikeun yén maranéhna bisa nganteurkeun ieu aliran karya rupa-rupa
prestasi utama
  • Urang terus ngagunakeun 'investasi dina Gagasan' hibah ti Dana lotre Big ngamekarkeun jeung bahan kurikulum test pikeun pamakéan ku guru primér sarta sekundér di sakola kaayaan.
  • TRF terus rék dilegakeun ayana na di pendidikan séks, panyalindungan online tur ngarugikeun porno widang kasadaran, attending konferensi sarta acara 12 di Skotlandia (taun saméméhna 5), 3 di Inggris (taun saméméhna 5) jeung 2 di AS ogé hiji tiap di Kroasia sarta Jerman.
  • Salila sataun urang digarap kalawan leuwih 3,500 individu jelemana tur dikirimkeun ngeunaan 2,920 jalma / jam komunikasi jeung latihan.
  • Di Twitter dina periode ti Juli 2017 ka Juni 2018 kami kahontal 174,600 tayangan tweet, nepi ti 48,186 taun saméméhna.
  • Dina 2018 Juni kami ditambahkeun GTranslate kana website, mere aksés pinuh kana eusi urang dina basa 100 ngaliwatan tarjamahan mesin.
  • Dina sataun teh urang nempatkeun kaluar édisi 5 of rewarding News jeung Milis urang janten GDPR patuh. Salila sataun urang diterbitkeun tulisan blog 33 ngawengku kagiatan TRF jeung carita panganyarna ngeunaan dampak pornografi internét di masarakat. Ieu 2 langkung blog ti taun saméméhna. Urang tadi salah artikel diterbitkeun dina jurnal peer-reviewed.
prestasi lianna
  • Salila sataun TRF terus Fitur dina media, muncul di 21 carita koran di Inggris sarta sacara internasional (taun saméméhna 9) ogé deui dina televisi BBC di Irlandia Kalér. Urang diulas dina ngawawancara radio 4.
  • Mary Sharpe terus peran dirina salaku korsi tina Hubungan Public sarta Komite advokasi di Masarakat keur kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH) di AS.
  • Pahala Yayasan nyumbang réspon kana UK urang Stratégi Kasalametan Internet Héjo Konsultasi Paper. Urang ogé dijieun kaluman ka Tim Stratégi Internet Kasalametan di Departemen pikeun Digital, Budaya, Média jeung Olahraga on amendments diusulkeun ka Act Digital Ekonomi.
  • Urang kahontal Royal College of General Practitioners Akréditasi pikeun nganteurkeun kursus hiji poé nepi ka professional Podomoro salaku bagian tina program neraskeun Development Profesional maranéhanana. bengkel CPD anu dikirimkeun di kota 4 Inggris.
  • TRF terus nganteurkeun pornografi internét latihan ngarugikeun kasadaran pikeun sakola, professional sarta masarakat umum. Urang ko-disponsoran program workshop sakola keur Wonder Fools némbongkeun The Coolidge Pangaruh di Teater Plawangan.
  • CEO urang na Kursi dihadiran program latihan Gagasan katalis Good di Edinburgh leuwih 3 poé.
fasilitas sarta jasa disumbangkeun

Urang disumbangkeun jumlahna 1,120 jalma / jam latihan bébas, ngan ngan handap 1,165 taun ka tukang sacara. TRF dikirimkeun jasa latihan jeung informasi bebas ka grup di handap ieu:

Kami dipidangkeun ka sepuh sareng 310 sareng profesional dina kelompok masarakat, turun tina 840 taun ka tukang

CEO ngalaksanakeun jalma hareupeun 160 dina pamiarsa studio TV di BBC Irlandia Kalér. Bagéan 10-menit disiarkeun dina Nolan Show, program dipeunteun pangluhurna di Irlandia Kalér

Kami dipasihan ka jalma 908 dina kelompok profesional sareng akademik dina konperénsi sareng acara di Skotlandia, Inggris, AS, Jerman sareng Kroasia, ti taun 119 taun ka tukang

Kami nyayogikeun hiji panempatan sukarelawan kanggo mahasiswa di universitas sareng ngajantenkeun desain desain grafis ngalibetkeun 15 sarjana dina seméster pinuh.

2016-17

Karya urang ieu museur di sababaraha wewengkon

  • Ningkatkeun viability finansial ti amal ku ngalamar hibah sarta dilegaan dagang komérsial
  • Ngamekarkeun hubungan jeung collaborators poténsial di Skotlandia sarta sakuliah dunya ngaliwatan jejaring
  • Ngembangna program pangajaran urang keur sakola ngagunakeun modél ilmiah tina circuitry ganjaran otak jeung kumaha eta dilibetkeun ku lingkungan
  • Ngawangun profil nasional jeung internasional sangkan TRF a kredibel 'buka-ka' organisasi pikeun jalma jeung organisasi needing rojongan dina widang pornografi internét ngarugikeun salaku cara furthering pamahaman publik ngawangun resilience ka stress
  • Dilegaan web urang jeung ayana média sosial pikeun ngawangun brand kami diantara audiences di Skotlandia jeung sabudeureun dunya
  • Kalakuan kagiatan latihan jeung ngembangkeun pikeun ngangkat tingkat skill sahiji tim TRF pikeun mastikeun yén maranéhna bisa nganteurkeun ieu aliran karya rupa-rupa
prestasi utama
  • Dina 2017 Pébruari anu ditampi hiji £ 10,000 'investasi dina Gagasan' hibah ti Dana lotre Big ngamekarkeun bahan kurikulum keur dipake ku guru primér sarta sekundér di sakola kaayaan.
  • Ti 1 Juni 2016 mun 31 Méi 2017 gaji ti CEO ieu underwritten ku hibah ti hiji UnLtd Awards Millenium 'Ngawangun Ieu' hibah ti £ 15,000 nu geus dibayar ka dirina pribadi.
  • Mary Sharpe réngsé janjian nya salaku ngadatangan Sarjana di Universitas Cambridge dina bulan Désémber 2016. Hubungan jeung Cambridge dirojong ngembangkeun profil ieu panalungtikan TRF urang.
  • CEO sarta Kursi réngsé program gancangan Juara Sosial Incubator Award (SIIA) tina latihan ngembangkeun bisnis di The lebur Pot.
  • TRF terus rék dilegakeun ayana na di pendidikan séks, panyalindungan online tur ngarugikeun porno widang kasadaran, attending konferensi 5 na acara di Skotlandia, 5 di Inggris jeung nu lianna di AS, Israél jeung Australia. Sajaba ti éta, tilu tulak peer-reviewed ditulis ku anggota TRF dikaluarkeun dina jurnal akademik.
  • Di Twitter dina periode ti Juli 2016 ka Juni 2017 kami ngaronjat jumlahna kami tina pengikut ti 46 mun 124 sarta kami dikirim 277 tweets. Aranjeunna kahontal 48,186 tayangan tweet.
  • Urang hijrah website www.rewardfoundation.org ka layanan hosting anyar kalawan greatly ningkat speed pikeun duanana pamaké sarta masarakat. Dina Juni 2017 kami dibuka rewarding News, a newsletter nu urang Tujuan mun nyebarkeun sahenteuna 4 kali per taun. Salila sataun urang diterbitkeun tulisan blog 31 ngawengku kagiatan TRF jeung carita panganyarna ngeunaan dampak pornografi internét.
prestasi salajengna
  • Salila sataun TRF mimiti Fitur dina media, muncul di 9 carita koran di Inggris ogé dina televisi BBC di Irlandia Kalér. Urang diulas dina dua ngawawancara radio éksténsif jeung dina video online diterbitkeun ku OnlinePROTECT.
  • Mary Sharpe ko-pangarang surah dijudulan The Aliran Internet Modél na Offending Sanggama kalawan Steve Davies pikeun buku 'Gawe sareng Individu anu geus komitmen nyinggung Sanggama: A Guide pikeun Practitioners'. Kaulinan ieu dipedalkeun ku Routledge dina Maret 2017.
  • Mary Sharpe janten korsi tina Hubungan Public sarta Komite advokasi di Masarakat keur kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH) di AS.
  • Pahala Yayasan nyumbang réspon konsultasi ka Strategi Skotlandia pikeun ngahulag sarta eradicating kekerasan ngalawan awéwé jeung katresna, masa depan kurikulum Atikan Personal na Sanggama di sakola Skotlandia sarta panalungtikan DPRD urang Kanada kana épék kaséhatan pornografi telenges kana jalma ngora.
  • Pahala Yayasan ieu didaptarkeun salaku sumberdaya kalawan tumbu ka kaca imah urang di hiji Rancangan Aksi Nasional on Internet Kasalametan keur Barudak jeung Jalma Young diterbitkeun ku Pamaréntah Skotlandia. Urang nyumbang ka Partéi ngagawekeun DPRD urang Inggris dina kulawarga, Lords jeung usaha Commons kulawarga & Protection Grup Child pikeun mantuan petikan tina Ekonomi Bill Digital ngaliwatan DPRD Inggris.
  • TRF terus nganteurkeun pornografi internét latihan ngarugikeun kasadaran pikeun sakola, professional sarta masarakat umum.
fasilitas sarta jasa disumbangkeun

Urang nyumbang sajumlah 1,165 jam latihan gratis, ti 1,043 taun ka tukang. Kami dikirimkeun pelatihan sareng jasa inpormasi ka kelompok ieu:

Murid 650 di sakola di Skotlandia

Sepuh sareng 840 sareng profesional dina kelompok masarakat

Jalma 160 dina pamiarsa studio TV di Irlandia Kalér Irlandia. Bagéan 10-menit disiarkeun dina Nolan Show, program dipeunteun pangluhurna di Irlandia Kalér

119 dina kelompok profésional sareng akademik dina konperénsi sareng acara di Skotlandia, Inggris, AS sareng Israél

Kami nyayogikeun panempatan sukarelawan 4 pikeun sakola sareng mahasiswa.

2015-16

Karya urang ieu museur di sababaraha wewengkon

  • Ningkatkeun viability finansial ti amal ku ngalamar hibah sarta dimimitian dagang komérsial
  • Ngamekarkeun hubungan jeung collaborators poténsial di Skotlandia ku jejaring
  • Ngadegkeun program pangajaran keur sakola ngagunakeun modél ilmiah tina circuitry ganjaran otak jeung kumaha eta dilibetkeun ku lingkungan
  • Ngawangun profil nasional jeung internasional sangkan TRF a kredibel 'buka-ka' organisasi pikeun jalma jeung organisasi needing rojongan di wewengkon harms pornografi internét salaku cara furthering pamahaman publik ngawangun resilience ka stress
  • Ngembangna web urang jeung ayana média sosial pikeun ngawangun brand kami diantara audiences di Skotlandia jeung sabudeureun dunya
  • Kalakuan kagiatan latihan jeung ngembangkeun pikeun ngangkat tingkat skill sahiji tim TRF pikeun mastikeun yén maranéhna bisa nganteurkeun ieu aliran karya rupa-rupa
prestasi utama
  • Hiji aplikasi suksés dijieun pikeun UnLtd pikeun "Bangun Ieu" Award of £ 15,000 ngabulkeun mayar Mary Sharpe gaji pikeun sataun ti Juni 2016. Salaku hasil dina Méi 2016 Mary pasrah salaku wali sedekah na transitioned kana peran Chief Eksekutif Officer. Dr Darryl Mead kapilih ku simkuring salaku Kursi anyar.
  • Mary Sharpe dipingpin gawé pikeun nyieun hiji jaringan tina collaborators poténsial. Rapat nu diayakeun ku wawakil bui positif, positif Futures ?, Skotlandia Katolik Association Atikan, Lothians Sanggama Kaséhatan, Hormat NHS Lothian Sehat, Déwan Kota Edinburgh, Aksi Kaséhatan Skotlandia dina Alkohol Masalah jeung Taun sahiji Pa.
  • Mary Sharpe diangkat jadi ngadatangan Sarjana di Universitas Cambridge dina bulan Désémber 2015. Darryl Mead diangkat minangka hiji husus Panalungtikan sasama di UCL. Hubungan jeung universitas ieu dirojong ngembangkeun profil ieu panalungtikan TRF urang.
  • Mary Sharpe réngsé latihan nya ngaliwatan program Incubator Juara Sosial Award (SIIA) dina The lebur Pot. Manehna lajeng ngagabung program SIIA gancangan marengan anggota Déwan Dr Darryl Mead.
prestasi éksternal
  • TRF dimekarkeun ayana di widang perlindungan sarta ngarugikeun porno widang online, attending konferensi 9 Inggris.
  • Tulak ditulis ku anggota TRF anu katampa keur presentasi di Brighton, Glasgow, Stirling, London, Istanbul jeung Munich.
  • Dina Pébruari 2016 kami dibuka feed @brain_love_sex Twitter urang jeung dimekarkeun ramatloka ti 20 mun 70 kaca. Simkuring oge ngambil alih ngajalankeun website ti developer.
  • Mary Sharpe ko-pangarang surah dijudulan The Aliran Internet Modél na Offending Sanggama kalawan Steve Davies pikeun buku 'Gawe sareng Individu anu geus komitmen nyinggung Sanggama: A Guide pikeun Practitioners'. Ieu bakal diterbitkeun ku Routledge dina bulan Pebruari 2017.
  • Mary Sharpe kapilih dewan tina Society keur kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH) di AS.
  • TRF dikintunkeun réspon kana Australia Sénat urang Panalungtikan kana Ngarugikeun keur dipigawé pikeun barudak Australia ngaliwatan aksés ka pornografi dina Internét jeung ka rundingan Pamaréntah urang Inggris dina Anak Kasalametan Online: Jaman Verifikasi pikeun Pornografi.
  • Urang mimitian nganteurkeun pornografi internét latihan ngarugikeun kasadaran pikeun sakola Skotlandia dina dasar komérsial.
  • TRF narima hibah £ 2,500 sakumaha waragad si cikal keur nyieun ramatloka nonoman utama. Ieu bakal ko-dimekarkeun kalawan muda dicokot tina panongton target.
fasilitas sarta jasa disumbangkeun

Urang nyumbang sajumlah 1,043 jam latihan gratis, ti 643 taun ka tukang.

Kami dikirimkeun pelatihan sareng jasa inpormasi ka kelompok ieu:

60 guru dina pelatihan pelatihan kanggo Dinas Edinburgh City

Patugas kasehatan 45 pikeun NHS Lothian

aktor 3 pikeun Wonder Fools di Glasgow

Anggota 34 Badan Asosiasi Nasional pikeun Perawatan tukang nyiksa

Delegasi 60 dina Konperénsi onlineProtect di London

Utusan 287 di Kongrés Internasional ngeunaan Kecanduan Téknologi di Istanbul, Turki

33 seniman sareng mahasiswa seni di Royal College of Art di London

Anggota 16 tina The Melting Pot, aya hubunganna sareng Dr Loretta Breuning

Staf 43 di Pusat Kaséhatan Séptémber Chalmers di Edinburgh

Para utusan 22 dina Konperénsi DGSS ngeunaan Panalungtikan Ésprési seksual Élmu di Munich, Jerman

Murid 247 di sakola George Heriot di Edinburgh Kami nyayogikeun panempatan sukarelawan 3 pikeun mahasiswa sakola sareng Universitas.

2014-15

A runtuyan ceramah gambar pikeun audiences lay anu dikembangkeun ku Mary Sharpe na Darryl Mead netepkeun kaluar jalan circuit ganjaran otak jalan. Ieu digali proses kecanduan, dipedar rangsangan supernormal jeung wincikan jalan nu pornografi internét bisa jadi kecanduan behavioral. Audiences ngahontal anu diatur kaluar handap. Mary Sharpe spoke mun ngeunaan 150 PNS gawe Pamaréntah Skotlandia.

prestasi
  • Dewan sapuk konstitusi.
  • Dewan sapuk éta bearers kantor.
  • Lajeng Dewan sapuk rencana bisnis.
  • Akun Bank A Bendahara urang didirikan dina dasar no-fee ku Skotlandia Bank utama.
  • Hiji identitas perusahaan awal jeung logo anu diadopsi.
  • Hiji perjangjian didirikan keur royalti buku Brain Anjeun on porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan bisa gifted ku Author kana pahala Foundation. Mayar royalti munggaran ieu ditampi.
  • Mary Sharpe sakumaha Kursi meunang tempat dina program latihan Incubator Juara Sosial Award (SIIA) dina The lebur Pot. hadiah kaasup hiji taun pamakéan nyewa bébas tina spasi dina The lebur Pot.
  • Mary Sharpe meunang £ 300 pikeun pahala Yayasan dina kompetisi pitching SIIA.
  • Mary Sharpe dilarapkeun pikeun tur meunang panghargaan ti £ 3,150 dina waragad Level 1 ti FirstPort / UnLtd pikeun ngidinan kami pikeun ngawangun hiji ramatloka éféktif. Panghasilan tina pangajén ieu teu narima nepi ka taun finansial handap.
  • A teguh pamasaran ieu kalibet pikeun ngamekarkeun ramatloka sarta set leuwih canggih tina grafik perusahaan.
fasilitas sarta jasa disumbangkeun

Urang disumbangkeun jumlahna 643 jam latihan bébas.

Kami ngalatih profésional ieu di handap: perwira kaséhatan seksual 20 pikeun NHS Lothian, sadinten; Profesional kasehatan 20 di Lothian & Edinburgh Abstinence Program (LEAP) pikeun jam 2; Profesional kaadilan kajahatan 47 di Asosiasi Skotlandia pikeun Studi Ngalaksanakeun pikeun jam 1.5; Manajer 30 di Polmont Young Pelanggaran Institusi pikeun jam 2; Pembimbing 35 sareng spesialis panyalindungan anak di cabang Skotlandia tina National Association for the Treatment of Abusers (NOTA) pikeun jam 1.5; Murid bentuk kagenep 200 di Sekolah George Heriot pikeun jam 1.4.

Kami nyayogikeun panempatan sukarelawan 3 pikeun sakola sareng mahasiswa.

Nyitak Friendly, PDF & Email