Sosial Juara Glasgow

"Astounding!" Cenah ...

adminaccount888 Bérita paling énggal

Juara sosial dina 21st Abad ka - Karaharjaan Cicih Kapitalis? éta judul nu 8th Konférénsi Panalungtikan internasional Sosial Juara 2016 (ISIRC) anu dilaksanakeun dina Glasgow ti 5-7th Séptémber hosted ku Glasgow Caledonian Universitas. Naon kajadian hébat! TRF milu sapinuhna, ngajalankeun hiji bengkel disebut Maké perusahaan sosial pikeun ngalaan pornografi internét salaku masalah kaséhatan umum. Hiji abstrak nyaéta sadia Ieuh. Anjeun bisa manggihan kami dina kaca 7. Ieu dihasilkeun sababaraha sawala hébat jeung gagasan mantuan ti peserta anu hadir. Kami ogé tweeted ngeunaan teuing.

Simkuring oge dikintunkeun hiji kertas akademik tina ngaran anu sarua anu salah sahiji ngawujud akademik senior di konférénsi éta, Dr. Michael Roy, didéklarasikeun minangka "astounding!" Urang ngarasa anjeunna dimaksudkan eta dina cara alus sakumaha manéhna getol mantuan kami meunangkeun eta diterbitkeun dina jurnal akademik alus. Ieu gé terus anjeun dipasang dina hiji éta.

perusahaan sosial jeung inovasi sosial salaku hiji disiplin akademik nu wewengkon anyar pikeun urang. Urang dihadiran sababaraha bengkel bener metot nu sparked wawasan anyar jeung mantuan kami ningali mana karya urang on kecanduan behavioral tiasa relevan kana karya innovators sosial sejenna teuing.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu