Australia

Australia yayasan ganjaran

Australia sacara kuat komitmen pikeun mayungan barudak tina cilaka anu aya hubunganana sareng kontén anu pantes umur. Pamaréntah nguatkeun komitmen ieu sareng sababaraha ukuran pangaturan sareng kabijakan gratis, anu dikandung dina anu nembé dirombak UU Kasalametan Online 2021.

Undang-undang ieu bakal dilaksanakeun dina tanggal 23 Januari 2022. Industri téknologi diperyogikeun pikeun ngadaptar Kodeu sareng standar na dugi ka Juli, 2022. Ieu kalebet metode pikeun ngatur bahan pornografi sareng / atanapi eksplisit séksual, sareng langkah-langkah pikeun ngadidik kolot sareng déwasa anu tanggung jawab, ngeunaan cara ngawaskeun sareng ngendalikeun aksés barudak kana bahan anu disayogikeun dina internét.

Kantor Komisaris eSafety

Kantor Komisaris eSafety mingpin pamekaran peta jalan panerapan verifikasi umur wajib pikeun pornografi online. Ieu ngadukung saran ti Déwan Perwakilan Komite Tetep ngeunaan Kawijakan Sosial sareng Urusan Hukum panilitian kana verifikasi umur pikeun wagering online sareng pornografi online. Éta bakal milarian nyaimbangkeun kabijakan, pangaturan sareng téknis anu leres, sakumaha pantes pikeun lingkungan Australia.

eSafety nembé ngaluarkeun "nelepon pikeun bukti, "Anu ditutup dina bulan Séptember 2021. Yayasan Ganjaran nyumbang buktina pikeun sauran éta.

eSafety disababkeun ngalaporkeun ka pamaréntah nganggo peta jalan panerapan Verifikasi Age ku Désémber 2022. Pamaréntah teras bakal mutuskeun naha nyandak peta jalan Age Verification payun.

Kumaha carana tiasa ngalaksanakeun verifikasi umur tiasa dianggo di Australia?

eSafety ngalakukeun pendekatan multi-lapisan sareng kolaborasi pikeun ngaidentipikasi naon anu janten rézim verifikasi umur anu proporsional, épéktip sareng tiasa pikeun pornografi online. Rézim naon waé anu ngalibetkeun ukuran téknis sareng non-téknis, sareng bakal ngémutan kabutuhan interoperabilitas sareng konsistén dina yurisdiksi.

  • Jauh deui umum nelepon pikeun bukti bakal ngabantosan eSafety pikeun ngumpulkeun bukti masalah sareng solusi poténsial
  • Saterasna prosés konsultasi kalayan pamangku kapentingan konci kalebet sawawa, Verifikasi Umur sareng platform digital sareng industri jasa, sareng akademi, bakal ngabantosan nyiapkeun arah sareng unsur rézim Verifikasi Jaman
  • Tahap ahir bakal ngalibetkeun damel raket sareng pamangku kapentingan konci pikeun ngartikeun unsur téknis sareng non-téknis, tina rezim usulan Verifikasi Umur pikeun pornografi online. Ieu bakal kalebet prinsip ngajukeun, syarat minimum sareng standar téknis, sareng langkah-langkah pendidikan sareng pencegahan. Pertimbangan operasional sareng jangka waktu implementasi ogé bakal diidéntifikasi.

Janten, naon résiko & Impedimén poténsial pikeun prosés ieu?

  • Ngaronjatna kasadaran masarakat kana téknologi Verifikasi Umur penting pisan pikeun ngungkulan masalah privasi sareng kaamanan anu dicekel ngeunaan data pangguna. eSafety komitmen pikeun ngusulkeun solusi téknologi anu paling aman, kaamanan sareng privasi-dijagaan, ogé ngahargaan hak digital barudak.
  • Naon waé rezim Verifikasi Umur Australia kedah aktip nimbangkeun panerapan sareng kamekaran internasional. Pendekatan anu disaluyukeun dianggap konci pikeun kasuksesan.
  • Kaseueuran platform online, jasa sareng situs web pornografi anu diaksés ku urang Australia kantor pusatna di luar negeri. Ieu tiasa nampilkeun tantangan dina patuh sareng penegak. eSafety komitmen pikeun nutup papacangan sareng industri pikeun mastikeun yén rezim anu diusulkeun sabanding sareng tiasa dilaksanakeun sareng ngadukung organisasi pikeun ngalaksanakeun komitmen kaamanan onlinena ogé sacara efektif ngatur aksés kana kontén anu diwatesan ku umur.

Dukungan umum pikeun verifikasi umur?

eSafety disurvei sawawa Australia di 2021. Aranjeunna mendakan dukungan lega pikeun Jaman Verifikasi ngajaga barudak, sanaos sababaraha masalah dikaluarkeun.

  • manpaat verifikasi umur dikenal ogé, hususna dina nyayogikeun panjagaan sareng jaminan pikeun murangkalih. Nanging, aya ambivalensi sareng skeptisisme ngeunaan kumaha téknologi éta bakal tiasa dianggo dina prakték sareng privasi data
  • aya kasadaran anu kirang kana téknologi Verifikasi Jaman, boh sacara konseptual boh dina prakna
  • pamaréntah ditempo salaku tempat anu hadé pikeun ngawasi rézim verifikasi umur

… Sareng…

  • Sababaraha elemen diperyogikeun pikeun rézim Verifikasi Jaman janten épéktip. Éta kalebet élmu masarakat anu langkung ageung sareng kasadaran téknologi verifikasi sareng jaminan umur. Ieu kalebet cara kerja sareng kumaha cara digunakeun dina latihan. Naon kaamanan fardhu sareng tindakan ngajaga karusiahan anu aya, pikeun mastikeun yén hak digital pikeun jalma dewasa sareng barudak dihormat?