Billie Eilish

Billie Eilish Méré Industri Porno Panon Hideung

adminaccount888 Bérita paling énggal

Penyanyi anu meunang pangajén Grammy Billie Eilish masihan industri porno panon hideung. Anjeunna parantos ngabagi kumaha kakeunaan porno kasar anu telenges dina yuswa 11 parah mangaruhan anjeunna dina cara anu goréng.

"Kuring pikir éta leres-leres ngancurkeun otak kuring sareng kuring ngarasa cilaka pisan yén kuring kakeunaan seueur porno".

Kabeneran hanjelu nyaéta, caritana henteu jarang sabab seuseueurna murangkalih parantos ningali porno dina yuswa 13 taun, seueur anu kakeunaan umur 7 taun.

Pamaréntah kedah ngalakukeun langkung seueur pikeun ngajauhan murangkalih tina porno. Waktosna meryogikeun sadaya situs anu nyayogikeun porno pikeun pariksa umur pangguna. Pamaréntah ngalakukeun kateuadilan anu parah ka barudak urang ku henteu ngalaksanakeun undang-undang verifikasi umur anu efektif. Ieu masalah badag teuing pikeun kolotna nungkulan nyalira.

Billie nuju nyarios "The Howard Stern Tembongkeun". Kecap-kecapna ngajantenkeun urang henteu ragu ngeunaan kumaha ngancurkeun aksés anu henteu terbatas kana porno pikeun jalma ngora.

Transkrip lengkep

Awas - Billie Eilish nganggo basa séksual anu eksplisit

"Salaku awéwé, kuring nyangka porno mangrupikeun aib, sareng kuring biasa ningali seueur porno, jujur. Kuring mimiti nonton porno nalika kuring kawas 11. Kuring éta hiji ngajengkeun. Sareng kuring, anjeun terang, panginten kuring mangrupikeun salah sahiji jalma anu bakal ngobrol ngeunaan éta sareng pikir kuring leres pisan pikeun, pikeun henteu ngagaduhan masalah sareng henteu ningali naha éta goréng, sareng anjeun terang, kuring, kuring pikir éta. bener-bener ngancurkeun otak kuring, sareng kuring ngarasa cilaka pisan yén kuring kakeunaan seueur porno.

Jigana kuring kungsi, kawas paralisis sare, sarta ieu kawas ampir peuting terrors, flashes, nightmares kusabab eta, Jigana éta kumaha aranjeunna dimimitian. Kusabab kuring ngan ukur ningali kasar, anjeun terang BDSM. Sareng éta anu kuring pikir pikaresepeun sareng kuring henteu, éta dugi ka titik anu kuring resep henteu…Kuring henteu tiasa ningali anu sanés, kecuali éta telenges, kuring henteu nyangka éta pikaresepeun.

Abdi parawan: Abdi henteu kantos ngalakukeun nanaon. Janten éta nyababkeun masalah, anjeun terang, sababaraha kali munggaran kuring, anjeun terang, kuring ngagaduhan hubungan seks kuring henteu nyarios 'henteu' kana hal-hal anu henteu saé, sareng éta kusabab kuring panginten éta anu kuring pikir kuring kedahna. katarik, jeung, Kami jadi ambek nu porno ieu jadi dipikacinta, jeung Abdi jadi ambek ka sorangan pikeun mikir yén éta oke. Sareng éta mangrupikeun cara anu katingalina vagina dina porno anu gélo. Taya heunceut kasampak kawas éta. Awak awéwé teu siga kitu. Kami henteu mani sapertos kitu. Kami henteu resep kana hal-hal anu sapertos kitu, sapertos anu dipikaresep ku jalma.

#Verifikasi Umur #BillieEilish

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu