Internét porno mangaruhan otak

Internét porno mangaruhan Brain nu

Mun ukur kami dilahirkeun jeung hiji instruksi manual dina naon ngajadikeun urang keletik! Bener bakal mantuan mun boga salah jeung surah on kumaha porno internét mangaruhan otak. Warta alus nyaeta, éta pernah telat pikeun neuleuman. Ieu ngarupakeun matéri kompleks, tapi kawas mobil, urang teu boga uninga sagalana ngeunaan engine pikeun neuleuman kumaha carana ngajalankeun eta aman.

pornografi Internét henteu resep porno jaman baheula. Mangaruhan otak dina cara leuwih langsung tur pingsan. Eta geus dirancang husus ngagunakeun téhnik Cipanas téhnologis kacida canggih pikeun ngarobah pikiran jeung kabiasaan urang. Téhnik ieu bisa nyieun pamaké addicted tur ngakibatkeun escalation mun genres leuwih ekstrim tina porno.

Pidio bubuka

Ieu opat video pondok ngajelaskeun kumaha. Aranjeunna ngaluarkeun kasalahan tina masalah ku ngajelaskeun kumaha gampang otak nyaéta pikeun ngadorong hiburan hiburan-stimulan ieu. Ieu khusus pikeun uteuk rumaja. Industri porno multi-milyar dolar ngan museurkeun kauntungan sanés pikeun efek mental sareng fisik.

ieu mimitina panjangna 5 menit sareng kalebet wawancara sareng neurosurgeon ngeunaan dampak porno Kitu kutip tina dokumenter anu dilakukeun ku TV Selandia Anyar.

Ieu palinter 2 menit animasi ngécéskeun dampak kana disfungsi seksual sareng agresi dina hubungan.

Psikologi sosial Stanford Profesor Philip Zimbardo tingali 'kecanduan galak' dina omongan TED 4 menit anu disebut "The Demise of Atuh".

"Tembok percobaan porno"Mangrupakeun 16 menit TEDx Obrolan ku urut guruna sains jeung panulis Gary Wilson. Eta ngajawab tangtangan disetél ka handap ku Zimbardo. Eta geus ditempo leuwih ti 12.6 juta kali dina YouTube jeung geus ditarjamahkeun kana basa 18.

Gary geus diropéa dina TEDx Obrolan dina presentasi deui (1 hr 10 mins) disebut "Brain Anjeun on Porn- Kumaha Internet porno mangaruhan Brain Anjeun". Pikeun maranéhanana anu resep hiji buku ngalakonan tur informatif jeung ratusan carita recovery na tips konci pikeun quitting porno tingali Gary urang Brain Anjeun on porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan sadia dina rupa, dina Kindle atawa salaku hiji audiobook. Anjeunna susunan kaluar loba konsep konci teuing di ieu alus teuing podcast (56 mins).

Dasar uteuk

Dina ieu bagian 'dasar otak', pahala Yayasan nyokot anjeun dina tur otak manusa. Anjeun bisa ngungkaban dieu pikeun detil ngeunaan dasar tina anatomi uteuk dihasilkeun ku Universitas McGill. uteuk geus mekar pikeun mantuan kami salamet tur mekar. Timbangan ngeunaan 1.3kg (ampir 3lbs), otak manusa nyusun ngan 2% tina beurat awak, tapi ngagunakeun sabudeureun 20% tanaga na.

Pikeun nangkep kumaha uteuk ngalobaan keur fungsi dina istilah umum, ningali ngembangkeun évolusionér otak. Hareup urang bakal ningali kumaha sésa gawé bareng ku Ngalanglang prinsip neuroplasticity. Maksudna kumaha urang diajar jeung unlearn kabiasaan kaasup ngamekarkeun hiji kecanduan. Urang ogé bakal kasampak di kumaha uteuk communicates atraksi, cinta jeung kelamin via na utama neurochemicals. Ngartos naha urang disetir arah ganjaran ieu, éta penting pisan uninga ngeunaan motivasi atawa otak urang sistim ganjaran. Kunaon teh umur emas tina rumaja jadi ngagalura, senang jeung ngabingungkeun? Panggihan leuwih ngeunaan otak rumaja.

Nyitak Friendly, PDF & Email