Internét porno mangaruhan Brain nu

Internét porno mangaruhan Brain nuUpami urang lahir sareng manual instruksi naon anu ngajantenkeun urang centang! Éta bakal ngabantosan pisan upami gaduh bab ngeunaan kumaha pornografi internét mangaruhan otak. Warta anu saé na, henteu telat pikeun diajar. Éta masalah anu rumit, tapi sapertos mobil, urang henteu kedah terang sadayana ngeunaan mesin pikeun diajar kumaha nyetirna kalayan aman.

pornografi Internét henteu resep porno jaman baheula. Mangaruhan otak dina cara leuwih langsung tur pingsan. Eta geus dirancang husus ngagunakeun téhnik Cipanas téhnologis kacida canggih pikeun ngarobah pikiran jeung kabiasaan urang. Téhnik ieu bisa nyieun pamaké addicted tur ngakibatkeun escalation mun genres leuwih ekstrim tina porno.

Pidio bubuka

ieu opat video pondok ngajelaskeun kumaha. Aranjeunna nyandak kasalahan kaluar tina masalah ku ngajelaskeun kumaha susceptible otak kana mamingan hiburan hyper-stimulating ieu. Ieu utamana manglaku ka otak rumaja. Industri porno multi-miliar dolar ngan ukur kabetot dina kauntungan sanés efek samping méntal sareng fisik pikeun pangguna.

ieu mimitina panjangna 5 menit sareng kalebet wawancara sareng neurosurgeon ngeunaan dampak porno Kitu kutip tina dokumenter anu dilakukeun ku TV Selandia Anyar.

Animasi 2 menit pinter ieu ngajelaskeun dampak dina disfungsi seksual sareng agresi dina hubungan.

Psikologi sosial Stanford Profesor Philip Zimbardo ningali 'kecanduan gairah' dina ceramah TED 4 menit ieu anu disebut "The Demise of Guys" .

"Tembok percobaan porno"Mangrupakeun 16 menit TEDx Obrolan ku urut guruna sains jeung panulis Gary Wilson. Eta ngajawab tangtangan disetél ka handap ku Zimbardo. Eta geus ditempo leuwih ti 12.6 juta kali dina YouTube jeung geus ditarjamahkeun kana basa 18.

Gary parantos ngamutahirkeun omongan TEDx dina presentasi anu langkung lami (1 jam 10 menit) anu disebut "Brain Anjeun on Porn- Kumaha Internet porno mangaruhan Brain Anjeun".

Pikeun anu resep buku anu pikaresepeun sareng informatif kalayan ratusan carita pamulihan sareng tip konci pikeun kaluar porno tingali Gary's Brain Anjeun on porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan sayogi dina paperback, dina Kindle atanapi salaku buku audio.

Gary netepkeun seueur konsép konci ogé dina anu saé ieu podcast (56 mins).

uteuk anjeun kana porno

Brain Anjeun on porno diriwayatkan ku Noah Garéja

Poto ku Buddhi Kumar Shrestha tina unsplash.com. Ikon Podcast ku Larea ti Noun Project