Internét porno mangaruhan otak

Internét porno mangaruhan Brain nu

Upami urang lahir sareng manual instruksi naon anu ngajantenkeun urang centang! Éta bakal ngabantosan pisan upami gaduh bab ngeunaan kumaha pornografi internét mangaruhan otak. Warta anu saé na, henteu telat pikeun diajar. Éta masalah anu rumit, tapi sapertos mobil, urang henteu kedah terang sadayana ngeunaan mesin pikeun diajar kumaha nyetirna kalayan aman.

pornografi Internét henteu resep porno jaman baheula. Mangaruhan otak dina cara leuwih langsung tur pingsan. Eta geus dirancang husus ngagunakeun téhnik Cipanas téhnologis kacida canggih pikeun ngarobah pikiran jeung kabiasaan urang. Téhnik ieu bisa nyieun pamaké addicted tur ngakibatkeun escalation mun genres leuwih ekstrim tina porno.

Pidio bubuka

Ieu opat video pondok ngajelaskeun kumaha. Aranjeunna ngaluarkeun kasalahan tina masalah ku ngajelaskeun kumaha gampang otak nyaéta pikeun ngadorong hiburan hiburan-stimulan ieu. Ieu khusus pikeun uteuk rumaja. Industri porno multi-milyar dolar ngan museurkeun kauntungan sanés pikeun efek mental sareng fisik.

ieu mimitina panjangna 5 menit sareng kalebet wawancara sareng neurosurgeon ngeunaan dampak porno Kitu kutip tina dokumenter anu dilakukeun ku TV Selandia Anyar.

Ieu palinter 2 menit animasi ngécéskeun dampak kana disfungsi seksual sareng agresi dina hubungan.

Psikologi sosial Stanford Profesor Philip Zimbardo ningali 'kecanduan gairah' dina omongan TED 4 menit ieu disebat "The Demise of Atuh".

"Tembok percobaan porno"Mangrupakeun 16 menit TEDx Obrolan ku urut guruna sains jeung panulis Gary Wilson. Eta ngajawab tangtangan disetél ka handap ku Zimbardo. Eta geus ditempo leuwih ti 12.6 juta kali dina YouTube jeung geus ditarjamahkeun kana basa 18.

Gary parantos ngamutahirkeun omongan TEDx dina presentasi anu langkung lami (1 jam 10 menit) anu disebut "Brain Anjeun on Porn- Kumaha Internet porno mangaruhan Brain Anjeun". Pikeun aranjeunna anu resep buku anu pikaresepeun sareng inpormatip kalayan ratusan carita recovery sareng tips konci pikeun lirén porno tingali kang Gary Brain Anjeun on porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan sadia dina rupa, dina Kindle atawa salaku hiji audiobook. Anjeunna susunan kaluar loba konsep konci teuing di ieu alus teuing podcast (56 mins).

Dasar uteuk

Dina bagian 'dasar otak' ieu, The Reward Foundation nyandak anjeun ngalalana otak manusa. Anjeun tiasa milarian didieu kanggo langkung jelasna ngeunaan dasar tina anatomi uteuk dihasilkeun ku McGill University. Otak parantos mekar pikeun ngabantosan urang salamet tur mekar. Beuratna kira-kira 1.3kg (ampir 3lbs), otak manusa ngan ukur 2% beurat awak, tapi ngagunakeun sakitar 20% tanaga.

Pikeun nangkep kumaha uteuk ngalobaan keur fungsi dina istilah umum, ningali ngembangkeun évolusionér otak. Salajengna urang bakal ningali kumaha bagianana tiasa dianggo babarengan ku ngajajah prinsip neuroplasticity. Maksudna kumaha urang diajar jeung unlearn kabiasaan kaasup ngamekarkeun hiji kecanduan. Urang ogé bakal kasampak di kumaha uteuk communicates atraksi, cinta jeung kelamin via na utama neurochemicals. Ngartos naha urang kajurung kana hadiah ieu, penting pisan pikeun terang ngeunaan motivasi otak urang atanapi sistim ganjaran. Kunaon teh umur emas tina rumaja jadi ngagalura, senang jeung ngabingungkeun? Panggihan leuwih ngeunaan otak rumaja.

Nyitak Friendly, PDF & Email