'Breath Play' aka Strangulasi naék gancang

adminaccount888 Bérita paling énggal

Ngareuwaskeun ngadangukeun murid sakola umur 14 taun ngumumkeun ka kami yén anjeunna "nuju kink". Kami aya di hareupeun 20 nonoman sanés dina ngobrolkeun perkawis résiko poténsial di porno internét. Éta parantos tilu taun ka pengker. 'Napas muter' atanapi 'play hawa' berpotensi nepi ka tiwasna. Industri porno sareng pundits na parantos nyebarkeun deui penjajahan sanés fatal sahingga kadéngéna aman sareng pikaresepeun.

Sedih, dina kasus sapertos Rahmat Millane, "Napas ulin" tiasa jauh teuing. Grace mangrupikeun backpacker Inggris di Selandia Anyar. Budak ngora anu kakarék patepung online fatally nyekék dirina dina serangan seksual. Anjeunna jauh tina pengecualian. Éta olahraga séksual anu keren sareng edgy pikeun nonoman ayeuna.

panalungtikan anyar

Dina tulisan anu saé ku Louise Perry dina Majalah Standpoint, urang diajar ngeunaan anu énggal panalungtikan ku Dr Helen Bichard. Dr Bichard mangrupikeun ahli klinik di Layanan Kacilakaan Brain Wales Utara. Anjeunna nyarioskeun ngeunaan "kisaran cilaka anu disababkeun ku panyawat anu henteu fatal anu tiasa kalebet panyawat jantung, stroke, kaluron, teu tahan, gangguan pidato, kejang, paralisis, sareng bentuk-bentuk tatu otak jangka panjang anu sanés." Dr Bichard teras nyebatkeun yén "cilaka anu disababkeun ku teu kateken henteu fatal tiasa henteu katingali ku mata taranjang, atanapi ngan ukur janten jam atanapi dinten anu atos saatos serangan, hartosna éta jauh langkung écés tibatan cilaka sapertos tatu atanapi rusak tulang, sareng kitu tiasa ditingali nalika panilitian pulisi. "

napas ulin kakekek
Struktur utama rentan dina mencekik (Bichard dkk, 2020)

Lalaki mencek awéwé

Strangulasi dilakukeun pisan ku lalaki ngalawan awéwé. Éta beuki umum dina kasus kekerasan rumah tangga. Selandia Anyar ngenalkeun pelanggaran kriminal ngeunaan Strangulasi séksual Non-fatal di 2018. Ti Januari dugi Juni Juni 2019 langkung 700 tuduhan dilaporkeun di Selandia Anyar, sakitar 4 sapoé.

MP Harriet Harman babarengan anggota parlemén anu sanés nyobian ngalarang pertahanan rajapati 'séks kasar' dina RUU Pelanggaran Dalam Negeri. Brexit sareng ayeuna Covid-19 parantos nyangsang ngalirkeun RUU ngaliwatan Parlemén. Sababaraha anu nyebat éta "50 Shades of Grey" pertahanan rajapati nalika séks. Harmann disebut deui dina April 2020 "pikeun ngeureunkeun ketidakadilan ieu" tina pertahanan kaulinan séks anu hartosna yén saurang lalaki anu ngaku nyababkeun cilaka anu maéhan awéwé "sacara harfiah kabur sareng rajapati".

Urang kedah waspada kumaha kabudayaan tiasa ngaganggu tingkah laku séksual, khususna diantara anu ngora, ku glamourising kekerasan konsensual ngalawan pasangan séksual tanpa pandangan anu saimbang tina résiko nyata anu aya. 

Nurutkeun hiji Survei porno Sunday Times dina 2019 ngeunaan kumaha pornografi internét ngarobah sikep séksual, dua kali langkung awéwé ngora salaku lalaki ngora di Gen Z dipeunteun BDSM sareng jinis kasar salaku genre porno pikaresep aranjeunna.

Pembaruan 11 Nopémber 2020: Ieu tulisan ti Wali ngeunaan kaulinan séks lepat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu