Kanada

Kanada yayasan ganjaran

Korespondén kami yakin yén dukungan umum pikeun verifikasi umur di Kanada "berkembang". Sakabéh perhatian pamaréntah dina sababaraha bulan ka pengker ieu diawalan ku tulisan Nicolas Kristof dina New York Times. Éta disebat Children of Porn sareng diterbitkeun dina bulan Désémber, 2020. Éta nyorot lampu tina pangaluaran Montreal di Montreal tina Bahan Pelanggaran Seksual Anak sareng gambar anu teu konsensual. Bahan haram ieu kalebet kana eusi pornografi anu dianggap légal.

Salaku hasil tina tulisan Kristof, Komite Étika sareng Privasi parlemén Kanada ngamimitian diajar. Aranjeunna fokus kana "Perlindungan Privasi sareng Reputasi dina Platform sapertos Pornhub". Ieu ngakibatkeun laporan kalayan sababaraha rekomendasi anu kuat pikeun pamaréntah.

yayasan ganjaran

Wartawan kami yakin yén dukungan umum pikeun verifikasi umur di Kanada "tumuwuh". Sadaya perhatian pamaréntah dina sababaraha bulan kapengker dimimitian ku Artikel Nicolas Kristof dina New York Times. Disebut Barudak Porno sareng dipedalkeun dina bulan Désémber 2020. Éta nyorotkeun terang kana citakan PornHub basis Montréal ngeunaan Bahan Penyalahgunaan Seksual Anak sareng gambar non-consensual. Bahan haram ieu kalebet kana eusi pornografi anu konon hukumna.

Salaku hasil tina tulisan Kristof, Komite Étika sareng Privasi parlemén Kanada ngamimitian diajar. Aranjeunna fokus kana "Perlindungan Privasi sareng Reputasi dina Platform sapertos Pornhub". Ieu ngakibatkeun laporan kalayan sababaraha rekomendasi anu kuat pikeun pamaréntah.

Panerapan anu diusulkeun

Ngawangun ieu, dua potongan panerapan nasional anu parantos dipisahkeun di Kanada. Dina istilah anu langsung, jalanna duanana tagihanana kaganggu ku dibubarkeunana parlemén pikeun pamilihan féderal Kanada. Ieu kajantenan tanggal 20 Séptémber 2021. Pamaréntahan anu sateuacanna dipulangkeun kalayan mayoritas anu ngirangan.

Sénator Julie Miville-Dechene dikintunkeun RUU S-203 dina verifikasi umur ka Sénat Kanada dimana éta ngalirkeun bacaan katilu. Ieu henteu ngalengkepan prosés législatif sateuacan pamilihan umum. Sénator parantos nunjukkeun yén anjeunna bakal méja RUU deui sareng Parlemén énggal.

Eureun Undang-Undang Garapan Internét

Bagian sanés panerapan anu diusulkeun nyaéta Unduhan Garapan Internét Stop, RUU C-302 anu dibentangan dina Méi, 2021. Ieu mangrupikeun conto verifikasi umur dina pasokan-sisi industri pornografi. RUU nyatakeun yén ...

“Ieu enactment ngarobih KUHP pikeun ngalarang jalma ngadamel bahan pornografi pikeun tujuan komérsial tanpa dipastikeun heula yén masing-masing jalma anu gambarna kagambar dina matéri umurna 18 taun atanapi langkung sareng parantos masihan ijin anu jelas pikeun gambarna anu kagambar. Éta ogé ngalarang hiji jalma ngadistribusikaeun atanapi ngiklankeun matéri pornografi pikeun tujuan komérsial tanpa dipastikeun heula yén unggal jalma anu gambarna kagambar dina matéri éta umur 18 taun atanapi langkung lami dina matéri éta dilakukeun sareng masihan ijin anu jelas pikeun gambarna. kagambar. ”

RUU ieu ogé kedah dibentél deui nalika pamaréntahan anyar kabentuk.

Kerangka kerja législatif sareng pangaturan énggal

Pamaréntah féderal Kanada ngusulkeun kerangka régislatif sareng pangaturan énggal. Ieu bakal nyiptakeun aturan kumaha platform média sosial sareng jasa online sanés kedah alamat eusi anu ngabahayakeun. Kerangkaana netepkeun:

  • entitas mana anu bakal tunduk kana aturan anyar;
  • jinis eusi naon anu ngabahayakeun bakal diatur;
  • aturan sareng kawajiban énggal pikeun éntitas anu diatur; jeung
  • dua badan pangaturan anyar sareng Déwan Penasihat pikeun ngatur sareng ngawas kerangka anyar. Aranjeunna bakal nerapkeun aturan sareng kawajiban na.

Dina wilayah sipil, organisasi nirlaba Kanada Defend Dignity ogé parantos ngiringan kampanye umum anu ngadeukeutan perusahaan sareng organisasi. Éta ngundang aranjeunna pikeun milih ngarobih kawijakan sareng prakték anu ngamungkinkeun cilaka online. Kampanye ngalibatkeun masarakat pikeun ngirim email sareng tweet ka perusahaan sareng organisasi di Kanada, anu kompléks dina ngamungkinkeun paparan pornografi online. Sababaraha hasil positip tina kampanye ieu kalebet dua ranté réstoran anu parantos ngalaksanakeun Wi-Fi saring - The Keg sareng Boston Pizza. Ranté hotél, panyadia layanan internét, perusahaan kartu kiridit sareng jasa perpustakaan, kusabab kurangna perlindungan tina cilaka online khususna pikeun barudak, sadayana aya dina daptar Defend Dignity. Defend Dignity ogé ayeuna nuju ngobrol sareng eksekutif Kanada ti Instagram. Aranjeunna prihatin ngeunaan rencana aranjeunna pikeun ngamimitian platform pikeun barudak di handapeun umur 13 taun.