Resiko Jalma Young raray sakumaha Konsumen porno

Konferensi sarta Kajadian

Pahala Yayasan ngabantuan ngangkat kasadaran tina kamajuan panalungtikan konci dina hubungan sex jeung cinta sarta masalah diwanohkeun ku pornografi internét. Urang ngalakukeun ieu ku milu dina konferensi sarta acara, ku pangajaran jeung ku contributing ka consultations pamaréntah jeung industri. Kaca ieu diropéa kalawan warta ngeunaan mana anjeun bisa nempo sarta ngadangu pahala Foundation.

Di dieu sababaraha kontribusi urang ...

TRF di 2018

7 Maret 2018. Mary Sharpe dibere on Dampak pornografi internét dina otak rumaja dina sél Gray jeung sél panjara: Rapat kaperluan neurodevelopmental jeung kognitif tina muda rawan. Acara ieu dihasilkeun tina Center pikeun Pemuda sarta Kaadilan Komunitas di Universitas Strathclyde di Glasgow.

5 na 6 April 2018. Di 2018 Tungtung eksploitasi Sanggama Global Summit di Virginia, AS, Darryl Mead masihan pamutahiran on isu Pornografi di Inggris sarta Mary Sharpe mingpin Kaséhatan publik & Panalungtikan Rapat Force Tugas dihadiran ku leuwih ti 80 delegasi ti sakuliah dunya.

24 April 2018. TRF dikirimkeun kertas gabungan on Komunikasi di Élmu of Cybersex Kecanduan mun audiences lega di Konferensi Internasional 5th on behavioral Addictions di Cologne, Jerman.

7 Juni 2018. Mary Sharpe dikirimkeun a Kuliah publik dina Pornografi Internet sarta Brain rumaja di Lucy Cavendish College di Universitas Cambridge.

3 Juli 2018. Mary Sharpe dikirimkeun a presentasi dina pornografi di konferensi di London dina Denormalising kekerasan Sanggama jeung pelecehan antara Barudak di Sakola: Ngarumuskeun a Tanggapan koheren Multi-Agénsi.

acara

5 Oktober 2018. TRF bakal presenting di Masarakat keur kamajuan Sanggama Konférénsi Kaséhatan di Virginia Beach, AS. kertas urang bakal "Facilitating ngembangkeun seksual cageur dina teens".

TRF di 2017

20 mun 22 Pébruari 2017. Mary Sharpe na Darryl Mead ngahadiran Konferensi Internasional 4th on behavioral Addictions di Haifa di Israél. laporan urang dina tulak dina konferensi ieu diterbitkeun dina jurnal Agresi Sanggama na Compulsivity.

2 Maret 2017. anggota TRF Board Anne Darling dibere tilu sesi ngeunaan bahan TRF kana program Perth Teater, ngahontal panongton dikombinasikeun jalma 650.

19 Séptémber 2017. Mary Sharpe dibere hiji sawala pikeun siswana senior jeung kolot disebutna Naha ngeunaan miara porno Internét pikeun Festival of Gagasan dina George Watson urang College di Edinburgh.

7 Oktober 2017. Mary Sharpe na Darryl Mead dibere Internét Pornografi; Kolot Naon, Guru & Podomoro Profesional peryogi kauninga di Poé komunitas ti Masarakat keur kamajuan konferensi Kaséhatan Sanggama di Salt Lake Kota, AS.

13 Oktober 2017. Mary Sharpe na Darryl Mead dibere Dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sarta fisik rumaja ka Edinburgh Medico-chirurgical Society.

21 Oktober 2017. Pahala Yayasan dibere dua ceramah sarta bengkel di pornografi internét di Konferensi Internasional Katilu dina kulawarga di Zagreb, Kroasia.

16 Nopémber 2017. TRF dipingpin hiji seminar malem di Edinburgh on Porno maéhan Cinta. The Dampak tina Pornografi Internet dina Brain rumaja.

TRF di 2016

18 na 19 April 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead dibere bengkel "Hiji Approach Integrated mun Pornografi Internet sarta Dampak na" di Organisasi Nasional pikeun Treatment of Abusers (NOTA) konferensi Skotlandia dina Stirling.

28 April 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead dibere kertas a "Pornografi Internét jeung otak rumaja" di Konférénsi onlinePROTECT di London "Ieu ngan online, teu eta?": jalma ngora tur internet - tina éksplorasi seksual ka paripolah seksual nangtang. Slides nu sadia tina onlinePROTECT. nyokot-ngarep pesen video Mary Sharpe urang ti Konférénsi nyaeta Ieuh.

Mungkin 4 2016. Urang dibere dua tulak di Katilu International Kongrés Téknologi Kecanduan, dina Istanbul, Turki. Mary Sharpe spoke on "Strategi pikeun nyegah Internet porno Kecanduan" sarta Darryl Mead dikaitkeun "Resiko Jalma Young raray sakumaha porno Konsumen". A versi panjang tina obrolan Darryl urang ieu engké diterbitkeun dina jurnal peer-review Addicta, sadia Ieuh.

June 17-19 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead dibere kertas judulna "Kumaha mun ngarobah Pemirsa Pornografi Internet kana Konsumen informed" di Konférénsi DGSS on Sosial ilmiah seksualitas Panalungtikan, "Sex sakumaha Komoditas" dina Munich, Jérman.

7 Séptémber 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead dikirimkeun kertas dina "Maké perusahaan sosial pikeun ngalaan pornografi internét salaku masalah kaséhatan umum" di International Juara Sosial Panalungtikan Konférénsi (ISIRC 2016) Konférénsi di Glasgow. Hiji carita warta dina konferensi ieu Ieuh. presentasi urang téh aya dina ramatloka ISIRC.

23 Séptémber 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead dibere workshop dina "Pangaruh disintegrating pornografi internét" di Masarakat keur kamajuan Sanggama Konférénsi Kaséhatan di Austin, Texas. Hiji carita warta dina ieu mucunghul Ieuh. Hiji rekaman audio tina presentasi teh nyaeta sadia pikeun ngundeur ti ramatloka SASH pikeun muatan tina AS $ 10.00. Éta Jumlah 34 dina formulir urutan.

29 Séptémber 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead dikirimkeun kertas dina "Pornografi Internet sarta kekerasan Sanggama diantara rumaja: a Review of Panalungtikan International Anyar" di Konferensi Internasional NOTA di Brighton. Tempo NOTA pikeun wincik konférénsi éta. laporan urang dina konférénsi éta téh Ieuh.

25 Oktober 2016. Mary Sharpe dibere "Porno Internet jeung otak rumaja" dina kaamanan Online pikeun barudak sarta jalma ngora di Edinburgh ditunda ku Kajadian Holyrood. Klik di dieue pikeun laporan urang.

29 Nopémber 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead spoke di "Pelecehan Sanggama sarta kekerasan seksual di sakola", Hiji acara ditunda di Edinburgh ku Sarat jeung Kaayaan Hub Skotlandia. laporan urang dina acara kasebut Ieuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email