Resiko Jalma Young raray sakumaha Konsumen porno

Konferensi sarta Kajadian

Yayasan Ganjaran ngabantosan kasadaran ngeunaan pamekaran panilitian konci hubungan séks sareng cinta sareng masalah anu diwanohkeun ku pornografi internét. Kami ngalakukeun ieu ku ilubiung dina konperénsi sareng acara, ku ngajar sareng nyumbang kana pamaréntahan sareng konsultasi industri. Halaman ieu diénggalan ku berita dimana anjeun tiasa ningali sareng nguping The Reward Foundation.

Ieu sababaraha kontribusi kami…

TRF di 2020

8 Pébruari 2020. Mary Sharpe nampilkeun sési dina Porno, otak sareng kabiasaan séks anu ngabahayakeun di Asosiasi kanggo Perawatan Kecanduan Sanggama sareng Konpéktivitasitas di London.

18 Juni 2020. Mary Sharpe dibere Strategi non-téknis pikeun mayungan barudak tina pornografi: Gawe sareng ahli dina Konpérénsi Maya Verifikasi Jaman.

23 Juli 2020. KTT Global CESE dimana Darryl Mead nyarios Peta jalan pikeun panilitian kahareup kana Pamakéan pornografi Masalah.

27 Juli 2020. Diskusi panel CESE Global Summit dina Nyandak porno ageung: Ngalaan Panyalahgunaan, Perdagangan Seks, sareng Bahaya. Mary Sharpe nyarios sareng Laila Mickelwait ti Exodus Cry sareng Rachael Denhollander, pengacara, pendidik sareng panulis.

28 Juli 2020. KTT Global CESE dimana Mary Sharpe nyarios Pornografi Internét sareng pangguna anu ngagaduhan Gangguan Spéktrum Autis sareng Kabutuhan Pembelajaran Husus.

12 November 2020. Sawala zum. Dina paguneman sareng Mary Sharpe, The Reward Foundation sareng Farrer & Co LLP, London. Éta biantara diulem kanggo nutupan hubungan antara panggunaan pornografi sareng ngajagaan barudak sareng nonoman.

TRF di 2019

18 Juni 2019. Darryl Mead sareng Mary Sharpe nampilkeun makalah Aligning na "Manifesto pikeun jaringan panalungtikan Éropa kana Pamakéan Masalah dina Internét" kalayan kabutuhan anu rupa-rupa komunitas propésional sareng konsumén kapangaruhan ku panggunaan pornografi anu bermasalah. Ieu dina Konperénsi Internasional ngeunaan Kecanduan Paripolah di Yokohama, Jepang. Kami ogé nampilkeun makalah dinaTantangan siswana sakola pangajaran ngeunaan hasil panalungtikan dina addictions behavioral.

5 Oktober 2019. Darryl Mead sareng Mary Sharpe dimoderasi diskusi Panilitian anyar kana pornografi internét salaku kecanduan paripolah anu muncul di Masarakat pikeun kamajuan Konperénsi Kaséhatan Sanggama di St Louis, AS.

TRF di 2018

7 Maret 2018. Mary Sharpe dibere on Dampak pornografi internét dina otak rumaja dina sél Gray sareng sél panjara: Minuhan kabutuhan neurodevelopmental sareng kognitif jalma ngora rawan. Acara ieu dihasilkeun ku Pusat Pemuda sareng Kaadilan Komunitas di Universitas Strathclyde di Glasgow.

5 na 6 April 2018. Dina KTT Global Eksploitasi Seksual Akhir 2018 di Virginia, AS, Darryl Mead masihan pembaruan ngeunaan isu Pornografi di Inggris sarta Mary Sharpe mingpin Rapat Angkatan Tugas Kaséhatan Umum & Panilitian dihadiran ku leuwih ti 80 delegasi ti sakuliah dunya.

24 April 2018. TRF nganteurkeun kertas gabungan dina Komunikasi di Élmu of Cybersex Kecanduan mun audiences lega di Konferensi Internasional 5th on behavioral Addictions di Cologne, Jerman.

7 Juni 2018. Mary Sharpe dikirimkeun a Kuliah publik dina Pornografi Internet sarta Brain rumaja di Lucy Cavendish College di Universitas Cambridge.

3 Juli 2018. Mary Sharpe dikirimkeun a presentasi dina pornografi di konferensi di London dina Denormalising kekerasan Sanggama jeung pelecehan antara Barudak di Sakola: Ngarumuskeun a Tanggapan koheren Multi-Agénsi.

5 Oktober 2018.  TRF nampilkeun makalah "Mempermudah pangembangan seksual séhat dina nonoman"di Masarakat pikeun kamajuan Konperénsi Kaséhatan Sanggama di Virginia Beach, AS.

TRF di 2017

20 mun 22 Pébruari 2017. Mary Sharpe na Darryl Mead ngahadiran Konferensi Internasional 4th on behavioral Addictions di Haifa di Israél. laporan urang dina tulak dina konferensi ieu diterbitkeun dina jurnal Agresi Sanggama na Compulsivity.

2 Maret 2017. anggota TRF Board Anne Darling dibere tilu sesi ngeunaan bahan TRF kana program Perth Teater, ngahontal panongton dikombinasikeun jalma 650.

19 Séptémber 2017. Mary Sharpe dibere hiji sawala pikeun siswana senior jeung kolot disebutna Naha ngeunaan miara porno Internét pikeun Festival Gagasan di George Watson's College di Edinburgh.

7 Oktober 2017. Mary Sharpe na Darryl Mead dibere Pornografi Internét; Anu dipikabutuh ku Kolot, Guru & Profesional Kaséhatan di Poé komunitas ti Masarakat keur kamajuan konferensi Kaséhatan Sanggama di Salt Lake Kota, AS.

13 Oktober 2017. Mary Sharpe na Darryl Mead dibere Dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sarta fisik rumaja ka Edinburgh Medico-chirurgical Society.

21 Oktober 2017. Yayasan Ganjaran nampilkeun dua ceramah sareng bengkel pornografi internét dina Konperénsi Internasional Katilu ngeunaan Kulawarga di Zagreb, Kroasia.

16 Nopémber 2017. TRF dipingpin hiji seminar malem di Edinburgh on Porno maéhan Cinta. The Dampak tina Pornografi Internet dina Brain rumaja.

TRF di 2016

18 na 19 April 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead dibere bengkel "Pendekatan Terpadu pikeun pornografi Internét sareng Pangaruh na" di Organisasi Nasional pikeun Treatment of Abusers (NOTA) konferensi Skotlandia dina Stirling.

28 April 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead dibere kertas a "Pornografi Internét jeung otak rumaja" dina Konperénsi onlinePROTECT di London "Éta ngan ukur online, sanés?": Nonoman sareng internét - tina éksplorasi seksual dugi ka tingkah laku seksual anu nangtang. . Pesen pidéo imah Mary Sharpe tina Konperénsi nyaéta Ieuh.

Mungkin 4 2016. Urang dibere dua tulak di Katilu International Kongrés Téknologi Kecanduan, dina Istanbul, Turki. Mary Sharpe spoke on "Strategi pikeun nyegah Kecanduan porno Internét" sarta Darryl Mead dikaitkeun "Résiko Nyanghareupan Jalma Awéwé Salaku Konsumén porno". Versi anu langkung panjang tina ceramah Darryl teras diterbitkeun dina jurnal peer-review Addicta, sayogi Ieuh.

June 17-19 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead dibere kertas judulna "Kumaha ngarobih Pamirsa pornografi Internét kana Konsumén Anu Diinformasikeun" dina Konperénsi DGSS ngeunaan Panilitian Ékspektual Élmu Sosial, "Seks salaku Komoditas" di Munich, Jérman.

7 Séptémber 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead dikirimkeun kertas dina "Ngagunakeun perusahaan sosial pikeun ngalaan pornografi internét salaku masalah kaséhatan masarakat" di International Juara Sosial Panalungtikan Konférénsi (ISIRC 2016) Konférénsi di Glasgow. Hiji carita warta dina konferensi ieu Ieuh. Presentasi kami sayogi dina situs wéb ISIRC.

23 Séptémber 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead dibere workshop dina "Pangaruh kacilakaan pornografi internét" di Masarakat keur kamajuan Sanggama Konférénsi Kaséhatan di Austin, Texas. Hiji carita warta dina ieu mucunghul Ieuh. Hiji rekaman audio tina presentasi teh nyaeta sadia pikeun ngundeur ti ramatloka SASH pikeun muatan tina AS $ 10.00. Éta Jumlah 34 dina formulir urutan.

29 Séptémber 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead dikirimkeun kertas dina "Pornografi Internet sarta kekerasan Sanggama diantara rumaja: a Review of Panalungtikan International Anyar" di Konferensi Internasional NOTA di Brighton. Tempo NOTA pikeun wincik konférénsi éta. laporan urang dina konférénsi éta téh Ieuh.

25 Oktober 2016. Mary Sharpe dibere "Porno Internét sareng otak rumaja" di Kaamanan online pikeun barudak sareng nonoman di Edinburgh anu dipasang ku Holyrood Kajadian. Pencét Ieuh pikeun laporan kami.

29 Nopémber 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead spoke di "Pelecehan seksual sareng kekerasan seksual di sakola", acara anu dilakukeun di Edinburgh ku Policy Hub Skotlandia. Laporan kami ngeunaan acara éta nyaéta Ieuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email