rundingan Parlemén Skotlandia

Responses konsultasi

Pahala Yayasan ngabantuan ngangkat kasadaran tina kamajuan panalungtikan konci dina hubungan sex jeung cinta sarta masalah diwanohkeun ku pornografi internét. Urang ngalakukeun ieu ku contributing ka consultations pamaréntah jeung industri. Kaca ieu diropéa kalawan warta tina kiriman kami geus dijieun pikeun prosés rundingan pamaréntah.

Lamun neuleuman ngeunaan naon baé consultations séjén nu pahala Yayasan bisa mantuan, mangga lungsur kami hiji email.

Di dieu sababaraha kontribusi urang ...

2019

22 Juli 2019. TRF nyumbang kana prosés drafting pikeun nangtoskeun patarosan anu bakal dianggo dina survey NATSAL-4. Survey Nasional Sikep seksual sareng Lifestyles parantos ngajalankeun di Inggris ti saprak 1990. Ieu mangrupikeun salah sahiji jenis survey pangbadagna di dunya.

28 Januari 2019. Mary Sharpe nyayogikeun réspon lengkep kana pertanyaan Komite Select Commons ngeunaan kamekaran Immersive and Addictive Technologies. Pertanyaan lumangsung dina Jurusan Digital, Culture, Media and Sport. Éta anu kedah dipedar ku Parlemén Inggris dina waktos badé.

2018

16 Juli 2018. Dina Skotlandia Déwan Panaséhat Nasional Menteri urang munggaran dina Wanita sarta Girls geus dimimitian program rolling tina ngondang réspon rundingan on isu awéwé. kurban munggaran urang éta dina tumbu antara pelecehan seksual jeung pamakéan pornografi.

2017

6 Désémber 2017. TRF direspon jeung UK urang Stratégi Kasalametan Internet Héjo Konsultasi Paper. Simkuring oge dikintunkeun surat ka Tim Stratégi Internet Kasalametan di Departemen pikeun Digital, Budaya, Média jeung Olahraga on amendments diusulkeun ka Act Digital Ekonomi. posisi urang aya nu Pamaréntah Inggris kedah lengket komitmen na sangkan hal anu kaluar-garis ilegal oge online haram. Wewengkon konci anu nyoplokkeun aksés ka pornografi telenges sarta non-fotografik anak Gambar nyiksa seksual.

11 Juni 2017. Mary Sharpe dikintunkeun respon konsultasi ka Strategi Skotlandia pikeun ngahulag sarta eradicating kekerasan ngalawan awéwé tur katresna. respon urang geus diterbitkeun ku Pamaréntah Skotlandia on na website.

April 2017. Pahala Yayasan kadaptar salaku sumberdaya kalayan link ka kaca imah urang di Rancangan Aksi Nasional on Kasalametan Internet pikeun Barudak jeung Jalma ngora diterbitkeun ku Pamaréntah Skotlandia.

8 Maret 2017. TRF dijieun kaluman ditulis pikeun panalungtikan DPRD urang Kanada kana épék kaséhatan pornografi telenges kana jalma ngora. Ieu aya didieu di Inggris jeung Perancis. kaluman kami ieu dicutat ku Dissenting Laporan disiapkeun ku anggota konservatif Panitia.

Pébruari 2017. Pamaréntah Skotlandia diondang kiriman 100-kecap dina masa depan kurikulum Atikan Personal na Sanggama di sakola Skotlandia. kaluman pahala Yayasan urang téh jumlahna 3 Ieuh.

11 Pébruari 2017. Mary Sharpe na Darryl Mead dikirimkeun hiji acara pelatihan on porno internét pikeun 15 jalma ngora di program 5Rights di Young Scot on dampak pornografi internét on muda di Skotlandia. Ieu diwangun bagian tina prosés rundingan nu ngarah ka publikasi Laporan Final The 5Rights Komisi urang Pemuda kana Skotlandia Pamaréntahan Méi 2017.

2016

20 Oktober 2016. Mary Sharpe na Darryl Mead anu diondang ka Symposium on 'Anak Kasalametan Online: Ngajaga Nyanghareupan of the Game' di Portcullis House, Westminster. Acara ieu dikelompokeun Partéi ngagawekeun DPRD urang Inggris dina kulawarga, Lords jeung kulawarga Commons & Protection Grup Child pikeun mantuan petikan tina Ekonomi Bill Digital ngaliwatan DPRD Inggris. laporan urang dina Symposium nyaéta sadia Ieuh. Tadi di 2016 kami direspon jeung konsultasi online dina Bill ngajalankeun ku Dinas Kebudayaan, Média jeung Olahraga.

9 Maret 2016. Pahala Yayasan direspon jeung panggero pikeun bukti tulisan ti Sénat Australia dina "Cilaka keur dipigawé pikeun barudak Australia ngaliwatan aksés ka pornografi dina Internet". Ieu diterbitkeun mangrupakeun formulir rada redacted sakumaha kaluman 284 sarta bisa ditempo ku logging di kana Parlemén Australia website.

Nyitak Friendly, PDF & Email