rundingan Parlemén Skotlandia

Responses konsultasi

Yayasan Ganjaran ngabantosan kasadaran ngeunaan pamekaran panilitian konci hubungan séks sareng cinta sareng masalah anu diwanohkeun ku pornografi internét. Kami ngalakukeun ieu ku nyumbang kana pamaréntahan sareng konsultasi industri. Halaman ieu diénggalan sareng berita ngeunaan kintunan anu kami parantos dilakukeun pikeun prosés konsultasi pamaréntah.

Lamun neuleuman ngeunaan naon baé consultations séjén nu pahala Yayasan bisa mantuan, mangga lungsur kami hiji email.

Ieu sababaraha kontribusi kami…

2019

22 Juli 2019. TRF nyumbang kana prosés drafting pikeun nangtoskeun patarosan anu bakal dianggo dina survey NATSAL-4. Survey Nasional Sikep seksual sareng Lifestyles parantos ngajalankeun di Inggris ti saprak 1990. Ieu mangrupikeun salah sahiji jenis survey pangbadagna di dunya.

28 Januari 2019. Mary Sharpe nyayogikeun réspon lengkep pikeun panilitian Komite Select Commons kana tumuhna Immersive and Addictive Technologies. Panilitianana kajantenan di Jurusan Digital, Budaya, Média sareng Olahraga. Éta kedah diterbitkeun ku Parlemén Inggris dina waktos anu payun.

2018

16 Juli 2018. Di Skotlandia Déwan Penasihat Nasional Menteri Kahiji ngeunaan Awéwé sareng Budak Awéwé parantos ngamimitian program ngagulkeun réspon konsultasi ngeunaan masalah awéwé. Penawaran munggaran urang aya dina tautan antara pelecehan seksual sareng panggunaan pornografi.

2017

6 Désémber 2017. TRF ngaréspon Strategi Kasalametan Internét Green Paper Consultation di Inggris. Kami ogé nyungkeun serat ka Tim Strategi Kasalametan Internét di Departemen Digital, Budaya, Média sareng Olahraga ngeunaan usulan amandemen Undang-Undang Ékonomi Digital. Posisi kami nyaéta Pamaréntah Inggris kedah tetep kana komitmen na pikeun ngajantenkeun hal-hal anu haram di sisi online ogé haram sacara online. Daérah konci nyaéta ngaleungitkeun aksés pikeun pornografi telenges sareng gambar panyiksa séks seksual anak sanés fotografik.

11 Juni 2017. Mary Sharpe ngalebetkeun réspon konsultasi kana Strategi Skotlandia pikeun nyegah sareng ngabasmi kekerasan ngalawan awéwé sareng budak awéwé. Réspon kami parantos diterbitkeun ku Pamaréntah Skotlandia dina na website.

April 2017. Pahala Yayasan kadaptar salaku sumberdaya kalayan link ka kaca imah urang di Rancangan Aksi Nasional on Kasalametan Internet pikeun Barudak jeung Jalma ngora diterbitkeun ku Pamaréntah Skotlandia.

8 Maret 2017. TRF ngadamel pangiriman sacara tertulis kana panilitian Parlemén Kanada kana pangaruh kaséhatan pornografi telenges ka jalma ngora. Éta sayogi di dieu di Inggris jeung Perancis. kaluman kami ieu dicutat ku Dissenting Laporan disiapkeun ku anggota konservatif Panitia.

Pébruari 2017. Pamaréntah Skotlandia ngundang kiriman 100-kecap ngeunaan masa depan kurikulum Pendidikan Pribadi sareng Sanggama di sakola Skotlandia. Pangiriman Yayasan Ganjaran mangrupikeun nomer 3 Ieuh.

11 Pébruari 2017. Mary Sharpe sareng Darryl Mead nganteurkeun acara latihan dina porno internét ka 15 nonoman dina program 5Rights di Young Scot ngeunaan pangaruh pornografi internét ka jalma ngora di Skotlandia. Ieu mangrupikeun bagian tina prosés konsultasi anu nyababkeun diterbitkeun  Laporan Final The 5Rights Komisi urang Pemuda kana Skotlandia Pamaréntahan Méi 2017.

2016

20 Oktober 2016. Mary Sharpe sareng Darryl Mead diulem kana Simposium dina 'Kasalametan Anak Online: Ngajaga payuneun Kaulinan' di Portcullis House, Westminster. Acara ieu diayakeun Partéi Kerja Parlemén Inggris ngeunaan Kulawarga, Lords sareng Grup Kulawarga & Perlindungan Anak Commons pikeun ngabantosan ngalaksanakeun RUU Ekonomi Digital ngalangkungan Parlemén Inggris. Laporan kami ngeunaan Simposium sayogi Ieuh. Tadi di 2016 kami direspon jeung konsultasi online dina Bill ngajalankeun ku Dinas Kebudayaan, Média jeung Olahraga.

9 Maret 2016. Pahala Yayasan direspon jeung panggero pikeun bukti tulisan ti Sénat Australia dina "Cilaka keur dipigawé pikeun barudak Australia ngaliwatan aksés ka pornografi dina Internet". Ieu diterbitkeun mangrupakeun formulir rada redacted sakumaha kaluman 284 sarta bisa ditempo ku logging di kana Parlemén Australia website.

Nyitak Friendly, PDF & Email