Taros Kami

Hubungi Yayasan Ganjaran - Cinta, Seks sareng Internét pikeun milarian terang ngeunaan pendekatan basis neurosains mandiri kami pikeun pendidikan séks sareng hubungan.

Kami parantos diaku ku Royal College of General Practitioners ngaji bengkel latihan hiji poé kana pangaruh pornografi internét kana kaséhatan méntal sareng fisik. Hubungi kami pikeun detil acara kabuka sareng latihan di bumi. Lokakarya cocog pikeun saha waé anu resep kana pangaruh pornografi kana paripolah. Kami nembé ngaluncurkeun sét rencana pengajaran pikeun guru sareng ogé ceramah di sakola. Badan amal parantos sési sareng sepuh pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngagaduhan paguneman hipu ngeunaan résiko pornografi sareng murangkalihna.

Pahala Wikimedia,
The lebur Pot,
5 Rose Street,
Edinburgh,
EH2 2PR
karajaan Inggris

Handap: +44 (0) 7506 475 204

email: contact@rewardfoundation.org

    Ngaran anjeun (* diperlukeun)

    Surélék anjeun (* diperlukeun)

    Pesen anjeun


    Kumaha carana manggihan urang

    Skotlandia amal Incorporated Organisasi SC044948 [/ x_text]

    contact@rewardfoundation.org

     
    Nyitak Friendly, PDF & Email