Taros Kami

Wartosan ganjaran Yayasan - Asih, Sex jeung Internet pikeun manggihan ngeunaan pendekatan basis neurosains bebas urang pikeun pangajaran kelamin na hubungan.

Simkuring geus accredited ku Royal College of General Practitioners. urang bengkel latihan hiji poé kasampak di dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sarta fisik. Contact us keur rinci ngeunaan acara buka na di-imah latihan. The bengkel anu cocog pikeun saha jeung minat dina épék pornografi urang dina kabiasaan. Simkuring oge ngalakukeun ceramah di sakola na ayeuna piloting rencana pangajaran pikeun guru. amal teu ceramah jeung kolot pikeun mantuan digitus aranjeunna geus yen paguneman hipu jeung barudak maranéhanana.

Pahala Wikimedia,
The lebur Pot,
5 Rose Street,
Edinburgh,
EH2 2PR
karajaan Inggris

Telepon: + 44 (0) 131 447 5401 Mobile: + 44 (0) 7506 475 204

email: contact@rewardfoundation.org

Ngaran anjeun (* diperlukeun)

Surélék anjeun (* diperlukeun)

Pesen anjeun


Kumaha carana manggihan urang

Skotlandia amal Incorporated Organisasi SC044948 [/ x_text]

contact@rewardfoundation.org

Nyitak Friendly, PDF & Email