Sarat jeung Kaayaan cookie

Cookies na kumaha aranjeunna benefit Anjeun

Kaca ieu susunan kaluar kawijakan cookie The ganjaran Foundation. ramatloka urang migunakeun cookies, sakumaha ampir kabéh jaba do, pikeun mantuan nyadiakeun anjeun jeung pangalaman pangalusna kami bisa. Cookies téh nyaéta payil téks leutik nu disimpen dina komputer atawa handphone lamun ngotéktak jaba. Informasi dibawa ku cookies teu pribadi diwanoh ka anjeun, tapi bisa dipaké pikeun masihan anjeun pangalaman web leuwih pribadi. Lamun hayang leuwih jéntré ngeunaan kagunaan umum cookies, mangga buka Cookiepedia - sadayana ngeunaan cookies.

cookies urang mantuan kami:

  • Ngadamel halaman wéb urang sakumaha anu anjeun nyangka
  • Inget setelan Anjeun dina mangsa na antara kunjungan
  • Ngaronjatkeun kagancangan / kaamanan loka éta
  • Ngidinan Anjeun pikeun babagi kaca sareng jaringan sosial kawas Facebook
  • Terus ningkatkeun ramatloka urang keur anjeun
  • Jieun pamasaran kami leuwih efisien (pamustunganana nulungan urang mun nawarkeun jasa kami ngalakukeun dina harga kami ngalakukeun)

Urang ulah make cookies ka:

  • Kumpulkeun sagala informasi diwanoh pribadi (tanpa idin express anjeun)
  • Ngumpulkeun informasi sénsitip wae (tanpa idin express anjeun)
  • Lulus data ka jaringan iklan
  • Lulus data diwanoh pribadi ka pihak katilu
  • Mayar komisi jualan

Anjeun tiasa diajar ngeunaan sagala cookies kami nganggo handap

Granting kami idin pikeun nganggo cookies

Upami setelan dina software Anjeun nu aya ngagunakeun pikeun nempo ramatloka ieu (panyungsi anjeun) anu disaluyukeun nampa cookies kami nyandak ieu, sarta dituluykeun pamakéan Anjeun tina ramatloka urang, mun hartosna yén anjeun rupa kalawan ieu. Kedah hayang ngaleupaskeun atanapi henteu nganggo cookies tina situs urang bisa diajar kumaha carana ngalakukeun ieu di handap, kumaha cara eta dipikaresep moal hartosna yén situs urang iyeu moal jalan mun anjeun bakal nyangka.

Website Fungsi Cookies: kami sorangan cookies

Urang make cookies sangkan ramatloka kami karya kaasup:

  • Remembering setélan pilarian Anjeun

Aya cara keur mencegah cookies ieu keur nangtukeun lian ti keur teu make situs urang.

Cookies dina situs ieu diatur ku Google Analytics na pahala Foundation.

fungsi pihak katilu

situs urang, kawas paling jaba, ngawengku fungsionalitas nu disadiakeun ku pihak katilu. Hiji conto umum nyaeta hiji video YouTube study. situs urang kaasup nu handap nu ngagunakeun cookies:

Nganonaktipkeun cookies ieu dipikaresep bakal megatkeun fungsi ditawarkeun ku pihak katilu ieu

Sosial Website Cookies

Janten anjeun tiasa sacara gampang 'Suka' atanapi ngabagi kontén kami dina situs sapertos Facebook sareng Twitter kami parantos ngalebetkeun tombol bagi dina situs kami.

Cookies nu diatur ku:

  • Facebook
  • Twitter

Implikasi privasi on ieu bakal rupa-rupa ti jaringan sosial ka jaringan sosial sarta bakal gumantung setélan privasi tos dipilih dina jaringan ieu.

Anonim nganjang Statistik Cookies

Kami nganggo cookies pikeun nyusun statistik pangunjung sapertos sabaraha urang anu parantos nganjang ka halaman wéb kami, jinis téknologi naon anu aranjeunna anggo (mis. Mac atanapi Windows anu ngabantosan pikeun ngaidentipikasi nalika situs kami henteu tiasa dianggo sapertos anu kedahna pikeun téknologi khusus), sabaraha lami aranjeunna nyéépkeun dina situs, halaman naon anu ditingali sareng sajabana. Ieu ngabantosan urang pikeun teras ningkatkeun situs web urang. Anu disebut 'analytics' ieu ?? program ogé nyaritakeun ka kami, dina dasar anonim, kumaha jalma ngahontal situs ieu (contona tina mesin pencari) sareng naha éta parantos aya di dieu sateuacan ngabantosan kami pikeun milarian kontén mana anu paling populér.

Urang ngagunakeun:

  • Google Analytics. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur perkawis aranjeunna Ieuh.

Urang ogé ngagunakeun laporan Google Demografi sareng Minat Minat, anu masihan kami pandangan anonim tina umur-umur sareng kapentingan sémah ka situs kami. Urang tiasa nganggo data ieu supados ningkatkeun jasa sareng / atanapi eusi.

Ngaktipkeun Cookies Pareum

Anjeun biasana bisa pindah cookies kaluar kucara nyaluyukeun setélan panyungsi anjeun pikeun ngeureunkeun tina narima cookies (Diajar kumaha Ieuh). Ngalakukeun kitu kumaha sigana bakal ngabatesan pungsionalitas urang sareng proporsi ageung situs wéb di dunya, sabab cookies mangrupikeun bagian standar tina paling situs wéb modéren

Éta panginten masalah anjeun ngeunaan cookies aya hubunganana sareng anu disebut "spyware". Daripada mareuman cookies dina panyungsi anjeun anjeun tiasa mendakan yén parangkat lunak anti-spyware ngahontal tujuan anu sami ku otomatis mupus cookies anu dianggap invasif. Diajar langkung seueur ngeunaan menata cookies kalawan software antispyware.

Nyadiakeun datang ramatloka leuwih pilihan dina sabaraha data maranéhanana dikumpulkeun ku Google Analytics, Google geus dimekarkeun Google Analytics milih-kaluar Browser Tambahkeun-on. nambihkeun dina instructs Google Analytics JavaScript teu ngirim informasi wae ngeunaan datangna ramatloka Google Analytics. Mun rék milih-kaluar tina Analytics, download tur masang nambihkeun on pikeun web browser anjeun ayeuna. Google Analytics milih-kaluar Tambahkeun-on Browser geus sadia pikeun Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari jeung Opera.

Informasi cookie téks dina loka ieu diturunkeun tina eusi disadiakeun ku Attacat Internet Marketing http://www.attacat.co.uk/, Agénsi pamasaran dumasar di Edinburgh. Lamun perlu informasi sarupa pikeun ramatloka sorangan Anjeun tiasa make maranéhna alat Inok cookie bébas.

Lamun geus dipaké a Ulah Teu Lacak setting browser, urang nyandak ieu salaku tanda yén anjeun teu hayang ngawenangkeun cookies ieu, sarta maranéhna bakal diblokir. Ieu setélan kami meungpeuk:

  • __utma
  • __utmc
  • __utmz
  • __utmt
  • __utmb

 

Nyitak Friendly, PDF & Email