Téater Review Coolidge Pangaruh di téater Plawangan

Review Good Coolidge Pangaruh urang

adminaccount888 kasehatan, Bérita paling énggal, sarap porno

The Scotsman Pikiran Rakyat diterbitkeun review ieu kuat tina Pangaruh Coolidge mangsa amprok na di Edinburgh urang Plawangan Teater
The Coolidge Pangaruh review Scotsman 23 Séptémber 2017 téks
The Coolidge Pangaruh ku Wonder Fools nyaeta on minggu ieu di Teater Tron di Glasgow

Pahala Yayasan éta delighted jadi sponsor tina antrian anyar thrilling disebut The Coolidge Pangaruh ku The Wonder Fools di Edinburgh. The sponsor séjén éta Royal Conservatoire of Skotlandia. Urang ajak anjeun datangna sapanjang na ningali eta. Wincik kaping na tempat di handap.

Dina 2017, pornografi anu tumuwuh di hiji laju eksponensial: di Inggris nyalira, leuwih ti 7 juta sesi porno anu diteuteup unggal poé. Salaku aksés masarakat kana pornografi nambahan, jadi bisa kahoream urang ngobrol ngeunaan eta. The Coolidge Pangaruh nyiar megatkeun ngaréndéng ieu.

Di inti naon drive pornografi internét janten industri multi-miliar dollar anu The Coolidge Pangaruh. fenomena alam ieu, anu mangrupakeun cacad dina strategi alam urang, anu dirancang sangkan urang neangan kaluar 'novél' mitra jalangan lamun proyek fértilisasi kami muncul bisa dipigawé. Gawéna ku ngawangun kasabaran ka, Atawa boredom kalawan, sarua baé atanapi rangsangan anu ayana janten kirang 'rewarding' pikeun otak primitif. Leuwih waktos urang saukur boga kirang na kirang kahayang pikeun pasangan seksual sami.

Devised tina wawancara jeung ngabela porno, addicts, para ahli kaséhatan méntal, cilaka porno pendidik kasadaran sarta élmuwan, ieu carita unik sarta sudut pandang anu ngawartoskeun ngaliwatan 4 intertwining narratives: Sumbang, a Gameboy wielding rumaja; Gary, bapa leungit di bojong kecanduan sorangan; Gail, produser porno pioneering na Retrospect, hiji mikaresep urut porno who wants anjeun ngartos.

The Coolidge Pangaruh migunakeun hiji adun interaktif ngeunaan storytelling, puisi jeung sains pikeun nalungtik kumaha pornografi mangaruhan kaséhatan méntal urang, hubungan jeung pangalaman seksual. The heran Fools, Hiji grup téater seru jeung inovatif, geus grasped fenomena dinten modern ieu sareng tos kana hiji muter anyar ngalakonan tur emotionally-boga muatan.

acara dileler a pujian Special salaku bagian tina "The koper Hadiah" di Teater Anyar Wolsey di Ipswich di pulsa Festival di 2017. Anjeun tiasa ningali éta di tempat handap:

  • Tron Teater, Glasgow: 27-30 September
  • Macroberts Seni Center, Stirling: 20 Oktober
  • Diorama Teater anyar, London: 15 Nopémber

The Coolidge Pangaruh poster di Plawangan Teater

Hiji carita metot ku The Daptar urang Teater Editor ngeunaan kumaha The Coolidge Pangaruh datang bisa ditulis bisa ditempo di The Vile Blog. Ieu nembongkeun pangaruh Gary Wilson 2012 TEDx Obrolan 'Tembok percobaan porno'Dina évolusi carita. Antrian urang amprok di Glasgow ogé ngagaduhan sinyalna alus di Broadway Dunya Skotlandia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu