Perusahaan Sanggama Pelatihan pelecehan

Perusahaan Sanggama Pelatihan pelecehan

"Pamingpin Usaha kudu ngabuktikeun aranjeunna nuju ngalakukeun aksi kana tungtung pelecehan seksual" ngumumkeun éta Sarua jeung Hak Asasi Manusa Komisi.

Naha anjeun terang…?

... nu nempoan biasa pornografi internét niatna numbu ka kabiasaan sexist na misogynist? Sapuluh persén lalaki sawawa di Inggris ngaku ka maké pornografi internét hardcore jam gawé. Teu kawas hiji karusuhan alkohol atawa narkoba, kabiasaan seksual nu nyurung nyaeta harder titik tapi épék na téh henteu kirang ngabahayakeun. lalaki ngora anu utamana rentan ka pamakéan nu nyurung na, beuki, awéwé ngora.

Dina Désémber 2017, KPK Sarua jeung Hak Asasi Manusa (EHRC) wrote ka samet tina FTSE 100 jeung pausahaan badag lianna nyarios yén éta bakal nyandak Peta légal mana aya bukti kagagalan sistemik pikeun nyegah, atawa nungkulan, pelecehan seksual *. Ieu lumangsung dina respon kana Hollywood tur Westminster skandal pelecehan seksual, sarta kampanye #MeToo. Geus dipenta aranjeunna keur nyadiakeun bukti:

  • safeguards naon maranéhna kudu di tempat pikeun nyegah pelecehan seksual
  • léngkah naon geus aranjeunna dicokot pikeun mastikeun yén sakabéh pagawé anu bisa ngalaporkeun instansi of pelecehan tanpa sieun retribusi
  • kumaha aranjeunna rencanana pikeun nyegah pelecehan kapayunna
Nelepon ka Peta

Unggal organisasi téh rentan kana resiko isu pelecehan seksual. Hayu urang mantuan Anjeun ngabales efektif ku ngamekarkeun pendekatan workforce sakabeh mun mitigate résiko ieu. Urang tukang ngaput jasa ngajaga gambar umum pausahaan anjeun jeung workforce di wewengkon ngalaksanakeun seksual.

jasa Di antarana
  1. dinten workshop pinuh pikeun kaséhatan sarta HR Mikrobiologi professional dina dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sarta fisik. Eta geus accredited ku Royal College of GPS. workshop heula di Edinburgh 23 Januari 2018.
  2. A Tangtu satengah poé keur professional HR on dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sarta fisik, pelecehan seksual, liability kriminal jeung karuksakan reputational. Pamilon baris diajar ngaliwatan studi kasus jeung panalungtikan ngeunaan naon latihan bisa nempatkeun dina tempat pikeun nyumbang kana tanggung légal hiji parusahaan keur mencegah pelecehan seksual di mangsa nu bakal datang
  3. Satengah poé atawa dinten bengkel pinuh pikeun golongan manajer 30-40 on dampak pornografi internét dina kaséhatan, dina kabiasaan di gaw, dina liability kriminal pribadi tur kumaha carana ngawangun resilience salaku ukuran preventative ngalawan isu pelecehan seksual
  4. 1 jam bubuka ceramah pikeun sagala ukuran group dijelaskeun dampak pornografi internét dina kaséhatan, dina kabiasaan di gaw, liability kriminal pribadi tur kumaha carana ngawangun resilience salaku ukuran preventative.
Tentang Kami

Pahala Yayasan - Asih, Sex jeung Internét, mangrupa zakat atikan internasional anu delivers ceramah sarta bengkel on dampak pornografi internét dina kaséhatan, attainment, hubungan jeung criminality. Kami accredited ku Royal College of General Practitioners nyadiakeun neraskeun latihan ngembangkeun profésional dina widang ieu professional Podomoro jeung nu lianna jawab kaséhatan pagawe.

CEO urang, Mary Sharpe, ngajengkeun, latihan pagawean na hukum pidana jeung boga pangalaman éksténsif dina tanaga latihan di tingkat nasional jeung internasional. Pikeun 9 taun manehna diajar staf jeung muridna di Universitas Cambridge dina ngembangkeun kapamimpinan pribadi. Urang ogé dianggo kalayan sauntuyan associates kaasup professional HR jeung psikolog.

pangaruh

Nalika urang jadi sadar tina potensi gangguan patali pamakéan pornografi kaayaan sipatna leuwih daék nyokot tanggung jawab pribadi pikeun robah. Fokus latihan dina sabab akar mangrupa strategi éféktif pikeun nyegah atawa ngurangan pelecehan seksual di mangsa nu bakal datang.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga ngahubungan mary@rewardfoundation.org Mobile: + 44 (0) 7717 437 727

* Pelecehan Sanggama lumangsung nalika batur engages dina kabiasaan dihoyongkeun nu tina sipat seksual na nu boga maksud atawa efek violating harkat batur urang atawa nyieun hiji lingkungan intimidating, mumusuhan, ngahinakeun, humiliating atawa karasa keur maranehna.

'Barang sipat seksual' bisa nutupan ngalaksanakeun verbal, non-verbal atawa fisik kaasup kamajuan unwelcome seksual, ngarampa pantes, bentuk narajang seksual, guyonan seksual, mintonkeun foto atawa gambar porno, atawa ngirim surelek sareng bahan tina sipat seksual.

Nyitak Friendly, PDF & Email