Pamakean video online nu teu cocog

Porno ngalir perubahan iklim

adminaccount888 Bérita paling énggal

Porno ngajalankeun parobahan iklim. Nonton dunya-porno akun pikeun 0.2% sadaya émisi gas bumi héjo. Éta meureun henteu saé sapertos, tapi ieu sami sareng 80 juta ton karbon dioksida unggal taun, atanapi sapertos anu dipancarkeun ku sakumna kulawarga di Perancis.

Dina bulan Juli 2019 tim anu dipingpin ku Maxime Efoui-Hess di Proyék Shift di Paris diterbitkeun laporan utama pangheulana nempo pamakéan énérgi tina pidéo online. Aranjeunna ngadamel studi kasus anu lengkep dina listrik anu dikonsumsi pikeun nganteurkeun video porno ka konsumén.

Janten, naon anu aranjeunna mendakan?

Pidéo porno online ngawakilan 27% tina video online, 16% tina total aliran data sareng 5% tina total émisi gas Tangkuban Parahu alatan téknologi digital.

Lalajo pornografi mangrupakeun pangdeudeul signifikan, bisa diukur pikeun perubahan iklim. Ku kituna ayeuna urang tiasa panginten langkung seueur ngeunaan patarosan .... "Dupi ningali porno patut eta?"

Pidéo ieu nyimpulkeun jawaban Proyék Shift ... Pidéo ieu, anu didamel ngaluarkeun gas rumah kaca (rata-rata saeutik kurang tina 10 gram CO2 per nempoan), dimaksudkeun pikeun masarakat umum. Aimsnergi nyéta nyieun dampak lingkungan téknologi digital tiasa ditingali, sareng henteu katingali sacara poean. Video ogé nyorot konsékuansi tina pamakéan digital dina perubahan iklim sareng lomba sumberdaya.

Kasus praktis: pornografi

Porno ngajalankeun parobahan iklim! Nya, éta? Pertama, hayu urang ningali pandangan The Shift ngeunaan gambar anu gedé.

Pintonan video online ngalambangkeun 60% tina patalimarga data di dunya. Salila 2018 eta ngahasilkeun langkung ti 300 Mt of CO2. Salaku conto, eta mangrupakeun tapak suku karbon comparable kana émisi taunan Spanyol.

The shift proyék
kacindekan

Proyek Shift ngabéréskeun yén seueur urang ku nonton video porno yen aranjeunna estu gaduh pangaruh kana pangeusina urang, nyumbang kana perubahan iklim.

Analisis anyar tina Model Intergovernmental on Climate Change Model ningali résiko tingkat pamanasan global ayeuna tiasa ningali tingkat laut naék dugi ka 2 meter ku taun 2100. Ieu tiasa ngarobih dugi ka 187 juta urang sareng banjir seueur daérah basisir.

Porno ngalir perubahan iklim. Kontribusi anu nyata. Ista résiko anu salah henteu sadar kami nyandak.

Upami anjeun hoyong baca langkung seueur tentang studi kasus pornografi The Shift Project, tingali urang halaman wéb pinuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu