Pituduh Indung Gratis pikeun pornografi internét

Pitunjuk Kolot FREE pikeun pamutahiran pornografi Internét-Pandémik

adminaccount888 pendidikan, kasehatan, Bérita paling énggal

Daptar eusi

Pandemic

Tinjauan tina résiko porno

Brain rumaja

Gangguan Spéktrum Autisme

Pidéo Pondok dina Ngajagaan Barudak

Dokumén Anyar ku Kolot Kolot keur Kolot ngeunaan Balukar porno dina Barudak

Bantuan dina paguneman anu hésé

Tip luhur pikeun ngobrol jeung barudak

Tip luhur ngeunaan smartphone

Smartphone-mastikeun

Naon Aplikasi tiasa ngabantosan?

Buku disarankeun

Brain Anjeun on porno

Reset Otak Anak Anjeun

Buku pikeun Barudak Bungsu

Langkung seueur sumberdaya online gratis pikeun kolot

Situs web pamulihan pikeun pamuda

Sumberdaya pamulihan dumasar iman

Hal hukum

campur pamaréntah

rojongan leuwih ti pahala Yayasan

Sateuacan ngamimitian éksplorasi ieu ngeunaan résiko ngeunaan porno, hayu urang émut kunaon perlu. Kami hoyong murangkalih ageung ngagaduhan hubungan anu raket, asih sareng aman. Lalajo ieu video menawan, "naon ari cinta?" pikeun ngingetan urang kumaha rasana dina latihan.

Salaku kolot sareng pangasuh anjeun anu paling penting panutan sareng sumber hidayah pikeun murangkalih anjeun. Dugi ka umur 18 taun, sahenteuna, anjeun tanggel waler pikeun karaharjaan aranjeunna. Pitunjuk kolot ieu pikeun pornografi internét bakal ngabantosan anjeun ngaraos cekap percaya diri pikeun ngagaduhan paguneman anu nangtang. Diajar ngeunaan pangaruh kaséhatan méntal porno, pangaruh fisik, sareng efek samping pornografi. Pangetahuan ieu bakal ngantep anjeun ngajagaan murangkalih anjeun tina rupa-rupa cilaka anu parantos dikenalkeun ku ahli kaséhatan sareng rébuan pangguna anu tilas. Kami kalebet bagian ngeunaan séxting sareng implikasi hukum pikeun anjeun sareng anak anjeun.

Twitter TRF @brain_love_Sex

Pandemic

Salami pandemi, bosen bakal ngijinkeun langkung seueur murangkalih ku teu dihaja atanapi desain, pikeun nyumponan pasokan pornografi hardcore anu teu aya tungtungna. Kacuali anjeun ngadidik diri, teras murangkalih anjeun, ngeunaan pangaruh poténsial pikeun kaséhatan méntal sareng fisik, maka aya résiko pikeun anak anjeun numutkeun masalah anu patali sareng porno di masa hareup. Hapunten anu négatip, tapi ieu mangrupikeun cek kanyataan. Nonoman anu paling rentan pikeun ngembangkeun masalah kaséhatan méntal sareng kecanduan kana waktos. Ieu anu saé video pondok ku psikiater trauma anu nyarioskeun ngeunaan ngungkulan pandemi.

Tinjauan tina résiko porno

Kabiasaan pornografi berpotensi nyababkeun efek samping ieu:

Isolasi sosial
  • mundur tina kagiatan sosial
  • ngembangkeun kahirupan rusiah
  • anu bohong sareng anu nipu batur
  • janten dipuseurkeun
  • milih porno tibatan jalma
Gangguan wanda
  • asa jengkel nalika teu tiasa ngakses porno
  • perasaan ambek sareng depresi
  • ngalaman ayunan
  • kahariwang lincah sareng rasa sieun
  • rarasaan teu aya kakuatanana dina hubungan porno
Bantahan sacara séksual jalma séjén
  • ngubaran jalma salaku benda séks
  • ditilik jalma utamana dina hal bagian awakna
  • ngalaman ayunan
  • teu hormat kabutuhan batur pikeun privasi sareng kaamanan
  • anu teu merhatikeun ngeunaan kalakuan anu ngabahayakeun
Ngalaksanakeun dina tingkah laku picilakaeun sareng bahaya
  • ngakses porno di tempat damel atanapi sakola
  • aksés imajin nyiksa anak
  • milu dina ngahinakeun, nyiksa, telenges, atanapi kagiatan seksual kriminal
  • ngahasilkeun, nyebarkeun atanapi ngajual porno
  • kalibet dina séks anu teu aman sareng ngabahayakeun
Pasangan anu henteu berpuas hati
  • hubungan dirusak ku teu jujur ​​sareng panipuan ngeunaan panggunaan porno
  • pasangan ningali porno salaku kafir nyaéta “selingkuh”
  • pasangan beuki kesel sareng ambek
  • hubungan merosot kusabab kurangna amanah sareng hormat
  • mitra prihatin ngeunaan karaharjaan barudak
  • mitra karasa sacara séksual henteu diancam ku porno
  • kaleungitan jarak édosi sareng silih pikaresep séksual
Masalah seksual
  • leungitna minat jinisna sareng pasangan nyata
  • kasusah janten ngahudangkeun sareng / atanapi ngahontal orgasme tanpa porno
  • pikiran anu ngaganggu, fantasi, sareng gambar porno nalika jinisna
  • janten nungtut séksual sareng atanapi kasar dina jinisna
  • ngabogaan kasusah ngahubungkeun cinta sareng miara sareng jinisna
  • rarasaan séksual teu kontrol sareng ngadorong
  • ningkat minat kana picilakaeun, ngahinakeun, nyiksa, sareng / atanapi haram awewe atawa lalaki
  • ngembang teu sugema sareng jinisna
  • disfungsi seksual - henteu mampuh orgasme, éjakulasi dibuang, disfungsi éréksi
Timer sorangan
  • rarasaan dipegatkeun tina nilai jalma, kapercayaan sareng tujuan
  • leungitna integritas pribadi
  • rusak harga diri
  • rasa pengkuh tina kasalahan sareng éra
  • rarasaan dikawasa ku porno
Ngalalanyahan bidang kahirupan anu penting
  • kasehatan pribadi (sesak bobo, kacapean, sareng jaga diri anu goréng)
  • kahirupan kulawarga (ngantosan pasangan, barudak, piaraan sareng tanggung jawab rumah tangga)
  • padamelan sareng sakola didamel (fokus fokus, produktivitas, sareng kamajuan)
  • keuangan (belanja sumberdaya dina depletes porno)
  • spiritualitas (tebih tina iman sareng praktek spiritual)
Kecanduan kanggo porno
  • ngabutuhkeun porno sengit sareng pengkuh
  • kasusah ngadalikeun pikiran, atanapi paparan, sareng nganggo porno
  • henteu mampuh ngeureunkeun pamake porno sanajan balukar négatip
  • gagal-terusan ngeureunkeun nganggo porno
  • ngabutuhkeun eusi langkung ekstrim atanapi eksposur porno pikeun épék sami (gejala habituation)
  • ngalaman teu ngarareunah sareng jengkel nalika dicabut porno (ditarikna gejala)

Daptar di luhur diadaptasi tina buku “The porno bubu”Ku Wendy Malz. Sanaos kaseueuran ieu aya hubunganana sareng nonoman anu langkung kolot sareng déwasa, sababaraha ogé anu kaalaman ku barudak.

Brain rumaja

hebat pisan, otak rumaja palastik

Sabada pubertas, barudak mimiti resep pisan ngeunaan séks sareng hoyong diajar saloba mungkin ngeunaan éta. Kunaon Kusabab prioritas nomer hiji Alam nyaéta réproduksi seksual, ngalirkeun gén. Sareng kami diprogram pikeun museurkeun kana éta, siap atanapi henteu. Internét mangrupikeun tempat mimiti barudak mimiti milari jawaban.

Aksés ka pornografi gratis, streaming, hardcore mangrupikeun salah sahiji eksperimen sosial anu paling ageung, henteu teratur dina sejarah. Éta nambihan rangkep paripolah résiko anyar pikeun uteuk anu nuntut résiko. Tingali pidéo pondok ieu pikeun langkung paham ngeunaan otak rumaja kalayan saran pikeun kolotna ti ahli neurosistis.

Budak lalaki condong nganggo situs porno langkung ti awéwé, sareng awéwé resep situs média sosial sareng langkung dipikaresep kana carita erotis, sapertos 50 Shades of Grey. Ieu mangrupikeun résiko anu misah pikeun budak awéwé. Salaku conto, kami nguping perkawis gadis umur 9 taun anu diunduh sareng maca porno naratif dina Kindle nya. Ieu sanaos ibuna masang larangan sareng pangendali dina sadaya alat sanés anu anjeunna parantos aksés, tapi sanes Kindle.

Seueur nonoman nyarios yén aranjeunna hoyong kolotna bakal langkung giat dina ngabahas pornografi sareng aranjeunna. Upami aranjeunna henteu tiasa naroskeun bantosan anjeun, kamana maranéhna bakal angkat?

Situs wéb panggedéna sareng paling populér Pornhub promosi pidéo ngahasilkeun kahariwang sapertos sumbang porno, kajahatan, panyiksaan, perkosa sareng gangbangs. Incest mangrupikeun salah sahiji jenis anu paling gancang numutkeun Pornhublaporan sorangan. Kaseueuranana gratis sareng gampang diakses. Pornhub ningali pandemi salaku kasempetan anu saé pikeun langkung seueur pangguna sareng nawiskeun aksés gratis kana situs premium (biasana dibayar) di sadaya nagara.

Gangguan Spéktrum Autisme

Upami anjeun ngagaduhan murangkalih anu parantos ditaksir salaku spéktrum autisme, anjeun kedah waspada yén anak anjeun tiasa ngagaduhan résiko anu langkung luhur pikeun terjebak dina pornografi tibatan murangkalih neurotypical. Upami anjeun curiga murangkalih anjeun aya dina spéktrum, mangrupakeun ide anu saé pikeun ngagaduhan éta ditaksir upami mungkin. Lalaki ngora hususna sareng ASD atanapi kabutuhan diajar khusus henteu proporsional dina statistik pikeun nyinggung séks. Pangaruhna sahenteuna 1-2% jelema tina populasi sacara umum, Prévalénsi leres henteu dipikaterang, nanging langkung ti 30% palaku séks aya dina spéktrum atanapi ngagaduhan kasusah diajar. Ieu mangrupikeun a kertas anyar ngeunaan pangalaman hiji lalaki ngora. Hubungi kami pikeun aksés kana kertas upami diperyogikeun.

Gangguan spéktrum autisme mangrupikeun kaayaan neurologis ti saprak lahir. Éta sanés gangguan kaséhatan méntal. Nalika éta kaayaan anu langkung umum diantara lalaki, 5: 1, awéwé ogé tiasa ngagaduhan éta. Kanggo inpormasi lengkep maca blog ieu dina porno jeung autisme; carita hiji indung; jeung autis: nyata atawa palsu?

Pidéo pondok dina mayungan barudak

Ngiringan bubu porno

Menit 2 ieu, terang animasi nyayogikeun gambaran anu gancang sareng ngadukung kabutuhan anu mendesak pikeun nerapkeun panerapan verifikasi umur ngajaga barudak. Anjeun tiasa ningalikeun ka murangkalih anjeun sabab henteu ngandung pornografi.

5 menit ieu video mangrupikeun kutip tina dokumenter ti Selandia Anyar. Di jerona hiji neurosurgeon ngajelaskeun naon anu kecanduan porno Sigana dina uteuk sareng nunjukkeun kumaha miripna sareng kecanduan kokain.

Dina omongan TEDx ieu "Seks, porno sareng wawanen", Professor Warren Binford, nyarios salaku indung sareng guru anu prihatin, masihan gambaran anu saé pisan ngeunaan kumaha porno mangaruhan barudak. Obrolan TEDx ieu ku Professor Gail Dines "Ngembang dina budaya pornified”(13 mnt) ngajelaskeun sacara jelas kumaha video musik, situs porno sareng média sosial ngawangun seksualitas barudak urang ayeuna.

Ieu mangrupikeun biantara TEDx anu lucu (16 mnt) anu disebat “Kumaha porno Skews ekspektasi Séksual”Ku indung Amérika sareng pendidik séks Cindy Pierce.  Pitunjuk kolotna nyatakeun naha lumangsungna obrolan sareng murangkalih anjeun ngeunaan porno peryogi pisan sareng naon anu dipikaresep ku aranjeunna. Tingali di handap pikeun langkung seueur sumber tentang kumaha gaduh paguneman éta.

Barudak anom salaku anom pikeun ngakses pornografi hardcore. Sababaraha budak resep sareng hoyong terangkeun langkung seueur, anu sanés trauma sareng gaduh ngimpina. Bahan sawawa Hardcore henteu cocog kanggo murangkalih dina umur naon kusabab tahap pangwangunan otak maranéhna. Ieu hiji laporan diénggalan di 2017 disebat "… Kuring henteu terang éta normal pikeun nonton ..." pamariksaan kualitatif sareng kuantitatif tina pangaruh pornografi online kana nilai, tingkah laku, kayakinan sareng paripolah barudak sareng nonoman. " Éta ditugaskeun ti Middlesex University ku NSPCC sareng Komisaris Barudak pikeun Inggris sareng Wales.

Ati-ati kumaha nangtang pangendali dirina pikeun nonoman. Ieu mangrupikeun biantara TEDx anu hadé Panas tina Momen: Pangaruh Ngadorong Seksual dina Ngadamel Kaputusan Seksual.

Dokumén Anyar ku Kolot Kolot keur Kolot ngeunaan Balukar porno dina Barudak

Kami lengkep nyarankeun yén anjeun nonton pidéo anyar ieu. Anjeun tiasa nonton trailer gratis dina Vimeo. Éta mangrupikeun dokuméntasi anu dilakukeun ku kolot, anu janten pilem, pikeun kolot. Éta mangrupikeun gambaran anu pangsaéna dina masalah anu ku urang parantos ningal sareng ngagaduhan conto anu hébat kumaha gaduh jalma paguneman anu angel sareng budak anjeun.

Nonton vidéo anu ngadasarkeun ukur artos £ 4.99 sareng éta mangrupikeun artos anu paling dibalanjakeun anu anjeun tiasa ngarepkeun. (Kami henteu nampi artos kanggo rekomendasi ieu.) Seueur ahli sareng sumber anu kami nyarankeun dina pituduh kolot ieu ogé muncul dina dokumenter. Rob sareng Zareen nempatkeun sadayana artos sareng kaahlian pikeun ngajantenkeun ieu salaku jasa ka kolot sanésna, janten punten ngagaleuh upami anjeun tiasa. Hatur nuhun. Upami anjeun henteu hoyong méakkeun artos, aya pidéo sanés anu saé di handap ieu anu gratis.

Porno, prédator & cara ngajaga aman

Tip luhur pikeun ngobrol jeung barudak

  1.  "Entong nyalahkeun sareng éra" hiji anak pikeun lalajo pornografi. Éta mana waé online, muncul di média sosial sareng video musik. Bisa jadi hésé dihindari. Bocah anu sanésna waé pikeun seuri atanapi bravado, atanapi anak anjeun tiasa titajong. Éta panginten tangtosna bakal aktip milari teuing. Ngan nyaram budak anjeun ningali éta ngan ukur matak ngagoda deui, sabab paribasa anu lami, 'rasa buah dilarang sweetest'.
  2. Jaga garis tina buka komunikasi ku kituna anjeun port kahiji maranéhanana panggero ngabahas isu sabudeureun porno. Barudak anu alami panasaran ngeunaan sex ti umur ngora. porno online sigana kawas jalan tiis pikeun neuleuman kumaha carana jadi alus dina kelamin. Jadi kabuka sarta jujur ​​ngeunaan perasaan sorangan ngeunaan pornografi. Mertimbangkeun ngawangkong ngeunaan paparan sorangan mun porno salaku jalma ngora, malah lamun asa uncomfortable.
  3. Barudak henteu peryogi hiji biantara ageung perkawis séks. Aranjeunna kudu loba paguneman kana waktosna sabab ngaliwat taun rumaja. Masing-masing kedah ageung cocog, ménta tulung upami anjeun peryogiana. Bapa sareng ibu-ibu duanana kedah maénkeun peran pikeun ngadidik diri sareng budakna ngeunaan pangaruh téknologi ayeuna.

Bantuan dina paguneman anu hésé

  1. Tilas profésor sosiologi, panulis sareng indung, Dr Gail Dines, mangrupikeun pangadeg Budaya Reframed. Tingali ngobrol TEDx na "Ngembang dina budaya pornified”(13 mnt). Anjeunna sareng timnya parantos ngembangkeun toolkit prakték gratis anu paling alus anu bakal ngabantosan kolot pikeun ngasuh budak anu tahan banting. Kumaha carana gaduh paguneman: tingali dina Budaya Reframed Kolot Program. 
  2. Ieu buku énggal ku Colette Smart, indung, tilas guru sareng psikolog anu disebat “Aranjeunna Badé Ok". Buku ieu ngagaduhan 15 conto paguneman anu anjeun tiasa gaduh sareng murangkalih anjeun. Halaman wéb ogé ngagaduhan anu diwawancara TV anu manpaat ku panulis ngabagi sababaraha ideu konci ogé.
naroskeun tanda

Tip luhur ngeunaan smartphone

  1. Reureuh méré anak anjeun hiji smartphone atawa tablet salami mungkin. Telepon sélulér hartosna anjeun tiasa tetep kontak. Sanaos sigana mangrupikeun pahala pikeun kerja keras di sakola dasar atanapi sakola dasar pikeun nampilkeun anak anjeun ku smartphone dina lebet sakola menengah, titénan naon anu dilakukeun pikeun pencapaian akadémikna dina sababaraha bulan ka hareup. Naha barudak leres-leres peryogi aksés 24 jam-sadinten kana internét? Sanaos murangkalih tiasa nampi seueur padamelan online, naha tiasa hiburan dibatesan dugi ka 60 menit sadinten, bahkan salaku percobaan? Nyaéta seueur aktip ngawas pamakéan internét hususna keur kaperluan hiburan. Barudak 2 taun sareng dina kedah teu kedah nganggo layar.
  2. Pareuman internet peuting. Atawa, di pisan kurangna, miceun sadaya telepon, tablet sareng alat kaulinan ti pangkeng anak anjeun. Kurangna bobo réparasi ningkatna setrés, déprési sareng kahariwang dina seueur murangkalih ayeuna. Aranjeunna peryogi bobo sacara wengi, sahenteuna dalapan jam sahenteuna, pikeun ngabantosan aranjeunna ngahijikeun diajar sadidinten, ngabantosan aranjeunna tumuh, raoskeun émosina sareng raos raos.
  3. Hayu barudak anjeun nyaho yén porno anu dirancang ku multi-miliar dollar pausahaan tech pikeun "ngaitkeun" pangguna tanpa kasadaran aranjeunna pikeun ngabentuk kabiasaan anu ngajaga aranjeunna datang deui pikeun langkung seueur. Éta sadayana ngeunaan ngajaga perhatian aranjeunna. Perusahaan ngajual sareng ngabagi inpormasi intim ngeunaan kahoyong sareng kabiasaan pangguna ka pihak katilu sareng pangiklan. Éta dijantenkeun janten adiktif sapertos midangkeun online, judi sareng média sosial pikeun ngajaga pangguna balik deui pas aranjeunna bosen atanapi hariwang.

Nengtremkeun ati Smartphone

  1. Kaayaan protes: Barudak tiasa protés mimitina, tapi seueur murangkalih parantos nyarios ka kami yén aranjeunna hoyong kolotna maksakeun curfew ka aranjeunna sareng masihan aranjeunna wates anu jelas. Anjeun henteu ngalakukeun anak anjeun ni'mat ku ngantepkeun aranjeunna 'sacara harfiah' ka alatna sorangan.
  2. Entong ngarasa salah Tip pikeun nyandak Peta tegas jeung barudak Anjeun. kaséhatan méntal maranéhanana sarta wellbeing aya pisan dina leungeun anjeun. Panangan diri kalawan pangaweruh jeung hiji haté muka pikeun mantuan anak anjeun napigasi mangsa ieu nangtang pangwangunan. Di dieu nyaeta pituah ti psikiater anak.
  3. anyar panalungtikan nunjukkeun yén saringan nyalira moal ngajagaan barudak anjeun tina ngakses pornografi online. Pitunjuk kolot ieu nekenkeun perluna tetep garis komunikasi kabuka sakumaha langkung penting. Ngadamel porno langkung hésé pikeun diakses tapi sok mimiti anu hadé khususna sareng murangkalih alit. Éta pantes nempatkeun saringan dina sadaya alat internét na mariksa dina rutin anu aranjeunna damel. Pariksa sareng Childline atanapi panyayogikeun internét anjeun ngeunaan naséhat panganyarna pikeun saringan.

Naon Aplikasi tiasa ngabantosan?

  1. Aya seueur pilihan software sareng dukungan. Ikydz mangrupikeun aplikasi pikeun ngijinkeun kolot pikeun ngawas panggunaan budakna. Gallery Guardian ngabéjaan ka kolot nalika gambar curiga nembongan dina alat budakna. Éta ngeunaan résiko sakitar sexting.
  2. waktu nyaeta aplikasi haratis anu ngamungkinkeun hiji jalma pikeun ngawas panggunaanna online, nyetél wates sareng nampi dorongan nalika ngahontal wates éta. Pamaké gaduh kacenderungan pikeun nganggap enteng panggunaanna ku margin anu signifikan. Aplikasi ieu mirip tapi henteu gratis. Éta ngabantosan jalma-jalma ngarobih uteukna ku bantosan sapanjang jalan. Disebatna Brainbuddy.
  3. Ieu sababaraha program anu sanés aya gunana: Panon Panon; Babakan; NetNanny; Mobicip; Kontrol Kolot Qustodio; WebWatcher; Norton Kulawarga Premiere; OpenDNS Home VIP; PureSight Multi. Munculna program dina daptar ieu henteu janten dukungan ku The Reward Foundation. Kami henteu nampi kauntungan kauangan tina penjualan aplikasi ieu.
Brain anjeun dina panutup porno

Brain Anjeun on porno

Buku anu pangsaéna di pasar nyaéta ku perwira panilitian kahormatan kami Gary Wilson. Urang bakal nyarios kitu, tapi kajadianana leres. Disebut “Brain Anjeun on porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan”. Éta ogé pituduh kolot anu hébat. Pasihkeun ka murangkalih anjeun pikeun maca sabab ngagaduhan ratusan carita ku nonoman sanésna sareng perjuanganna sareng porno. Seueur anu mimiti nonton porno internét dina umur ngora.

Gary mangrupikeun guru élmu anu saé anu ngajelaskeun ganjaran otak, atanapi motivasi, sistem dina cara anu tiasa diaksés ku sanés-ilmuwan. Buku éta mangrupikeun pamutahiran populér pikeun na TEDx ngobrol ti 2012.

Buku na sayogi dina paperback, dina Kindle atanapi salaku buku audio. Nyatana versi audio na aya GRATIS di Inggris Ieuh, sareng pikeun jalma-jalma di Amérika Serikat, Ieuh. Éta diperbarui dina Oktober 2018 pikeun nyandak akun pangakuan Organisasi Kaséhatan Dunya pikeun kategori diagnostik anyar "Gangguan Parilaku Anu Sénsitip". Tarjamahan aya dina basa Walanda, Arab sareng Hungaria dugi ka ayeuna, sareng anu sanés dina jalur pipa.

Reset Otak Anak Anjeun

buku psikiater anak Dr Victoria Dunckley urang "Reset Brain Child anjeun"Na nya gratis blog ngajelaskeun épék teuing waktos layar dina otak budak. Pentingna éta netepkeun rencana pikeun naon anu tiasa dilakukeun ku kolot pikeun ngabantosan budakna dina jalur anu bener.

Dr Dun Benson henteu ngasingkeun panggunaan porno tapi fokus kana panggunaan internét sacara umum. Anjeunna nyatakeun yén sakitar 80% murangkalih anu anjeunna ningali henteu ngagaduhan gangguan kaséhatan méntal anu parantos didiagnosa sareng diubaran, sapertos ADHD, gangguan bipolar, déprési, kahariwang sareng anu sanésna tapi ngagaduhan anu disebatna 'sindrom layar éléktronik. ' Sindrom ieu niru gejala seueur gangguan kaséhatan méntal umum ieu. Masalah kaséhatan méntal tiasa sering diubaran / dikirangan ku ngaleungitkeun alat éléktronik pikeun waktos sakitar 3 minggu dina kaseueuran kasus, sababaraha murangkalih peryogi langkung lami sateuacan tiasa neraskeun pamakean tapi dina tingkat anu langkung terbatas.

Bukuna ogé ngécéskeun kumaha kolotna tiasa ngalakukeun ieu dina panduan langkah-demi-langkah dina kolaborasi sareng sakola anak pikeun mastikeun kerjasama anu pangsaéna dina dua bidang.

Buku Pikeun Barudak Younger

"Kotak Pandora urang téh muka. Ayeuna naon anu atuh? " Gail Poyner nyaeta psikolog sarta nyadiakeun informasi otak mangpaat sarta latihan gampang pikeun mantuan barudak pikir ngaliwatan pilihan.

"Gambar alus, Gambar Bad"Ku Kristen Jensen na Gail Poyner. Ogé mangrupa buku alus fokus dina otak anak.

Henteu pikeun Kids. Ngajagi Kids. Liz Walker geus ditulis mangrupa buku basajan pikeun barudak ngora pisan ku grafik warni.

Hamish sareng Rahasia Bayangan. Ieu mangrupikeun buku anyar ku Liz Walker pikeun murangkalih umur 8-12 taun.

Langkung seueur sumberdaya online gratis pikeun kolot

  1. Diajar ngeunaan kasehatan, sah pendidikan jeung hubungan dampak pornografi dina nganggo Pahala Yayasan situs wéb sareng saran ngeunaan quitting.
  2. Tingali kumaha Budaya Program Reframed Kolot ngabantuan kolot pikeun nyanghareupan parobihan budaya ayeuna sareng pangaruhna ka barudak.
  3. Ngartos kumaha nangtangna pikeun olahraga pangendalian diri. Pidéo lucu ku psikolog luhur.
  4. Pencegahan tingkah laku seksual ngabahayakeun anu ramah-pangguna toolkit ti Lucy Faithfull Foundation.
  5. Alus nasihat bébas tina anti anak nyiksa zakat Ngeureunkeun Ieu Ayeuna! kolot Nangtayungan
  6. Ngalawan Narkoba Anyar Kumaha cara ngobrol jeung budak anjeun ngeunaan porno. 
  7. Di dieu mangrupa anyar penting laporan ti Internét Perkara on kaamanan internet na piracy digital kalawan tips tentang kumaha carana tetep anak anjeun aman bari surfing bersih.
  8. Naséhat ti NSPCC ngeunaan porno online.

Situs web pamulihan pikeun pamuda

Lolobana website recovery bébas utama kayaning yourbrainonporn.com; RebootNation.org; PornHelpNoFap.com; Fightthenewdrug.org;  Balik pikeun hebat pisan jeung Addicted kana porno Internét sekuler tapi gaduh ageman agama oge. Anu gunana pikeun kolot pikeun milari uninga naon anu parantos diubaran sareng parantos ayeuna diatasi sakumaha aranjeunna diluyukeun.

sumberdaya dumasar-iman

Aya daya alus sadia teuing keur faith- komunitas dumasar kayaning  integritas disimpen pikeun Katolik, keur Kristen umum Proyék Kaleresan Naked (UK) Kumaha Harms porno (AS), sareng MuslimMatters pikeun jalma anu iman Islam. Punten wartosan kami upami aya proyék anu didasarkeun ku iman anu urang tiasa signpost.

Pamakéan pornografi internét rutin ku murangkalih ngabentuk uteuk budak, témplat gairah séksualna. Éta pangaruh ageung kana sexting sareng cyberbullying. Langkung seueur barudak nonton porno hardcore, beuki seueur aranjeunna peryogi tingkat gairah séks anu langkung luhur sareng langkung luhur. Ieu kusabab uteuk habituates sareng janten desensitised kana tingkat handap stimulasi. Ku langkungna waktos ieu tiasa nyababkeun seueur masalah méntal fisik sareng méntal sareng teu gaduh réspon anu resep kana kagiatan sadidinten. Perhatosan anu langkung ageung pikeun kolot kedahna implikasi hukum anu poténsial. Tingali di dieu pikeun sababaraha inpormasi penting ngeunaan séxting, dendam porno jsb anu beuki dituntut ku Pulisi. Sexting di Skotlandia. Sexting di Inggris, Wales sareng Irlandia Kalér.

Tingali amal pencegahan nyiksa budak leutik pencegahan paripolah séksual ngabahayakeun anyar Lucy Faithfull Foundation toolkit ditujukeun ka kolot, pangasuh, anggota kulawarga sareng ahli propésional. Yayasan Ganjaran disebatkeun salaku sumber pitulung.

Di Inggris, pulisi diperyogikeun ku hukum pikeun nyatet aya kajadian séxting dina sistem Sejarah Pidana Polisi. Upami anak anjeun katéwak ku gambar anu teu sopan sareng parantos paksaan pikeun nyandak éta atanapi ngalirkeun ka batur, anjeunna tiasa dituduh ku pulisi. Kusabab pelanggaran seksual dianggap serius pisan ku pulisi, yén pelanggaran séxting, anu kacatet dina sistem riwayat kriminal pulisi, bakal diturunkeun ka calon dunungan nalika dipariksa ditingkatkeun dipénta pikeun damel sareng jalma anu rentan. Ieu kalebet padamelan sukarela.

Sexting sigana tiasa sapertos bentuk anu teu bahaya tina ngagoda, tapi upami éta agrésif atanapi paksaan, pangaruhna tiasa aya implikasi jangka panjang anu langkung serius pikeun prospek karir budak anjeun. Pornografi rutin ngagunakeun modél paksaan.

campur pamaréntah

Pamaréntah Inggris parantos ditunda (henteu dibatalkeun) komitmenna pikeun ngajagaan barudak sacara online. Tingali ieu surat ti menteri pamaréntah ka Sekretaris Koalisi amal Barudak ngeunaan Kasalametan Internét.

Tujuan tina panerapan verifikasi umur (Digital Economy Act, Bagéan 3) nyaéta pikeun nyiptakeun perusahaan pornografi komérsial masang parangkat lunak verifikasi umur anu langkung épéktip pikeun ngawatesan aksés ku umur 18 taun ka halaman wéb pornografi komérsial. Tingali ieu blog ngeunaan éta pikeun langkung rinci. Peraturan énggal milari ngalebetkeun situs média sosial ogé situs wéb pornografi komérsial.

rojongan leuwih ti pahala Yayasan

Mangga wartosan kami lamun aya aréa wae maneh dipilampah kami nutupan kana subyek ieu. Urang bakal berkembang langkung bahan dina ramatloka kami leuwih bulan datang. Asup nepi ka e-newsletter kami rewarding News (dina suku kaca) jeung nuturkeun kami on Twitter (@brain_love_sex) pikeun kamajuan nu pangahirna.

Pitunjuk Orang Tua terakhir diénggalan tanggal 17 Nopémber 2020

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu