senang-1082921_1280

FREE Parents 'Guide to Internet Pornografi

adminaccount888 pendidikan, kasehatan, Bérita paling énggal

Kolot sareng caregiver mangrupikeun panutan anu pangpentingna sareng sumber pedoman pikeun murangkalih. Kira-kira baligh, murangkalih janten panasaran ngeunaan jinisna sareng hoyong diajar saloba mungkin ngeunaan éta. Hal ieu sabab prioritas nomer hiji nyaéta réproduksi sareng urang diprogram pikeun pokus deui, siap atanapi henteu. Internét mangrupikeun tempat anu munggaran pikeun milari jawaban barudak.

Aksés ka pornografi gratis, streaming, hardcore mangrupikeun salah sahiji eksperimen sosial anu paling ageung, henteu teratur dina sejarah. Éta nambihan rangkep paripolah résiko anyar pikeun uteuk anu nuntut résiko. Tingali pidéo pondok ieu pikeun langkung paham ngeunaan otak rumaja kalayan saran pikeun kolotna ti ahli neurosistis.

Kami ngarepkeun pituduh kolotna ka pornografi internét ieu bakal ngabantosan barudak anjeun pikeun némbalan perkembangan seksual sacara aman sareng ngantepkeun anjeun janten indung panginten atanapi pangasuh anu tiasa.

Seueur anu nonoman uihkeun aranjeunna ngaharepkeun kolotna bakal langkung proaktif dina nyawalakeun pornografi sareng maranehna. Upami aranjeunna henteu tiasa naros ka anjeun, kamana aranjeunna bakal angkat?

Tempo ieu poster pikeun kasimpulan konsekuensi anu paling sering dipaké.

Situs wéb panggedéna sareng paling populér Pornhub promosi pidéo ngahasilkeun kahariwang sapertos sumbang porno, kajahatan, panyiksaan, perkosa sareng gangbangs. Incest mangrupikeun salah sahiji jenis anu paling gancang numutkeun Pornhublaporan sorangan. Kaseueuran éta bébas sareng gampang diakses.

Video pondok

Menit 2 ieu, terang animasi nyadiakeun gambaran gancang. Anjeun tiasa nunjukkeun ka anak anjeun ogé kusabab henteu ngandung pornografi.Kartun budak ningali porno

5 menit ieu video mangrupikeun kutip tina dokumenter ti Selandia Anyar. Di jerona hiji neurosurgeon ngajelaskeun naon anu kecanduan porno Sigana dina uteuk sareng nunjukkeun kumaha miripna sareng kecanduan kokain.

Ieu TEDx ngobrol tina Professor Gail Dines "Ngembang dina budaya pornified”(13 mins) ngécéskeun istilah anu jelas kumaha video musik, situs porno, sareng média sosial anu ngawangun seksualitas barudak urang ayeuna.

Ieu mangrupikeun ngobrol Tedx lucu (16 mins) katelah "Kumaha porno Skews ekspektasi Séksual"Ku hiji indung Amérika sarta pendidik séks Cindy Pierce. Buku kolotna nyarios naha anu aya ngobrol sareng budak anjeun tina seueur porno kitu diperyogikeun sareng naon anu dipikaresep ku maranéhna. Tingali di handap kanggo langkung seueur sumber tentang kumaha cara anjeun ngagaduhan paguneman.

Barudak anom salaku anom pikeun ngakses pornografi hardcore. Sababaraha budak resep sareng hoyong terangkeun langkung seueur, anu sanés trauma sareng gaduh ngimpina. Bahan sawawa Hardcore henteu cocog kanggo murangkalih dina umur naon kusabab tahap pangwangunan otak maranéhna. Ieu hiji laporan diropéa dina 2017 disebut "... Kuring henteu terang éta biasa pikeun lalajo ..." ujian kualitatif sareng kuantitatif dampak pornografi online dina nilai, sikap, kapercayaan sareng paripolah barudak sareng jalma ngora. "Hal éta ditugaskeun ti Middlesex Universitas ku NSPCC sareng Komisaris Barudak pikeun Inggris sareng Wales.

Tip luhur pikeun ngobrol jeung barudak
  1. "Entong ngalepatkeun sareng éra" hiji anak pikeun lalajo pornografi. Éta mana waé online, muncul di média sosial sareng video musik. Bisa jadi hésé dihindari. Bocah anu sanésna waé pikeun seuri atanapi bravado, atanapi anak anjeun tiasa titajong. Éta panginten tangtosna bakal aktip milari teuing. Ngan nyaram budak anjeun ningali éta ngan ukur matak ngagoda deui, sabab paribasa anu lami, 'rasa buah dilarang sweetest'.
  2. Jaga garis tina buka komunikasi ku kituna anjeun port kahiji maranéhanana panggero ngabahas isu sabudeureun porno. Barudak anu alami panasaran ngeunaan sex ti umur ngora. porno online sigana kawas jalan tiis pikeun neuleuman kumaha carana jadi alus dina kelamin. Jadi kabuka sarta jujur ​​ngeunaan perasaan sorangan ngeunaan pornografi. Mertimbangkeun ngawangkong ngeunaan paparan sorangan mun porno salaku jalma ngora, malah lamun asa uncomfortable.
  3. Kids teu kedah hiji sawala badag ngeunaan sex. maranehna kudu loba paguneman kana waktosna sabab ngaliwat taun rumaja. Masing-masing kedah ageung cocog, ménta tulung upami anjeun peryogiana. Bapa sareng ibu-ibu duanana kedah maénkeun peran pikeun ngadidik diri sareng budakna ngeunaan pangaruh téknologi ayeuna.
Bantuan dina paguneman anu hésé
  1. Tilas profesor sosiologi, panulis sareng ibu, Dr Gail Dines, mangrupikeun pangadeg kabudayaan Reframed. Tingali ceramah TEDx di luhur. Anjeunna sareng timna parantos ngembangkeun toolkit prakték anu pangsaéna, anu bakal ngabantuan kolotna pikeun ngangkat budak-budak porno anu tabah. Kumaha carana gaduh paguneman: tingali Budaya Reframed Kolot Program.
  2. Ieu mangrupikeun buku anyar ku Colette Smart, hiji indung, tilas guru sareng psikolog anu nyebat “Aranjeunna Bakal Ok". Buku ieu ngagaduhan conto paguneman 15 anjeun tiasa gaduh sareng budak anjeun. Situs wéb ogé gaduh sababaraha wawancara TV anu gunana sareng panulis ngabagi sababaraha ideu penting ogé.
Tip luhur ngeunaan smartphone
  1. Reureuh méré anak anjeun hiji smartphone atawa tablet salami mungkin. Telepon sélulér hartosna anjeun tetep tiasa ngahubungi. Sanaos sigana sapertos pahala pikeun kerja keras di sakola primér atanapi sakola dasar pikeun nampilkeun anak anjeun kalayan smartphone dina asup sakola sekundér, perhatikeun naon anu dilakukeun pikeun hasil akademikna dina bulan-bulan anu badé. Naha barudak bener-bener butuh aksés 24 jam-hiji-dinten di internet? Sanaos barudak nampi seueur tugas online online, tiasa hiburan janten diwatesan dina menit 60 sadinten, bahkan janten percobaan? Nyaéta seueur aktip ngawas pamakéan internét hususna keur kaperluan hiburan. Barudak 2 taun sareng dina kedah teu kedah nganggo layar.
  2. Pareuman internet peuting. Atawa, di pisan kurangna, miceun sadaya telepon, tablet sareng alat kaulinan ti pangkeng anak anjeun. Kurangna sare réstoratif deui ningkatkeun setrés, déprési sareng kahariwang ku seueur budak ayeuna. Aranjeunna peryogi kulem sapeupeuting, dalapan jam sahenteuna, pikeun ngabantosan aranjeunna ngahijikeun diajar siang, ngabantosan aranjeunna tumuwuh, raos émosi sareng raos ogé.
  3. Hayu barudak anjeun nyaho yén porno anu dirancang ku multi-miliar dollar pausahaan tech mun "ngait" pamaké tanpa kasadaran maranéhna pikeun ngabentuk watek nu tetep ngajantenkeun deui langkung seueur. Allta sadayana ngeunaan ngajaga perhatian maranéhanana. Pausahaan ngajual sarta babagi inpormasi intim ngeunaan kahayang jeung kabiasaan pamaké pikeun pihak katilu sareng pangiklan. Madeta dijieun janten adiktif kawas kaulinan online, judi sareng média sosial pikeun tetep pamaké datang deui pikeun leuwih pas aranjeunna bosen atanapi melang.
  4. Kaayaan protes: Kids bisa protes di hareup, tapi loba barudak geus bébéja kami aranjeunna hoyong kolotna maksakeun curfews on aranjeunna sareng masihan aranjeunna wates jelas. Anjeun teu lakukeun anak anjeun sagala nikmat ku ninggalkeun aranjeunna 'sacara harfiah' alat sorangan.
  5. Ulah ngarasa kaliru Tip pikeun nyandak Peta tegas jeung barudak Anjeun. kaséhatan méntal maranéhanana sarta wellbeing aya pisan dina leungeun anjeun. Panangan diri kalawan pangaweruh jeung hiji haté muka pikeun mantuan anak anjeun napigasi mangsa ieu nangtang pangwangunan. Di dieu nyaeta pituah ti psikiater anak.
  6. anyar panalungtikan nunjukkeun yén saringan nyalira moal ngajaga barudak anjeun tina ngakses pornografi online. Buku pituduh ieu tiasa ngadentenkeun peryogi ngabantosan jalur komunikasi anu langkung seueur penting. Ngagunakeun porno jadi sesah ngakses, salawasna ngawitan tiheula utamina ku barudak ngora. Eta sia putting saringan dina sadaya alat internét na mariksa dina rutin anu aranjeunna damel. Pariksa sareng Childline atanapi panyayogikeun internét anjeun ngeunaan naséhat panganyarna pikeun saringan.
Naon Aplikasi tiasa ngabantosan?
  1. Aya seueur pilihan software sareng dukungan. Ikydz mangrupa aplikasi pikeun ngidinan kolotna keur nangkep pamakéan kids maranéhna '. Gallery Guardian ngémutan kolotna lamun gambar curiga mucunghul dina alat anak maranéhanana sacara. Eta ngurus resiko sabudeureun sexting.
  2. waktu nyaeta aplikasi haratis anu ngamungkinkeun jalma pikeun ngawas pamakéan na online, nyetel wates sareng nampi nudges nalika ngahontal éta wates. Pamaké biasana condong ngadeukeutan pamakéan ieu ku margin signifikan. Aplikasi ieu sarupa tapi teu gratis. Helpsta ngabantuan jalma reboot otakna ku pitulung sapanjang jalan. Calledta disebut Brainbuddy.
  3. Ieu sababaraha program anu sapertos tiasa dianggo: Covenant Eyes; Babakan; NetNanny; Mobicip; Qustodio Parental Control; WebWatcher; Norton Family Premiere; OpenDNS Imah VIP; PureSight Multi. Ieu artikel sareng daptar ti Juli 2019 ti PC World. Panémbongna aranjeunna dina daptar ieu sanés mangrupikeun dukungan ku The Reward Foundation. Kami moal nampi kauntungan kauangan ti penjualan produk ieu.
Buku disarankeun

Brain anjeun dina panutup porno

  1. Buku anu pangsaéna dina pasaran nyaéta ku patugas riset ngahormatan urang Gary Wilson. Urang bakal nyarios yén éta tapi leres. Hal ieu disebut "Brain Anjeun on porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan”. Éta pitunjuk kolot anu hébat. Éta ogé buku anu saé pikeun barudak anjeun maca sabab gaduh ratusan carita ku jalma ngora anu sanés sareng perjuanganna kalayan porno. Seueur anu ngamimitian ningali porno internét dina umur anom.

Gary mangrupikeun guru élmu anu saé anu ngajelaskeun ganjaran otak, atanapi motivasi, sistem dina cara anu tiasa diaksés ku sanés-ilmuwan. Buku éta mangrupikeun pamutahiran populér pikeun na TEDx ngobrol ti 2012.

Buku na sayogi dina paperback, on Kindle atanapi salaku audiobook. Éta diropéa dina Oktober 2018 pikeun ngingetkeun Organisasi Kaséhatan World pikeun kategori diagnostik anyar tina "Gangguan Parilaku Anu Sénsitip". Panarjamahna sayogi di Walanda, Arab, sareng Hongaria, dugi ka batur.

2. Buku psikiater Anak Dr Victoria Dunckley's buku "Reset Brain Child anjeun"Na nya gratis blog ngajelaskeun efek tina teuing waktos layar dina otak anak urang. Importantly eta susunan kaluar hiji rencana pikeun naon kolotna tiasa ngalakukeun pikeun mantuan anak maranéhanana meunang dina lagu deui.

Dr Dunckley teu ngasingkeun pamakéan porno tapi museurkeun kana pamakéan internét sacara umum. Manehna nyebutkeun yen ngeunaan 80% tina barudak manehna nilik teu boga kalainan kaséhatan méntal aranjeunna geus didiagnosis kalawan jeung medicated pikeun, kayaning ADHD, karusuhan bipolar, depresi, kahariwang jeung sajabana tapi rada gaduh naon manehna nyebut 'sindrom layar éléktronik. ' sindrom Ieu mimics gejala loba gangguan kaséhatan méntal ieu umum. Isu kaséhatan méntal tiasa sering diubaran / ngurangan ku nyoplokkeun gadget éléktronik pikeun periode sabudeureun 3 minggu di hal nu ilahar.

Buku nya ngécéskeun kumaha kolotna tiasa ngalakukeun ieu dina panungtun kolot-lengkah-lengkah sareng kolaborasi sareng sakola anak.

Buku Pikeun Barudak Younger

"Kotak Pandora urang téh muka. Ayeuna naon anu atuh? " Gail Poyner nyaeta psikolog sarta nyadiakeun informasi otak mangpaat sarta latihan gampang pikeun mantuan barudak pikir ngaliwatan pilihan.

"Gambar alus, Gambar Bad"Ku Kristen Jensen na Gail Poyner. Ogé mangrupa buku alus fokus dina otak anak.

Henteu pikeun Kids. Ngajagi Kids. Liz Walker geus ditulis mangrupa buku basajan pikeun barudak ngora pisan ku grafik warni.

sumberdaya online gratis for geus kolot
  1. Diajar ngeunaan kasehatan, hukum sareng hubungan anu mangaruhan pornografi dina situs web The Reward Foundation sareng saran ngeunaan quits.
  2. Alus nasihat bébas tina anti anak nyiksa zakat Ngeureunkeun Ieu Ayeuna! kolot Nangtayungan
  3. Ngalawan Narkoba Anyar na Kumaha cara ngobrol jeung budak anjeun ngeunaan porno.
  4. Di dieu mangrupa anyar penting laporan ti Internét Perkara on kaamanan internet na piracy digital kalawan tips tentang kumaha carana tetep anak anjeun aman bari surfing bersih.
  5. Naséhat ti NSPCC ngeunaan porno online.
  6. Kanggo kolot di kontak Skotlandia Barudak 1st.
Situs web pamulihan pikeun pamuda

Lolobana website recovery bébas utama kayaning yourbrainonporn.com; RebootNation.org; PornHelp; NoFap.com; Fightthenewdrug.org; Balik pikeun hebat pisan jeung Addicted kana porno Internét sekuler tapi gaduh ageman agama oge. Anu gunana pikeun kolot pikeun milari uninga naon anu parantos diubaran sareng parantos ayeuna diatasi sakumaha aranjeunna diluyukeun.

sumberdaya dumasar-iman

Aya daya alus sadia teuing keur faith- komunitas dumasar kayaning integritas disimpen pikeun Katolik, keur Kristen umum Proyék Kaleresan Naked (UK) Kumaha Harms porno (AS), sareng MuslimMatters pikeun jalma anu iman Islam. Punten wartosan kami upami aya proyék anu didasarkeun ku iman anu urang tiasa signpost.

Autis Spéktrum karusuhan

Upami anjeun gaduh murangkalih anu ditaksir dina spéktrum autisme, anjeun kedah sadar yén anak anjeun tiasa anu langkung résiko janten pikahoyong kana pornografi tinimbang barudak neurotypical. Upami anjeun nyangka anak anjeun ngagaduhan dina spéktrum, éta mangrupikeun ide anu saé pikeun aranjeunna ditaksir upami mungkin. Lalaki ngora hususna sareng ASD atanapi kabutuhan belajar khusus disproportionately diwakilan dina statistik pikeun nyinggung seksual. Éta mangaruhan kira-kira 1% jelema jumlahna ageung langkung seueur 33% tina pelaku séksual dina spéktrum atanapi gaduh kasusah diajar.

Gangguan spéktrum Autisme mangrupikeun kaayaan neurologis anu aya ti saprak lahir. Éta henteu gangguan kaséhatan méntal. Nalika éta mangrupikeun kaayaan anu langkung umum diantara lalaki, bikang ogé tiasa ngagaduhan. Kanggo inpo langkung lengkep maca blog ieu dina porno jeung autisme; carita indung urang; jeung autis: nyata atawa palsu?

campur pamaréntah

Pamaréntah Inggris parantos ditunda (henteu dibatalkeun) komitmenna pikeun ngajagaan barudak sacara online. Tingali ieu surat ti menteri pamaréntah ka Sekretaris Koalisi Amal Anak Barudak dina Kasalametan Internét.

Tujuan tina panerapan umur verifikasi (UU Digital Ékonomi, Bagian 3) nyaéta ngajantenkeun perusahaan pornografi komérsial masang parangkat lunak verifikasi umur anu langkung efektif pikeun ngawatesan aksés ku ngabawah umur 18 taun ka situs pornografi komérsial. Tingali ieu blog ngeunaan éta pikeun langkung rinci. Peraturan énggal milari ngalebetkeun situs média sosial ogé situs wéb pornografi komérsial.

rojongan leuwih ti pahala Yayasan

Mangga wartosan kami lamun aya aréa wae maneh dipilampah kami nutupan kana subyek ieu. Urang bakal berkembang langkung bahan dina ramatloka kami leuwih bulan datang. Asup nepi ka e-newsletter kami rewarding News (dina suku kaca) jeung nuturkeun kami on Twitter (@brain_love_sex) pikeun kamajuan nu pangahirna.

Pitunjuk Kolot Kolot terakhir diropéa 11 Nopémber 2019

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu