Pituduh Indung Gratis pikeun pornografi internét

Pitunjuk Kolot FREE pikeun pamutahiran pornografi Internét-Pandémik

adminaccount888 pendidikan, kasehatan, Bérita paling énggal

Salaku kolot sareng caregiver anjeun mangrupikeun panutan anu pangpentingna sareng sumber pedoman pikeun anak anjeun. Pitunjuk kolot ieu pikeun pornografi internét bakal ngabantosan anjeun yakin yakin pikeun ngagaduhan paguneman anu nangtang éta. Diajar ngeunaan épék kaséhatan méntal porno, dampak fisik sareng efek samping pornografi. Pangaweruh ieu bakal ngantep anjeun ngajagi barudak anjeun tina sababaraha karusakan anu parantos diidentifikasi ku professional kaséhatan sareng rébuan urut pangguna. Kami kalebet bagian ngeunaan sexting sareng implikasi hukum pikeun anjeun sareng anak anjeun.

Kira-kira baligh, murangkalih mimiti janten panasaran kana perkawinan sareng badé diajar langkung seueur ngeunaan éta. Naha? Kusabab keuna nomer hiji Alam nyaéta réproduksi seksual, ngaluarkeun gen. Sareng urang diprogram pikeun pokus deui, siap atanapi henteu. Internét mangrupikeun tempat anu munggaran pikeun barudak mimiti milari jawaban.

Budak lalaki condong nganggo situs porno langkung ti awéwé, sareng awéwé resep situs média sosial sareng langkung dipikaresep kana carita erotis, sapertos 50 Shades of Grey. Ieu mangrupikeun résiko anu misah pikeun budak awéwé. Salaku conto, kami nguping perkawis gadis umur 9 taun anu diunduh sareng maca porno naratif dina Kindle nya. Ieu sanaos ibuna masang larangan sareng pangendali dina sadaya alat sanés anu anjeunna parantos aksés, tapi sanes Kindle.

Twitter TRF @brain_love_SexPandemic

Salami pandemik, kabosenan bakal ngijinkeun barudak langkung seueur ku kacilakaan atanapi ngararancang, ngadangukeun pasokan pornografi hardcore. Kacuali anjeun ngajarkeun ka diri anjeun, sareng anak anjeun (s), ngeunaan potensi épék dina kasehatan méntal sareng fisik, anjeun bahkan bakal ngarobih kasulitan dina waktosna. Hapunten janten negatif, tapi ieu cek kanyataan.

Tinjauan tina résiko porno

Kabiasaan pornografi berpotensi ngabalukarkeun efek samping kieu:

Isolasi sosial
  • mundur tina kagiatan sosial
  • ngembangkeun kahirupan rusiah
  • anu bohong sareng anu nipu batur
  • janten dipuseurkeun
  • milih porno tibatan jalma
Gangguan wanda
  • rarasaan gampang ambek
  • perasaan ambek sareng depresi
  • ngalaman ayunan
  • kahariwang lincah sareng rasa sieun
  • rarasaan teu aya kakuatanana dina hubungan porno
Bantahan sacara séksual jalma séjén
  • ngubaran jalma salaku benda séks
  • ditilik jalma utamana dina hal bagian awakna
  • ngalaman ayunan
  • teu hormat kabutuhan batur pikeun privasi sareng kaamanan
  • anu teu merhatikeun ngeunaan kalakuan anu ngabahayakeun
Ngalaksanakeun dina tingkah laku picilakaeun sareng bahaya
  • ngakses porno di tempat damel atanapi sakola
  • aksés imajin nyiksa anak
  • milu dina ngahinakeun, nyiksa, telenges, atanapi kagiatan seksual kriminal
  • ngahasilkeun, nyebarkeun atanapi ngajual porno
  • kalibet dina séks anu teu aman sareng ngabahayakeun
Pasangan anu henteu berpuas hati
  • hubungan dirusak ku teu jujur ​​sareng panipuan ngeunaan panggunaan porno
  • pasangan ningali porno salaku kafir nyaéta “selingkuh”
  • pasangan beuki kesel sareng ambek
  • hubungan merosot kusabab kurangna amanah sareng hormat
  • mitra prihatin ngeunaan karaharjaan barudak
  • mitra karasa sacara séksual henteu diancam ku porno
  • kaleungitan jarak édosi sareng silih pikaresep séksual
Masalah seksual
  • leungitna minat jinisna sareng pasangan nyata
  • kasusah janten ngahudangkeun sareng / atanapi ngahontal orgasme tanpa porno
  • pikiran anu ngaganggu, fantasi, sareng gambar porno nalika jinisna
  • janten nungtut séksual sareng atanapi kasar dina jinisna
  • ngabogaan kasusah ngahubungkeun cinta sareng miara sareng jinisna
  • rarasaan séksual teu kontrol sareng ngadorong
  • ningkat minat kana picilakaeun, ngahinakeun, nyiksa, sareng / atanapi haram awewe atawa lalaki
  • ngembang teu sugema sareng jinisna
  • disfungsi seksual - henteu mampuh orgasme, éjakulasi dibuang, disfungsi éréksi
Timer sorangan
  • rarasaan dipegatkeun tina nilai jalma, kapercayaan sareng tujuan
  • leungitna integritas pribadi
  • rusak harga diri
  • rasa pengkuh tina kasalahan sareng éra
  • rarasaan dikawasa ku porno
Ngabantosan daérah penting hirup
  • kasehatan pribadi (sesak bobo, kacapean, sareng jaga diri anu goréng)
  • kahirupan kulawarga (ngantosan pasangan, barudak, piaraan sareng tanggung jawab rumah tangga)
  • padamelan sareng sakola didamel (fokus fokus, produktivitas, sareng kamajuan)
  • keuangan (belanja sumberdaya dina depletes porno)
  • spiritualitas (tebih tina iman sareng praktek spiritual)
Kecanduan kanggo porno
  • ngabutuhkeun porno sengit sareng pengkuh
  • kasusah ngadalikeun pikiran, atanapi paparan, sareng nganggo porno
  • henteu mampuh ngeureunkeun pamake porno sanajan balukar négatip
  • gagal-terusan ngeureunkeun nganggo porno
  • ngabutuhkeun eusi langkung ekstrim atanapi eksposur porno pikeun épék sami (gejala habituation)
  • ngalaman teu ngarareunah sareng jengkel nalika dicabut porno (ditarikna gejala)

Daptar di luhur diadaptasi tina buku “The porno bubu”Ku Wendy Malz

Brain rumaja

Aksés ka pornografi gratis, streaming, hardcore mangrupikeun salah sahiji eksperimen sosial anu paling ageung, henteu teratur dina sejarah. Éta nambihan rangkep paripolah résiko anyar pikeun uteuk anu nuntut résiko. Tingali pidéo pondok ieu pikeun langkung paham ngeunaan otak rumaja kalayan saran pikeun kolotna ti ahli neurosistis.

Kami ngarepkeun pituduh kolotna ka pornografi internét ieu bakal ngabantosan barudak anjeun pikeun némbalan perkembangan seksual sacara aman sareng ngantepkeun anjeun janten indung panginten atanapi pangasuh anu tiasa.

Seueur anu nonoman uihkeun aranjeunna ngaharepkeun kolotna bakal langkung proaktif dina nyawalakeun pornografi sareng maranehna. Upami aranjeunna henteu tiasa naros ka anjeun, kamana aranjeunna bakal angkat?

Situs wéb panggedéna sareng paling populér Pornhub promosi pidéo ngahasilkeun kahariwang sapertos sumbang porno, kajahatan, panyiksaan, perkosa sareng gangbangs. Incest mangrupikeun salah sahiji jenis anu paling gancang numutkeun Pornhublaporan sorangan. Kaseueuran éta bébas sareng gampang diakses. Pornhub ningalkeun pandemik janten kasempetan anu hadé pikeun ngahalangan seueur pangguna sareng nawiskeun aksés gratis kana situs premium (biasana dibayar) di sadaya nagara.

Video pondok

Menit 2 ieu, terang animasi nyadiakeun gambaran gancang. Anjeun tiasa nunjukkeun ka anak anjeun ogé kusabab henteu ngandung pornografi.Ngiringan bubu porno

5 menit ieu video mangrupikeun kutip tina dokumenter ti Selandia Anyar. Di jerona hiji neurosurgeon ngajelaskeun naon anu kecanduan porno Sigana dina uteuk sareng nunjukkeun kumaha miripna sareng kecanduan kokain.

Ieu TEDx ngobrol tina Professor Gail Dines "Ngembang dina budaya pornified”(13 mins) ngécéskeun istilah anu jelas kumaha video musik, situs porno, sareng média sosial anu ngawangun seksualitas barudak urang ayeuna.

Kieu ceramah TEDx lucu (16 mins) disebut "Kumaha porno Skews ekspektasi Séksual"Ku hiji indung Amérika sarta pendidik séks Cindy Pierce. Buku kolotna nyarios naha anu aya ngobrol sareng budak anjeun tina seueur porno kitu diperyogikeun sareng naon anu dipikaresep ku maranéhna. Tingali di handap kanggo langkung seueur sumber tentang kumaha cara anjeun ngagaduhan paguneman.

Barudak anom salaku anom pikeun ngakses pornografi hardcore. Sababaraha budak resep sareng hoyong terangkeun langkung seueur, anu sanés trauma sareng gaduh ngimpina. Bahan sawawa Hardcore henteu cocog kanggo murangkalih dina umur naon kusabab tahap pangwangunan otak maranéhna. Ieu hiji laporan diropéa taun 2017 anu nyebat "... kuring henteu terang éta biasa pikeun lalajo ..." ujian kualitatif sareng kuantitatif dampak pornografi online dina nilai, sikap, kapercayaan sareng paripolah barudak sareng barudak ngora. " Ditugaskeun ti Middlesex University ku NSPCC sareng Komisaris Barudak pikeun Inggris sareng Wales.

Dokumén Anyar ku Kolot Kolot keur Kolot ngeunaan Balukar porno dina Barudak

Kami lengkep nyarankeun yén anjeun nonton pidéo anyar ieu. Anjeun tiasa nonton trailer gratis dina Vimeo. Éta mangrupikeun dokuméntasi anu dilakukeun ku kolot, anu janten pilem, pikeun kolot. Éta mangrupikeun gambaran anu pangsaéna dina masalah anu ku urang parantos ningal sareng ngagaduhan conto anu hébat kumaha gaduh jalma paguneman anu angel sareng budak anjeun.

Ningali biaya video dasar ukur £ 4.99 sareng éta artos nyéépkeun artos anu anjeun ngarepkeun. (Kami henteu nampi artos pikeun rekomendasi ieu.) Seueur ahli sareng sumber anu kami nyarankeun dina pituduh kolotna ieu ogé didieu dina dokumenter. Rob sareng Zareen nempatkeun sadaya artos sareng kaahlianana pikeun ngajantenkeun ieu salaku jasa ka sepuh sanésna, punten mésér upami anjeun tiasa. Hatur nuhun. Upami anjeun henteu badé ngaluarkeun artos, aya vidéo sanés anu sanésna di handap ogé gratis.

Porno, prédator & kumaha ngajaga aman

Tip luhur pikeun ngobrol jeung barudak

  1. "Entong ngalepatkeun sareng éra" hiji anak pikeun lalajo pornografi. Éta mana waé online, muncul di média sosial sareng video musik. Bisa jadi hésé dihindari. Bocah anu sanésna waé pikeun seuri atanapi bravado, atanapi anak anjeun tiasa titajong. Éta panginten tangtosna bakal aktip milari teuing. Ngan nyaram budak anjeun ningali éta ngan ukur matak ngagoda deui, sabab paribasa anu lami, 'rasa buah dilarang sweetest'.
  2. Jaga garis tina buka komunikasi ku kituna anjeun port kahiji maranéhanana panggero ngabahas isu sabudeureun porno. Barudak anu alami panasaran ngeunaan sex ti umur ngora. porno online sigana kawas jalan tiis pikeun neuleuman kumaha carana jadi alus dina kelamin. Jadi kabuka sarta jujur ​​ngeunaan perasaan sorangan ngeunaan pornografi. Mertimbangkeun ngawangkong ngeunaan paparan sorangan mun porno salaku jalma ngora, malah lamun asa uncomfortable.
  3. Kids teu kedah hiji sawala badag ngeunaan sex. maranehna kudu loba paguneman kana waktosna sabab ngaliwat taun rumaja. Masing-masing kedah ageung cocog, ménta tulung upami anjeun peryogiana. Bapa sareng ibu-ibu duanana kedah maénkeun peran pikeun ngadidik diri sareng budakna ngeunaan pangaruh téknologi ayeuna.
Bantuan dina paguneman anu hésé
  1. Tilas profesor sosiologi, panulis sareng indung, Dr Gail Dines, mangrupikeun pangadeg Kabudayaan Reframed. Tingali ngobrol TEDx na "Ngembang dina budaya pornified”(13 mins). Anjeunna sareng timna parantos ngembangkeun toolkit gratis anu sanés-sanés anu bakal ngabantosan kolotna pikeun ngangkat budak-budak porno anu tabah. Kumaha cara pikeun paguneman: tingali Budaya Reframed Kolot Program.
  2. Ieu mangrupikeun buku anyar ku Colette Smart, hiji indung, tilas guru sareng psikolog anu nyebat “Aranjeunna Bakal Ok". Buku ieu ngagaduhan conto paguneman 15 anjeun tiasa gaduh sareng budak anjeun. Situs wéb ogé gaduh sababaraha wawancara TV anu gunana sareng panulis ngabagi sababaraha ideu penting ogé.
Tip luhur ngeunaan smartphone
  1. Reureuh méré anak anjeun hiji smartphone atawa tablet salami mungkin. Telepon sélulér hartosna anjeun tetep tiasa ngahubungi. Sanaos sigana sapertos pahala pikeun kerja keras di sakola primér atanapi sakola dasar pikeun nampilkeun anak anjeun kalayan smartphone dina asup sakola sekundér, perhatikeun naon anu dilakukeun pikeun hasil akademikna dina bulan-bulan anu badé. Naha barudak bener-bener butuh aksés 24 jam-hiji-dinten di internet? Sanaos barudak nampi seueur tugas online online, tiasa hiburan janten diwatesan dina menit 60 sadinten, bahkan janten percobaan? Nyaéta seueur aktip ngawas pamakéan internét hususna keur kaperluan hiburan. Barudak 2 taun sareng dina kedah teu kedah nganggo layar.
  2. Pareuman internet peuting. Atawa, di pisan kurangna, miceun sadaya telepon, tablet sareng alat kaulinan ti pangkeng anak anjeun. Kurangna sare réstoratif deui ningkatkeun setrés, déprési sareng kahariwang ku seueur budak ayeuna. Aranjeunna peryogi kulem sapeupeuting, dalapan jam sahenteuna, pikeun ngabantosan aranjeunna ngahijikeun diajar siang, ngabantosan aranjeunna tumuwuh, raos émosi sareng raos ogé.
  3. Hayu barudak anjeun nyaho yén porno anu dirancang ku multi-miliar dollar pausahaan tech mun "ngait" pamaké tanpa kasadaran maranéhna pikeun ngabentuk watek nu tetep ngajantenkeun deui langkung seueur. Allta sadayana ngeunaan ngajaga perhatian maranéhanana. Pausahaan ngajual sarta babagi inpormasi intim ngeunaan kahayang jeung kabiasaan pamaké pikeun pihak katilu sareng pangiklan. Madeta dijieun janten adiktif kawas kaulinan online, judi sareng média sosial pikeun tetep pamaké datang deui pikeun leuwih pas aranjeunna bosen atanapi melang.
Nengtremkeun ati Smartphone
  1. Kaayaan protes: Kids bisa protes di hareup, tapi loba barudak geus bébéja kami aranjeunna hoyong kolotna maksakeun curfews on aranjeunna sareng masihan aranjeunna wates jelas. Anjeun teu lakukeun anak anjeun sagala nikmat ku ninggalkeun aranjeunna 'sacara harfiah' alat sorangan.
  2. Ulah ngarasa kaliru Tip pikeun nyandak Peta tegas jeung barudak Anjeun. kaséhatan méntal maranéhanana sarta wellbeing aya pisan dina leungeun anjeun. Panangan diri kalawan pangaweruh jeung hiji haté muka pikeun mantuan anak anjeun napigasi mangsa ieu nangtang pangwangunan. Di dieu nyaeta pituah ti psikiater anak.
  3. anyar panalungtikan nunjukkeun yén saringan nyalira moal ngajaga barudak anjeun tina ngakses pornografi online. Buku pituduh ieu tiasa ngadentenkeun peryogi ngabantosan jalur komunikasi anu langkung seueur penting. Ngagunakeun porno jadi sesah ngakses, salawasna ngawitan tiheula utamina ku barudak ngora. Eta sia putting saringan dina sadaya alat internét na mariksa dina rutin anu aranjeunna damel. Pariksa sareng Childline atanapi panyayogikeun internét anjeun ngeunaan naséhat panganyarna pikeun saringan.
Naon Aplikasi tiasa ngabantosan?
  1. Aya seueur pilihan software sareng dukungan. Ikydz mangrupa aplikasi pikeun ngidinan kolotna keur nangkep pamakéan kids maranéhna '. Gallery Guardian ngémutan kolotna lamun gambar curiga mucunghul dina alat anak maranéhanana sacara. Eta ngurus resiko sabudeureun sexting.
  2. waktu nyaeta aplikasi haratis anu ngamungkinkeun jalma pikeun ngawas pamakéan na online, nyetel wates sareng nampi nudges nalika ngahontal éta wates. Pamaké biasana condong ngadeukeutan pamakéan ieu ku margin signifikan. Aplikasi ieu sarupa tapi teu gratis. Helpsta ngabantuan jalma reboot otakna ku pitulung sapanjang jalan. Calledta disebut Brainbuddy.
  3. Ieu sababaraha program anu sanésna tiasa dimanfaatkeun: Perjanjén Mata; Parahu; NetNanny; Mobicip; Kontrol Parental Qustodio; WébWatcher; Premiere Kulawarga Norton; OpenDNS Imah VIP; PureSight Multi. Penampilan program dina daptar ieu sanés janten dukungan ku The Reward Foundation. Kami moal nampi kauntungan kauangan ti penjualan produk ieu.

Buku disarankeun

Brain anjeun dina panutup pornoBuku anu pangsaéna dina pasaran nyaéta ku patugas riset ngahormatan urang Gary Wilson. Urang bakal nyarios yén éta tapi leres. Hal ieu disebut "Brain Anjeun on porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan"." Éta pitunjuk kolot anu hébat. Pasihkeun ka budak anjeun pikeun maca sabab éta ngagaduhan ratusan carita ku jalma ngora anu séjén sareng perjuanganna kalayan porno. Seueur anu ngamimitian ningali porno internét dina umur anom.

Gary mangrupikeun guru élmu anu saé anu ngajelaskeun ganjaran otak, atanapi motivasi, sistem dina cara anu tiasa diaksés ku sanés-ilmuwan. Buku éta mangrupikeun pamutahiran populér pikeun na TEDx ngobrol ti 2012.

Buku na sayogi dina paperback, on Kindle atanapi salaku audiobook. Éta diropéa dina Oktober 2018 pikeun ngingetkeun Organisasi Kaséhatan World pikeun kategori diagnostik anyar tina "Gangguan Parilaku Anu Sénsitip". Panarjamahna sayogi di Walanda, Arab, sareng Hongaria, dugi ka batur.

Reset Brain Anak anjeun

buku psikiater anak Dr Victoria Dunckley urang "Reset Brain Child anjeun"Na nya gratis blog ngajelaskeun efek tina teuing waktos layar dina otak anak urang. Importantly eta susunan kaluar hiji rencana pikeun naon kolotna tiasa ngalakukeun pikeun mantuan anak maranéhanana meunang dina lagu deui.

Dr Dunckley henteu ngasingkeun pamakean porno tapi museurkeun kana panggunaan internet sacara umum. Anjeunna nyarios yén sakitar 80% barudak anjeunna ningali henteu ngagaduhan gangguan kaséhatan méntal anu aranjeunna parantos didiagnosis sareng medicated, sapertos ADHD, gangguan bipolar, depresi, kahariwang sareng sanésana tapi rada gaduh naon anu anjeunna nyauran 'sindrom layar éléktronik. ' Sindrom ieu nyirupikeun gejala tina seueur gangguan kaséhatan méntal umum ieu. Masalah kaséhatan méntal sering tiasa diubaran / dikurangan ku ngahapus gadget éléktronik salami 3 minggu di kalolobaanana, sababaraha murangkalih peryogi langkung lami sateuacan aranjeunna tiasa neruskeun pamakean tapi dina tingkat anu langkung kawates.

Bukuna ogé ngajelaskeun kumaha kolotna tiasa ngalakukeun ieu ku panduan léngkah-léngkahna ku kolaborasi sareng sakola anak pikeun mastikeun gawéna pangsaéna dina dua teras.

Buku Pikeun Barudak Younger

"Kotak Pandora urang téh muka. Ayeuna naon anu atuh? " Gail Poyner nyaeta psikolog sarta nyadiakeun informasi otak mangpaat sarta latihan gampang pikeun mantuan barudak pikir ngaliwatan pilihan.

"Gambar alus, Gambar Bad"Ku Kristen Jensen na Gail Poyner. Ogé mangrupa buku alus fokus dina otak anak.

Henteu pikeun Kids. Ngajagi Kids. Liz Walker geus ditulis mangrupa buku basajan pikeun barudak ngora pisan ku grafik warni.

Hamish sareng Rahasia Bayangan. Ieu mangrupikeun buku anyar ku Liz Walker pikeun murangkalih umur 8-12 taun.

sumberdaya online gratis for geus kolot
  1. Diajar ngeunaan kasehatan, sah pendidikan jeung hubungan dampak pornografi dina nganggo Pahala Yayasan situs wéb sareng saran ngeunaan quitting.
  2. Alus nasihat bébas tina anti anak nyiksa zakat Ngeureunkeun Ieu Ayeuna! kolot Nangtayungan
  3. Ngalawan Narkoba Anyar na Kumaha cara ngobrol jeung budak anjeun ngeunaan porno.
  4. Di dieu mangrupa anyar penting laporan ti Internét Perkara on kaamanan internet na piracy digital kalawan tips tentang kumaha carana tetep anak anjeun aman bari surfing bersih.
  5. Naséhat ti NSPCC ngeunaan porno online.
  6. Kanggo kolot di kontak Skotlandia Barudak 1st.
Situs web pamulihan pikeun pamuda

Lolobana website recovery bébas utama kayaning yourbrainonporn.com; RebootNation.org; PornHelp; NoFap.com; Fightthenewdrug.org; Balik pikeun hebat pisan jeung Addicted kana porno Internét sekuler tapi gaduh ageman agama oge. Anu gunana pikeun kolot pikeun milari uninga naon anu parantos diubaran sareng parantos ayeuna diatasi sakumaha aranjeunna diluyukeun.

sumberdaya dumasar-iman

Aya daya alus sadia teuing keur faith- komunitas dumasar kayaning integritas disimpen pikeun Katolik, keur Kristen umum Proyék Kaleresan Naked (UK) Kumaha Harms porno (AS), sareng MuslimMatters pikeun jalma anu iman Islam. Punten wartosan kami upami aya proyék anu didasarkeun ku iman anu urang tiasa signpost.

Masalah hukum

Anggo rutin pornografi internét ku barudak ngabentuk otak barudak, template gairah séwang-séwangan. Éta gaduh pangaruh anu ageung kana sexting sareng cyberbullying. Beuki murangkalih nonton porno tegar, beuki aranjeunna peryogi tingkat anu langkung ageung sareng langkung luhur. Hal ieu sabab otak habituates sareng janten desensitised pikeun nurunkeun tingkat stimulasi. Kana waktosna ieu tiasa nyababkeun seueur masalah méntal sareng méntal sareng teu aya tanggapan pikaresepeun kana kagiatan sapopoé. Anu jadi perhatian langkung ageung pikeun kolot anu kedah aya implikasi hukum anu poténsial. Tingali didieu pikeun sababaraha inpormasi konci ngeunaan sexting, dendam porno dll anu beuki dituntut ku Polda. Sexting di Skotlandia. Sexting di Inggris, Wales sareng Irlandia Kalér.

Autis Spéktrum karusuhan

Upami anjeun gaduh murangkalih anu ditaksir dina spéktrum autisme, anjeun kedah sadar yén anak anjeun tiasa anu langkung résiko janten pikahoyong kana pornografi tinimbang barudak neurotypical. Upami anjeun nyangka anak anjeun ngagaduhan dina spéktrum, éta mangrupikeun ide anu saé pikeun aranjeunna ditaksir upami mungkin. Lalaki ngora hususna sareng ASD atanapi kabutuhan belajar khusus disproportionately diwakilan dina statistik pikeun nyinggung seksual. Éta mangaruhan kira-kira 1% jelema jumlahna ageung langkung seueur 33% tina pelaku séksual dina spéktrum atanapi gaduh kasusah diajar.

Gangguan spéktrum Autisme mangrupikeun kaayaan neurologis anu aya ti saprak lahir. Éta henteu gangguan kaséhatan méntal. Nalika éta mangrupikeun kaayaan anu langkung umum diantara lalaki, bikang ogé tiasa ngagaduhan. Kanggo inpo langkung lengkep maca blog ieu dina porno jeung autisme; carita indung urang; jeung autis: nyata atawa palsu?

campur pamaréntah

Pamaréntah Inggris parantos ditunda (henteu dibatalkeun) komitmenna pikeun ngajagaan barudak sacara online. Tingali ieu surat ti menteri pamaréntah ka Sekretaris Koalisi Amal Anak Barudak dina Kasalametan Internét.

Tujuan tina panerapan umur verifikasi (UU Digital Ékonomi, Bagian 3) nyaéta ngajantenkeun perusahaan pornografi komérsial masang parangkat lunak verifikasi umur anu langkung efektif pikeun ngawatesan aksés ku ngabawah umur 18 taun ka situs pornografi komérsial. Tingali ieu blog ngeunaan éta pikeun langkung rinci. Peraturan énggal milari ngalebetkeun situs média sosial ogé situs wéb pornografi komérsial.

rojongan leuwih ti pahala Yayasan

Mangga wartosan kami lamun aya aréa wae maneh dipilampah kami nutupan kana subyek ieu. Urang bakal berkembang langkung bahan dina ramatloka kami leuwih bulan datang. Asup nepi ka e-newsletter kami rewarding News (dina suku kaca) jeung nuturkeun kami on Twitter (@brain_love_sex) pikeun kamajuan nu pangahirna.

Pituduh Kolotna diropéa pangpandeurna 17 June 2020

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu