Umur Verifikasi Pornografi Ukraina

Jérman

Di Jérman sistem verifikasi umur pikeun jalma déwasa pikeun ngabuktikeun yén aranjeunna yuswa langkung dalapan belas taun parantos mapan.

Barudak sareng nonoman di Jérman ngagaduhan hak pikeun rohangan khusus dina kahirupanna anu pisah sareng déwasa. Aranjeunna dijaga tina pangaruh négatip. Hal ieu ngamungkinkeun jalma ngora ngalaman parasaan, karep sareng kabutuhan tanpa gangguan ti dunya déwasa. Éta masihan aranjeunna waktos pikeun ngabentuk idéntitas nyalira sareng ngahijikeun kana struktur sosial anu aya. Ruang aman dina média didamel ngalangkungan panerapan ngeunaan panangtayungan budak leutik di média. Di Jérman, ieu dumasar sabagéan ageung dina Perlindungan Federal of Young Persons Act. "Perjangjian Antar Nagara dina Perlindungan Harkat Manusa sareng Perlindungan Barudak Minor dina Panyiaran Broadcasting sareng di Telemedia" ogé aya hubunganana.

Pikeun jasa tipi sareng paménta, murangkalih dijagaan ku Pitunjuk Layanan Audiovisual Media Services. Ieu mangrupikeun bagian tina panerapan Éropa.

Sistem ieu diperyogikeun pikeun mastikeun yén barudak henteu ngagaduhan aksés kana sababaraha jinis kontén. Aranjeunna ditutupan ku peraturan hukum dina Undang-Undang Perlindungan Pemuda Jérman, Perjanjian Interstate on the Protection of Minors in the Media, and the German Penal Code.

Eusi pornografi, eusi anu diindéks anu tangtu, sareng kontén anu jelas ngabahayakeun budak leutik ngan ukur tiasa disebarkeun dina Internét upami panyadia ngagunakeun kelompok pangguna anu ditutup pikeun mastikeun yén ngan ukur déwasa anu ngagaduhan aksés kana éta. Disebutna sistem verifikasi umur mangrupikeun instrumen kontrol pikeun mastikeun grup pangguna anu tertutup ngan tiasa diasupan ku jalma dewasa.

Peraturan sistem verifikasi umur

Komisi Perlindungan Minor di Media (KJM) mangrupikeun badan pangawas pikeun pangakuan sistem verifikasi umur. Sajauh ieu KJM parantos nyatujuan langkung ti 40 konsép umum sistem Verifikasi Umur. Éta ogé parantos nyatujuan langkung ti 30 modul verifikasi umur.

Sistem verifikasi umur henteu berlaku pikeun barudak di handapeun umur 18 taun. Nanging, sababaraha alat kontrol parental anu sayogi di pasar Jérman kalebet unsur verifikasi umur.

Undang-undang Perlindungan Pemuda anu dirobih 1 Meist, 2021 meryogikeun panyayogikeun platform anu tiasa diaksés ku murangkalih pikeun ngalakukeun tindakan pancegahan pikeun panangtayungan barudak. Ieu hartosna panyadia platform kedah terang sabaraha lami pangguna na. Ku sabab éta kamungkinan yén mékanisme verifikasi umur anyar tiasa dikembangkeun sareng dianggo dina waktos anu caket.

Ringkesan posisi verifikasi umur di Jérman ayeuna nyaéta yén éta mujarab épéktip dina ngahalangan aksés barudak Jérman kana situs pornografi anu dumasar di Jérman.

Nanging, éta henteu saeutik pikeun nyegah barudak Jérman tina aksés kana situs pornografi komérsial internasional. Kumpulan hukum anu aya teu ngagaduhan mékanisme anu épéktip pikeun nyegah aksés ieu.

panalungtikan

Jérman mangrupikeun nagara anu mantep pikeun panilitian pornografi. Ieu tulisan ngeunaan Anak Offenders Sanggama jeung Project Pencegahan Dunkelfeld anu tujuanna pikeun ngabantosan lalaki pikeun ngadorong hubungan seksual sareng murangkalih.

Nyitak Friendly, PDF & Email