kasehatan

kasehatan

professional Podomoro ngalaporkeun angka tumuwuh tina gangguan jiwa jeung neuro-developmental di jalma ngora kiwari. Beuki loba titik panalungtikan kana dampak interaksi nu nyurung jeung internét dina kaséhatan méntal. Ieu kaasup henteu ukur kaulinan online tur judi, tapi pornografi internét ogé. Leuwih jéntré ngeunaan bengkel pahala Yayasan pikeun professional Podomoro.

kaayaan kaséhatan Pornografi-disetir utamana mangaruhan lalaki. A nembe diterbitkeun tingalian ku Cinta et al. nagara

"Ngeunaan kecanduan Internet panalungtikan neuroscientific ngarojong anggapan yén kaayaan prosés neural téh sarupa jeung kecanduan zat".

Warta alus nyaeta anu mibanda pamahaman hadé kumaha uteuk robah dina hubungan pangalaman, loba jalma bisa cageur.

Yayasan Reward ngenalkeun seueur cara kesejahteraan urang tiasa dipangaruhan ku panggunaan internét sareng pornografi internét. Nganggap pornografi internét tiasa ngarobih uteuk, ngarobih awak manusa sareng ngakibatkeun jalma pikeun ngalaksanakeun parilaku seksual anu bermasalah kalebet kecanduan. Pasalna, pornografi mangaruhan kaséhatan.

Kami ogé nyayogikeun sajumlah Sumber kanggo ngadukung pamahaman anjeun ngeunaan masalah kaséhatan. Upami anjeun hoyong langkung jéntré ngeunaan bengkel urang pikeun ahli profésional dina pornografi sareng klik Séktip Sanggama Ieuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email