kasehatan

yayasan ganjarankaayaan kaséhatan Pornografi-disetir utamana mangaruhan lalaki. A nembe diterbitkeun tingalian ku Cinta et al. nagara

"Ngeunaan kecanduan Internet panalungtikan neuroscientific ngarojong anggapan yén kaayaan prosés neural téh sarupa jeung kecanduan zat".

Warta alus nyaeta anu mibanda pamahaman hadé kumaha uteuk robah dina hubungan pangalaman, loba jalma bisa cageur.

Yayasan Reward ngenalkeun seueur cara kesejahteraan urang tiasa dipangaruhan ku panggunaan internét sareng pornografi internét. Nganggap pornografi internét tiasa ngarobih uteuk, ngarobih awak manusa sareng ngakibatkeun jalma pikeun ngalaksanakeun parilaku seksual anu bermasalah kalebet kecanduan. Pasalna, pornografi mangaruhan kaséhatan.

Kami ogé nyayogikeun sajumlah Sumberdaya pikeun ngadukung pamahaman anjeun ngeunaan masalah kaséhatan. Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur ngeunaan bengkel kami pikeun para profesional Pornografi jeung Sanggama Dysfunctions klik tombol di handap.

Pornografi jeung Sanggama Dysfunctions

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Poto ku belinda fewings via Unsplash.com