kasehatan

kasehatan

professional Podomoro ngalaporkeun angka tumuwuh tina gangguan jiwa jeung neuro-developmental di jalma ngora kiwari. Beuki loba titik panalungtikan kana dampak interaksi nu nyurung jeung internét dina kaséhatan méntal. Ieu kaasup henteu ukur kaulinan online tur judi, tapi pornografi internét ogé. Leuwih jéntré ngeunaan bengkel pahala Yayasan pikeun professional Podomoro.

kaayaan kaséhatan Pornografi-disetir utamana mangaruhan lalaki. A nembe diterbitkeun tingalian ku Cinta et al. nagara

"Ngeunaan kecanduan Internet panalungtikan neuroscientific ngarojong anggapan yén kaayaan prosés neural téh sarupa jeung kecanduan zat".

Warta alus nyaeta anu mibanda pamahaman hadé kumaha uteuk robah dina hubungan pangalaman, loba jalma bisa cageur.

Dina 'Kaséhatan' pahala Yayasan nawarkeun loba cara kaséhatan urang bisa dipangaruhan ku pamakéan internet na utamana pornografi internét. Consuming pornografi internét bisa ngarobah otak, ngarobah awak manusa sarta mingpin urang ngamekarkeun paripolah seksual masalah kaasup kecanduan. Nempatkeun saukur, pornografi mangaruhan kaséhatan.

Urang ogé nyadiakeun sauntuyan Sumberdaya jeung ngarojong pamahaman anjeun isu kaséhatan.

Nyitak Friendly, PDF & Email