teu aya hargana

Balukar mental porno

Aya loba épék mental pamakéan porno. Pangaruh paling dasar tina ningali teuing porno internét atawa malah kaulinan téh kantun kaluar dina saré perlu. Jalma mungkas nepi 'kabel sarta capé' sarta bisa konsentrasi kana karya poé saterusna. Konstan bingeing sarta néangan nu dopamin ganjaran hit, bisa ngakibatkeun watek jero éta téh hésé kick. Éta ogé bisa ngakibatkeun 'patologis' pembelajaran dina bentuk mikaresep pisan. Maksudna lamun urang neruskeun neangan hiji kabiasaan atawa zat sanajan konsekuensi négatip. Urang ngalaman parasaan négatip kayaning depresi atawa perasaan datar lamun urang sono kabiasaan. Ieu drive kami deui deui jeung deui mun cobian tur malikkeun perasaan pelesir. Kecanduan bisa ngamimitian mun nyobian Cope jeung tekenan tapi ogé ngabalukarkeun urang ngarasa stressed teuing. Ieu mangrupakeun siklus galak.

Nalika sistim fisik urang nu kaluar tina kasaimbangan, uteuk rasional urang nyoba napsirkeun naon anu bade di dumasar kana pangalaman nu geus kaliwat. dopamin lemah sareng depletion of neurochemicals patali séjén bisa ngahasilkeun parasaan pikaresepeun. Aranjeunna kaasup boredom, lapar, stress, tiredness, tanaga low, amarah, craving, depresi, katiisan tur kahariwang. Kumaha urang 'napsirkeun' perasaan urang mangaruhan kana paripolah urang.

nginum obat diri

Urang mindeng neangan keur timer medicate parasaan négatip kalawan leuwih zat favorit urang atanapi kabiasaan. Urang ngalakukeun ieu tanpa merealisasikan yén ieu sugan overindulgence di éta kabiasaan atawa zat anu micu perasaan low di tempat munggaran. Pangaruh hangover mangrupakeun rebound neurochemical. Dina Skotlandia, drinkers nalangsara ti hangover poé hareup, omongan nyokot "nu bulu tina anjing nu bit anjeun". Aranjeunna mibanda inuman sejen. Hanjakal keur sababaraha urang, ieu bisa ngabalukarkeun hiji siklus galak of bingeing, depresi, bingeing, depresi jeung saterusna.

Teuing porno ...

Efek ningali teuing, kacida stimulating porno bisa ngakibatkeun hiji hangover jeung gejala depressive teuing. Balukar teu eureun di hangover a kumaha ogé. Konstan overexposure kana bahan ieu bisa ngahasilkeun parobahan uteuk kalayan épék anu bisa ngawengku di handap:

• pornografi consuming nuju sangkan urang leuwih kabuka pikeun hubungan anyar jeung leuwih gampang flirt. Nu Sigana alus dina beungeut cai dugi ka nyadar yén panalungtikan nembongkeun yen consuming pornografi correlates ku kurangna komitmen pikeun pasangan romantis salah urang.

• Dina hiji ulikan ngeunaan lalaki universitas-umur, kasusah jeung fungsi sosial ngaronjat jadi konsumsi pornografi acuk. Ieu dilarapkeun masalah psychosocial kayaning depresi, kahariwang, setrés, jeung ngurangan fungsi sosial.

• Hiji Ulikan ngeunaan lalaki Koréa loba diajar di 20s maranéhanana kapanggih a sering dipake tinimbang keur ngagunakeun pornografi pikeun ngahontal jeung mertahankeun pikagumbiraeun seksual ngaliwatan mibanda kelamin jeung pasangan anu.

• Konsumsi pornografi ieu sacara ékspériméntal ditémbongkeun ka ngurangan pangabisa individu urang reureuh gratification pikeun ganjaran nu bakal datang leuwih berharga. Dina basa sejen, ningali porno ngajadikeun anjeun kirang logis tur kirang tiasa nyandak kaputusan nu jelas dina kapentingan anjeun sorangan.

• Dina hiji ulikan ngeunaan budak heubeul 14 taun, tingkat luhur konsumsi pornografi internét ngarah ka résiko kinerja akademik turun, Jeung épék ditingali genep bulan engké.

Beuki porno lalaki hiji jam tangan ...

• Beuki pornografi lalaki hiji jam tangan, nu leuwih gampang anjeunna ngagunakeun eta mangsa kelamin. Bisa masihan anjeunna teh mikahayang meta kaluar Aksara porno kalawan pasangan na, ngahaja conjure gambar pornografi salila kelamin pikeun mulasara gairah. Ieu ogé ngabalukarkeun masalah ngaliwatan pagelaran seksual jeung awak sorangan gambar-Na. Salajengna, pamakéan pornografi luhur ieu négatip pakait sareng ngarasakeun paripolah intim séksual kalawan pasangan a.

• Dina hiji studi, siswa di akhir SMA dilaporkeun tumbu kuat antara tingkat luhur konsumsi pornografi jeung kahayang seksual low. Hiji suku di pamakéna biasa di grup ieu dilaporkeun hiji respon seksual abnormal.

• The 2008 Study of seksualitas di Perancis kapanggih yén 20% tina lalaki 18-24 "euweuh minat kelamin atawa aktivitas seksual". Ieu pisan di odds jeung stereotype nasional Perancis.

• Di Jepang di 2010: hiji pamaréntah resmi naliti kapanggih yén 36% lalaki umur 16-19 "boga minat kelamin atawa boga hiji kahoream kana eta". Aranjeunna resep boneka maya atanapi anime.

Morphing rasa seksual ...

Dina sababaraha urang, aya tiasa kaduga morphing rasa seksual nu sabalikna lamun aranjeunna ngeureunkeun maké porno. Didieu masalah nyaeta jalma lempeng ningali porno homo, gays ningali porno lempeng tur kavling variasi. Sababaraha urang ogé ngamekarkeun fetishes jeung kapentingan dina hal seksual jauh ti orientasi seksual alam maranéhanana. Henteu masalah orientasi urang atawa identitas seksual, overuse kronis pornografi internét bisa ngabalukarkeun parobahan serius mun uteuk. Ieu robah duanana struktur otak sarta fungsi. Salaku dulur unik, teu gampang ngomong sabaraha nya cukup, uteuk dulur urang bakal meta béda.

Meunangkeun pitulung

Candak katingal di bagian kami on Quitting porno pikeun kavling pitulung sarta bongbolongan.

<< Balance & saimbangna Balukar fisik >>

Nyitak Friendly, PDF &amp; Email