pakét Viagra

Balukar fisik porno

Seueur jalma ngora ningali porno salaku buku kumaha-manual, sumber ideu ngeunaan dunya bandung sawawa. Duka situs porno henteu nganggo peringatan ngeunaan résiko atanapi ngarugikeun. Éta promosi sorangan salaku pasokan sajajalan sareng hiburan. Sapertos sadaya zat sareng paripolah anu pikaresepeun, éta tiasa nyababkeun parobihan dina uteuk sareng ngarugikeun bagian-bagian sanés awak.

Disfungsi Erectile porno-ngainduksi

Parobihan fisik anu paling écés pisan anu dinyatakeun ku lalaki, khususna lalaki di handapeun 40 dinten ayeuna dina seueur situs panyalindungan, nyaéta disfungsi erectile (ED) Maksudna, aranjeunna henteu tiasa ngahontal sirit anu kaku atanapi tegak. Tingali presentasi ieu dina ED ngartos naha. Pikeun anu sanés, éjakulasi anu ditunda atanapi réspon anu mirip ka mitra nyata mangrupikeun hal anu umum. CATETAN aranjeunna henteu ngalaman ED nalika nganggo porno, ukur nalika aranjeunna nyoba gaduh hubungan kalayan pasangan nyata. Éta hartosna seueur lalaki tanpa mitra teu sadar yén aranjeunna ngembangkeun masalah éréksi.

Salaku Universitas Cambridge kalungguhan panalungtik Valerie Voon ngadawuh:

"[Porno addicts] dibandingkeun sukarelawan cageur tadi nyata beuki kasusah jeung gairah seksual sarta ngalaman deui kasusah erectile dina hubungan seksual intim tapi bahan teu eksplisit séksual."

Ieu tiasa nyababkeun masalah serius nalika pasangan ngahiji. Boh pasangan tiasa ngaraosan henteu cekap pikeun henteu tiasa ngalakukeun sacara séksual atanapi katingalina henteu tiasa ngagungkeun kahayang seksual di jalma sanés. Éta nyababkeun seueur lalaki seueur éra sareng isin, sareng nyababkeun kesel sareng raos gagalna mitra.

Tingali éta alus teuing artikel ti Wali na disebut "Naha porno Ngadamel Pamuda Anu Dipasang?"

Salaku conto, hiji pamuda ti komunitas tradisional anu ngajaga dirina parawan dugi nikahna parantos nganggo porno salaku pengganti. Nalika anjeunna sareng pamajikanana ngusahakeun sesah perkawinan éta, anjeunna teu tiasa ngalakukeun séksual. Ieu tetep pasualan pikeun dua taun sapertos anjeunna henteu nyambungkeun porno na nganggo pelanggaran seksual. Dina titik ieu pamajikanana nyarios anjeunna hoyong cerai. Éta ngan ukur aya kasempetan anu janten pamuda éta milari Gary Wilson TEDx obrolan, mendakan yén pamakean porno anu berkepanjangan tiasa nyababkeun kagagalan cacakan sareng tiasa ngamimitian nyageurkeun. Pamajikanana nyauran cara pipisahan cerai. Sakumaha seueur perkawinan sareng hubungan anu kapangaruhan ku pornografi internét?

Warta anu saé téh nyaéta nalika lalaki nyerah porno internét, fungsina éréktip tiasa disimpen deui. Ieu peryogi sababaraha bulan atanapi taun dina sababaraha kasus nekad. Anehna butuh waktu pamuda langkung seueur pikeun nyageurkeun "mojo" ti lalaki anu langkung kolot. Hal ieu sabab lalaki kolot ngamimitian karir masturbasi sareng majalah sareng film sareng paparanana kana porno henteu biasana kuat sareng dipikagaduh nyiptakeun jero udar seksual jeung jalur nu ningali video internét porno nyiptakeun. lalaki ngora make porno jeung masturbasi babarengan pikeun période pisan lila tinimbang make imaginations maranéhanana, cara kolot baheula.

Di dieu aya sababaraha papanggihan ieu panalungtikan:

• Italia 2013: umur 17-40, penderita leuwih ngora kungsi Erectile disfungsi parah (49%) ti heubeul (40%) Ulikan pinuh nyaéta sadia Ieuh.

• AS 2014: umur 16-21, 54% masalah seksual; 27% Erectile disfungsi; % Masalah 24 kalawan orgasme. A kasimpulan panalungtikan nyaéta sadia Ieuh.

• UK 2013: kalima budak umur 16-20 ngawartoskeun universitas East London maranéhanana éta "gumantung porno salaku stimulan pikeun kelamin nyata" A artikel pencét on ieu sadia Ieuh.

• Dijero Universitas Cambridge ulikan na 2014, rata umur 25 tapi 11 kaluar tina 19 ceuk pamakéan porno disababkeun ED / sabagean gede libido kalawan mitra, tapi teu kalawan porno.

Porno bisa pangaruh dinamika kakuatan fisik dina hubungan seksual

Saatos sababaraha puluh pamutahiran hubungan kakuatan antara lalaki sareng awéwé, aya seueur bukti panganyarna yén sababaraha lalaki janten langkung dominan sareng agrésif, utamana dina hubungan seksual. Paripolah anu henteu pikaresepeun ieu sigana didorong kana sababaraha tingkat ku konsumsi pornografi internét.

A ulikan 2010 tina eusi pangalusna-ngajual DVD kapanggih yén sahiji adegan 304 dianalisis, 88.2% ngandung agresi fisik, prinsip spanking, gagging, sarta slapping, bari 48.7% tina pamandangan ngandung agresi verbal, utamana ngaran-nélépon. Palaku agresi éta biasana jalu, sedengkeun target of agresi éta overwhelmingly bikang. Target paling mindeng némbongkeun pelesir atanapi direspon neutrally mun agresi nu.

Ngawangun dina ieu panalungtikan nyaéta studi Jerman karek diterbitkeun nu kapanggih yen lalaki anu kungsi kalibet dina paling dominan sarta séksual paripolah coercive éta jalma anu pangseringna dihakan pornografi jeung anu dikonsumsi sacara rutin alkohol saméméh atawa salila kelamin.

ieu diajar surveyed interest na papacangan lalaki heterosexual Jerman di rupa-rupa paripolah dominan dititénan dina nganalisa panganyarna pornografi. Minat nonton pilem porno populér atawa konsumsi langkung sering pornografi ieu pakait sareng kahayang lalaki kalibet dina atawa sanggeus geus kalibet dina paripolah sapertos bulu narik, spanking pasangan cukup teuas ninggalkeun tanda a, éjakulasi raray, kurungan, ganda-penetrasi ( ie penetrating anus pasangan urang atawa vagina sakaligus kalawan lalaki sejen), burit-to-sungut (ie anally penetrating pasangan a lajeng inserting sirit langsung kana sungut nya), penile gagging, slapping raray, choking, sarta ngaran-nelepon (misalna " slut "atawa" janggol "). Konsisten jeung panalungtikan eksperimen kaliwat dina efek paparan alkohol jeung pornografi dina likelihood lalaki tina paksaan seksual, lalaki anu kungsi kalibet dina paripolah paling dominan nya jelema nu remen dihakan pornografi jeung rutin dihakan alkohol saméméh atawa salila kelamin.

Anal paripolah séksual rasan séjén Sex jeung

Aya loba bukti porno anu dijieun pikeun némbongkeun kagiatan nu pisan visually stimulating, kayaning lisan kelamin, penetrasi ganda atawa ejaculations raray. Sanajan kitu nu performers ayeuna keur mayar atanapi coerced kana ngalakonan hal éta maranéhna henteu bakal normal ngalakukeun ku pilihan. Loba béntang porno bikangna geus trafficked séksual kana industri porno.

porno Internét umumna dijieun dina lingkungan unregulated. Ieu sering nembongkeun aktivitas anu berpotensi pisan bahaya pikeun kaséhatan. Contona aya pamakéan éksténsif ngeunaan "barebacking," nu geus kelamin penetrative, biasana anal kelamin, tanpa kondom. Pamakéan kondom ngajadikeun kelamin portrayed némbongan kirang nyata jeung kalawan dampak visual handap. Ku Ngahindarkeun kondom porno-makers bisa némbongkeun bursa maksimum cairan ragana, fitur 'kelamin hottest' na demonstrate pikeun anjeun teh pilihan riskiest keur sex-hirup anjeun sorangan.

Médis sarta seksual professional kaséhatan nyarankeun yen sakabeh mitra anyar dianggap keur naon aranjeunna - sumber poténsi inféksi séksual dikirimkeun (STIs), kaasup HIV / AIDS. Ngalakonan kelamin sareng pasangan nyata mangrupakeun hal picilakaeun pikeun ngalakukeun. Ieu nepi ka anjeun jeung pasangan Anjeun pikeun ngatur tingkat resiko.

<< Balukar Mental setrés >>

Nyitak Friendly, PDF & Email