pakét Viagra

Balukar fisik porno

Seueur jalma ngora ningali porno salaku cara manual, sumber ideu ngeunaan dunya kelamin sawawa. Sedih situs porno henteu ngagaduhan peringatan ngeunaan résiko atanapi cilaka. Aranjeunna ngamajukeun dirina salaku bekel hiburan sareng hiburan anu teu aya tungtungna. Saperti sadaya zat sareng paripolah anu tiasa adiktif, porno tiasa nyababkeun parobihan serius kana uteuk ku jalanna waktos sareng ngadorong tingkah laku anu ngarugikeun bagian awak anu sanés. Cekelan non fatal atanapi 'play online' salaku industri porno nyebutna sacara euphemistically, mangrupikeun conto sapertos anu janten beuki umum ayeuna. Tingali ieu blog di dinya. Janten, naon épék fisik porno?

Disfungsi Erectile porno-ngainduksi

Parobihan fisik anu paling pikasieuneun anu dinyatakeun ku lalaki, khususna lalaki di handapeun 40 dinten ayeuna dina seueur situs pamulihan, nyaéta disfungsi erectile (ED). Nyaéta, aranjeunna moal tiasa ngahontal sirit anu kaku atanapi tegak. Tingali presentasi ieu dina ED  ngartos naha. Pikeun anu sanés, éjakulasi anu nyangsang atanapi réspon anu leueur ka pasangan nyata umum. CATETAN aranjeunna henteu ngalaman ED nalika nganggo porno, ngan nalika aranjeunna nyobian hubungan intim sareng pasangan anu saleresna. Éta hartosna seueur lalaki tanpa pasangan bahkan henteu sadar yén aranjeunna parantos ngembangkeun masalah ereksi.

Salaku Universitas Cambridge kalungguhan panalungtik Valerie Voon ngadawuh:

"[Pecandu porno] dibandingkeun sareng sukarelawan anu séhat sacara nyata langkung kasusah sareng gairah séks sareng ngalaman kasusah anu langkung ereksi dina hubungan seksual anu intim tapi henteu pikeun bahan anu jelas séksual."

Ieu tiasa nyababkeun masalah serius nalika pasangan babarengan. Boh pasangan tiasa ngaraos henteu cekap kusabab henteu mampuh ngalakukeun séks atanapi sigana henteu tiasa ngagungkeun kahoyong seksual ka jalma sanés. Éta parantos nyababkeun seueur lalaki seueur pisan éra sareng éra sareng kesel atanapi rasa gagal dina pasanganna.

épék fisik porno

Tingali éta alus teuing artikel ti The Guardian disebat "Naha porno Ngadamel Lalaki ngora Impotent?"

Masalah anu teu disangka-sangka

Salaku conto, hiji pamuda ti komunitas tradisional anu ngajaga dirina parawan dugi nikahna parantos nganggo porno salaku pengganti. Nalika anjeunna sareng pamajikanana ngusahakeun sesah perkawinan éta, anjeunna teu tiasa ngalakukeun séksual. Ieu tetep pasualan pikeun dua taun sapertos anjeunna henteu nyambungkeun porno na nganggo pelanggaran seksual. Dina titik ieu pamajikanana nyarios anjeunna hoyong cerai. Éta ngan ukur aya kasempetan anu janten pamuda éta milari Gary Wilson TEDx obrolan, naha anjeunna mendakan yén panggunaan porno anu berkepanjangan tiasa ngakibatkeun gagal ereksi. Kami arepkeun pamajikanana nolak prosés perceraian sabab ieu kaayaan tiasa dirawat. Sabaraha perkawinan sareng hubungan anu kapangaruhan ku pornografi internét?

Warta anu saé nyaéta nalika lalaki nyerah pornografi internét sakedap, fungsi erectile na tiasa disimpen deui. Butuh waktu sababaraha bulan atanapi bahkan taun dina sababaraha kasus nekad. Ahéngna peryogi pemuda langkung seueur waktos deui pikeun "mojo" na dibanding lalaki anu langkung sepuh. Ieu kusabab lalaki anu langkung lami ngamimitian karir masturbasi sareng majalah sareng pilem sareng paparan porno henteu biasana sengit sareng cekap cekap pikeun nyiptakeun jero udar seksual jeung jalur nu ningali video internét porno nyiptakeun. lalaki ngora make porno jeung masturbasi babarengan pikeun période pisan lila tinimbang make imaginations maranéhanana, cara kolot baheula.

Ieu sababaraha hasil panalungtikan

• Italia 2013: umur 17-40, penderita leuwih ngora ngalaman Disfungsi Erectile parna (49%) ti heubeul (40%). Pangajaran lengkep sayogi Ieuh.

• AS 2014: umur 16-21, 54% masalah seksual; 27% Erectile disfungsi; % Masalah 24 kalawan orgasme. A kasimpulan panalungtikan nyaéta sadia Ieuh.

• UK 2013: kalima budak umur 16-20 ngawartoskeun Universitas East London aranjeunna "gumantung kana porno salaku stimulan pikeun kelamin nyata". A artikel pencét on ieu sadia Ieuh.

• Dijero Universitas Cambridge ulikan na 2014, rata umur 25 tapi 11 kaluar tina 19 ceuk pamakéan porno disababkeun ED / sabagean gede libido kalawan mitra, tapi teu kalawan porno.

Porno bisa pangaruh dinamika kakuatan fisik dina hubungan seksual

Saatos sababaraha dekade pamutahiran dina hubungan kakuatan antara lalaki jeung awewe, Hal geus robah. Aya seueur bukti panganyarna yén sababaraha lalaki janten langkung dominan sareng agrésif, khususna dina hubungan seksual. Paripolah anu teu dihoyongkeun ieu sigana didorong ku sababaraha darajat ku konsumsi lalaki pornografi internét.

A ulikan 2010 tina eusi DVD laris kapanggih yén tina 304 pamandangan dianalisis, 88.2% ngandung agresi fisik. Ieu utamana spanking, gagging, sarta nyabok. Sajaba ti éta, 48.7% tina adegan ngandung agresi verbal, utamana ngaran-panggero. Pelaku agresi biasana lalaki, sedengkeun target agresi seueur awéwé. Sasaran paling sering nunjukkeun kasenangan atanapi ngaréspon sacara nétral kana agresi.

Ngawangun dina ieu panalungtikan nyaéta studi Jerman karek diterbitkeun nu kapanggih yen lalaki anu kungsi kalibet dina paling dominan sarta séksual paripolah coercive éta jalma anu pangseringna dihakan pornografi jeung anu dikonsumsi sacara rutin alkohol saméméh atawa salila kelamin.

ieu diajar surveyed minat lalaki heterosexual Jerman sarta Dursasana dina rupa-rupa paripolah dominan observasi dina analisa panganyarna ngeunaan pornografi. Minat lalaki pikeun ningali pilem porno populér atanapi langkung sering konsumsi pornografi dipatalikeun sareng kahayangna pikeun kalibet atanapi parantos kalibet dina paripolah sapertos narik rambut, nyentak pasangan anu cukup kuat pikeun ninggalkeun tanda, éjakulasi raray, kurungan, penetrasi ganda. (nyaéta nembus anus atawa heunceut pasangan sakaligus jeung lalaki séjén), burit-to-sungut (ie analy penetrating pasangan lajeng ngasupkeun sirit langsung kana sungut nya), penile gagging, raray nyabok, choking, sarta ngaran-ngagero (misalna). "pelacur" atawa "pelacur"). Konsisten jeung panalungtikan ékspérimén kaliwat ngeunaan pangaruh alkohol jeung paparan pornografi dina likelihood lalaki paksaan seksual, lalaki anu geus kalibet dina paripolah paling dominan nyaéta jalma anu remen dikonsumsi pornografi jeung rutin dikonsumsi alkohol saméméh atawa salila kelamin.

Anal paripolah séksual rasan séjén Sex jeung

Porno didamel pikeun nunjukkeun kagiatan anu ngarangsang sacara visual, sapertos oral seks, penetrasi ganda atanapi éjakulasi raray. Nanging, para palaku dibayar atanapi dipaksa pikeun ngalakukeun hal-hal anu henteu biasana dilakukeun ku pilihan. Loba béntang porno awéwé geus trafficked séksual kana industri porno.

Industri porno lolobana beroperasi dina lingkungan unregulated. Éta sering nunjukkeun kagiatan anu berpotensi bahaya pisan pikeun kaséhatan. Contona aya pamakéan éksténsif "barebacking," nyaeta penetrative sex, biasana anal sex, tanpa kondom. Pamakéan kondom ngajadikeun séks anu digambarkeun katingalina kurang nyata sareng pangaruh visual anu handap. Ku ngahindarkeun kondom, produsén porno tiasa nunjukkeun pertukaran maksimal cairan awak. Ieu ngandung harti nampilkeun 'sex hottest'. Tapi éta ogé nunjukkeun pikeun anjeun pilihan anu paling bahaya pikeun kahirupan seks anjeun sorangan.

Para ahli kaséhatan médis sareng séksual nyarankeun yén sadaya mitra énggal dianggap naon aranjeunna. Éta mangrupikeun sumber poténsial tina Inféksi Nular Séksual (IMS), kalebet HIV/AIDS. Ngalakonan séks sareng pasangan nyata mangrupikeun hal anu picilakaeun. Terserah anjeun sareng pasangan anjeun pikeun ngatur tingkat résiko.

<< Pangaruh Méntal                                                                                                                                 Setrés >>

Nyitak Friendly, PDF & Email