pakét Viagra

Balukar fisik porno

Porno bisa dijadikeun sumber gagasan ngeunaan naon nu kudu salila kelamin. Loba jalma ngora ningali eta salaku visual kumaha-ka-do-eta manual, tapi teu datang jeung parentah atawa warnings ngeunaan resiko. Kadé ngartos efek fisik porno.

Lamun urang ngalakukeun teuing nanaon, urang ngahasilkeun respon stress dina awak saperti eta nyoba nyalurkeun tanaga cukup pikeun cocog perlu. awak geus dirancang Cope jeung stresses istilah pondok tapi leuwih waktos nyababkeun paménta konstan ngagem na cimata kana sistem. Salaku panalungtik luhur Jerman Simone Kuhn anu fMRI neang otak némbongkeun tanda konektipitas hanca ruksak dina uteuk jeung malah pamakéan 'sedeng' tina porno internét, manéhna ngomong:

"Éta bisa hartosna yén konsumsi biasa pornografi leuwih atawa kirang ageman kaluar sistem ganjaran anjeun."

Ieu warta goréng. Ieu ngandung harti yén urang tiasa meunang teuing naon karasaeun kawas hiji hal anu alus. Tapi éta respon alam awak saperti eta nyiar ngajaga diri sarta salamet keur istilah panjang.

robah fisik paling alarming anu nyatakeun ku lalaki, utamana lalaki sahandapeun 40 kiwari, dina loba situs recovery nyaeta disfungsi erectile (ED) Maksudna maranéhna teu bisa meunangkeun kaku atawa ngadegkeun sirit .. Tempo presentasi ieu dina ED ngartos naha. Pikeun batur, nyangsang éjakulasi atawa respon sluggish ka mitra nyata umum. Catetan maranéhna teu ngalaman ED nalika maké porno, mung nalika aranjeunna coba mun boga sapatemon sareng pasangan nyata.

Salaku Universitas Cambridge kalungguhan panalungtik Valerie Voon ngadawuh:

"[Porno addicts] dibandingkeun sukarelawan cageur tadi nyata beuki kasusah jeung gairah seksual sarta ngalaman deui kasusah erectile dina hubungan seksual intim tapi bahan teu eksplisit séksual."

Ieu bisa ngabalukarkeun masalah emosi serius antara sababaraha hiji, sakumaha pasangan boh bisa ngarasakeun inadequate keur teu keur sanggup nedunan séksual atawa sahingga bisa hirup kalawan teu keur sanggup mana nu dipake kahayang seksual di jalma séjén. Eta geus ngabalukarkeun loba pamuda hiji deal agung éra tur isin tur kesel jeung rasa gagalna di awéwé ngora.

Hiji lalaki muslim ngora anu sempet dirina diteundeun parawan hiji dugi nikahna geus maké porno sakumaha diganti a. Nalika anjeunna ngagaduhan jeung pamajikanana, anjeunna bisa nedunan séksual. Ieu tetep dina kasus dua taun jadi anjeunna teu nyambung na pamakéan porno ka peluh seksual. Dina titik ieu pamajikanana ngomong manehna hayang cerai. Ieu ukur lajeng ku kasempetan yén nonoman kapanggih Gary Wilson TEDx obrolan, Sarta éta bisa ngamimitian recovery Na. pamajikanana disebut ati cara ngagawe cerai. Sabaraha langkung pertikahan nu keur kapangaruhan ku porno internét?

Warta alus nyaeta anu nalika lalaki nyerah porno internét, fungsi erectile maranéhanana dibalikeun. Butuh bulan atawa malah taun dina sababaraha kasus nekad. Ahéngna waktu nu diperlukeun pamuda leuwih waktos cageur maranéhanana "mojo" ti lalaki di lima puluhan maranéhanana. Ieu alatan lalaki heubeul dimimitian careers masturbasi maranéhanana jeung majalah sarta film na paparan maranéhna pikeun porno teu biasana sengit na cukup sustained nyieun jero udar seksual jeung jalur nu ningali video internét porno nyiptakeun. lalaki ngora make porno jeung masturbasi babarengan pikeun période pisan lila tinimbang make imaginations maranéhanana, cara kolot baheula.

Di dieu aya sababaraha papanggihan ieu panalungtikan:

• Italia 2013: umur 17-40, penderita leuwih ngora kungsi Erectile disfungsi parah (49%) ti heubeul (40%) Ulikan pinuh nyaéta sadia Ieuh.

• AS 2014: umur 16-21, 54% masalah seksual; 27% Erectile disfungsi; % Masalah 24 kalawan orgasme. A kasimpulan panalungtikan nyaéta sadia Ieuh.

• UK 2013: kalima budak umur 16-20 ngawartoskeun universitas East London maranéhanana éta "gumantung porno salaku stimulan pikeun kelamin nyata" A artikel pencét on ieu sadia Ieuh.

• Dijero Universitas Cambridge ulikan na 2014, rata umur 25 tapi 11 kaluar tina 19 ceuk pamakéan porno disababkeun ED / sabagean gede libido kalawan mitra, tapi teu kalawan porno.

Porno bisa pangaruh dinamika kakuatan fisik dina hubungan seksual

Saatos sababaraha dekade of pamutahiran dina hubungan kakuatan antara lalaki jeung awéwé, aya loba bukti panganyarna nu sababaraha lalaki anu jadi leuwih dominan, utamana dina hubungan seksual. kabiasaan pikaresepeun ieu mucunghul bisa disetir kana sababaraha gelar ku konsumsi lalaki pornografi internét.

A ulikan 2010 tina eusi pangalusna-ngajual DVD kapanggih yén sahiji adegan 304 dianalisis, 88.2% ngandung agresi fisik, prinsip spanking, gagging, sarta slapping, bari 48.7% tina pamandangan ngandung agresi verbal, utamana ngaran-nélépon. Palaku agresi éta biasana jalu, sedengkeun target of agresi éta overwhelmingly bikang. Target paling mindeng némbongkeun pelesir atanapi direspon neutrally mun agresi nu.

Ngawangun dina ieu panalungtikan nyaéta studi Jerman karek diterbitkeun nu kapanggih yen lalaki anu kungsi kalibet dina paling dominan sarta séksual paripolah coercive éta jalma anu pangseringna dihakan pornografi jeung anu dikonsumsi sacara rutin alkohol saméméh atawa salila kelamin.

ieu diajar surveyed interest na papacangan lalaki heterosexual Jerman di rupa-rupa paripolah dominan dititénan dina nganalisa panganyarna pornografi. Minat nonton pilem porno populér atawa konsumsi langkung sering pornografi ieu pakait sareng kahayang lalaki kalibet dina atawa sanggeus geus kalibet dina paripolah sapertos bulu narik, spanking pasangan cukup teuas ninggalkeun tanda a, éjakulasi raray, kurungan, ganda-penetrasi ( ie penetrating anus pasangan urang atawa vagina sakaligus kalawan lalaki sejen), burit-to-sungut (ie anally penetrating pasangan a lajeng inserting sirit langsung kana sungut nya), penile gagging, slapping raray, choking, sarta ngaran-nelepon (misalna " slut "atawa" janggol "). Konsisten jeung panalungtikan eksperimen kaliwat dina efek paparan alkohol jeung pornografi dina likelihood lalaki tina paksaan seksual, lalaki anu kungsi kalibet dina paripolah paling dominan nya jelema nu remen dihakan pornografi jeung rutin dihakan alkohol saméméh atawa salila kelamin.

Anal paripolah séksual rasan séjén Sex jeung

Aya loba bukti porno anu dijieun pikeun némbongkeun kagiatan nu pisan visually stimulating, kayaning lisan kelamin, penetrasi ganda atawa ejaculations raray. Sanajan kitu nu performers ayeuna keur mayar atanapi coerced kana ngalakonan hal éta maranéhna henteu bakal normal ngalakukeun ku pilihan. Loba béntang porno bikangna geus trafficked séksual kana industri porno.

porno Internét umumna dijieun dina lingkungan unregulated. Ieu sering nembongkeun aktivitas anu berpotensi pisan bahaya pikeun kaséhatan. Contona aya pamakéan éksténsif ngeunaan "barebacking," nu geus kelamin penetrative, biasana anal kelamin, tanpa kondom. Pamakéan kondom ngajadikeun kelamin portrayed némbongan kirang nyata jeung kalawan dampak visual handap. Ku Ngahindarkeun kondom porno-makers bisa némbongkeun bursa maksimum cairan ragana, fitur 'kelamin hottest' na demonstrate pikeun anjeun teh pilihan riskiest keur sex-hirup anjeun sorangan.

Médis sarta seksual professional kaséhatan nyarankeun yen sakabeh mitra anyar dianggap keur naon aranjeunna - sumber poténsi inféksi séksual dikirimkeun (STIs), kaasup HIV / AIDS. Ngalakonan kelamin sareng pasangan nyata mangrupakeun hal picilakaeun pikeun ngalakukeun. Ieu nepi ka anjeun jeung pasangan Anjeun pikeun ngatur tingkat resiko.

<< Balukar Mental setrés >>

Nyitak Friendly, PDF &amp; Email