pakét Viagra

Balukar fisik porno

Seueur jalma ngora ningali porno salaku cara manual, sumber ideu ngeunaan dunya kelamin sawawa. Sedih situs porno henteu ngagaduhan peringatan ngeunaan résiko atanapi cilaka. Aranjeunna ngamajukeun dirina salaku bekel hiburan sareng hiburan anu teu aya tungtungna. Saperti sadaya zat sareng paripolah anu tiasa adiktif, porno tiasa nyababkeun parobihan serius kana uteuk ku jalanna waktos sareng ngadorong tingkah laku anu ngarugikeun bagian awak anu sanés. Cekelan non fatal atanapi 'play online' salaku industri porno nyebutna sacara euphemistically, mangrupikeun conto sapertos anu janten beuki umum ayeuna. Tingali ieu blog di dinya.

Disfungsi Erectile porno-ngainduksi

Parobihan fisik anu paling pikasieuneun anu dinyatakeun ku lalaki, khususna lalaki di handapeun 40 dinten ayeuna dina seueur situs pamulihan, nyaéta disfungsi erectile (ED). Nyaéta, aranjeunna moal tiasa ngahontal sirit anu kaku atanapi tegak. Tingali presentasi ieu dina ED  ngartos naha. Pikeun anu sanés, éjakulasi anu nyangsang atanapi réspon anu leueur ka pasangan nyata umum. CATETAN aranjeunna henteu ngalaman ED nalika nganggo porno, ngan nalika aranjeunna nyobian hubungan intim sareng pasangan anu saleresna. Éta hartosna seueur lalaki tanpa pasangan bahkan henteu sadar yén aranjeunna parantos ngembangkeun masalah ereksi.

Salaku Universitas Cambridge kalungguhan panalungtik Valerie Voon ngadawuh:

"[Pecandu porno] dibandingkeun sareng sukarelawan anu séhat sacara nyata langkung kasusah sareng gairah séks sareng ngalaman kasusah anu langkung ereksi dina hubungan seksual anu intim tapi henteu pikeun bahan anu jelas séksual."

Ieu tiasa nyababkeun masalah serius nalika pasangan babarengan. Boh pasangan tiasa ngaraos henteu cekap kusabab henteu mampuh ngalakukeun séks atanapi sigana henteu tiasa ngagungkeun kahoyong seksual ka jalma sanés. Éta parantos nyababkeun seueur lalaki seueur pisan éra sareng éra sareng kesel atanapi rasa gagal dina pasanganna.

Tingali éta alus teuing artikel ti The Guardian disebat "Naha porno Ngadamel Lalaki ngora Impotent?"

Salaku conto, hiji pamuda ti komunitas tradisional anu ngajaga dirina parawan dugi nikahna parantos nganggo porno salaku pengganti. Nalika anjeunna sareng pamajikanana ngusahakeun sesah perkawinan éta, anjeunna teu tiasa ngalakukeun séksual. Ieu tetep pasualan pikeun dua taun sapertos anjeunna henteu nyambungkeun porno na nganggo pelanggaran seksual. Dina titik ieu pamajikanana nyarios anjeunna hoyong cerai. Éta ngan ukur aya kasempetan anu janten pamuda éta milari Gary Wilson TEDx obrolan, naha anjeunna mendakan yén panggunaan porno anu berkepanjangan tiasa ngakibatkeun gagal ereksi. Kami arepkeun pamajikanana nolak prosés perceraian sabab ieu kaayaan tiasa dirawat. Sabaraha perkawinan sareng hubungan anu kapangaruhan ku pornografi internét?

Warta anu saé nyaéta nalika lalaki nyerah pornografi internét sakedap, fungsi erectile na tiasa disimpen deui. Butuh waktu sababaraha bulan atanapi bahkan taun dina sababaraha kasus nekad. Ahéngna peryogi pemuda langkung seueur waktos deui pikeun "mojo" na dibanding lalaki anu langkung sepuh. Ieu kusabab lalaki anu langkung lami ngamimitian karir masturbasi sareng majalah sareng pilem sareng paparan porno henteu biasana sengit sareng cekap cekap pikeun nyiptakeun jero udar seksual jeung jalur nu ningali video internét porno nyiptakeun. lalaki ngora make porno jeung masturbasi babarengan pikeun période pisan lila tinimbang make imaginations maranéhanana, cara kolot baheula.

Di dieu aya sababaraha papanggihan ieu panalungtikan:

• Italia 2013: umur 17-40, penderita leuwih ngora kungsi Erectile disfungsi parah (49%) ti heubeul (40%) Ulikan pinuh nyaéta sadia Ieuh.

• AS 2014: umur 16-21, 54% masalah seksual; 27% Erectile disfungsi; % Masalah 24 kalawan orgasme. A kasimpulan panalungtikan nyaéta sadia Ieuh.

• UK 2013: kalima budak umur 16-20 ngawartoskeun universitas East London maranéhanana éta "gumantung porno salaku stimulan pikeun kelamin nyata" A artikel pencét on ieu sadia Ieuh.

• Dijero Universitas Cambridge ulikan na 2014, rata umur 25 tapi 11 kaluar tina 19 ceuk pamakéan porno disababkeun ED / sabagean gede libido kalawan mitra, tapi teu kalawan porno.

Porno bisa pangaruh dinamika kakuatan fisik dina hubungan seksual

Saatos sababaraha puluh pamutahiran hubungan kakuatan antara lalaki sareng awéwé, aya seueur bukti panganyarna yén sababaraha lalaki janten langkung dominan sareng agrésif, utamana dina hubungan seksual. Paripolah anu henteu pikaresepeun ieu sigana didorong kana sababaraha tingkat ku konsumsi pornografi internét.

A ulikan 2010 tina eusi pangalusna-ngajual DVD kapanggih yén sahiji adegan 304 dianalisis, 88.2% ngandung agresi fisik, prinsip spanking, gagging, sarta slapping, bari 48.7% tina pamandangan ngandung agresi verbal, utamana ngaran-nélépon. Palaku agresi éta biasana jalu, sedengkeun target of agresi éta overwhelmingly bikang. Target paling mindeng némbongkeun pelesir atanapi direspon neutrally mun agresi nu.

Ngawangun dina ieu panalungtikan nyaéta studi Jerman karek diterbitkeun nu kapanggih yen lalaki anu kungsi kalibet dina paling dominan sarta séksual paripolah coercive éta jalma anu pangseringna dihakan pornografi jeung anu dikonsumsi sacara rutin alkohol saméméh atawa salila kelamin.

ieu diajar dikaitkeun minat lalaki heterosexual Jérman sareng Dursasana dina rupa-rupa paripolah dominan anu dititénan dina nganalisa pornografi panganyarna. Minat nonton pilem porno anu paling sering atanapi langkung sering ngonsumsi pornografi pakait sareng kahoyong lalaki pikeun kalibet atanapi parantos kalibet dina paripolah sapertos narik rambut, nyabak pasangan anu cukup hésé pikeun nyéépkeun tanda, éjakulasi wajah, kurungan, penetrasi ganda ( nyaéta nembus anus atanapi heunceut pasangan sakaligus sareng lalaki anu sanés), burit-ka-mulut (nyaéta sacara anal nembus pasangan teras lebetkeun sirit langsung kana sungutna), nyusut ténis, némpél raray, cekik, sareng ngageroan nami (sapertos " slut "atanapi" lacur "). Luyu sareng panilitian ékspérimén kapengker ngeunaan pangaruh alkohol sareng paparan pornografi dina kamungkinan lalaki tina paksaan seksual, lalaki anu ngalaksanakeun paripolah anu paling dominan nyaéta jalma anu sering ngonsumsi pornografi sareng rutin ngonsumsi alkohol sateuacan atanapi salami kelamin.

Anal paripolah séksual rasan séjén Sex jeung

Aya loba bukti porno anu dijieun pikeun némbongkeun kagiatan nu pisan visually stimulating, kayaning lisan kelamin, penetrasi ganda atawa ejaculations raray. Sanajan kitu nu performers ayeuna keur mayar atanapi coerced kana ngalakonan hal éta maranéhna henteu bakal normal ngalakukeun ku pilihan. Loba béntang porno bikangna geus trafficked séksual kana industri porno.

porno Internét umumna dijieun dina lingkungan unregulated. Ieu sering nembongkeun aktivitas anu berpotensi pisan bahaya pikeun kaséhatan. Contona aya pamakéan éksténsif ngeunaan "barebacking," nu geus kelamin penetrative, biasana anal kelamin, tanpa kondom. Pamakéan kondom ngajadikeun kelamin portrayed némbongan kirang nyata jeung kalawan dampak visual handap. Ku Ngahindarkeun kondom porno-makers bisa némbongkeun bursa maksimum cairan ragana, fitur 'kelamin hottest' na demonstrate pikeun anjeun teh pilihan riskiest keur sex-hirup anjeun sorangan.

Médis sarta seksual professional kaséhatan nyarankeun yen sakabeh mitra anyar dianggap keur naon aranjeunna - sumber poténsi inféksi séksual dikirimkeun (STIs), kaasup HIV / AIDS. Ngalakonan kelamin sareng pasangan nyata mangrupakeun hal picilakaeun pikeun ngalakukeun. Ieu nepi ka anjeun jeung pasangan Anjeun pikeun ngatur tingkat resiko.

<< Pangaruh Méntal                                                                                                                                 Setrés >>

Nyitak Friendly, PDF & Email