Sumberdaya Yayasan Ganjaransumberdaya

The Reward Foundation nyayogikeun sumber daya panganyarna pikeun ngabantosan anjeun ngalangkungan poténsi bahaya tina ningali pornografi internét. Dina bagian ieu anjeun bakal mendakan seueur barang anu pikaresepeun. Kami parantos ngamimitian ngembangkeun bahan sorangan sareng nawiskeun ulasan buku, pidéo ngeunaan élmu porno, rekaman semedi mindfulness sareng seueur panilitian énggal. Kami ogé masihan naséhat ngeunaan cara kéngingkeun aksés kana makalah ilmiah asli. Sababaraha tulak aya di tukangeun paywall, sababaraha anu aksés kabuka sareng gratis.

Bari manusa disetir utamina ku emosi, téhnologi henteu. Hal ieu dumasar kana logika murni, diwangun ku algoritma dirancang husus pikeun grab jeung tahan perhatian urang. internet nyaeta sarana langsung pangaruh sarta miboga éfék berpotensi gede on shaping nilai budaya ti malah nu kulawarga. Ngarti épék nyaeta krusial mun wellbeing urang, utamana pikeun generasi upcoming urang. Pikeun ngabales gagasan ieu, urang geus ngadengekeun kumaha urang hoyong uninga ngeunaan cinta, baham, hubungan jeung pornografi internét. Kusabab pertengahan 2014 karya urang jeung jalma ngora jeung professional dina widang atikan séks geus kapanggih tingkat luhur dissatisfaction ngeunaan kualitas, relevansi sarta efektivitas sumberdaya ayeuna ngajar. TRF tumuwuh sumberdaya pikeun mantuan redress saimbangna ieu.

Wawakil ti The Reward Foundation ayeuna parantos nyarios di langkung ti tilu belasan acara umum di Inggris. Kami ogé parantos nyarioskeun pamirsa propésional di Amérika Serikat, Jérman, Kroasia sareng Turki.

Kami geus diucapkeun jeung sakabéh grup taun budak na katresna di sakola, sakumaha ogé ogé gawé bareng aranjeunna dina grup leutik na hiji hiji dadasar individu. Urang ngagunakeun pendekatan Desain Asasi Manusa-dipuseurkeun kana ko-ngamekarkeun sumber mana mungkin.

Simkuring boga bengkel hiji poé pinuh accredited pikeun professional Podomoro patut titik 7 neraskeun Development Profesional. Leuwih taun saterusna pahala Yayasan baris ngahasilkeun palajaran ngarencanakeun pikeun pamakéan di sakola primér sarta sekundér kalayan latihan pikeun guru ngagunakeun aranjeunna.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Fotografi ku Martin Adams