Hasil panalungtikan Yayasan ganjaran

sumberdaya

Yayasan Ganjaran nyayogikeun sumberdaya pangénggalna pikeun ngabantosan anjeun ngalangkungan potensi ngarugikeun tina ningali pornografi internét. Dina bagian ieu anjeun bakal mendakan seueur barang anu pikaresepeun. Kami parantos ngamimitian ngembangkeun matéri nyalira sareng nawiskeun ulasan buku, pidéo ngeunaan élmu porno, rékaman semedi émutan sareng seueur panilitian anyar. Kami ogé nyayogikeun naséhat ngeunaan kumaha cara kéngingkeun makalah ilmiah aslina. Sababaraha makalah aya di tukangeun paywall, sababaraha aya aksés terbuka sareng gratis.

Bari manusa disetir utamina ku emosi, téhnologi henteu. Hal ieu dumasar kana logika murni, diwangun ku algoritma dirancang husus pikeun grab jeung tahan perhatian urang. internet nyaeta sarana langsung pangaruh sarta miboga éfék berpotensi gede on shaping nilai budaya ti malah nu kulawarga. Ngarti épék nyaeta krusial mun wellbeing urang, utamana pikeun generasi upcoming urang. Pikeun ngabales gagasan ieu, urang geus ngadengekeun kumaha urang hoyong uninga ngeunaan cinta, baham, hubungan jeung pornografi internét. Kusabab pertengahan 2014 karya urang jeung jalma ngora jeung professional dina widang atikan séks geus kapanggih tingkat luhur dissatisfaction ngeunaan kualitas, relevansi sarta efektivitas sumberdaya ayeuna ngajar. TRF tumuwuh sumberdaya pikeun mantuan redress saimbangna ieu.

Wawakil ti The Reward Foundation ayeuna parantos nyarios di langkung ti tilu belasan acara umum di Inggris. Kami ogé parantos nyarioskeun pamirsa propésional di Amérika Serikat, Jérman, Kroasia sareng Turki.

Kami geus diucapkeun jeung sakabéh grup taun budak na katresna di sakola, sakumaha ogé ogé gawé bareng aranjeunna dina grup leutik na hiji hiji dadasar individu. Urang ngagunakeun pendekatan Desain Asasi Manusa-dipuseurkeun kana ko-ngamekarkeun sumber mana mungkin.

Simkuring boga bengkel hiji poé pinuh accredited pikeun professional Podomoro patut titik 7 neraskeun Development Profesional. Leuwih taun saterusna pahala Yayasan baris ngahasilkeun palajaran ngarencanakeun pikeun pamakéan di sakola primér sarta sekundér kalayan latihan pikeun guru ngagunakeun aranjeunna.

Ieu sababaraha sumber daya kami ayeuna ...

Laporan Konperénsi Umur Verifikasi

Kumaha Akses Panalungtikan

Panalungtikan ku TRF

TRF tumuwuh Sumberdaya

diterbitkeun Panalungtikan

Buku disarankeun

disarankeun Pidio

Konferensi sarta Kajadian

Responses konsultasi

Sumberdaya pikeun RCGP Accredited Wagub

kabijakan privasi

Sarat jeung Kaayaan cookie

Bantahan légal

Bantahan médis

Nyitak Friendly, PDF & Email