Hasil panalungtikan Yayasan ganjaran

sumberdaya

Pahala Yayasan nyadiakeun sumberdaya panganyarna pikeun mantuan pituduh Anjeun ngaliwatan harms poténsial ti nempo pornografi internét. Dina bagian ieu anjeun bakal manggihan kavling barang metot. Kami geus dimimitian pikeun ngembangkeun bahan kami sorangan sarta nawiskeun ulasan buku, video ngeunaan élmu porno, rekaman semedi mindfulness na kavling panalungtikan anyar. Urang ogé nyadiakeun nasihat ngeunaan cara meunang aksés ka karya ilmiah aslina. Sababaraha tulak téh balik paywall a, sababaraha nu aksés kabuka sarta bébas.

Bari manusa disetir utamina ku emosi, téhnologi henteu. Hal ieu dumasar kana logika murni, diwangun ku algoritma dirancang husus pikeun grab jeung tahan perhatian urang. internet nyaeta sarana langsung pangaruh sarta miboga éfék berpotensi gede on shaping nilai budaya ti malah nu kulawarga. Ngarti épék nyaeta krusial mun wellbeing urang, utamana pikeun generasi upcoming urang. Pikeun ngabales gagasan ieu, urang geus ngadengekeun kumaha urang hoyong uninga ngeunaan cinta, baham, hubungan jeung pornografi internét. Kusabab pertengahan 2014 karya urang jeung jalma ngora jeung professional dina widang atikan séks geus kapanggih tingkat luhur dissatisfaction ngeunaan kualitas, relevansi sarta efektivitas sumberdaya ayeuna ngajar. TRF tumuwuh sumberdaya pikeun mantuan redress saimbangna ieu.

Wawakil ti Yayasan ganjaran kiwari geus diucapkeun dina leuwih ti tilu belasan acara umum sabudeureun Inggris. Urang ogé geus kajawab audiences profésional di AS, Jérman, Kroasia jeung Turki.

Kami geus diucapkeun jeung sakabéh grup taun budak na katresna di sakola, sakumaha ogé ogé gawé bareng aranjeunna dina grup leutik na hiji hiji dadasar individu. Urang ngagunakeun pendekatan Desain Asasi Manusa-dipuseurkeun kana ko-ngamekarkeun sumber mana mungkin.

Simkuring boga bengkel hiji poé pinuh accredited pikeun professional Podomoro patut titik 7 neraskeun Development Profesional. Leuwih taun saterusna pahala Yayasan baris ngahasilkeun palajaran ngarencanakeun pikeun pamakéan di sakola primér sarta sekundér kalayan latihan pikeun guru ngagunakeun aranjeunna.

Di dieu aya sababaraha sumberdaya urang ayeuna ...

Réduksi Stress Mindfulness

Kumaha Akses Panalungtikan

Panalungtikan TRF

diterbitkeun Panalungtikan

disarankeun Pidio

Buku disarankeun

Konferensi sarta Kajadian

Responses konsultasi

kabijakan privasi

Sarat jeung Kaayaan cookie

Bantahan légal

Bantahan médis

Nyitak Friendly, PDF & Email