Bantahan légal

no nasihat

Kaca ieu teh bantahan légal The ganjaran Foundation. ramatloka ieu ngandung émbaran umum ngeunaan urusan hukum. Inpo nu teu nasihat, sarta teu matak diperlakukeun salaku misalna.

Watesan ngeunaan HARANSI

Informasi légal dina ramatloka ieu disadiakeun "salaku geus" tanpa Répréséntasi atanapi HARANSI, nganyatakeun atanapi tersirat. Pahala Yayasan ngajadikeun euweuh Répréséntasi atanapi HARANSI dina hubungan jeung informasi légal dina ramatloka ieu.

Tanpa prasangka ka kailaharan ngeunaan ayat nu baheula, pahala Yayasan henteu ngajamin yén:

• informasi légal dina ramatloka ieu bakal terus aya, atawa aya pisan; atawa
• informasi légal dina ramatloka ieu geus réngsé, leres, akurat, up-ka-tanggal, atawa non-nyasabkeun.

Pamakéan Layanan sareng Halaman Wéb

Anjeun sacara jelas ngaku sareng satuju yén:

Pamakéan nandakeun Jasa sareng Halaman Wéb mangrupikeun résiko nyalira. Yayasan Ganjaran parantos ngalakukeun upaya pikeun mastikeun yén kontén dina Halaman Wéb (s) sareng sayogi ngalangkungan Layanan leres-leres sareng énggal sareng leres nalika diterbitkeun. Nanging, Halaman Wéb sareng Jasa disayogikeun dina dasar 'sakumaha aya' sareng 'sakumaha sayogi'. Kami henteu ngajamin akurasi, ketepatan waktos, kasampurnaan atanapi kabugaran pikeun tujuan eusi anu disayogikeun dina Halaman Wéb (s) atanapi ngalangkungan Layanan atanapi panggunaan Halaman Wéb anu bakal kaganggu, bébas tina virus atanapi bébas-kasalahan. Henteu aya tanggung jawab anu ditampi ku atanapi atas nami Yayasan Ganjaran pikeun kasalahan, panyimpangan atanapi inpormasi anu henteu leres dina Halaman Wéb (s) atanapi sayogi ngalangkungan Layanan.

Sagala matéri anu diunduh atanapi diala ku panggunaan Layanan dilakukeun ku anjeun nyalira sareng résiko sareng anjeun bakal tanggung jawab waé pikeun ngarusak sistem komputer anjeun atanapi kaleungitan data anu hasil tina diunduh tina matéri sapertos kitu.

Henteu aya naséhat atanapi inpormasi, naha lisan atanapi tinulis, anu diala ku anjeun tina The Reward Foundation moal nyiptakeun jaminan atanapi kawajiban anu sanés anu nyatakeun sacara jelas dina Sarat sareng Kaayaan ieu.

Tanggung jawab total Yayasan Ganjaran ka anjeun dina kontrak, batesan, (kalebet ngalalaworakeun) anu aya kaitanana sareng Sarat sareng Kaayaan ieu, panggunaan Halaman Wéb sareng / atanapi Layanan naon waé dibatesan dugi ka langkung ageung (a) £ 150.00 sareng ( b) harga anu leres dibayar ku anjeun ka The Reward Foundation dina kontrak naon waé pikeun jasa mayar salami tilu sasih sateuacan acara nimbulkeun klaim.

Anjeun sacara jelas ngaku sareng satuju yén Yayasan Ganjaran moal nanggungjawaban kanggo karusakan anu teu langsung, teu dihaja, khusus, konsekuénsif atanapi conto, ogé pikeun leungitna kauntungan, pendapatan, bisnis, tabungan antisipasi, kahadean atanapi kasempetan langsung atanapi henteu langsung.

Henteu aya naon-naon dina Sarat sareng Kaayaan ieu anu mangaruhan hak statutory konsumén mana waé atanapi ngaluarkeun atanapi ngawatesan tanggung jawab panipuan atanapi maot atanapi cilaka pribadi anu timbul tina kelalaian The Reward Foundation.

bantuan profésional

Eusi dina Halaman Wéb (s) sareng disayogikeun ngalangkungan Layanan ngan ukur kanggo inpormasi umum sareng henteu dimaksad, ogé henteu, mangrupikeun naséhat atanapi jasa propésional anu légal atanapi sanés atanapi rekomendasi pikeun mésér produk naon waé atanapi jasa anu kaputusan khusus kedah nyandak. Inpormasi, eusi Halaman Wéb sareng Jasa henteu ngabahas kaayaan khusus anjeun sareng saluyu sareng anjeun henteu kedah ngandelkeun eusi Halaman Wéb sareng Layanan salaku gaganti nasihat profesional anu pas.

Yayasan Ganjaran henteu tanggel waler pikeun kumaha kontén dina Halaman Wéb (s) atanapi sayogi ngalangkungan Layanan digunakeun, diinterpretasi atanapi naon anu diandelkeun kana éta. Kami henteu nampi tanggung jawab kana hasil tina tindakan naon anu dilakukeun dumasar kana inpormasi anu disayogikeun dina Halaman Wéb (s) atanapi sayogi ngalangkungan Layanan.

Anjeun teu kedah ngandelkeun informasi dina ramatloka ieu salaku alternatif pikeun nasihat légal ti jaksa ageng, ngajengkeun, pokrol, Jaksa atawa jasa légal profésional séjén panyadia Anjeun.

Mun anjeun mibanda patalékan husus ngeunaan widang naon waé perkara légal Anjeun kudu menta nasehat jaksa ageng, ngajengkeun, pokrol, Jaksa atawa jasa légal profésional séjén panyadia Anjeun.

Anjeun kudu pernah reureuh néangan nasihat légal, disregard nasihat légal, atawa ngamimitian atawa ngaeureunkeun Peta légal sagala kusabab informasi dina ramatloka ieu.

hutang

Euweuh di Bantahan légal ieu bakal ngawatesan salah sahiji Liabilities kami sagala cara anu teu diijinkeun dina hukum lumaku, atanapi ngaluarkeun salah sahiji Liabilities urang nu mungkin teu kaasup dina hukum lumaku.

Kajadian di luar kadali urang.

Klausa ieu ngajelaskeun yén kami henteu tanggel waler pikeun kajadian di luar kadali urang.

Yayasan Ganjaran moal tanggung jawab atanapi nanggungjawaban kanggo kagagalan ngajalankeun, atanapi nunda dina ngalakukeun, salah sahiji kawajiban urang dina Sarat sareng Kaayaan ieu atanapi kontrak anu aya hubunganana antara kami anu disababkeun ku kajadian di luar kendali anu wajar urang ("Force Majeure" ).

A Force Majeure Acara ngalangkungan kalakuan, peristiwa, non-kajadian, panyabutan atanapi kacilakaan saluareun kontrol akal kami sareng dieusian sacara khusus (tanpa aya watesan) kieu:

  • Mogok, ngonci sareng tindakan industri anu sanés.
  • Gangguan sipil, huru-hara, serangan, serangan teroris atanapi ancaman serangan teroris, perang (naha nyatakeun atanapi henteu) atanapi ancaman atanapi persiapan perang.
  • Seuneu, ledakan, badai, banjir, gempa, subsidence, wabah atanapi bencana alam anu sanés.
  • Kemungkinan ngagunakeun karéta api, pengiriman, pesawat, transportasi motor atanapi cara angkutan umum atanapi swasta.
  • Kemungkinan panggunaan jaringan télékomunikasi umum atanapi swasta.
Nyitak Friendly, PDF & Email