Bantahan légal

no nasihat

Kaca ieu teh bantahan légal The ganjaran Foundation. ramatloka ieu ngandung émbaran umum ngeunaan urusan hukum. Inpo nu teu nasihat, sarta teu matak diperlakukeun salaku misalna.

Watesan ngeunaan HARANSI

Informasi légal dina ramatloka ieu disadiakeun "salaku geus" tanpa Répréséntasi atanapi HARANSI, nganyatakeun atanapi tersirat. Pahala Yayasan ngajadikeun euweuh Répréséntasi atanapi HARANSI dina hubungan jeung informasi légal dina ramatloka ieu.

Tanpa prasangka ka kailaharan ngeunaan ayat nu baheula, pahala Yayasan henteu ngajamin yén:

• informasi légal dina ramatloka ieu bakal terus aya, atawa aya pisan; atawa
• informasi légal dina ramatloka ieu geus réngsé, leres, akurat, up-ka-tanggal, atawa non-nyasabkeun.

bantuan profésional

Anjeun teu kedah ngandelkeun informasi dina ramatloka ieu salaku alternatif pikeun nasihat légal ti jaksa ageng, ngajengkeun, pokrol, Jaksa atawa jasa légal profésional séjén panyadia Anjeun.

Mun anjeun mibanda patalékan husus ngeunaan widang naon waé perkara légal Anjeun kudu menta nasehat jaksa ageng, ngajengkeun, pokrol, Jaksa atawa jasa légal profésional séjén panyadia Anjeun.

Anjeun kudu pernah reureuh néangan nasihat légal, disregard nasihat légal, atawa ngamimitian atawa ngaeureunkeun Peta légal sagala kusabab informasi dina ramatloka ieu.

hutang

Euweuh di Bantahan légal ieu bakal ngawatesan salah sahiji Liabilities kami sagala cara anu teu diijinkeun dina hukum lumaku, atanapi ngaluarkeun salah sahiji Liabilities urang nu mungkin teu kaasup dina hukum lumaku.

kiridit

dokumen ieu dijieun maké template Contractology sadia dina http://www.freenetlaw.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email