Bantahan médis

no nasihat

pernyataan ieu téh Bantahan médis pikeun pahala Foundation. ramatloka ieu ngandung émbaran umum ngeunaan kaayaan médis sarta perlakuan. Inpo nu teu nasihat, sarta teu matak diperlakukeun salaku misalna.

Watesan ngeunaan HARANSI

Informasi médis on ramatloka ieu disadiakeun "salaku geus" tanpa Répréséntasi atanapi HARANSI, nganyatakeun atanapi tersirat. Pahala Yayasan ngajadikeun euweuh Répréséntasi atanapi HARANSI dina hubungan jeung informasi médis on ramatloka ieu.

Tanpa prasangka ka kailaharan ngeunaan ayat nu baheula, pahala Yayasan henteu ngajamin yén:

• informasi médis on ramatloka ieu bakal terus aya, atawa aya pisan; atawa
• informasi médis on ramatloka ieu geus réngsé, leres, akurat, up-ka-tanggal, atawa non-nyasabkeun.

bantuan profésional

Anjeun teu kedah ngandelkeun informasi dina ramatloka ieu salaku alternatif pikeun nasihat médis ti dokter Anjeun atawa panyadia Podomoro profésional lianna.

Mun anjeun mibanda patalékan husus ngeunaan widang naon waé perkara médis nu kudu menta nasehat dokter Anjeun atawa panyadia Podomoro profésional lianna.

Lamun mikir anjeun bisa jadi nalangsara ti sagala kaayaan médis Anjeun kudu neangan perhatian médis saharita.

Anjeun kudu pernah reureuh néangan nasihat médis, disregard nasihat médis, atawa ngaeureunkeun perlakuan médis kusabab informasi dina ramatloka ieu.

hutang

Euweuh di Bantahan médis ieu bakal ngawatesan salah sahiji Liabilities kami sagala cara anu teu diijinkeun dina hukum lumaku, atanapi ngaluarkeun salah sahiji Liabilities urang nu mungkin teu kaasup dina hukum lumaku.

kiridit

dokumen ieu dijieun maké template Contractology sadia dina http://www.freenetlaw.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email