tanda Mindfulness

Réduksi Stress Mindfulness

Pikiran sanés saha urang. Éta tiasa robih sareng dinamis. Urang tiasa ngendalikeun aranjeunna; aranjeunna henteu kedah ngendalikeun urang. Aranjeunna sering janten kabiasaan mikir tapi urang tiasa ngarobihna upami aranjeunna henteu nyababkeun katenangan sareng kasugemaan nalika urang sadar kana éta hal. Pikiran anu kuat kusabab éta ngarobih jinis neurokimia anu urang ngahasilkeun dina otak urang sareng tiasa, antukna ku cukup pengulangan, mangaruhan pisan strukturna. Émutan mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngantepkeun urang janten sadar ngeunaan supir émosional bawah sadar ieu sareng kumaha pangaruhna kana suasana sareng perasaan urang. Urang tiasa ngontrol deui.

A Harvard Médis Sakola diajar némbongkeun hasil di handap mana mata pelajaran geus ngalakukeun hiji rata-rata latihan 27 menit mindfulness per poé:

• neang MRI némbongkeun turun masalah abu (sél saraf) dina amygdala (kahariwang)

• masalah abu ngaronjat dina hippocampus - memori sareng learning

• dihasilkeun kauntungan psikologi anu persist sapopoe

• reductions HR di stress

Coba rekaman rélaxasi bébas kami

Paké kami bébas latihan rélaxasi jero pikeun mantuan Anjeun bersantai na rewire uteuk anjeun. Ku ngurangan produksi neurochemicals stress, anjeun ngawenangkeun awak anjeun keur waras jeung pikiran anjeun ngagunakeun tanaga pikeun wawasan mantuan jeung gagasan anyar.

salah mimitina ieu téh saukur dina 3 menit lila jeung bakal mawa anjeun jauh ka pantai cerah. Ieu instan ngaronjatkeun haté.

sadetik ieu bakal nulungan anjeun ngaleupaskeun tegangan dina otot Anjeun. Butuh ngeunaan 22.37 menit tapi bisa ngarasa kawas ngan 5.

salah katilu ieu téh pikeun bersantai pikiran tanpa némbongkeun sagala tanda pindahna fisik jadi anjeun bisa ngalakukeun hal eta dina karéta atawa lamun batur aya di sabudeureun. Ieu lasts 18.13 menit.

salah kaopat ieu téh 16.15 menit lila jeung nyokot anjeun dina lalampahan magis dina awan a. Pisan reureuh.

semedi final urang panungtungan ngan leuwih 8 menit tur mantuan Anjeun visualize hal rék ngahontal dina hirup Anjeun.

Hadé pisan mun éta ngalakukeun hiji hal munggaran latihan rélaxasi jero dina isuk atawa telat soré. Ninggalkeun sahenteuna sajam sanggeus dahar atanapi ngalakukeun hal eta saméméh hidangan ambéh prosés nyerna teu ngaganggu rélaxasi Anjeun. Ieu biasana pangalusna ngalakukeun hal eta diuk orientasi tegak dina korsi kalayan lempeng tulang tonggong anjeun tapi sababaraha urang leuwih milih ngalakonan eta bohong turun. Hijina résiko lajeng aya nu bisa digolongkeun saré. Rék tetep sadar ku kituna anjeun bisa ngaleupaskeun pikiran stres sadar. Teu hipnotis, anjeun cicing di kontrol.

Di dieu aya sababaraha deui mindfulness meditations ti BBC.

<< TRF Ngembangkeun Sumberdaya                                                         Buku anu Disarankeun >>

Nyitak Friendly, PDF & Email