tanda Mindfulness

Réduksi Stress Mindfulness

Pikiran henteu anu kami. Aranjeunna robah-robah na dinamis. Urang bisa ngadalikeun aranjeunna; aranjeunna teu boga ngadalikeun urang. Aranjeunna mindeng jadi kabiasaan mikir tapi urang bisa ngarobah lamun éta teu bringing kami karapihan sarta contentment lamun urang jadi sadar aranjeunna. Pikiran anu kuat dina éta maranéhna robah jinis neurochemicals kami ngahasilkeun dina otak urang na tiasa, leuwih waktos kalawan cukup pengulangan, mangaruhan struktur pisan na. Mindfulness mangrupakeun jalan gede letting kami jadi sadar drivers ieu subconscious emosional jeung kumaha aranjeunna nu influencing moods jeung parasaan urang. Urang tiasa nyandak deui kontrol.

A Harvard Médis Sakola diajar némbongkeun hasil di handap mana mata pelajaran geus ngalakukeun hiji rata-rata latihan 27 menit mindfulness per poé:

• neang MRI némbongkeun turun masalah abu (sél saraf) dina amygdala (kahariwang)

• masalah abu ngaronjat dina hippocampus - memori sareng learning

• dihasilkeun kauntungan psikologi anu persist sapopoe

• reductions HR di stress

Coba rekaman rélaxasi bébas kami

Paké kami bébas latihan rélaxasi jero pikeun mantuan Anjeun bersantai na rewire uteuk anjeun. Ku ngurangan produksi neurochemicals stress, anjeun ngawenangkeun awak anjeun keur waras jeung pikiran anjeun ngagunakeun tanaga pikeun wawasan mantuan jeung gagasan anyar.

salah mimitina ieu téh saukur dina 3 menit lila jeung bakal mawa anjeun jauh ka pantai cerah. Ieu instan ngaronjatkeun haté.

sadetik ieu bakal nulungan anjeun ngaleupaskeun tegangan dina otot Anjeun. Butuh ngeunaan 22.37 menit tapi bisa ngarasa kawas ngan 5.

salah katilu ieu téh pikeun bersantai pikiran tanpa némbongkeun sagala tanda pindahna fisik jadi anjeun bisa ngalakukeun hal eta dina karéta atawa lamun batur aya di sabudeureun. Ieu lasts 18.13 menit.

salah kaopat ieu téh 16.15 menit lila jeung nyokot anjeun dina lalampahan magis dina awan a. Pisan reureuh.

semedi final urang panungtungan ngan leuwih 8 menit tur mantuan Anjeun visualize hal rék ngahontal dina hirup Anjeun.

Hadé pisan mun éta ngalakukeun hiji hal munggaran latihan rélaxasi jero dina isuk atawa telat soré. Ninggalkeun sahenteuna sajam sanggeus dahar atanapi ngalakukeun hal eta saméméh hidangan ambéh prosés nyerna teu ngaganggu rélaxasi Anjeun. Ieu biasana pangalusna ngalakukeun hal eta diuk orientasi tegak dina korsi kalayan lempeng tulang tonggong anjeun tapi sababaraha urang leuwih milih ngalakonan eta bohong turun. Hijina résiko lajeng aya nu bisa digolongkeun saré. Rék tetep sadar ku kituna anjeun bisa ngaleupaskeun pikiran stres sadar. Teu hipnotis, anjeun cicing di kontrol.

Di dieu aya sababaraha deui mindfulness meditations ti BBC.

Nyitak Friendly, PDF & Email