kabijakan privasi

kawijakan privasi Ieu susunan kaluar kumaha pahala Yayasan jeun ngajaga inpormasi wae nu masihan pahala Yayasan mun anjeun migunakeun ramatloka ieu. Pahala Yayasan geus komitmen pikeun mastikeun yén privasi anjeun cipta. Kedah kami nanya nyadiakeun informasi nu tangtu ku nu bisa dicirikeun lamun ngagunakeun ramatloka ieu, mangka anjeun bisa assured yén éta ngan bakal dipaké saluyu jeung pernyataan privasi ieu. Pahala Yayasan bisa ngarobah kawijakan ieu ti jaman ka jaman ku ngamutahirkeun kaca ieu. Anjeun kudu ningali kaca ieu ti jaman ka jaman pikeun mastikeun yén anjeun senang jeung parobahan nanaon. Kawijakan ieu téh éféktif tina 11 Nopémber 2015.

Keur naon urang ngumpulkeun

Urang bisa ngumpulkeun informasi di handap ieu:

  • Ngaran jalma Signing nepi liwat MailChimp
  • Ngahubungan informasi kaasup alamat surélék tur handles twitter
  • Ngahubungan informasi individu atawa organisasi purchasing barang atawa jasa
  • Inpo séjénna relevan pikeun administering ramatloka ieu
  • Cookies. pikeun inpo lengkep, tempo urang Sarat jeung Kaayaan cookie

Keur naon urang ngalakonan jeung informasi we ngumpulkeun

Urang merlukeun informasi ieu ngabales panalungtikan anjeun, keur nyadiakeun anjeun kalawan newsletter a lamun ngalanggan jeung analisis internal pikeun iklan atawa pamasaran tujuan.

Mun hayang nepi ka unsubscribe ti Newsletter urang, aya hiji prosés otomatis pikeun anjeun pikeun ngeureunkeun narima susuratan salajengna ti pahala Foundation. Alternatipna anjeun bisa ngahubungan kami liwat kaca "Cokot di kabaran" na urang mastikeun ngaleupaskeun anjeun tina daptar.

kaamanan

Urang komitmen ka mastikeun yen informasi Anjeun aman. Dina raraga pikeun nyegah aksés diidinan atawa panyingkepan, urang geus nunda dina tempat prosedur fisik, éléktronik jeung managerial merenah pikeun safeguard jeung ngamankeun informasi we ngumpulkeun online.

Tumbu ka situs web séjén

website urang bisa ngandung tumbu ka situs web séjén interest. Tapi, sakali anjeun geus dipaké tutumbu ieu ninggalkeun loka urang, Anjeun kudu dicatet yén urang teu boga kontrol nu mana wae nu leuwih nu website séjén. Ku alatan éta, urang teu bisa tanggung jawab pikeun panyalindungan jeung privasi nu mana wae informasi nu nyadiakeun whilst ngadatangan loka saperti jeung loka saperti teu diatur ku pernyataan privasi ieu. Anjeun kudu laksana caution jeung kasampak di pernyataan privasi lumaku ka website di tanya.

Ngadalikeun inpo pribadi Anjeun

Anjeun bisa menta wincik inpo pribadi nu urang tahan upami anjeun handapeun Protection Data Act 1998. A fee leutik bakal payable. Lamun hoyong salinan tina informasi dilaksanakeun dina anjeun kersa nyerat ka pahala Yayasan c / o The lebur Pot, 5 Rose Street, Edinburgh, EH2 2PR. Lamun yakin yen sagala informasi urang nu nyepeng on anjeun téh lepat atanapi teu lengkep, mangga nulis atawa surélék urang pas mungkin, di alamat di luhur. Urang bakal promptly ngabenerkeun naon informasi kapanggih janten lepat.

Nyitak Friendly, PDF & Email