kabijakan privasi

Kawijakan privasi ieu netepkeun kumaha The Reward Foundation nganggo sareng ngajagi inpormasi anu anjeun pasihkeun pikeun The Reward Foundation nalika anjeun nganggo situs wéb ieu. Yayasan Ganjaran komitmen pikeun mastikeun yén karusiahan anjeun dijaga. Upami urang nyungkeun anjeun nyayogikeun inpormasi anu tangtu pikeun anjeun tiasa dikenal nalika nganggo halaman wéb ieu, maka anjeun bakal yakin yén éta ngan bakal dipaké saluyu sareng pernyataan privasi ieu. Yayasan Ganjaran tiasa ngarobih kabijakan ieu ti waktos ka waktos ku ngamutahirkeun halaman ieu. Anjeun kedah parios halaman ieu tina waktos ka waktos pikeun mastikeun yén anjeun senang kalayan aya parobihan. Kawijakan ieu efektif ti 23 Juli 2020.

Keur naon urang ngumpulkeun

Urang bisa ngumpulkeun informasi di handap ieu:

  • Ngaran jalma Signing nepi liwat MailChimp
  • Ngaran jalma anu ngadaptar pikeun akun sareng The Reward Foundation Shop
  • Ngahubungan informasi kaasup alamat surélék tur handles twitter
  • Ngahubungan informasi individu atawa organisasi purchasing barang atawa jasa
  • Inpo séjénna relevan pikeun administering ramatloka ieu
  • Cookie. Kanggo inpormasi lengkep, tingali kami Sarat jeung Kaayaan cookie

Keur naon urang ngalakonan jeung informasi we ngumpulkeun

Kami meryogikeun inpormasi ieu pikeun ngaréspon pamundut anjeun, pikeun ngajual anjeun barang atanapi jasa ngalangkungan toko kami, pikeun nyayogikeun anjeun buletin upami anjeun langganan sareng analisa internal pikeun tujuan iklan atanapi pamasaran.

Upami anjeun kersa lirén ngalangganan Newsletter kami, aya prosés otomatis pikeun anjeun lirén nampi susuratan langkung jauh ti The Reward Foundation. Alternatipna anjeun tiasa ngahubungi kami ngalangkungan halaman "Candak kontak" sareng kami bakal mastikeun panyabutan anjeun tina daptar.

Warung nawiskeun prosés pikeun anjeun ngahapus akun anjeun. Urang teras bakal mupus sadaya data pribadi anjeun anu aya hubunganana sareng akun éta.

kaamanan

Urang komitmen ka mastikeun yen informasi Anjeun aman. Dina raraga pikeun nyegah aksés diidinan atawa panyingkepan, urang geus nunda dina tempat prosedur fisik, éléktronik jeung managerial merenah pikeun safeguard jeung ngamankeun informasi we ngumpulkeun online.

Tumbu ka situs web séjén

website urang bisa ngandung tumbu ka situs web séjén interest. Tapi, sakali anjeun geus dipaké tutumbu ieu ninggalkeun loka urang, Anjeun kudu dicatet yén urang teu boga kontrol nu mana wae nu leuwih nu website séjén. Ku alatan éta, urang teu bisa tanggung jawab pikeun panyalindungan jeung privasi nu mana wae informasi nu nyadiakeun whilst ngadatangan loka saperti jeung loka saperti teu diatur ku pernyataan privasi ieu. Anjeun kudu laksana caution jeung kasampak di pernyataan privasi lumaku ka website di tanya.

Ngadalikeun inpo pribadi Anjeun

Anjeun tiasa nyungkeun detil inpormasi pribadi anu kami tahan ngeunaan anjeun dina Undang-Undang Perlindungan Data 1998. Bayaran sakedik bakal dibayar. Upami anjeun hoyong salinan inpormasi anu dicekel, punten nyerat ka The Reward Foundation c / o The Melting Pot, 5 Rose Street, Edinburgh, EH2 2PR United Kingdom. Upami anjeun yakin yén inpormasi anu kami nyepeng anjeun henteu leres atanapi henteu lengkep, punten nyerat atanapi email ka kami secepat mungkin, di alamat di luhur. Kami bakal langsung ngabenerkeun inpormasi naon waé anu dianggap salah.

Toko Yayasan Ganjaran

Kami ngumpulkeun inpormasi ngeunaan anjeun nalika prosés checkout di Toko kami. Ieu mangrupikeun pedaran anu langkung lengkep ngeunaan kumaha kami ngatur prosés kabijakan privasi di jero Toko.

Naon urang kumpulkeun jeung toko

Bari maneh didatangan situs urang, urang gé lagu:

  • Produk Anjeun geus ditempo: urang gé nganggo ieu, contona, némbongkeun Anjeun produk Anjeun geus anyar ditempo
  • Lokasi, alamat IP na panyungsi tipe: urang gé nganggo ieu Maksud kawas estimasi pajeg na pengiriman barang
  • Alamat pengiriman barang: urang gé ménta Anjeun pikeun nuliskeun kalawan ieu urang tiasa, upamana, estimasi pengiriman barang saméméh anjeun nempatkeun hiji urutan, jeung ngirim Anjeun ordo!

Urang ogé bakal nganggo cookies pikeun ngalacak eusi karinjang nalika anjeun ngotéktak dina situs kami.

Lamun anjeun mésér ti kami, kami bakal nanya ka Nyadiakeun informasi Kaasup ngaran anjeun, alamat tagihan, alamat pengiriman barang, alamat surélék, nomer telepon, kartu kiridit / rinci mayar tur informasi akun pilihan kawas ngaran pamaké sarta sandi. Ieu gé nganggo inpormasi ieu Maksud, kayaning Microsoft, nyaéta:

  • Kirim surélék Anjeun inpo tentang akun anjeun sarta urutan
  • Ngabales requests anjeun, Kaasup Refunds na keluhan
  • pangmayaran prosés jeung Nyegah panipuan
  • Nyetél akun anjeun toko kami
  • Urang matuh naon Kawajiban légal kami boga, kayaning Microsoft ngitung pajeg
  • Ningkatkeun kurban toko kami
  • Kirim surélék anjeun pamasaran pesen, upami anjeun milih pikeun nampa eta

Lamun nyieun hiji akun, urang baris nyimpen ngaran, alamat, email jeung telepon angka anjeun, Mana bakal dipaké pikeun populate nu Checkout pikeun pesenan hareup.

Kami umumna nyimpen inpormasi ngeunaan anjeun salami urang peryogi inpormasi pikeun tujuan anu kami kumpulkeun sareng dianggo, sareng kami henteu sacara sah neraskeun tetep. Salaku conto, urang bakal nyimpen inpormasi mesen kanggo 6 taun kanggo tujuan pajak sareng akuntansi. Ieu kalebet nami anjeun, alamat email sareng tagihan sareng alamat pengiriman.

Ogé urang bakal nyimpen komentar atanapi marios artikel, upami anjeun milih ninggalkeun eta.

Anu dina tim kami boga aksés

Anggota tim kami boga aksés kana informasi nu Nyadiakeun kami. Contona, duanana Kuncén sarta Toko Gerentes bisa ngakses:

  • Mesen informasi kawas naon ieu Dibeuli, Nalika ieu Dibeuli na Dimana Eta kudu dikirim, sarta
  • Inpo customer kawas ngaran anjeun, alamat surélék, sarta tagihan jeung informasi ongkos.

anggota tim kami boga aksés ka Inpo ieu mantuan minuhan pesenan, Refunds prosés sarta ngarojong anjeun.

Keur naon urang bagikeun ku batur

Dina kawijakan privasi ieu kami ngabagi inpormasi sareng pihak katilu anu ngabantosan kami pikeun masihan pesenan sareng jasa toko kami ka anjeun; contona PayPal.

pangmayaran

Simkuring nampi bayaran ngaliwatan PayPal. Nalika ngolah pangmayaran, sababaraha data Anjeun bakal ngaluluskeun hiji Émbaran PayPal kaasup dibutuhkeun pikeun ngolah mayar atanapi rojongan, kayaning Microsoft The total meuli jeung tagihan informasi.

Mangga tempo Sarat jeung Kaayaan Pamakéan PayPal leuwih wincik.

Nyitak Friendly, PDF & Email