Buku disarankeun

Brain Anjeun on porno

Simkuring salawasna nyarankeun buku Gary Wilson "Brain Anjeun on Pornografi porno-Internet sarta Élmu munculna ti Kecanduan"Sabab susunan kaluar élmu konci di wewengkon ieu. Ieu hususna alus di dijelaskeun ngembangkeun otak rumaja dina cara sagemblengna diaksés jeung pinuh carita hébat ku jalma anu keur dipake dina recovery. Ieu ngawangun on suksés Obrolan TEDx na Tembok percobaan porno nu geus miboga leuwih 9 juta pintonan dina YouTube jeung geus ditarjamahkeun kana basa 18.

Brain Anjeun on porno diriwayatkan ku Noah Garéja

lalaki interrupted

Stanford profesor emeritus psikologi sosial, Philip Zimbardo (Stanford panjara percobaan) geus digarap ku Nikita Coulombe ngahasilkeun buku unggulan disebut Lalaki Kaganggu - Kunaon Budak ngora Perjoangan sareng Naon Anu Urang Tiasa Ngalaksanakeun. Ngawangun on sorangan pondok tapi pithy Ted Obrolan Na, The Demise of Atuh, Zimbardo na Coulombe diatur kaluar faktor sosial, ékonomi sarta lingkungan nu shaping pamuda kiwari sarta nyetir aranjeunna kana ganjaran gampang kapanggih di internet.

lalaki interrupted yayasan ganjaran

Kabiasaan Otak Bingah

Lamun resep film kartun jero Out, anjeun gé cinta ieu leuwih maju tapi mangkaning Buku basajan mun konci neurochemicals anu mangaruhan tingkah laku sareng kabiasaan urang. Ieu Kabiasaan nu Bingah Brain, ngalatih Brain anjeun keur naekeun anjeun serotonin, Dopamin, oksitosin na Endorphin tingkat ku Dr Loretta Graziano Breuning. Loretta bageur nawaran reureuh di katampa hiji uleman ku TRF mun nyarita dina The lebur Pot, Edinburgh dina Juni. kamar ieu dipak na omongan ieu ditampi kacida alusna.

kabiasaan-of-a-bagja-otak yayasan ganjaran

Reset Otak Anak Anjeun

Reset Brain Anak Anjeun - Rencana 4-Minggu Pikeun Ngeureunkeun Meltdowns, Ningkatkeun Kelas, sareng Ningkatkeun Kaahlian Sosial ku Dr Victoria Dunckley, psikiater anak. Manehna reckons yén 80% tina barudak manehna nilik teu boga masalah kaséhatan mental (kawas ADHD, depresi, kahariwang jeung sajabana) aranjeunna geus didiagnosis kalawan jeung medicated keur. Dr Dunckley geus kapanggih yén sanggeus 3 kana layar 4-minggu ngamajukeun gejala 'sindrom layar éléktronik' ngurangan atawa ngaleungit di hal nu ilahar. Manehna susunan kaluar élmu sarta hal compelling pikeun detox digital.

reset-anjeun-anak-otak yayasan ganjaran

Kecanduan Sex 101 sareng Buku Kerja

Ieu sapasang buku ku therapist Amérika anu sanés pisan ngalaman, Rob Weiss, LCSW, CSAT-S. Urang diajar seueur ti Kecanduan Seksual 101 - Pitunjuk pikeun Penyembuhan tina Kelamin, porno, sareng Kecanduan Cinta. Cai mibanda pendamping a Bengkel Guide 24 Kabuktian latihan ka Buku Sex Kecanduan Pamulihan. Anjeunna geus dipigawé karya éksténsif jeung LGBT + masarakat.

kecanduan kelamin-101 yayasan ganjaran
sex-addiction-101-the-workbook yayasan ganjaran

Kumaha cageur tina Kecanduan Pornografi Siber

Mun anjeun anu psychotherapist atanapi pembimbing dipake dina isu pornografi internét hususna kalawan rumaja anjeun bisa jadi kabetot dina buku anu disebut "Kumaha cageur tina Cyber ​​Pornografi Kecanduan -the pameget Cyber ​​Pornografi Workbook"Ku Christopher Mulligan LCSW. Mulligan mangrupa therapist Amérika ngalaman anu susunan kaluar program recovery 16-minggu. Ieu mangrupakeun buku timer diterbitkeun sarta ngabogaan sababaraha typos tapi disebutkeun mangrupakeun sumberdaya hébat. Ieu draws dina ajaran ahli dina widang kawas clinician Dr Patrick Carnes jeung akademisi Dr David Delmonico sarta Dr Elizabeth Griffin.

kumaha-cageur-ti-cyber-pornografi-kecanduan yayasan ganjaran