disarankeun Pidio

Pidéo mangrupikeun cara gancang pikeun ngaksés élmu dasar ngeunaan cilaka ningali porno internét. Di handap ieu aya sababaraha video kami nyarankeun. (Éta henteu ngandung pornografi.)

Tembok percobaan porno

Dina 2012 Gary Wilson ngaréspon tantangan Philip Zimbardo sareng 'The Great Porn Experiment'. Éta nyatakeun buktina konsumsi beurat pornografi internét salaku salah sahiji kamungkinan panyababna turunna umum dina kinerja budak. 'Ékspérimén porno anu hébat' ayeuna parantos ditingali dina YouTube langkung ti 13.7 juta kali sareng parantos ditarjamahkeun kana 18 basa (waktos ngajalankeun 16:28).

The Demise of Atuh

Psikolog Universitas Stanford Philip Zimbardo geus pangaruh badag dina pamikiran ngeunaan pangaruh nu ngajadikeun budak kirang sukses di sakola. Dina 'The Demise of Guys' anjeunna naroskeun naha pagelaran budak lalaki sigana turun di dunya modéren (waktos ngajalankeun 4:43).

Tanya Neurosurgeon Ngeunaan Pangaruh porno Internét dina otak

Wawancara TV teleb ieu sareng neurosurgeon Dr. Donald Hilton patut ditingali (waktos ngajalankeun: 22:20).

Pahala Yayasan

Mary Sharpe ngenalkeun karya The Reward Foundation dina The Impact of Internet Pornography on Society (waktu ngajalankeun 2:12)

Taun 2016 anggota The Reward Foundation nyarios dina Konperénsi Internasional 3rd on Technology Addiction di Istanbul, Turki. Darryl Mead nyarios ngeunaan Résiko anu disanghareupan ku nonoman nalika aranjeunna janten konsumen porno (waktos ngajalankeun 12.07).

Mary Sharpe melong Strategi pikeun nyegah kecanduan porno internét (waktos ngajalankeun 19.47).

Patugas Panaliti Kehormatan kami, Gary Wilson, nyarios ngeunaan Ngaleungitkeun panggunaan porno internét kronis ngungkabkeun épékna (waktos ngajalankeun 17.24).

Otak anjeun dina porno: Kumaha Internét porno mangaruhan otak anjeun

Presentasi pidéo 2015 ieu mangrupikeun pembaruan sareng perpanjangan tina omongan TEDx asli Gary Wilson (waktos ngajalankeun: 1 jam 10 mnt).

Disfungsi Erectile porno-ngainduksi

Kusabab disfungsi erectile anu ngainduksi porno mangrupikeun salah sahiji masalah anu paling pikahariwangeun pikeun pamuda sareng pasangan, éta patut ningali presentasi ieu ti 2014 pikeun ngartos naon anu lumangsung dina uteuk sareng alat kelamin nalika urang ngaraosan teuing bahan hiper-stimulasi. Éta tiasa diubaran dina kalolobaan kasus salami sababaraha bulan nalika pangguna kaluar porno sareng ngantepkeun uteuk pulih (waktos ngajalankeun: 55:37).

Élmu Kecanduan Pornografi

asapSCIENCE parantos nyiptakeun papan carita anu tiasa diaksés ieu. 'The Science of Pornography Addiction' mangrupikeun kasimpulan anu jelas ngeunaan kumaha sareng kunaon pornografi tiasa adiktif (waktos ngajalankeun 3:07).

Brain Budak Awéwé Nuju Internét Berkecepatan Tinggi

Upami anjeun resep kana fitur unik otak jalma ngora ti c 12 taun-25 taun sareng pangaruh pornografi internét dina otak sénsitip éta, nonton presentasi ieu (waktos ngajalankeun: 33 mnt).

Ngukur Balukar Pornografi

Gary Wilson nyandak urang ngalangkungan cara desain angket panilitian anu goréng tiasa ngahasilkeun hasil anu teu logis dina pangaruh kaséhatan tina ngagunakeun pornografi internét (waktos ngajalankeun 6:54).

Kritik Gary Wilson ngeunaan Skala Pangaruh Konsumsi pornografi Hald sareng Malamuth 2008

The Paloh bubu

Obrolan TEDx anu hébat ningali élmu anu ngadasar tina kecanduan porno nyaéta Douglas Lisle's 'The Pleasure Trap' (waktos ngajalankeun 17:10).

Beda antara Kasenangan sareng Kabahagiaan

Dina pidéo ieu ku Universitas California TV anu disebut "The Hacking of the American Mind", neuro-endocrinologist Robert H Lustig ngajelaskeun. dina istilah anu gampang bédana antara kasenangan sareng kabahagiaan salaku fungsi dopamin sareng serotonin dina uteuk. Éta katingali dina kahirupan sadidinten sareng faktor dorongan anu mangaruhan prioritas urang pikeun langkung saé atanapi goréng. Éta nyimpulkeun bukuna anu anyar "The Hacking of the American Mind: Élmu Di Balik Panyandakan Korporat Otak sareng Awak Kami. (Waktos ngaji: 32:42).

Cangkir Téh

Hoyong terang ngeunaan idin sareng jinis? Nalika 'Henteu' hartosna 'NO!' Panggihan sareng 'A Cup of Tea' (versi bersih, waktos ngajalankeun 2:50)

Hoyong ningali deui?

Tempat anu saé pikeun ditingali 'yourbrainonporn.com'Dimana Gary Wilson parantos ngempelkeun set tautan anu hadé pikeun pidéo anu langkung ngabantosan ngeunaan élmu kecanduan porno.