disarankeun Pidio

disarankeun Pidio

Video nu cara gancang ngaksés élmu dasar ngeunaan harms tina nempo porno internét.

Di dieu aya sababaraha urang nyarankeun. Aranjeunna teu ngandung pornografi nanaon.

Pahala Yayasan

Mary Sharpe nawarkeun karya pahala Yayasan di The Dampak tina Pornografi Internet on Society (Ngajalankeun waktos 2: 12)

Dina 2016 anggota The ganjaran Yayasan spoke di Konferensi Internasional 3rd on Téhnologi Kecanduan nyaeta Istanbul, Turki. Darryl Mead spoke on Resiko jalma ngora nyanghareupan lamun maranehna jadi konsumen porno (Ngajalankeun waktos 12.07). Mary Sharpe melong Strategi pikeun nyegah kecanduan porno internét (Ngajalankeun waktos 19.47). Kami husus Panalungtikan Officer, Gary Wilson, spoke on Ngaleungitkeun pamakéan porno internét kronis mangka épék na (Ngajalankeun waktos 17.24).

The Demise of Atuh

The Stanford Universitas psikolog Philip Zimbardo geus pangaruh badag dina pamikiran ngeunaan pangaruh nyieun budak kirang sukses di sakola. Di 'The Demise of Atuh'Anjeunna miwarang naha kinerja budak sigana jadi nyirorot di dunya modern (ngajalankeun waktos 4: 43).

Tembok percobaan porno

Dina 2012 Gary Wilson direspon jeung tantangan Philip Zimbardo urang kalawan 'The Great percobaan porno' ku netepkeun kaluar bukti konsumsi beurat pornografi internét minangka salah sahiji sabab dipikaresep ti turunna umum dina kinerja budak. 'The Great porno percobaan' geus ayeuna geus ditempo dina YouTube leuwih ti 9 juta kali tur geus ditarjamahkeun kana basa 18 (ngajalankeun waktos 16: 28).

Brain Anjeun on porno: Kumaha Internet porno mangaruhan Brain nu

video presentasi 2015 Ieu mangrupa update sarta penyuluhan Gary Wilson TEDx Obrolan aslina (ngajalankeun waktos: 1 hr 10 mins).

Disfungsi Erectile porno-ngainduksi

As disfungsi erectile porno-ngainduksi mangrupa salah sahiji masalah paling pikahariwangeun keur pamuda jeung pasangan, eta sia ningali presentasi ieu ti 2014 ngartos naon kajadian di otak na rarangan lamun urang indulge di teuing bahan hyper-stimulating. Ieu bisa diubaran di hal nu ilahar leuwih loba bulan lamun pamaké quits porno na ngidinan uteuk cageur (ngajalankeun waktos: 55: 37).

The Élmu ngeunaan Pornografi Kecanduan

asapSCIENCE geus nyieun storyboard bener diaksés ieu. 'The Élmu ngeunaan Pornografi Kecanduan'Is kasimpulan jelas kumaha jeung naha pornografi tiasa adiktif (ngajalankeun waktos 3: 07).

Ngukur Balukar tina Pornografi

Gary Wilson nyokot kami liwat jalan nu desain panalungtikan angkét goréng bisa ngahasilkeun hasil teu asup kaakal dina épék kasehatan ngagunakeun internét pornografi (ngajalankeun waktos 6: 54).

critique Gary Wilson ti Konsumsi Pornografi Pangaruh Skala Hald na Malamuth 2008

The Brain rumaja meets-Speed ​​High Internet porno

Mun anjeun resep fitur unik otak jalma ngora urang ti c 12 taun-25 taun jeung dampak pornografi internét on yén otak sénsitip, nonton presentasi ieu (Ngajalankeun waktos: 33 mins).

Tanya Neurosurgeon a Ngeunaan ka Dampak tina porno Internet on Brain nu

Ieu di-jero wawancara TV kalawan neurosurgeon Dr. Donald Hilton sia ningali (ngajalankeun waktos: 22: 20).

The Paloh bubu

A Obrolan TEDx hébat pilari di sains underpinning tina kecanduan porno nya Douglas Lisle urang 'The Paloh bubu'(Ngajalankeun waktos 17: 10).

The Béda antara Paloh jeung Kabagjaan

Dina video ku University of California TV disebut "The Hacking tina Pikiran Amérika", Neuro-endocrinologist Robert H Lustig ngécéskeun dina istilah basajan beda antara pelesir jeung kabagjaan salaku fungsi tina dopamin sarta serotonin dina uteuk. Sigana di unggal kahirupan beurang push tur narik faktor anu pangaruh prioritas urang keur hadé atawa goréng. Ieu summarizes buku anyar na "The Hacking tina Pikiran Amérika: The Élmu Tukangeun Panyandakan Alih ku tarumanagara of brains na awak urang. (Ngajalankeun waktos: 32: 42).

A Piala of Tea

Hoyong uninga ngeunaan idin jeung sex? Lamun teu 'Taya' hartosna 'NO!' Panggihan kalawan 'A Piala of Tea'(Versi bersih, ngajalankeun waktos 2: 50).

Hoyong ningali deui?

Hiji tempat hébat kasampak téh 'yourbrainonporn.com'Dimana Gary Wilson geus dirakit hiji set alus teuing tina Tumbu video mun beuki mantuan ngeunaan élmu kecanduan porno.

Nyitak Friendly, PDF & Email