disarankeun Pidio

disarankeun Pidio

Pidéo mangrupikeun cara gancang pikeun ngakses élmu dasar ngeunaan cilaka tina ningali porno internét.

Ieu sababaraha anu kami nyarankeun. Aranjeunna henteu ngandung pornografi naon waé.

Pahala Yayasan

Mary Sharpe ngenalkeun karya The Reward Foundation di Pangaruh pornografi Internét dina Masarakat (waktos ngajalankeun 2:12)

Dina 2016 anggota The Reward Foundation nyarios dina Konperénsi Internasional ka-3 ngeunaan Kecanduan Téknologi di Istanbul, Turki. Darryl Mead nyarios Résiko anu disanghareupan ku nonoman nalika aranjeunna janten konsumén porno (waktos ngajalankeun 12.07). Mary Sharpe melong Strategi pikeun nyegah kecanduan porno internét (waktos ngajalankeun 19.47). Patugas Panilitian Kehormatan kami, Gary Wilson, nyarioskeun Ngaleungitkeun panggunaan porno internét kronis ngungkabkeun pangaruhna (waktos ngajalankeun 17.24). 

The Demise of Atuh

Psikolog Universitas Stanford Philip Zimbardo parantos pangaruh ageung dina mikirkeun pangaruh anu ngajantenkeun budak lalaki kirang suksés di sakola. Di 'The Demise of Atuh'anjeunna naroskeun kunaon kinerja budak siga anu turun di dunya modéren (waktos dijalankeun 4:43).

Tembok percobaan porno

Dina 2012 Gary Wilson ngaréspon tantangan Philip Zimbardo sareng 'The Great Porn Experiment'. Éta nyatakeun buktina konsumsi beurat pornografi internét salaku salah sahiji kamungkinan panyababna turunna umum dina kinerja budak. 'Ékspérimén porno anu hébat' ayeuna parantos ditingali dina YouTube langkung ti 13.7 juta kali sareng parantos ditarjamahkeun kana 18 basa (waktos ngajalankeun 16:28).

Otak anjeun dina porno: Kumaha Internét porno mangaruhan otak anjeun

Presentasi pidéo 2015 ieu mangrupikeun update sareng penyuluhan omongan asli TEDx tina Gary Wilson (waktos ngajalankeun: 1 jam 10 menit).

Disfungsi Erectile porno-ngainduksi

As disfungsi erectile porno-ngainduksi mangrupikeun salah sahiji masalah anu paling matak pikahariwangeun pikeun lalaki ngora sareng pasangan, éta patut ditingali tina presentasi ieu ti 2014 pikeun ngartos naon anu lumangsung dina uteuk sareng alat kelamin nalika urang ngalebetkeun bahan anu loba stimulasi. Éta tiasa diubaran dina kaseueuran kasus salami sababaraha bulan nalika pangguna lirén porno sareng ngantepkeun uteuk pulih (waktos ngajalankeun: 55:37).

Élmu Kecanduan Pornografi

asapSCIENCE parantos nyiptakeun storyboard anu leres-leres tiasa diaksés ieu. 'Élmu Kecanduan Pornografi'mangrupikeun ringkesan anu jelas ngeunaan kumaha sareng kunaon pornografi tiasa janten adiktif (waktos ngajalankeun 3:07).

Ngukur Balukar Pornografi

Gary Wilson nyandak urang ngalangkungan cara desain angket panilitian anu goréng tiasa ngahasilkeun hasil anu teu logis dina pangaruh kaséhatan tina ngagunakeun pornografi internét (waktos ngajalankeun 6:54).

Kritik Gary Wilson ngeunaan Skala Pangaruh Konsumsi pornografi Hald sareng Malamuth 2008

Brain Budak Awéwé Nuju Internét Berkecepatan Tinggi

Upami anjeun resep kana fitur unik otak jalma ngora ti c 12 taun-25 taun sareng pangaruh pornografi internét dina otak sénsitip éta, nonton presentasi ieu (waktos ngajalankeun: 33 mnt).

Tanya Neurosurgeon Ngeunaan Pangaruh porno Internét dina otak

Ieu di-jero wawancara TV sareng ahli bedah saraf Dr. Donald Hilton pantes ditingali (waktos dijalankeun: 22:20).

The Paloh bubu

Obrolan TEDx anu hébat ningali élmu anu ngadasar tina kecanduan porno nyaéta Douglas Lisle'sThe Paloh bubu'(waktos ngaji 17:10).

Beda antara Kasenangan sareng Kabahagiaan

Dina video ieu ku University of California TV disebut "The Hacking tina Pikiran Amérika", Neuro-endocrinologist Robert H Lustig ngajelaskeun dina istilah anu gampang bédana antara kasenangan sareng kabahagiaan salaku fungsi dopamin sareng serotonin dina uteuk. Éta katingali dina kahirupan sadidinten sareng faktor dorongan anu mangaruhan prioritas urang pikeun langkung saé atanapi goréng. Éta nyimpulkeun bukuna anu anyar "The Hacking of the American Mind: Élmu Di Balik Panyandakan Korporat Otak sareng Awak Kami. (Waktos ngaji: 32:42).

Cangkir Téh

Hoyong terang perkawis idin sareng jinis? Iraha 'Henteu' hartosna 'NO!' Pilarian terang sareng 'Cangkir Téh'(versi bersih, waktos Ngajalankeun 2:50).

Hoyong ningali deui?

Tempat anu saé pikeun ditingali 'yourbrainonporn.com'Dimana Gary Wilson parantos ngempelkeun set tautan anu hadé pikeun pidéo anu langkung ngabantosan ngeunaan élmu kecanduan porno.

Nyitak Friendly, PDF & Email