diterbitkeun Panalungtikan

Kaca ieu sumberdaya nyadiakeun Listing tina tulak panalungtikan utama jeung buku kami tingal dina ramatloka ieu. The tulak panalungtikan téh sadayana diterbitkeun dina jurnal peer-reviewed, nyieun eta sumber nu bisa dipercaya tina informasi.

Tulak dibéréndélkeun dina urutan abjad ku surname panulis kalungguhan urang. Kami geus kaasup abstracts aslina atawa summaries of tulak, kitu ogé bongbolongan ngeunaan kumaha carana ménta sakabeh kertas.

Upami anjeun hoyong pitulung salajengna on meunang aksés panalungtikan, mangga tingali pituduh kami Ngaksés Panalungtikan.

Ahn HM, Chung HJ na Kim SH. Dirobah Brain réaktivitas mun Game Cues Saatos kaulinan Garapan in Cyberpsychology, Paripolah jeung jejaring sosial, 2015 Aug; 18 (8): 474-9. Doi: 10.1089 / cyber.2015.0185.

abstrak

Individu anu maénkeun kaulinan internét kacida némbongkeun luhur: réaktivitas otak cues kana kaulinan nu patali. Ulikan ieu ngusahakeun pikeun nguji naha cue ieu réaktivitas luhur: observasi dina pamaén game nyaeta hasil tina paparan ngulang kana kaulinan internét. sawawa ngora cageur tanpa jujutan ngeunaan kaulinan internét kacida maén direkrut, sarta maranéhanana maréntahkeun maén hiji kaulinan internét online pikeun 2 jam / dinten pikeun lima weekdays padeukeut. Dua grup kontrol anu dipaké: grup drama, nu diteuteup hiji drama TV fantasi, sarta grup no-paparan nu nampi moal paparan sistematis. Kabéh pamilon dipigawé hiji cue réaktivitas tugas kalawan buruan, drama, jeung cues nétral dina scanner otak, duanana sateuacan na sanggeus sesi paparan. Grup game némbongkeun hiji réaktivitas ngaronjat kana kaulinan cues dina ventrolateral prefrontal cortex katuhu (VLPFC). Darajat VLPFC kanaékan aktivasina ieu positif correlated jeung kanaékan timer dilaporkeun dina kahayang pikeun kaulinan. Grup drama némbongkeun hiji réaktivitas cue ngaronjat dina respon kana presentasi cues drama dina caudate, cingulate posterior, sarta precuneus. Hasilna nunjukkeun yén paparan boh kaulinan internét atawa dramas TV elevates nu réaktivitas mun cues visual pakait sareng paparan nu tangtu. The pola élévasi pasti kitu, kaciri beda gumantung kana jenis media ngalaman. Kumaha parobahan dina unggal wewengkon nyumbang kana progression ka warrants craving patologis ulikan longitudinal hareup.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Baumeister RF na Tierney J. 2011 Willpower: Rediscovering nu Kakuatan Asasi Manusa Greatest Pingguin Pencét. buku bisa dibeuli Ieuh.

Beyens I, Vandenbosch L na Eggermont S Mimiti eksposur rumaja Boys 'pikeun hubungan Internet Pornografi jeung Pubertal Timing, sensasi néangan, sarta Performance Akademis in The Journal of Awal rumaja, November 2015 vol. 35 euweuh. 8 1045-1068. (Kaséhatan)

abstrak

Panalungtikan geus nunjukkeun yén rumaja rutin migunakeun pornografi Internét. Ulikan panel dua-gelombang ieu aimed pikeun nguji hiji modél integrative dina mimiti budak rumaja (Mage = 14.10; N = 325) yén (a) ngécéskeun paparan maranéhna pikeun pornografi Internét ku nempo hubungan jeung timing pubertal jeung sensasi néangan, sarta (b) explores konsekuensi potensi paparan maranéhna pikeun pornografi Internét pikeun pagelaran akademik maranéhanana. Hiji model jalur integrative dituduhkeun yén timing pubertal jeung sensasi néangan diprediksi pamakéan pornografi Internét. Budak jeung hiji tahap pubertal canggih tur budak tinggi di sensasi néangan leuwih remen dipake pornografi Internét. Leuwih ti éta, hiji pamakéan ngaronjat pornografi Internét turun budak 'akademik kinerja 6 bulan engké. sawala fokus konsékuansi tina model integrative ieu panalungtikan kahareup on pornografi Internét.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Sasak AJ, Wosnitzer R, Scharrer E, Sun C, Liberman Sunda Agresi jeung kabiasaan seksual di pangalusna-ngajual video pornografi: update analisis isi in Kekerasan Ngalawan Awewe. 2010 Oct; 16 (10): 1065-85. Doi: 10.1177 / 1077801210382866. (Kaséhatan)
abstrak

Ulikan ayeuna Ieu nganalisa eusi video porno populér, jeung tujuan ngamutahirkeun gambaran tina agresi, degradasi, sarta lila-seksual sarta ngabandingkeun hasilna ulikan pikeun studi analisis isi saméméhna. Papanggihan nunjukkeun tingkat luhur agresi di pornografi di duanana bentuk verbal jeung fisik. Tina pamandangan 304 dianalisis, 88.2% ngandung agresi fisik, prinsip spanking, gagging, sarta slapping, bari 48.7% tina pamandangan ngandung agresi verbal, utamana ngaran-nélépon. Palaku agresi éta biasana jalu, sedengkeun target of agresi éta overwhelmingly bikang. Target paling mindeng némbongkeun pelesir atanapi direspon neutrally mun agresi nu.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Cheng S, Ma J sarta Missari S Balukar tina pamakéan internét dina rumaja 'heula hubungan romantis tur seksual di Taiwan in internasional Sosiologi Juli 2014, vol. 29, teu. 4, pp 324-347. Doi: 10.1177 / 0268580914538084. (Kaséhatan)

abstrak

pamakéan internét jeung jaringan digital nu beuki bagian integral tina kahirupan sosial rumaja '. Ulikan ieu examines nu pangaruh tina pamakéan internét di Taiwan on dua paripolah sosial rumaja penting: Hubungan romantis munggaran tur perdana seksual. Ngagunakeun data ti Project Taiwan Pemuda (TYP), 2000-2009, hasil sajarah acara nganalisa nyarankeun yén pamakéan internét rumaja 'keur kaperluan atikan ngurangan ongkos ngabogaan hubungan romantis kahiji sarta perdana seksual di rumaja, sedengkeun maké Internét keur jejaring sosial, ngadatangan kafe internét, sarta surfing jaba porno nambahan ongkos. Aya béda jenis kelamin dina épék kagiatan Internet ieu dina pangalaman intim rumaja '. Logistik nganalisa acara salajengna anu kagiatan Internét ogé mangaruhan likelihood naha rumaja gaduh perdana seksual saméméh hubungan romantis munggaran. Implikasi tina papanggihan ieu dibahas dina kacindekan.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés. "> di dieu.

Dunkley, Victoria 2015 Reset Brain Child anjeun urang: Hiji Opat-Minggu Plan pikeun Tamat Meltdowns, ngangkat sasmita, sarta naekeun kaahlian Sosial ku Reversing nu Balukar tina Electronic layar-Time Rupa. Anyar Dunya Perpustakaan ISBN-10: 1608682846

angka ngaronjatkeun kolot grapple kalawan barudak anu keur akting kaluar tanpa alesan atra. Loba barudak ieu aya didiagnosis kalawan gangguan ADHD, bipolar, atawa spéktrum autisme. Éta téh lajeng medicated kalawan hasil mindeng goréng jeung samping-éfék-riddled. Victoria Dunckley specializes di gawé bareng barudak jeung kulawarga nu geus gagal pikeun ngabales perlakuan saméméhna sarta geus naratas program anyar. Dina karya dirina kalawan leuwih ti 500 barudak, teens, dewasa ngora didiagnosis kalawan gangguan jiwa, 80 persen némbongkeun pamutahiran dicirian dina program opat-minggu dibere dieu. layar interaktif, kaasup video games, laptop, telepon sél, sarta tablet leuwih merangsang sistim saraf anak s. Bari teu salah di dunya disambungkeun dinten ieu tos rengse tiasa shun rangsangan éléktronik, Dunckley nempokeun sabaraha paling rentan antarana urang bisa jeung kudu luput épék ngaruksak maranéhna

Gouin JP, Carter S, Pournajafi-Nazarlooc H, Glaser R, Malarkey WB, Loving TJ, Stowell J, sarta Kiecolt-Glaser JK Kakawinan Paripolah, oksitosin, Vasopressin, sarta penyembuhan tatu in Psychoneuroendocrinology. 2010 Agustus; 35 (7): 1082-1090. Doi: 10.1016 / j.psyneuen.2010.01.009. (Hubungan)

singgetan

studi sato geus implicated oksitosin na vasopressin dina beungkeutan sosial, réspon setrés fisiologis, jeung penyembuhan tatu. Dina awak manusa, endogenous oksitosin na vasopressin tingkat covary kalawan persepsi tina kualitas hubungan, paripolah kakawinan, sarta réspon setrés fisiologis. Pikeun nalungtik hubungan diantara kabiasaan kakawinan, oksitosin, vasopressin, sarta penyembuhan tatu, sarta nangtukeun ciri individu kalawan tingkat neuropeptide pangluhurna, 37 pasangan anu ngaku pikeun nganjang 24-jam dina Unit panalungtikan rumah sakit. Sanggeus tatu molotok leutik anu dijieun dina leungeun maranéhanana, pasangan milu dina rojongan sosial interaksi tugas terstruktur. situs molotok anu diawaskeun poean handap ngurangan ka assess tatu speed perbaikan. sampel getih anu dikumpulkeun pikeun nganalisa oksitosin, vasopressin, sarta cytokine. tingkat oksitosin luhur anu pakait sareng paripolah komunikasi leuwih positif salila tugas interaksi terstruktur. Saterusna, individu dina oksitosin luhur kuartil healed tatu molotok gancang ti pamilon dina kuartil oksitosin handap. tingkat vasopressin luhur anu patali jeung paripolah komunikasi négatip pangsaeutikna jeung tumor necrosis produksi faktor-α gede. Leuwih ti éta, awéwé di vasopressin kuartil luhur healed nu tatu eksperimen gancang ti sésana tina sampel. data ieu mastikeun tur manjangkeun bukti prior implicating oksitosin na vasopressin dina paripolah komunikasi positif jeung negatif pasangan ', sarta ogé nyadiakeun bukti salajengna tina peranna dina hasil kaséhatan penting, tatu penyembuhan.

Kertas pinuh nyaéta sadia pikeun ngundeur haratis Ieuh.

Adang PM sarta Kenny PJ disfungsi kecanduan-kawas ganjaran jeung dahar nu nyurung di beurit obese: Peran pikeun reséptor dopamin D2 in neurosains alam. 2010 Méi; 13 (5): 635-641. Diterbitkeun 2010 online Mar 28. Doi: 10.1038 / nn.2519

abstrak

Urang kapanggih yén ngembangkeun obesitas ieu gandeng ku mecenghulna a deficit ganjaran otak progressively worsening. parobahan sarupa dina ganjaran homeostasis ngainduksi ku kokain atanapi heroin dianggap pemicu kritis dina transisi tina sederhana mun nu nyurung ubar-nyokot. Sasuai, urang kauninga kabiasaan dahar nu nyurung-kawas di beurit obese tapi teu lean, nu diukur sakumaha konsumsi pangan palatable anu tahan ka gangguan ku hiji rangsangan conditioned aversive. reséptor dopamin D2 Striatal (D2R) anu downregulated di beurit obese, sarupa jeung laporan saméméhna dina addicts ubar manusa. Sumawona knockdown lentivirus-dimédiasi of D2R striatal gancang gancangan ngembangkeun deficits ganjaran kecanduan-kawas jeung awal nu nyurung-kawas kadaharan néangan di beurit jeung aksés nambahan kana palatable dahareun-gajih tinggi. data ieu demonstrate yén overconsumption dahareun palatable micu réspon neuroadaptive kecanduan-kawas dina uteuk circuitries ganjaran jeung drive ngembangkeun dahar nu nyurung. mékanisme hedonic umum kituna bisa underlie obesitas na kecanduan narkoba.

artikel nyaeta sadia haratis Ieuh.

Adang ZV jeung Ngora lj mékanisme Neurobiological tina kantétan sosial jeung pasangan beungkeutan dina Opinion Ayeuna in Élmu behavioral. 2015 Jun; 3: 38-44. Doi: 10.1016 / j.cobeha.2015.01.009. (Hubungan)

abstrak

Spésiés geus ngalobaan beragam kabiasaan sosial sarta jalangan strategi di respon kana gaya selektif dina lingkungan maranéhanana. Bari pergaulan teh khu jalangan strategi sakuliah taksa paling vertebrata, évolusi convergent sistem jalangan monogamous geus lumangsung sababaraha kali di sakuliah turunan jauh. kabiasaan Monogamous diduga jadi facilitated ku kapasitas neurobiological pikeun ngabentuk jeung mertahankeun kantétan selektif sosial, atawa beungkeut pasangan, kalawan pasangan jalangan. Mékanisme neural tina kabiasaan beungkeutan pasangan geus ditalungtik paling rigorously di Microtine rodénsia, nu némbongkeun organisasi sosial rupa-rupa. studi ieu geus disorot Jalur mesolimbic dopamin, neuropeptides sosial (oksitosin na vasopressin), sarta Sistem neural lianna salaku faktor integral dina formasi, pangropéa, sarta éksprési beungkeut pasangan.

Kertas pinuh nyaéta sadia online haratis Ieuh.

Kastbom, AA, Sydsjö G, Bladh M, Priebe G, sarta Svedin CG perdana seksual saméméh umur 14 ngabalukarkeun kaséhatan psychosocial poorer jeung kabiasaan picilakaeun dina kahirupan engké in Acta Paediatrica, Jilid 104, Ngaluarkeun 1, kaca 91-100, January 2015. Doi: 10.1111 / apa.12803. (Kaséhatan)

abstrak

Tujuan: Ulikan ieu ditalungtik hubungan antara perdana seksual saméméh 14 taun umur na sosio-demografi, pangalaman seksual, kaséhatan, pangalaman tina nyiksa jeung kabiasaan anak di 18 taun umur.
Métode: A sampel 3432 Swedia manula SMA réngsé survéy ngeunaan seksualitas, kaséhatan sarta nyiksa dina yuswa 18.
Hasilna: perdana Awal ieu positif correlated kalawan paripolah picilakaeun, kayaning jumlah mitra, pangalaman sex lisan jeung anal, paripolah kaséhatan, kayaning roko, narkoba sarta pamakéan alkohol, sarta kabiasaan antisocial, kayaning keur ganas, jeung bohong, maok na ngajalankeun jauh ti imah. Katresna mibanda hiji perdana seksual mimiti ngalaman nyata beuki pangalaman nyiksa seksual. Budak jeung hiji perdana seksual mimiti éta leuwih gampang boga rasa lemah kohérénsi, low harga diri na kaséhatan méntal goréng bareng jeung pangalaman tina nyiksa seksual, ngajual kelamin na nyiksa fisik. Hiji model régrési logistik sababaraha némbongkeun yén sababaraha meta antisocial jeung paripolah kaséhatan tetep signifikan, tapi perdana seksual mimiti teu nambahan résiko gejala jiwa, low harga diri atawa rasa low of kohérénsi di 18 taun umur.
Kacindekan: perdana seksual Awal ieu pakait sareng paripolah masalah mangsa rumaja engké, sarta kerentanan ieu merlukeun perhatian ti kolot jeung panyadia Podomoro.

téks lengkep di artikel ieu téh aya Ieuh.

Ko CH, Liu TL, Wang PW, Chen CS, Yen cf na Yen JY The exacerbation depresi, mumusuhan, sarta kahariwang sosial dina kursus kecanduan Internet diantara rumaja: ulikan prospektif in komprehensif Psychiatry Volume 55, Ngaluarkeun 6, Kaca 1377-1384. Epub 2014 Méi 17. Doi: 10.1016 / j.comppsych.2014.05.003. (Kaséhatan)

abstrak

Latar: Dina populasi rumaja di sakuliah dunya, kecanduan Internet anu kaprah sarta mindeng comorbid kalawan depresi, mumusuhan, sarta kahariwang sosial tina rumaja. Ulikan ieu aimed di mengevaluasi exacerbation depresi, mumusuhan, sarta kahariwang sosial dina kursus meunang kecanduan jeung Internet atawa remitting tina kecanduan Internet diantara rumaja.
Metoda: Ulikan ieu direkrut 2,293 rumaja di 7 kelas ka assess depresi, mumusuhan, kahariwang sosial maranéhanana sarta kecanduan Internet. The assessments sarua anu terus-terusan sataun engké. Grup incidence ieu diartikeun subjék digolongkeun kana non-addicted dina assessment munggaran tur salaku addicted dina assessment kadua. Grup remisi ieu diartikeun subjék digolongkeun kana addicted dina assessment munggaran tur salaku non-addicted dina assessment kadua.
Hasil: Golongan incidence exhibited ngaronjat depresi sarta mumusuhan leuwih ti grup non-kecanduan jeung efek dina depresi éta kuat diantara katresna rumaja. Salajengna, grup remisi némbongkeun turun depresi, mumusuhan, sarta kahariwang sosial leuwih ti grup kecanduan pengkuh.
Conclusions: depresi sarta mumusuhan worsen dina prosés kecanduan pikeun Internet diantara rumaja. Campur tina kecanduan Internet kudu disadiakeun pikeun nyegah pangaruh négatip na on kaséhatan méntal. Depresi, mumusuhan, sarta kahariwang sosial turun dina prosés remisi. Ieu ngusulkeun yén konsékuansi négatip bisa malikkeun lamun kecanduan Internet bisa remitted dina hiji durasi pondok.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Kuhn, S na Gallinat J Struktur otak na Konéktipitas Fungsional Dipatalikeun Jeung Konsumsi Pornografi: The otak kana porno in jama Psychiatry. 2014; 71(7):827-834. doi:10.1001/jamapsychiatry.2014.93.

abstrak

Pentingna: Kusabab pornografi mecenghul di Internet, nu bisa diakses, affordability, sarta anonymity of consuming rangsangan seksual visual geus ngaronjat sarta katarik jutaan pamaké. Dumasar anggapan yén biruang konsumsi pornografi kasaruaan jeung kabiasaan ganjaran-néangan, kabiasaan novelty-néangan, sarta kabiasaan adiktif, urang hipotésis alterations sahiji jaringan frontostriatal di pamaké sering.
Tujuan: Pikeun ngabedakeun konsumsi pornografi sering ieu pakait jeung jaringan frontostriatal.
Desain, setting, sarta Peserta Dina ulikan dipigawé di Max Planck Institute pikeun Pembangunan Manusia di Berlin, Jérman, 64 sawawa jalu cageur ngawengku rupa-rupa konsumsi pornografi dilaporkeun jam konsumsi pornografi per minggu. Konsumsi Pornografi ieu pakait sareng struktur neural, aktivasi patali tugas-, sarta fungsi konektipitas peristirahatan nangtang.
Main hasil and Measures Gray volume hitungan otak ieu diukur ku morphometry basis voxel sarta istirahat konektipitas hanca kaayaan ieu diukur dina 3-T Imaging neang résonansi magnetik.
Hasil Urang kapanggih hiji pakaitna signifikan négatip antara dilaporkeun jam pornografi per minggu na volume masalah abu di caudate katuhu (P <.001, dilereskeun pikeun sababaraha babandinganana) ogé mibanda aktivitas fungsi salila paradigma cue-réaktivitas seksual di putamen ditinggalkeun ( P <.001). konektipitas fungsi tina caudate katuhu ka prefrontal cortex dorsolateral ditinggalkeun ieu négatip pakait sareng jam konsumsi pornografi.
Conclusions na relevansi The pakaitna négatip tina konsumsi pornografi timer dilaporkeun ku striatum katuhu (caudate) volume, ditinggalkeun striatum (putamen) aktivasina salila cue réaktivitas, sarta konektipitas fungsi handap caudate katuhu ka kénca prefrontal cortex dorsolateral bisa ngagambarkeun parobahan dina neural plasticity salaku konsekuensi hiji stimulasi sengit ti sistem ganjaran bareng jeung a modulasi luhur-handap handap wewengkon cortical prefrontal. Alternatipna, eta bisa jadi prasarat anu ngajadikeun konsumsi pornografi langkung rewarding.

Artikel ieu mangrupa sadia haratis Ieuh.

Lambert nm, Negash S, Stillman TF, Olmstead SB, sarta Fincham FD A Cinta nu teu Tukang: Konsumsi Pornografi jeung ngaruksak komitmen pikeun Salah urang Rakan Romantic in Journal of Sosial sarta Psikologi klinis: Vol. 31, No 4, pp. 410-438, 2012. Doi: 10.1521 / jscp.2012.31.4.410. (Kaséhatan)

abstrak

Urang nalungtik naha konsumsi pornografi mangaruhan hubungan romantis, jeung frékuénsi ékspéktasi anu tingkat luhur konsumsi pornografi bakal pakait jeung komitmen ngaruksak dina hubungan romantis sawawa ngora. Ulikan 1 (n = 367) kapanggih yen konsumsi pornografi luhur ieu patali jeung nurunkeun komitmen, sarta studi 2 (n = 34) replicated Pananjung ieu ngagunakeun data observational. Ulikan 3 (n = 20) Pamilon anu acak ditugaskeun boh refrain ti nempo pornografi atawa tugas diri kontrol-. Jalma anu dituluykeun ngagunakeun pornografi dilaporkeun tingkat handap komitmen ti pamilon kontrol. Dina Study 4 (n = 67), pamilon consuming tingkat luhur pornografi flirted leuwih mibanda hiji pasangan extradyadic salila hiji wangkongan loka. Ulikan 5 (n = 240) kapanggih yen konsumsi pornografi ieu positif patali henteu satia tur pakaitna ieu dimédiasi ku komitmen. Gemblengna, pola konsisten hasil ieu kapanggih migunakeun rupa-rupa pendekatan kaasup cross-sectional (Study 1), observational (Study 2), eksperimen (Study 3), sarta behavioral (Studi 4 na 5) data.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Levin abdi, Lillis J sarta Hayes SC Nalika geus Pornografi Online Nempo masalah antara College Jalu? Examining Peran Moderating of Experiential dijauhkeun in Seksual Kecanduan & Compulsivity: The Journal of Treatment & Pencegahan. Volume 19, Ngaluarkeun 3, 2012, kaca 168-180, Doi: 10.1080 / 10720162.2012.657150. (Kaséhatan)

abstrak

nempoan pornografi Internét téh ilahar dipimilik ku lalaki kuliah-umur, tapi mah can écés naha jeung saha nempoan misalna mangrupa masalah. Hiji prosés potensi anu bisa akun pikeun naha nempoan mangrupa masalah anu dijauhkeun experiential: néangan pikeun ngurangan formulir, frékuénsi, atawa sensitipitas situasional tina pangalaman pribadi sanajan lakukeun sangkan ngabalukarkeun ngarugikeun behavioral. Ulikan ayeuna nalungtik hubungan nempoan pornografi Internét sarta dijauhkeun experiential ka rentang masalah psychosocial (depresi, kahariwang, stress, fungsi sosial, sarta masalah nu patali jeung nempoan) ngaliwatan hiji survéy online cross-sectional dipigawé kalayan sampel non-klinis tina 157 lalaki kuliah sarjana. Hasil dituduhkeun yén frékuénsi nempoan ieu nyata patali unggal variabel psychosocial, sapertos nu leuwih nempoan ieu patali jeung masalah gede. Saterusna, dijauhkeun experiential moderated hubungan antara nempoan na dua variabel psychosocial, sapertos nu nempoan diprediksi kahariwang jeung masalah nu patali jeung nempoan hijina di antara maranéhanana pamilon kalawan tingkat klinis of dijauhkeun experiential. hasil ieu téh dibahas dina kontéks panalungtikan dina dijauhkeun jeung perlakuan deukeut experiential yen sasaran prosés ieu.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Cinta T, Laier C, Brand M, Hatch L na Hajela Sunda Neurosains tina Internet Pornografi Kecanduan: A Review na Update in Élmu behavioral 2015, 5 (3), 388-433; Doi: 10.3390 / bs5030388. (Kaséhatan)

abstrak

Loba ngakuan yén sababaraha paripolah berpotensi mangaruhan nu circuitry ganjaran di brains manusa ngakibatkeun leungitna kontrol jeung gejala séjén tina kecanduan di sahenteuna sababaraha individu. Ngeunaan kecanduan Internet panalungtikan neuroscientific ngarojong anggapan yén prosés neural kaayaan anu sarupa jeung kecanduan zat. The Amérika jiwa Association (APA) geus dipikawanoh salah sapertos Internet kabiasaan patali, kaulinan internét, saperti gangguan adiktif poténsi warranting ulikan satuluyna, dina 2013 harita diagnostik maranéhanana sarta Manual Statistical. Séjén paripolah Internet patali, misalna, pamakéan pornografi Internét, teu katutupan. Dina review ieu kami masihan kasimpulan konsep diusulkeun kecanduan kaayaan sareng masihan tinjauan ngeunaan studi neuroscientific on kecanduan Internet sarta karusuhan Internet kaulinan. Leuwih ti éta, urang reviewed literatur neuroscientific sadia on kecanduan pornografi Internét tur sambungkeun hasil ka model kecanduan. resensi ngabalukarkeun kacindekan yén kecanduan pornografi Internét fits kana kerangka kecanduan jeung biasa mékanisme dasar sarupa kalayan kecanduan zat. Babarengan studi on kecanduan Internet sarta Internet kaulinan karusuhan urang tingali bukti kuat pikeun tempo paripolah Internet adiktif sakumaha kecanduan behavioral. panalungtikan kahareup perlu alamat naha atanapi henteu aya béda husus antara zat sarta kecanduan behavioral.

item Ieu sadia dina pinuh haratis Ieuh.

Luster SS, Nelson lj, Poulsen fo, Willoughby BJ Munculna sawawa sikap Sanggama jeung paripolah teu kaéra Matéri? in Munculna dewasa. 2013 Sep 1; 1 (3): 185-95. (Imah)

abstrak

Sababaraha studi geus ditémbongkeun kumaha kaéra mangaruhan individu dina budak leutik sarta rumaja; kumaha oge, saeutik geus dipikawanoh ngeunaan épék kaéra mungkin gaduh dina munculna dewasa. Ulikan ieu kajawab kumaha kaéra bisa jadi pakait jeung sikap jeung paripolah tina munculna lalaki sarta awéwé sawawa seksual. Pamilon kaasup 717 mahasiswa ti opat situs kuliah di sakuliah Amérika Serikat, anu éta sakitu legana bikangna (69%), Éropa Amérika (69%), unmarried (100%), sarta hirup di luar imah kolotna '(90%). Hasil ngusulkeun yén kaéra ieu positif pakait sareng sikap seksual (reflecting langkung pintonan liberal) pikeun lalaki sedengkeun kaéra ieu négatip pakait sareng sikap seksual pikeun awéwé. Kaéra ieu positif pakait sareng paripolah seksual solitér of masturbasi sarta pamakéan pornografi pikeun lalaki. Kaéra ogé négatip pakait sareng paripolah relational seksual (coital na noncoital) jeung Jumlah mitra hirupna pikeun awéwé. Implikasi pikeun papanggihan ieu dibahas.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Maddox AM, Rhoades GK, Markman HJ Nempo Bahan séksual-eksplisit pocong atawa Duaan: asosiasi kalayan Hubungan Quality in Arch Sex Behav. 2011 Apr; 40(2):441–8.

abstrak

Ulikan ieu ditalungtik asosiasi di antara nempoan bahan séksual-eksplisit (SEM) jeung hubungan fungsi dina sampel acak individu unmarried 1291 dina hubungan romantis. Beuki lalaki (76.8%) ti awéwé (31.6%) dilaporkeun yén maranéhna ditempo SEM sorangan, tapi méh saparo duanana lalaki sarta awéwé dilaporkeun sakapeung nempo SEM kalawan pasangan maranéhanana (44.8%). Ukuran komunikasi, adjustment hubungan, komitmen, kapuasan seksual, sarta henteu satia anu nalungtik. Individu anu pernah ditempo SEM dilaporkeun kualitas hubungan luhur dina sagala indéks ti jalma anu ditempo SEM nyalira. Jalma anu ditempo SEM hijina mibanda mitra maranéhanana dilaporkeun leuwih kumawula sarta kapuasan seksual luhur batan maranéhanana anu ditempo SEM nyalira. Hijina bédana antara jalma anu pernah ditempo SEM jeung jalma anu ditempo eta ngan ku mitra maranéhanana éta yén jalma anu pernah ditempo nya kungsi ongkos handap henteu satia. Implikasi pikeun panalungtikan kahareup di wewengkon ieu ogé pikeun terapi kelamin na terapi sababaraha nu dibahas.

Kertas pinuh nyaéta sadia pikeun ngundeur haratis Ieuh.

Negash S, Sheppard NV, Lambert nm sarta Fincham FD Dagang Engké ganjaran pikeun Paloh Ayeuna: Konsumsi Pornografi jeung tunda Discounting in Journal of Sex Panalungtikan, 2015 Aug 25: 1-12. [Epub dihareupeun print]. (Kaséhatan)

abstrak

pornografi Internét mangrupakeun industri multi-miliar-dollar anu geus dipelak beuki diaksés. Reureuh discounting ngalibatkeun devaluing gedé, ganjaran engké di ni'mat leutik, ganjaran anu leuwih saharita. The novelty konstanta sarta primacy of rangsangan seksual sakumaha ganjaran alam utamana kuat nyieun Internet pornografi a aktivator unik tina sistem ganjaran otak urang, kukituna ngabogaan implikasi pikeun prosés-nyieun kaputusan. Dumasar studi teoritis psikologi évolusionér jeung neuroeconomics, dua studi dites hipotesa yen consuming pornografi Internét bakal nyaritakeun ongkos luhur reureuh discounting. Ulikan 1 dipaké desain longitudinal. Pamilon réngsé hiji pamakéan pornografi angket sarta tugas reureuh discounting di Time 1 lajeng deui opat minggu engké. Pamilon ngalaporkeun pamakéan pornografi awal luhur nunjukkeun jeda luhur discounting laju Time 2, ngadalikeun keur mimiti reureuh discounting. Ulikan 2 dites pikeun kausalitas kalawan desain eksperimen. Pamilon anu acak ditugaskeun ka abstain ti boh dahareun favorit maranéhanana atawa pornografi keur tilu minggu. Pamilon anu abstained tina pamakéan pornografi nunjukkeun reureuh handap discounting ti pamilon anu abstained tina dahareun favorit maranéhanana. Pananjung nu nunjukkeun yen pornografi Internét nyaéta ganjaran seksual nu nyumbang ka reureuh discounting béda ti ganjaran alam lianna. implikasi Téori sarta klinis studi ieu disorot.

item ieu bisa jadi balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Ng JYS, Wong ML, Chan RKW, Sen P, Chio MTW, sarta Koh D Beda génder dina Faktor Dipatalikeun Jeung Anal sapatemon antara rumaja Heterosexual in Singapura di Atikan sarta Pencegahan AIDS, 2015, Vol. 27, No 4, pp. 373-385. Doi: 10.1521 / aeap.2015.27.4.373. (Kaséhatan)

abstrak

Maké survey cross-sectional, urang nalungtik béda jenis kelamin dina Prévalénsi jeung faktor pakait sareng anal kelamin diantara rumaja attending hijina klinik STI publik di Singapura. Data anu dikumpulkeun ti 1035 rumaja aktip sacara séksual 14 yuswa ka 19 sarta dianalisis migunakeun regression Poisson. Prévalénsi sapatemon anal éta 28%, kalayan nyata beuki bikang (32%) ti lalaki (23%) kantos kalibet dina eta. Dina analisis multivariate, faktor pakait sareng sapatemon anal pikeun duanana genders éta lisan kelamin jeung nonuse of kontrasépsi dina kelamin panungtungan. Pikeun lalaki, sapatemon anal ieu pakait sareng umur ngora ti perdana seksual na leuwih gede ditanggap kontrol éksternal. Diantara bikang, ieu pakait sareng skor doraka luhur sarta kurangna kapercayaan nolak tekanan peer kalibet dina kelamin. pamakéan kondom consistent keur anal kelamin éta 22% na 8% keur jalu jeung bikang visinil. program pencegahan STI keur rumaja kedah alamat anal kelamin, jadi gender-spésifik, sarta tumut kana tinimbangan ciri kapribadian individu.

Artikel pinuh geus burit paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? ? Pikeun nasihat on aksés.

Peters ST, Bowen MT, Bohrer K, McGregor IS jeung Neumann ID Oksitosin nyegah konsumsi étanol jeung étanol-ngainduksi release dopamin dina accumbens inti in kecanduan Biologi. Artikel munggaran diterbitkeun online: 25 Januari 2016, Doi: 10.1111 / adb.12362. (Hubungan)

abstrak

Alkohol (EtOH) nyaeta salah sahiji ubar rekreasi paling lega abused na nyaeta arguably paling ngabahayakeun. Sanajan kitu, pilihan perlakuan ayeuna keur gangguan alkohol-pamakéan sacara umum mibanda efficacy kawates sarta uptake ngaganjel dina masarakat. Dina kontéks ieu, nu neuropeptide oksitosin (OXT) geus mecenghul salaku pilihan perlakuan poténsi ngajangjikeun pikeun Jumlah gangguan zat-pamakéan, kaasup alkohol. Utiliti of OXT dina ngurangan konsumsi tur craving pikeun rupa-rupa zat bisa tempatna aya di alatan kamampuhna pikeun modulate épék neurochemical ubar-ngainduksi dina dopamin jalur mesolimbic. Sanajan kitu, dampak OXT on lampah EtOH dina jalur ieu geus acan bisa digali. Di dieu, urang nembongkeun yen hiji intracerebroventricular akut (icv) infusion of OXT (1 μg / 5 μl) attenuated sukarela EtOH (20 persen) timer administrasi sanggeus aksés kronis intermittent mun EtOH pikeun 59 poé (sesi nginum 28) dina beurit Wistar jalu. Salajengna, urang nunjukkeun yén hiji intraperitoneal akut (ip) suntikan EtOH (1.5 g / kg, 15 persen w / v) ngaronjat release dopamin dina accumbens inti dina duanana beurit EtOH-naif jeung beurit anu sempet narima 10 injections ip poéan EtOH . Icv OXT lengkep diblokir pelepasan dopamin EtOH-ngainduksi dina duanana beurit EtOH-naif jeung chronically dirawat. The atenuasi sahiji siaran dopamin EtOH-ngainduksi ku OXT bisa ngabantu pikeun ngajelaskeun ngurangan EtOH timer administrasi watekna handap infusion icv OXT.

Ningali kertas pinuh Ieuh. item ieu bisa jadi balik paywall a. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Pizzol, D., Bertoldo, A., & Foresta, C. Rumaja jeung web porno: era anyar di seksualitas in Internasional Journal of rumaja Kedokteran sarta Kaséhatan Aug 7 2015. pii: /j/ijamh.ahead-of-print/ijamh-2015-0003/ijamh-2015-0003.xml. Doi: 10.1515 / ijamh-2015-0003. (Kaséhatan)

abstrak

Latar: Pornografi bisa mangaruhan lifestyles tina rumaja utamana tina segi kabiasaan seksual maranéhanana sarta konsumsi porno, sarta mungkin boga pangaruh signifikan dina sikap seksual maranéhanana sarta paripolah.
Tujuan: Tujuan ulikan ieu ngartos jeung nganalisis frékuénsi, lilana, jeung persepsi utilization porno web ku ngora Italians attending SMA.
Bahan jeung métode: A total siswa 1,565 attending taun ahir SMA anu aub dina pangajian, jeung 1,492 geus sapuk ngeusian kaluar hiji survéy anonim. Patarosan ngalambangkeun eusi ulikan ieu nya éta: 1) Kumaha sering anjeun ngakses web? 2) Sabaraha waktos anjeun tetep disambungkeun? 3) Dupi anjeun nyambung ka situs porno? 4) Kumaha sering anjeun ngakses situs porno? 5) Sabaraha waktos Anjeun méakkeun on aranjeunna? 6) Kumaha sering anjeun masturbate? sarta 7) Kumaha anjeun meunteun éta hadir tina situs ieu? analisis statistik ieu dipigawé ku test Fischer urang.
Hasil: Kabéh jalma ngora, dina hiji basis ampir unggal poé, miboga aksés ka internét. Di antara maranéhanana surveyed, 1,163 (77.9%) tina pamaké Internet ngaku kana konsumsi bahan porno, sarta tina ieu, 93 (8%) aksés jaba porno sapopoé, 686 (59%) budak ngakses situs ieu ngarasa konsumsi pornografi sakumaha salawasna stimulating, 255 (21.9%) nangtukeun salaku habitual, 116 (10%) laporan yen eta ngurangan interest seksual arah mitra real-hirup poténsi, sarta sésana 106 (9.1%) ngalaporkeun jenis kecanduan. Sajaba ti éta, 19% tina pamakéna pornografi sakabéh ngalaporkeun hiji respon seksual abnormal, bari persentase nu naros ka 25.1% diantara pamakéna biasa.
Conclusions: Ieu perlu ngadidik pamaké web, hususna pamaké ngora, ka pamakéan aman tur jawab tina Internet sarta eusi na. Leuwih ti éta, kampanye pendidikan umum kudu dironjatkeun dina jumlah jeung frékuénsi pikeun mantuan ngaronjatkeun pangaweruh ngeunaan isu seksual nu patali Internet duanana ku rumaja jeung ku kolotna.

Artikel pinuh geus burit paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? Pikeun nasihat on aksés.

Tukang pos N na tukang pos A (Perkenalan) Lucu Sunan Gunung Djati pikeun Pupusna: Wacana Public dina Umur Tembongkeun Usaha Rupa, 20th ulang Edition, kaca 208 2005 ku pingguin Buku (kahiji diterbitkeun 1985). ISBN 014303653X (ISBN13: 9780143036531) (condong)

Asalna diterbitkeun di 1985, taneuh Neil tukang pos urang megatkeun Polemik ngeunaan épék corrosive televisi dina politik urang jeung wacana publik geus hailed salaku buku-abad kahiji-dua puluh diterbitkeun dina abad ka. Ayeuna, kalayan televisi ngagabung ku leuwih canggih média-ti éléktronik dina Internet pikeun sél telepon kana DVD-eta geus dicokot on significance malah leuwih gede. Lucu Sunan Gunung Djati pikeun Pupusna mangrupakeun katingal prophetic dina naon kajadian nalika pulitik, journalism, atikan, sarta malah agama jadi tunduk kana tungtutan hiburan. Eta oge blueprint pikeun regaining kontrol media urang, ambéh maranéhanana bisa ngawula gol pangluhurna urang.

Pratt R. na Fernandes C Kumaha Pornografi Dupi Distort Penilaian Risiko Barudak jeung rumaja Saha séksual ngarugikeun in barudak Australia, Jilid 40 Ngaluarkeun 03, September 2015, pp 232-241. Doi: 10.1017 / cha.2015.28. (Kaséhatan)

abstrak

Leuwih tilu dekade kaliwat, hiji katampa "dibikeun" tina rumaja assessment kabiasaan kasar séksual jeung perlakuan geus yén beuki serius teh meta seksual komitmen, beuki entrenched yén paripolah rumaja urang anu dipikaresep janten, sareng dipikaresep progression ti assaults minor liwat ka langkung serius, meta intrusive. Urang nganggap nonoman ngalakonan paripolah kasar séksual bisa geus jadi duanana desensitised ka ngarugikeun maranéhanana ngabalukarkeun, whilst needing kalibet dina nyinggung leuwih parna mangtaun tingkat gairah asalna kahontal ngaliwatan meta Lesser. conceptualisation Ieu nunjukkeun hubungan rada kausal antara durasi paripolah kasar séksual; severity tina kabiasaan jeung panjang perlakuan diperlukeun pikeun ngatur sarta ngubaran masalah.
Geus konsumsi pornografi berpotensi impacted nu assessment tur perlakuan nonoman anu séksual cilaka? Teu hubungan hiji aya antara severity jeung entrenchment tina meta assaultive séksual komitmen, atawa geus nempo pornografi jeung ulang enacting naon geus ditempo dirobah hubungan ieu? Artikel ieu explores sababaraha tema ieu sarta patarosan.

Artikel pinuh geus burit paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Reid RC, Davtian M, Lenartowicz A, Torrevillas rm, Fong TW Perspéktif dina assessment tur perlakuan ADHD sawawa dina lalaki hypersexual in Neuropsychiatry. 2013 Jun 1; 3 (3): 295-308. (Imah)

abstrak

Artikel ieu resensi awak ayeuna panalungtikan dina ADHD sawawa tur kabiasaan hypersexual. Teken on perspéktif ti widang psikologi jeung neurosains, sababaraha saran anu ditawarkeun pikeun ngajelaskeun naha individu kalawan ADHD bisa jadi rentan ka ngalakonan kabiasaan hypersexual. tungtunan assessment anu disadiakeun pikeun mantuan clinicians kalan ciri tina hypersexuality ti ADHD sawawa. Tungtungna, saran dijieun pikeun pengobatan ADHD sawawa dina penderita hypersexual.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Shayer, M., Ginsburg, D. na Coe, Urang Sunda, Tilu puluh taun dina - éfék anti Flynn badag? The Piagetian test Jilid & Heaviness norma 1975-2003. British Journal of Psikologi atikan, 2007, 77: 25-41. Doi: 10.1348 / 000709906X96987

abstrak

Kasang Tukang. Volume & Heaviness éta salah sahiji tina tilu tés Piagetian dipaké dina survey CSMS di 1975 / 76. Sanajan kawas tés psikometri némbongkeun éfék Flynn - nu geus mibanda mahasiswa némbongkeun perbaikan ajeg sataun ku sataun merlukeun tés bisa restandardized - dinya mucunghul yén kinerja murid Y7 geus anyar geus meunang steadily goréng.
Tujuan. Hiji sampel sakola sahingga badag sarta wawakil kapilih jadi yen null kinerja worsening bisa diuji, sarta diperkirakeun quantitatively.
Sampel. Sawidak salapan Y7 sakola Grup taun ngandung data murid dina test Jilid & Heaviness jeung universitas test Durham CEM Center MidYIS anu lokasina méré sampel 10, siswa 023 nutupan taun 2000 mun 2003.
Metoda. Regression sahiji siswa sakola hartosna dina Jilid & Heaviness dina sakola 'mean MidYIS 1999 skor standardized, sarta komputasi nu regression di MidYS = 100 ngamungkinkeun ngabandingkeun jeung nu kapanggih dina 1976.
Hasilna. mean pakait di skor ti 1976 mun 2003 éta budak = 1.13 tur katresna = tingkat 0.6. A diferensial of 0.50 simpangan baku dina ni'mat budak di 1976 kungsi ditumpes ngiles ku sataun 2002. Antara 1976 na 2003 efek-ukuran tina serelek di prestasi budak 'éta 1.04 simpangan baku, jeung katresna éta 0.55 simpangan baku.
Kacindekan. Gagasan éta barudak ninggalkeun sakola primér lalaki beuki loba calakan sarta kompeten - naha éta anu ditempo tina segi efek Flynn, atawa dina watesan statistik pamaréntah dina pagelaran di Key Panggung 2 SATS dina matematika sarta sains - ditunda kana sual ku papanggihan ieu.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Singleton O, Hölzel BK, Vangel M, Brach N, Carmody J sarta Lazar SW. Robah di Brainstem Gray Matéri Konsentrasi Nuturkeun a campur Mindfulness-Dumasar ieu Correlated kalayan perbaikan dina Psikologis well-mahluk in Frontiers of neurosains Asasi Manusa, 2014 Feb 18; 8: 33. Doi: 10.3389 / fnhum.2014.00033. (Quitting porno)

abstrak

Individu bisa ningkatkeun kadar maranéhanana psikologi well-mahluk (PWB) ngaliwatan utilization of interventions psikologi, kaasup praktek semedi mindfulness, nu dihartikeun salaku kasadaran non-judgmental tina pangalaman dina momen hadir. Simkuring nembe dilaporkeun yén hiji ngurangan setrés basis 8-minggu-mindfulness (MBSR) tangtosna nuju kana nambahan dina konsentrasi masalah abu di sababaraha wewengkon otak, sakumaha kauninga ku morphometry basis voxel of magnetization disiapkeun akuisisi gancang gradién neang MRI bahana, kaasup nu pons / raphe / locus aréa coeruleus of brainstem nu. Dibikeun peran tina pons na raphe di mood sareng gairah, urang hipotésis yén parobahan di wewengkon ieu bisa underlie parobahan well-mahluk. A sawaréh ti individu cageur 14 tina susunan data samemehna diterbitkeun réngsé anatomis MRI na dieusi kaluar skala PWB sateuacan na sanggeus partisipasi MBSR. robah PWB ieu dipaké salaku regressor duga pikeun parobahan dina probability density masalah abu dina pamadegan wewengkon otak anu saméméhna sempet ditémbongkeun pamandangan posting-MBSR parobahan. Hasil némbongkeun yén skor dina lima PWB subscales ogé PWB total skor ngaronjat sacara signifikan ngaliwatan kursus MBSR. robah di ieu positif correlated kalayan masalah nambahan kadar abu dina dua klaster simétris bilateral di brainstem nu. Maranéhanana klaster mucunghul mun ngandung wewengkon tegmentum pontine, locus coeruleus, intina raphe pontis, sarta inti trigeminal indrawi. Taya klaster anu négatip correlated jeung parobahan dina PWB. Ulikan awal Ieu nunjukkeun hiji correlate neural of PWB ditingkatkeun. wewengkon uteuk dicirikeun kaasup situs ngeunaan sistésis jeung sékrési neurotransmitter, norépinéfrin sarta serotonin, nu aub dina modulasi tina gairah jeung wanda, jeung geus patali jeung rupa-rupa fungsi afektif ogé dysfunctions klinis dimaksudkeun.

téks lengkep di artikel ieu téh aya Ieuh.

Stewart DN, Szymanski DM Laporan Young sawawa Awewe ngeunaan Pornografi pameget Romantic Rakan Maranéhna urang Paké salaku Correlate of Maranéhna harga diri, Hubungan Quality, sarta Warudoyong Sanggama in Kalungguhan kelamin. 2012 Méi 6; 67 (5-6): 257-71. (Imah)

abstrak

Pornografi téh duanana kaprah jeung normatif dina loba budaya ka sakuliah dunya, kaasup budaya Amerika '; kumaha oge, saeutik geus dipikawanoh ngeunaan épék psikologis jeung relational yen eta tiasa gaduh on awéwé sawawa ngora aub dina hubungan romantis heterosexual nu mitra jalu maranéhanana nempo pornografi. Tujuan pangajaran ieu pikeun nguji hubungan antara pornografi pamakéan lalaki, duanana frékuénsi sarta pamakéan masalah, dina pasangan bikangna heterosexual maranéhanana sacara psikologis jeung relational well-mahluk diantara 308 awéwé ngora kuliah sawawa. Sajaba ti éta, sipat psikometri keur Pornografi Paké Skala nu Rakan ditanggap urang anu disadiakeun. Pamilon direkrut di hiji universitas publik Southern badag di Amérika Serikat tur réngsé hiji survéy online. Hasil wangsit laporan awéwé frekuensi pasangan jalu maranéhanana ngeunaan pamakéan pornografi anu négatip pakait sareng kualitas hubungan maranéhanana. persepsi nu leuwih tina pamakéan masalah pornografi ieu négatip correlated kalawan harga diri, kualitas hubungan, sarta kapuasan seksual. Sajaba ti éta, harga diri sawaréh dimédiasi hubungan antara persepsi tina pamakéan pornografi masalah pasangan urang jeung kualitas hubungan. Tungtungna, hasilna kaungkap panjang hubungan moderated hubungan antara persepsi tina masalah pamakéan pornografi pasangan urang jeung kapuasan seksual, kalawan dissatisfaction signifikan keur pakait sareng panjang hubungan deui.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Sun C, Bridges A, Johnason J sarta Ezzell M Pornografi jeung Script Sanggama pameget: Hiji Analisis Konsumsi sarta Hubungan Sanggama in Arsip ngeunaan Paripolah séksual Mimiti online: 03 Désémber 2014, pp 1-12. (Kaséhatan)

abstrak

Pornografi geus jadi sumber primer atikan seksual. Dina waktu nu sarua, pornografi komérsial mainstream geus coalesced sabudeureun hiji Aksara rélatif homogén ngalibetkeun kekerasan jeung degradasi bikang. Acan, saeutik gawe geus rengse Ngalanglang pakumpulan antara pornografi jeung encounters seksual dyadic: Naon peran teu pornografi muter jero encounters seksual real-dunya antara hiji lalaki sarta hiji awewe? Téori Aksara kognitif udur Aksara média nyieun model heuristik gampang diaksés keur kaputusan-pembuatan. Beuki a pamaké jam tangan a Aksara média husus, beuki study pamadegan Konci tina kabiasaan jadi di worldview maranéhanana sarta leuwih gampang aranjeunna ngagunakeun eta Aksara meta kana pangalaman hirup nyata. Simkuring ngajawab pornografi nyiptakeun Aksara seksual nu lajeng nungtun pangalaman seksual. Pikeun nguji ieu kami surveyed 487 kuliah lalaki (umur 18-29 taun) di Amérika Serikat pikeun ngabandingkeun laju maranéhanana pamakéan pornografi sareng kahoyong seksual na masalah. Hasil némbongkeun beuki pornografi lalaki hiji jam tangan, nu leuwih gampang anjeunna ngagunakeun eta mangsa kelamin, menta meta kelamin porno tangtu pasangan na, ngahaja conjure gambar pornografi salila kelamin pikeun mulasara gairah, sarta gaduh masalah ngaliwatan pagelaran seksual sorangan jeung awak gambar. Salajengna, pamakéan pornografi luhur ieu négatip pakait sareng ngarasakeun paripolah intim séksual kalawan pasangan a. Urang disimpulkeun pornografi nu nyadiakeun model heuristik kuat nu implicated di ekspektasi jeung paripolah lalaki salila encounters seksual.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Sun C, Miezan E, Lee Ny na Shim punjul Koréa Gedong pamakéan Pornografi, Minat Maranéhna dina ekstrim Pornografi, jeung Dyadic hubungan Sanggama in Internasional Journal of Kaséhatan Sanggama, Jilid 27, Ngaluarkeun 1, kaca 2015 16-35. Doi: 10.1080 / 19317611.2014.927048 Dimuat online: 20 Nov 2014. (Kaséhatan)

abstrak

Tujuan: Tujuan pangajaran ieu assess sambungan antara pamakéan pornografi (duanana frékuénsi sarta minat pornografi ekstrim) jeung hubungan seksual dyadic. Métode: Genep ratus dalapan puluh lima mahasiswa jalu Koréa Kidul heterosexual milu dina survey online. Hasilna: Mayoritas (84.5%) responden ngalaman ditempo pornografi, sareng pikeun maranéhanana anu éta aktip sacara séksual (470 responden), urang manggihan yén minat luhur di pornografi ngahinakeun atawa ekstrim ieu pakait jeung pangalaman adegan seksual peran-maén ti pornografi jeung pasangan, sarta leuwih sering dipake tinimbang keur ngagunakeun pornografi pikeun ngahontal jeung mertahankeun pikagumbiraeun seksual ngaliwatan mibanda kelamin jeung pasangan anu. Conclusions: The papanggihan éta konsisten tapi kalawan béda ti ulikan AS jeung metodologi anu sarua, suggesting perhatian anu kudu dibayar ka Bedana kultural.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Sutton KS, Stratton N, Pytyck J, Kolla NJ, Cantor JM Ciri sabar ku Jenis Hypersexuality rujukan: A Bagan Review Wanayasa of 115 Kasus pameget padeukeut in J Sex kakawinan Ther. 2015 Dec;41(6):563–80. (Home)

abstrak

Hypersexuality tetep hiji keluhan sabar beuki umum tapi kirang dipikaharti. Sanajan diversity di presentasi klinis pasien disebut pikeun hypersexuality, sastra geus diropea deukeut perlakuan nu dianggap dilarapkeun ka sakabéh fenomena. pendekatan ieu kabuktian teu epektip, sanajan aplikasi na leuwih sababaraha puluhan. Ulikan hadir dipake metoda kuantitatif pikeun nalungtik demografi, kaséhatan mental, sarta correlates sexological of subtypes klinis umum tina referrals hypersexuality. Papanggihan ngarojong ayana subtypes, unggal ku klaster béda fitur. hypersexuals Paraphilic dilaporkeun angka gede tina mitra seksual, nyiksa zat deui, inisiasi kana aktivitas seksual di hiji umur saméméhna, sarta novelty salaku kakuatan nyetir balik kabiasaan seksual maranéhanana. masturbators Avoidant dilaporkeun tingkat leuwih gede kahariwang, éjakulasi nyangsang, sarta pamakéan bandung salaku hiji strategi dijauhkeun. adulterers kronis dilaporkeun éjakulasi prématur sarta engké awal pubertas. penderita ditunjuk nya kurang kamungkinan kana ngalaporkeun masalah nyiksa zat, pagawean, atawa keuangan. Sanajan kuantitatif, artikel ieu mangkaning presents a ulikan deskriptif numana typology kaayaan mecenghul ti fitur paling salient di assessment sexological rutin. studi kahareup bisa nerapkeun murni téhnik statistical empiris, kayaning nganalisa cluster, mun ascertain naon extent typologies sarupa muncul nalika nalungtik prospektif.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

A critique sahiji artikel ieu sadia Ieuh.

Svedin CG, Åkerman I na Priebe G pamaké sering pornografi. Hiji studi epidemiological dumasar populasi rumaja jalu Swedia in Journal of rumaja, Jilid 34, Ngaluarkeun 4, August 2011, Kaca 779-788. Doi: 10.1016 / j.adolescence.2010.04.010. (Kaséhatan)

abstrak

pamakéan sering pornografi teu acan sahingga diulik sateuacan. Dina survey Swedia 2015 santri lalaki yuswa 18 taun milu. Hiji grup pamaké sering pornografi (N = 200, 10.5%) anu diulik ku hormat ka tukang tur correlates psychosocial. The pamaké sering miboga sikap leuwih positif kana pornografi, anu langkung sering "dihurungkeun" nempo pornografi sarta ditempo leuwih mindeng bentuk canggih pornografi. pamakéan sering ogé dikaitkeun kalayan loba paripolah masalah. A analisis régrési logistik sababaraha némbongkeun yén pamaké sering pornografi éta leuwih gampang jadi hirup di hiji kota ageung, consuming alkohol leuwih mindeng, ngabogaan kahayang seksual gede tur sempet leuwih mindeng dijual kelamin ti budak séjén tina umur sarua.
nempoan sering tinggi pornografi bisa ditempo salaku kabiasaan masalah anu perlu perhatian leuwih ti kadua kolotna sarta guru na ogé bisa kajawab ku ngawawancara klinis.

Artikel pinuh geus burit paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Valliant gé Triumphs tina Pangalaman: The Lalaki ti Harvard Grant Study. 2012 Universitas Harvard Pencét. ISBN 9780674059825. (Hubungan)

Penerbit urang Pedaran buku

Dina hiji waktos lamun loba jalma di sabudeureun dunya téh aya kénéh kana dékade kasapuluh maranéhanana, ulikan longitudinal pangpanjangna pembangunan manusa kantos undertaken nawarkeun sababaraha warta wilujeng sumping keur umur heubeul anyar: kahirupan urang neruskeun mekar dina taun urang engké, sarta mindeng jadi leuwih minuhan ti méméh.
Dimimitian di 1938, anu Grant Study of Development sawawa digambar kasehatan fisik jeung emosional ti leuwih lalaki 200, dimimitian ku poé sarjana maranéhanana. The Adaptasi ayeuna-klasik nepi Kahirupan dilaporkeun dina kahirupan nu lalaki nepi ka 55 umur tur mantuan kami ngartos maturation sawawa. Ayeuna George Vaillant nuturkeun lalaki kana nineties maranéhanana, documenting pikeun kahiji kalina naon éta kawas ka flourish tebih saluareun pangsiun konvensional.
Ngalaporkeun on sagala aspek kahirupan jalu, kaasup hubungan, pulitik jeung agama, strategi coping, sarta pamakéan alkohol (nyiksa na mahluk ku jauh disruptor greatest kaséhatan sarta kabagjaan pikeun subjék ulikan urang), Triumphs tina Pangalaman babagi sababaraha papanggihan héran. Contona, masarakat anu ngalakukeun ogé dina umur heubeul teu merta bet kitu ogé di midlife, sarta sabalikna. Bari nalungtik confirms nu recovery ti budak leutik lousy mungkin, cunduk hiji budak leutik senang aya hiji sumber lifelong kakuatan. Pertikahan mawa leuwih contentment sanggeus 70 umur, sarta sepuh fisik sanggeus 80 ditangtukeun kirang ku turunan ti ku kabiasaan kabentuk saméméh 50 umur. The kiridit keur tumuwuh heubeul kalawan rahmat sarta vitalitas, sigana, mana anu leuwih ka Sunan Gunung Djati ti keur makeup genetik stellar urang.

Voon V, Rame TB, Banca P, Porter L, Morris L, Mitchell S, et al. Neural Correlates of réaktivitas cue Sanggama di Individu kalayan sarta tanpa paripolah séksual nu nyurung in PLoS salah. : 2014 Jul 11; 9 (7): e102419. (Imah)

abstrak

Sanajan kabiasaan seksual nu nyurung (CSB) geus conceptualized salaku "behavioral" kecanduan jeung sirkuit neural umum atanapi tumpang tindih bisa ngatur ngolah ganjaran alam jeung narkoba, saeutik geus dipikawanoh ngeunaan réspon kana bahan eksplisit séksual di individu kalawan jeung tanpa CSB. Di dieu, dina ngolah cues of varying eusi seksual ieu ditaksir di individu kalawan jeung tanpa CSB, fokus dina wewengkon neural dicirikeun dina studi prior tamba-cue réaktivitas. 19 CSB subjék jeung sukarelawan cageur 19 anu ditaksir maké MRI hanca ngabandingkeun video eksplisit séksual sareng video seru non-seksual. Ratings kahayang seksual na liking anu diala. Relatif ka sukarelawan cageur, subjék CSB ​​miboga kahayang gede tapi skor liking sarupa di respon kana video eksplisit séksual. Paparan cues eksplisit séksual di CSB dibandingkeun subjék non-CSB ieu pakait sareng aktivasina tina dorsal anterior cingulate, striatum véntral na amygdala. konektipitas fungsi tina dorsal anterior jaringan striatum-amygdala cingulate-véntral ieu pakait sareng kahayang subjektif seksual (tapi teu liking) ka gelar gede di CSB relatif ka subjék non-CSB. The disosiasi antara kahayang atawa wanting na liking konsisten kalayan Teori motivasi incentive kaayaan CSB sakumaha dina addictions narkoba. Bedana neural dina ngolah seksual-cue réaktivitas anu dicirikeun dina subjék CSB ​​di wewengkon saméméhna implicated dina studi réaktivitas ubar-cue. The Dursasana gede tina circuitry limbic corticostriatal di CSB handap paparan cues seksual nunjukkeun mékanisme neural kaayaan CSB jeung target biologis potensi interventions.

Kertas pinuh nyaéta sadia pikeun ngundeur haratis Ieuh.

Weaver JB, Weaver SS, Mays D, Hopkins GL, Kannenberg W, McBride D indikator méntal sarta fisik-kaséhatan sarta eksplisit séksual kabiasaan pamakéan média ku sawawa in Journal of Sanggama Kedokteran. 2011 Mar;8(3):764–72.

abstrak

BUBUKA: Converging bukti tina konteks beragam culturally nunjukkeun yén eksplisit séksual pamakéan média kabiasaan (SEMB; ie, konsumsi pornografi) anu pakait sareng persepsi kaséhatan seksual picilakaeun jeung paripolah, loba nu ngalibetkeun resiko tinggi transmisi / STD HIV.
Tujuan: Intina unexplored, sarta fokus di dieu, aya hubungan poténsial antara SEMB na nonsexual indikator mental- sarta fisik-kaséhatan.
Main hasilna ngukur: variability dina genep indikator kaséhatan terus diukur (gejala depressive, mental- sarta poé fisik-kaséhatan sabagean gede, status kaséhatan, kualitas hirup, sarta indéks massa awak) ieu nalungtik sakuliah dua tingkat (pamaké, nonusers) tina SEMB.
Métode: A sampel 559 Seattle-Tacoma sawawa Internet-ngagunakeun ieu surveyed di 2006. Multivariate umum linear model parameterized di SEMB ku réspondén génder (2 × 2) desain faktorial anu diitung incorporating pangaluyuan pikeun sababaraha demografi.
Hasil: SEMB ieu dilaporkeun ku 36.7% (n = 205) tina sampel. Paling pamaké SEMB (78%) éta lalaki. Saatos nyaluyukeun pikeun demografi, pamaké SEMB, dibandingkeun nonusers, dilaporkeun gejala depressive gede, kualitas poorer kahirupan, beuki mental- sarta fisik-kaséhatan sabagean gede poé, sarta status kaséhatan handap.
Conclusions: The papanggihan némbongkeun yén mental- sarta indikator fisik-kaséhatan rupa-rupa nyata sakuliah SEMB, suggesting nilai incorporating faktor ieu dina panalungtikan kahareup na endeavors programmatic. Dina sababaraha hal, papanggihan nyarankeun yen dumasar-bukti strategi kampanye kaséhatan seksual sakaligus alamat SEMB individu 'sarta kaperluan kaséhatan méntal maranéhna bisa jadi pendekatan mangpaat pikeun ngaronjatkeun kaséhatan méntal sarta alamat hasil kaséhatan seksual dicegahna pakait sareng SEMB.

item Ieu balik paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Weber M, Quiring O na Daschmann G peers, Kolot jeung Pornografi: Eksplor eksposur rumaja 'pikeun Bahan séksual eksplisit sarta Anak developmental Correlates in Seksualitas & Budaya, December 2012, Jilid 16, Ngaluarkeun 4, pp 408-427. (Kaséhatan)

abstrak

Dina dasar hiji survéy online tina rumaja 352 umur antara 16 na 19, pamakéan klip video porno jeung film ieu ditalungtik babarengan jeung sambungan antara pamakéan ieu sareng indikator otonomi rumaja 'ditanggap, pangaruh group peer, sarta notions of seksualitas. Urang kapanggih yén loba rumaja rutin migunakeun porno klip video atawa film. Responden anu hal diri salaku kirang bebas tina lingkunganana, utamina kolotna, make pornografi leuwih remen sorangan. Pikeun katresna, ieu ogé lumaku mun maranéhna assess pamakéan dina grup peer maranéhanana salaku utamana éksténsif, sarta keur budak, upami aranjeunna remen ngabahas pornografi dina grup peer maranéhanana. A tingkat luhur konsumsi média eksplisit séksual ogé mana raket jeung anggapan yén urang umumna mibanda sanggama tadi dina kahirupan sarta yén jalma umum migawe kahadean téhnik seksual leuwih variatif.

Artikel pinuh geus burit paywall a Ieuh. Tempo Kumaha kuring meunang aksés panalungtikan? pikeun saran ngeunaan aksés.

Wilson, Gary 2014 Brain Anjeun Dina porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan, Pasamakmuran Publishing ISBN 978-0-9931616-0-5

abstrak

"Brain anjeun kana porno anu ditulis dina basa jelas basajan luyu pikeun ahli na layperson sapuk jeung ieu rooted pageuh dina prinsip neurosains, psikologi behavioral jeung Teori Evolusi ... Salaku hiji psikolog eksperimen, Kuring geus spent leuwih opat puluh taun nalungtik éta basa motivasi tur abdi tiasa ngonfirmasi yén analisis Wilson fits kacida alusna jeung sagala rupa nu kuring geus kapanggih. "
Professor Frederick Toates, Buka Universitas, panulis Kumaha Xperia Sanggama Karya: The Enigmatic pangjurung.

Sadia mésér ti pausahaan nu ngaluarkeun.

Wright PJ, Sun C, Steffen NJ na Tokunaga RS Pornografi, Alkohol, sarta leuwih dominan Sanggama pameget di Komunikasi Monographs Jilid 82, Ngaluarkeun 2, kaca 2015 252-270. Diterbitkeun online: 19 Nov 2014. Doi: 10.1080 / 03637751.2014.981558. (Kaséhatan)

abstrak

Ulikan ieu surveyed interest na papacangan lalaki heterosexual Jerman di rupa-rupa paripolah dominan dititénan dina nganalisa panganyarna pornografi. Minat nonton pilem porno populér atawa konsumsi langkung sering pornografi ieu pakait sareng kahayang lalaki kalibet dina atawa sanggeus geus kalibet dina paripolah sapertos bulu narik, spanking pasangan cukup teuas ninggalkeun tanda a, éjakulasi raray, kurungan, ganda-penetrasi ( ie penetrating anus pasangan urang atawa vagina sakaligus kalawan lalaki sejen), burit-to-sungut (ie anally penetrating pasangan a lajeng inserting sirit langsung kana sungut nya), penile gagging, slapping raray, choking, sarta ngaran-nelepon (misalna " slut "atawa" janggol "). Konsisten jeung panalungtikan eksperimen kaliwat dina efek paparan alkohol jeung pornografi dina likelihood lalaki tina paksaan seksual, lalaki anu kungsi kalibet dina paripolah paling dominan nya jelema nu remen dihakan pornografi jeung rutin dihakan alkohol saméméh atawa salila kelamin.

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun nempo haratis Ieuh.

Nyitak Friendly, PDF &amp; Email