Kumaha carana kaluar porno?

Kumaha carana kaluar porno?Loba rébuan guys dunya-lega geus benefitted ti quitting porno. Tapi, kumaha atuh eta?

Aya tilu léngkah konci… Kumaha carana kaluar porno?

  • Kahiji, anjeun kudu ngakuan lamun aya masalah ayeuna atawa poténsi
  • Kadua, anjeun kudu neangan cara pikeun ngeureunkeun. Ieu hartina lalaki leupas tina sagala porno anjeun sarta pikeun megatkeun tumbu nu nyadiakeun eta
  • Katilu nu peryogi pikeun manggihan kagiatan alternatif pikeun nguatkeun pikiran anjeun, awak jeung kahirupan sosial

Ngalungkeun porno mangrupakeun lalampahan béda for everyone. Unggal uteuk téh unik, jadi prosés quitting pisan individu. Sababaraha manggihan hésé, sedengkeun nu sejenna bisa mutuskeun pikeun ngeureunkeun jeung ngalakukeunana tanpa loba repot.

Dina bagian ieu Pahala Yayasan ngenalkeun sababaraha alat sareng pendekatan pikeun ngamungkinkeun anjeun, atanapi batur anu anjeun jaga, mendakan kakuatan sareng tekad pikeun lolos tina cengkraman panggunaan porno internét anu nyurung. Kami nutupan perjalanan porno lengkep ti mimiti dugi ka réngsé. Good tuah dina ngawangun masa depan bébas porno sarta manggihan kahirupan cinta satisfying kalawan pasangan nyata gantina.