Umur Verifikasi Pornografi Ukraina

Hungaria

Teu aya undang-undang verifikasi umur anu eksplisit pikeun halaman wéb porno di Hungaria. Wartawan Hungaria kami henteu kantos nguping aya maksud pamaréntah pikeun ngalirkeun undang-undang anyar di daérah ieu.

Dina tiori, matéri pornografi tiasa diatur dina hukum Hungaria anu aya. Aranjeunna nutupan kasaluyuan bahan pikeun murangkalih. Naon waé anu henteu kedah ditingali ku jalma di handapeun umur 18 taun - sapertos gambar kacilakaan anu dahsyat atanapi gambar anu séksual sacara séksual - kedah disertakeun sareng peringatan yén "ieu eusi pikeun jalma dewasa. Naha anjeun déwasa atanapi henteu? " Sareng anjeun tiasa mencét tombol 'enya' sahingga anjeun tiasa kana kontén. Upami henteu, anjeun moal ngagaduhan aksés. Nanging, panerapan jinis aksés aksés ieu minimal.

Masih, di Hungaria aya verifikasi umur pikeun judi. Sateuacan pamaén tiasa ngiringan, host kedah ngaidentipikasi jalma éta sareng ngadaptar detil na dina database. Umur kedah dibuktikeun ku kartu idéntitas atanapi dokumén resmi sanés. Upami umur henteu tiasa diverifikasi, atanapi upami jalma éta sahandapeun yuswa 18 taun, aranjeunna kedah dicegah tina judi.

Hukum séks

Di Hungaria, tindakan parlemén diadopsi taun ayeuna pikeun nyegah bahan homoseksual sareng transgender anu ditingalikeun sareng diobrolkeun dina média umum atanapi pendidikan, dimana éta tiasa diaksés ku sahandapeun 18an. Pamaréntah Hungaria ogé ngaluluskeun panerapan anu nimpakeun hukuman anu langkung beurat pikeun pedofil. Aranjeunna ogé netepkeun daptar palaku séks. Parobihan ieu patepang sareng oposisi publik anu cukup. Ayeuna pamarentah sigana henteu siap ngalegaan hukum seksual langkung jauh. Bakal aya pamilihan dina April 2022.

Yayasan Ganjaran di Hongaria

Buku batur sapagawean kami anu telat, Brain anjeun dina porno ku Gary Wilson, sayogi di Hungaria. Yayasan Ganjaran dipidangkeun dina konperénsi internasional di Budapest anu diayakeun ku Menteri Kehakiman sareng LSM ERGO di awal Désémber 2018.

Nyitak Friendly, PDF & Email