Porno panganyarna!

PANALUNGTIKAN panganyarna!

adminaccount888 Bérita paling énggal

Baca panalungtikan porno panganyarna ti Konferensi Internasional 2018 on behavioral Addictions (ICBA). kertas peer-reviewed ku pahala Yayasan boga sababaraha wawasan matak ngeunaan hasil panalungtikan panganyarna kana konsumsi pornografi jeung pamahaman urang ngeunaan seksualitas.

Dina 2018 Tim TRF dihadiran konferensi internasional utama sakumaha duanana presenters sarta pengamat. Kami geus diringkeskeun dina presentasi makalah di artikel ieu: Pornografi jeung seksualitas tulak panalungtikan di International Conference 5th on Addictions behavioral. Eta ayeuna diterbitkeun dina peer-reviewed jurnal "Kecanduan Sanggama na Compulsivity".

Anjeun tiasa make ieu link atawa ieu hiji mun meunang salinan tina artikel diterbitkeun.

abstrak

Konperénsi Internasional 5th ngeunaan Kecanduan Paripolah diayakeun di Cologne, Jerman, April 23-25, 2018. Éta nampilkeun salah sahiji konsentrasi kertas anu paling gedé dina pornografi sareng panalungtikan seksual anu dipidangkeun dina tempat tunggal dugi ka ayeuna. Sababaraha téma konci muncul tina konperénsi. Dasar teoritis pikeun ngamekarkeun pornografi sareng studi seksualitas salaku komponén dina bentang panalungtikan kecanduan paripolah mimitian dewasa. Komponén inti mangrupikeun téori I-PACE sareng pamekaran, validasi, sareng padamelan dina ngulik lapangan perkiraan antawisna alat-alat taksiran anu ageung antawisna Masalah Masalah pornografi Guna, Skala Pornografi Singkat, sareng Inventori Hiperteksual. Widang ieu ogé hasil tina pidato keynote sareng debat pro / con formal. Perdebatan penting sanésna nyaéta nalika ngaleupaskeun ICD-11 ku Organisasi Kaséhatan Dunia sareng cara anu Disababkeun Gangguan Parilaku Seksual (CSBD) bakal diatur. Aya pamilih kertas anu ningali perdebatan ti sababaraha sudut pandang teoritis sareng praktis. Bidang ti Polandia ngusulkeun yén langkung seueur 80% jalma anu milari perawatan pikeun CSBD ngagaduhan masalah ku panggunaan pornografi, tibatan masalah ti akting sareng mitra seksual nyata.

ICBA 2019

Dina 2019 Tim TRF mudahan malikan ku ngahasilkeun laporan dina 6th Konferensi Internasional. Ieu bakal butuh tempat di Yokohama, Jepang, ti 17 mun 19 Juni. The panitia konferensi geus katampa dua abstracts, duanana ko-ditulis ku Darryl Mead sarta Mary Sharpe.

1 abstrak

Judul: Aligning nu "Manifesto kanggo jaringan risét Éropa kana Masalah Dianggo dina Internét ” kalayan kabutuhan rupa-rupa komunitas anu profésional sareng konsumen kapangaruhan ku masalah pornografi

Kumaha salapan "prioritas panalungtikan utama pikeun muka pamahaman PUI" anu diatur ku peneliti kecanduan prilaku utama di dunya Manifesto kanggo jaringan risét Éropa kana Masalah Dianggo dina Internét (Fineberg et al 2018) saluyu sareng kaperluan rupa-rupa béda tina komunitas profésional sareng konsumen anu kapangaruhan ku masalah pornografi?

Nempatkeun saukur, carana Manifesto ngajukeun ngalaksanakeun panalungtikan anu ngagaduhan poténsi pikeun méréskeun masalah-masalah anu dibangkitkeun ku ahli terapi, praktisi médis, pembimbing sareng pendidik séks ngeunaan implikasi kaséhatan méntal sareng fisik masalah pornografi anu bermasalah? Bakal ngabahas masalah komunitas pamulihan pornografi online sareng anggota program 12-hambalan sapertos Sex Addicts Anonymous sareng Sex and Love Addicts Anonymous? Sarua, bakal ngadukung éta kagiatan pendidikan anu urang lakukeun di sakola pikeun ngabantosan barudak ngora ku pangaweruh sareng kaahlian aranjeunna kedah nyingkahan PUI dina sagala bentuk na?

Tulisan ieu bakal ngagambarkeun papacangan kami sareng kelompok konsumen anu béda pikeun nyarankeun sababaraha pendekatan anu langkung-lami tiasa ningkatkeun alignment antara Manifesto sareng kabutuhan grup ieu pikeun ngabantosan ngirangan négatip PUI tina pandangan pornografi.

2 abstrak

Judul: tantangan-tantangan pikeun ngajar murid sakola ngeunaan riset ngeunaan kecanduan paripolah

Penting pisan panalungtikan kecanduan tingkah laku dugi ka demografi anu paling dipangaruhan ku aranjeunna, nyaéta murangkalih sareng barudak rumaja. Anggo pornografi internét mangrupikeun hal anu paling hese dibahas. Aya tilu tantangan utama pikeun ngajarkeun ieu: kahiji, guru horéam ngajarkeun matéri kontroversial sapertos anu henteu acan dilatih pikeun ngajar. Ieu tiasa diatasi upami pangajaran ngeunaan neuroplastisitas, kerentanan otak rumaja pikeun stimulasi supernormal sareng kecanduan. Detoks digital, prakték mindfulness sareng kagiatan séjén ogé tiasa dikirimkeun pikeun ngajar murid ngeunaan régulasi diri.

Kadua, aktivis pulitik seksual parantos gancang ngeusian waktos kawates waktos promosi pelajaran ngeunaan idin sareng hormat wungkul. Aranjeunna teu malire panaliten ngeunaan épék neuroplastis tina bingeing biasa, bobo sésana, dampak kana fungsi kognitif sareng memori kerja tina panggunaan alat internét sareng kanyataan yén satengah barudak anu ngagaduhan laku seksual anu nyurung nyaéta parawan.

Katilu, seueur sepuhna percaya yén aranjeunna nyalira kedah ngajar ka barudakna ngeunaan jinis séks. Sakola tiasa ngabantosan ngadidik kolot sareng langsung ku murid ngabantosan ngawartosan peryogi perkawis wates dina internét. Yayasan Reward bakal ngungkabkeun kumaha aranjeunna parantos ngadangukeun tantangan ieu di masarakat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu