Porno panganyarna!

PANALUNGTIKAN panganyarna!

adminaccount888 Bérita paling énggal

Baca panalungtikan porno panganyarna ti Konferensi Internasional 2018 on behavioral Addictions (ICBA). kertas peer-reviewed ku pahala Yayasan boga sababaraha wawasan matak ngeunaan hasil panalungtikan panganyarna kana konsumsi pornografi jeung pamahaman urang ngeunaan seksualitas.

Dina 2018 Tim TRF dihadiran konferensi internasional utama sakumaha duanana presenters sarta pengamat. Kami geus diringkeskeun dina presentasi makalah di artikel ieu: Pornografi jeung seksualitas tulak panalungtikan di International Conference 5th on Addictions behavioral. Eta ayeuna diterbitkeun dina peer-reviewed jurnal "Kecanduan Sanggama na Compulsivity".

Anjeun tiasa make ieu link atawa ieu hiji mun meunang salinan tina artikel diterbitkeun.

abstrak

The 5th Konferensi Internasional behavioral Addictions dilaksanakeun di Cologne, Jerman, April 23-25, 2018. Ieu diulas salah sahiji kadarna pangbadagna tulak on pornografi jeung panalungtikan seksual dibere dina tempat tunggal to date. Sababaraha tema konci mecenghul ti konférénsi éta. Dasar téoritis pikeun ngamekarkeun studi pornografi jeung seksualitas salaku komponén dina bentang panalungtikan kecanduan behavioral geus dimimitian tempo. komponén Core aya téori I-Pace tur ngembangkeun éta, validasi, sarta pagawean di studi widang a set steadily tumuwuh tina parabot assessment kaasup Pornografi Paké Skala masalah, anu Pornografi Screener singket, sarta Paripolah inventory Hypersexual. sawah ogé benefitted ti ucapan keynote sarta formal pro / con perdebatan. Perdebatan poko séjénna éta sabudeureun pelepasan caket tina ICD-11 ku WHO jeung cara nu nu nyurung Paripolah séksual karusuhan (CSBD) bakal diatur. Aya pilihan tulak pilari di perdebatan tina rupa-titik teoritis tur praktis of view. Fieldwork ti Polandia ngusulkeun yén ogé leuwih 80% tina jalma néangan perlakuan pikeun CSBD miboga masalah kalayan pamakéan pornografi, tinimbang isu ti akting kaluar kalawan mitra seksual nyata.

ICBA 2019

Dina 2019 Tim TRF mudahan malikan ku ngahasilkeun laporan dina 6th Konferensi Internasional. Ieu bakal butuh tempat di Yokohama, Jepang, ti 17 mun 19 Juni. The panitia konferensi geus katampa dua abstracts, duanana ko-ditulis ku Darryl Mead sarta Mary Sharpe.

1 abstrak

Judul: Aligning nu "Manifesto pikeun jaringan ieu panalungtikan Éropa kana Dianggo masalah tina Internet " jeung kaperluan beragam sahiji komunitas profésional sarta konsumen kapangaruhan ku pamakéan masalah pornografi

Kumaha do salapan "prioritas ieu panalungtikan konci pikeun muka pamahaman PUI" Nyetél kaluar ku ngarah di dunya peneliti kecanduan behavioral dina Manifesto pikeun jaringan ieu panalungtikan Éropa kana Dianggo masalah tina Internet (Fineberg dkk 2018) align jeung kaperluan beragam tina profésional sarta konsumen komunitas béda kapangaruhan ku pamakéan masalah pornografi?

Nempatkeun saukur, carana Manifesto ngajukeun ngalakonan panalungtikan anu boga potensi pikeun alamat isu diangkat ku therapists, praktisi médis, counselors sarta pendidik kelamin ngeunaan implikasi kaséhatan méntal sarta fisik pamakéan pornografi masalah? Moal eta alamat teh menggah anu komunitas recovery pornografi online tur anggota program 12-hambalan kayaning Sex Addicts Anonim jeung Sex jeung Cinta Addicts Anonim? Sarua, baris eta ngarojong diurutkeun gawé atikan urang ngalakukeun di sakola pikeun mantuan digitus muda jeung kanyaho sarta keterampilan aranjeunna kedah ulah aya PUI dina sakabéh bentuk na?

makalah bakal narik kana papacangan urang jeung grup konsumen béda jeung nyarankeun sababaraha deukeut nu bisa salajengna ngaronjatkeun alignment antara Manifesto sarta kaperluan grup ieu pikeun mantuan ngurangan éfék négatif ti PUI ti nempoan pornografi.

2 abstrak

Judulna: The tantangan siswana sakola pangajaran ngeunaan hasil panalungtikan dina addictions behavioral

Ieu penting pisan yén ieu panalungtikan kecanduan behavioral nepi ka demografi paling kapangaruhan ku aranjeunna, nyaéta barudak jeung rumaja. pamakéan nu nyurung pornografi internét mangrupakeun subjek paling hese pikeun nutupan. Aya tilu tantangan utama pikeun ngajarkeun ieu: kahiji, guru nu horéam ngajarkeun kitu matuh kontroversial aranjeunna teu acan dilatih ngajar. Ieu bisa nungkulan lamun palajaran anu ngeunaan neuroplasticity, anu kerentanan otak rumaja keur supernormal rangsangan na kecanduan. detoxes Digital, praktekna mindfulness jeung kagiatan lianna bisa ogé dikirimkeun ngajar murid ngeunaan régulasi diri.

Kadua, aktivis politik seksual geus rusuh pikeun ngeusian jadwal kawates promosi palajaran ngeunaan idin tur hormat wungkul. Aranjeunna malire hasil panalungtikan ngeunaan épék neuroplastic of bingeing biasa, depleted sare, nu tabrakan di fungsi kognitif na ingetan gawe ti pamakéan nu nyurung alat internét jeung kanyataan yén satengahna barudak kalawan kabiasaan seksual nu nyurung anu virgins.

Katilu, loba kolot yakin maranéhna nyalira kedah ngajarkeun barudak maranéhanana ngeunaan sex. Sakola bisa mantuan ngadidik kolotna langsung jeung via siswana pikeun mantuan ngumpulkeun kasadaran butuh wates sabudeureun alat internét. Pahala Yayasan bakal nembongkeun kumaha aranjeunna geus patepung tantangan ieu di masarakat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu