Perusahaan kartu kiridit kedah ngeureunkeun ngolah pamayaran kanggo industri pornografi eksploitasi

Koalisi Internasional Naroskeun ka Perusahaan Kartu Kéngingkeun Ngiringan Gawé sareng Industri porno

adminaccount888 Bérita paling énggal

Advocates ekspektasi anak sareng anti-seksual eksploitasi sareng organisasi ti Australia, Bélgia, Bolivia, Kanada, Denmark, Inggris, India, Irlandia, Liberia, Skotlandia, Swédia, Uganda, sareng Amérika Serikat ngintun serat babarengan minggu ieu ka kiridit utama perusahaan pamrosésan sareng pamayaran pamundut aranjeunna ngeureunkeun ngolah pamayaran kanggo industri pornografi hardcore - nyirian usaha internasional munggaran pikeun ngalakukeunana. Baca surat internasional gabungan di dieu.

Kalebet panandatanganan nyaéta Dr Darryl Mead, Ketua Pegawai Eksekutif Yayasan Ganjaran. Darryl nerangkeun yén "éta penting pisan pikeun suplai porno komérsial dina cara anu sah. Pamaén utama anu nganggo prosés badé lemah pikeun yuswa atanapi idin henteu diidinan beroperasi. "

BBC News lumpat carita utama ningal panggero ieu 8 Mei 2020.

Pelanggaran HAM

"Perusahaan kartu kiridit utama terus masihan prasarana pikeun industri pornografi eksploitasi. Salaku pamimpin anti-eksploitasi internasional, urang geuwat naros ka lembaga keuangan ieu pikeun ngeureunkeun pangolahan pamayaran sareng ku kituna nolak bantosan hak asasi manusa, ” saur Haley McNamara, diréktur Pusat Internasional di Éksprési Sanggama di Inggris, cabang tina Pusat Nasional Siprasi dina eksploitasi seksual.

"Kami yakin kaputusan ieu bakal saluyu sareng komitmen étipitas perusahaan anjeun pikeun ngolah pembelian hukum, sareng yén éta bakal muka reputasi anjeun ku nolak kauntungan tina kekerasan seksual, sasarus, perdagangan seks, bahan nyiksa seksual anak, sareng eksploitasi sanés," tulis 14 organisasi internasional dina surat anu dikirim ka: Mastercard, Visa, American Express, Discover, Diners Club International, Epoch Payment Solutions, Maestro Debit Cards, JCB Credit Credit, and PayPal (anu sateuacana motong hubungan sareng Pornhub taun ka tukang, najan masih katingali dianggo dina situs pornografi sanés).

"Industri porno henteu nangtoskeun atanapi pariksa idin dina naon waé pidéo dina situs-situsna, sumangga waé pidéo webcam langsung," terus McNamara. "Tragedi, ieu nyababkeun kasus-kasus perkosaan di dunya, nyiksa seksual anak, narkotika, sareng pornografi anu henteu konsensasi (atanapi 'porno dendam') anu diunggahkeun kana situs web pornografi arus perdana."

"Salajengna, kami terang yén pornografi mainstream nyaéta promosi téma sumbang, perkosa, rasisme, séks kalayan nonoman, sareng kekerasan seksual ka awéwé, anu nyababkeun seueur pamekaran seksual sareng neurologis para pangguna. Ieu waktuna pikeun perusahaan-perusahaan mainstream ngeureunkeun ngerjakeun industri anu sacara alami diwangun dina eksploitasi seksual. " "Dina taun 2015, Visa sareng Mastercard ngeureunkeun pangolahan pamayaran kanggo Backpage.com saatos diajar ngeunaan eksploitasi anu dimudahkeun. Kami nyauran sadaya kartu kiridit sareng perusahaan pamrosesan pamayaran kanggo ngeureunkeun panyawat seksual sareng ngarugikeun kana sagala situs wéb pornografi, ”péngkolan McNamara.

Kemisn kampanye

Upami anjeun hoyong janten bagian tina kampanye ieu pikeun masihan tekanan dina perusahaan kartu kiridit pikeun ngeureunkeun damel sareng supplier pornografi, anjeun tiasa ngalakukeun ku ngan hiji klik. Tingali ieu blog ku NCOSE jeung detil.

Dina hiji aksi anu kapisah, Exodus Cry, salah sahiji grup anti perdagangan manusa anu ngaluncurkeun petisi di Change.org ka Cicing Turun Pornhub sareng Tahan Eksekutifna Pikeun Ngabantosan Trafficking. Dina dua bulan kapengker petisi ieu ngagaduhan narik 870,000 tandatangan sa-dunya. Tambihkeun milik anjeun ayeuna!

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu