Perusahaan kartu kiridit kedah ngeureunkeun ngolah pamayaran kanggo industri pornografi eksploitasi

Koalisi Internasional Naroskeun ka Perusahaan Kartu Kéngingkeun Ngiringan Gawé sareng Industri porno

adminaccount888 Bérita paling énggal

Advocates ekspektasi anak sareng anti-seksual eksploitasi sareng organisasi ti Australia, Bélgia, Bolivia, Kanada, Denmark, Inggris, India, Irlandia, Liberia, Skotlandia, Swédia, Uganda, sareng Amérika Serikat ngintun serat babarengan minggu ieu ka kiridit utama perusahaan pamrosésan sareng pamayaran pamundut aranjeunna ngeureunkeun ngolah pamayaran kanggo industri pornografi hardcore - nyirian usaha internasional munggaran pikeun ngalakukeunana. Baca surat internasional gabungan di dieu.

Diantara anu ditandatanganan nyaéta Dr Darryl Mead, Chief Executive Officer of The Reward Foundation. Darryl mairan yén "Penting pisan pikeun pamasok pornografi komérsial nganggo cara légal. Pamaén utama anu nganggo prosés panyusutan lemah pikeun umur atanapi idin henteu kénging dioperasikeun. "

BBC News lumpat carita utama ningal panggero ieu 8 Mei 2020.

Pelanggaran HAM

"Perusahaan kartu kiridit utama tetep nyayogikeun infrastruktur pikeun industri pornografi anu garapan. Salaku pamimpin anti-eksploitasi internasional, urang langsung ngadorong lembaga kauangan ieu pikeun lirén ngolah pembayaran sareng kukituna nolak ngabantosan pelanggaran HAM, " saur Haley McNamara, diréktur Pusat Internasional ngeunaan Eksploitasi Sanggama di Inggris, cabangna Pusat Nasional di Amérika Serikat ngeunaan Garapan Seksual.

"Kami yakin kaputusan ieu saluyu sareng komitmen étika perusahaan anjeun pikeun ngolah beuli hukum, sareng éta bakal ningkatkeun reputasi anjeun ku nolak kauntungan tina kekerasan seksual, inses, perdagangan seks, bahan panyiksa seksual budak, sareng garapan anu sanés," nyerat 14 organisasi internasional dina serat anu dikirim ka: Mastercard, Visa, American Express, Discover, Diners Club International, Solusi Pembayaran Epoch, Kartu Debit Maestro, Kredit Internasional JCB, sareng PayPal (anu saacanna motong hubungan sareng Pornhub taun ka tukang, sanaos masih katingalina dianggo dina halaman wéb pornografi anu sanés).

"Industri pornografi henteu nangtoskeun atanapi mastikeun idin dina pidéo naon dina situsna, sumawonna pidéo webcam langsung," sambung McNamara. "Tragisna, ieu nyababkeun kasus perkosaan di dunya, panyalahgunaan seksual budak, perdagangan seks, sareng pornografi anu henteu dibahas sacara konsensasi (atanapi 'dendam porno') diunggah kana situs web porno mainstream."

"Salajengna, kami terang yén pornografi mainstream nyaéta promosi téma sumbang, perkosa, rasisme, séks kalayan nonoman, sareng kekerasan seksual ka awéwé, anu nyababkeun seueur pamekaran seksual sareng neurologis para pangguna. Ieu waktuna pikeun perusahaan-perusahaan mainstream ngeureunkeun ngerjakeun industri anu sacara alami diwangun dina eksploitasi seksual. " "Dina taun 2015, Visa sareng Mastercard ngeureunkeun pangolahan pamayaran kanggo Backpage.com saatos diajar ngeunaan eksploitasi anu dimudahkeun. Kami nyauran sadaya kartu kiridit sareng perusahaan pamrosesan pamayaran kanggo ngeureunkeun panyawat seksual sareng ngarugikeun kana sagala situs wéb pornografi, ”péngkolan McNamara.

Kemisn kampanye

Upami anjeun hoyong janten bagian tina kampanye ieu pikeun masihan tekanan dina perusahaan kartu kiridit pikeun ngeureunkeun damel sareng supplier pornografi, anjeun tiasa ngalakukeun ku ngan hiji klik. Tingali ieu blog ku NCOSE jeung detil.

Dina hiji aksi anu kapisah, Exodus Cry, salah sahiji grup anti perdagangan manusa anu ngaluncurkeun petisi di Change.org ka Pareuman Pornhub sareng Tanggung jawab Éksékutip na pikeun Ngabantosan Perdagangan. Dina dua bulan kapengker petisi ieu ngagaduhan narik 870,000 tandatangan sa-dunya. Tambihkeun milik anjeun ayeuna!

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu