CEO di Internet Watch Yayasan

Watch Yayasan Internét

adminaccount888 Bérita paling énggal

minggu ieu CEO di Internet Watch Yayasan urang Susie Hargreaves OBE geus ngawangkong on Sajam Wanoja di Radio 4. wawancara pondok ieu kalawan Jane Garvey méré Anjeun gambar pisan jelas tina proyek nu penting maranehna ngalakukeun.

Susie Hargreaves diajak ngobrol Jane Garvey on Sajam Awewe urang

The Internet Watch Yayasan nyaéta salah sahiji pamaén konci dina ngurangan harms pornografi. Maranehna nyaeta jalma anu ngaleutikan ketersediaan eusi nyiksa seksual online. Husus aranjeunna dipiceun:

  • Anak kandungan nyiksa seksual hosted mana di dunya. IWF nganggo nyiksa seksual anak istilah ngeunteung kana gravitasi gambar sareng video aranjeunna nungkulan. pornografi anak, porno anak na anik porno henteu déskripsi ditarima. Hiji anak teu tiasa idin pikeun nyiksa sorangan.
  • Non-fotografik anak Gambar nyiksa seksual hosted di Inggris.

Mayoritas karya maranéhanana museurkeun kana ngaleupaskeun anak Gambar nyiksa seksual sareng video.

Internet Watch Yayasan dianggo sacara internasional pikeun ngajantenkeun internet tempat anu langkung aman. Aranjeunna ngabantosan korban nyiksa seksual anak di dunya ku ngaidentipikasi sareng ngahapus gambar online sareng pidéo nyiksa. Pilarian IWF kanggo gambar sareng pidéo nyiksa seksual anak sareng nawiskeun tempat pikeun masarakat ngalaporkeun anonim. Aranjeunna teras dicandak aranjeunna. IWF mangrupikeun organisasi nirlaba. Éta dirojong ku Industri internét global jeung Komisi Éropa.

Upami Anjeun gaduh masalah ngeunaan widang naon waé gambar barudak nu katingali, mangga ngalaporkeun ka IWF di https://report.iwf.org.uk/en. Ieu bisa dipigawé sagemblengna bari anonim.

Lamun hoyong ngadangu pahala Yayasan on Radio 4, Mary Sharpe mucunghul aya di 2019 April. Ngadangukeun Ieuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu