anak-kaamanan-online-buruk-payun-of-nu-game

TRF ngagabung dina paguneman Inggris ngeunaan Child Kasalametan Online

adminaccount888 Bérita paling énggal

Tim TRF anu diondang hadir a symposium disebut "Anak Kasalametan Online: Ngajaga Nyanghareupan of the Game" kalayan anggota Partéy ngagawekeun on kulawarga ti DPR Lords jeung DPR Commons on Kemis 20 Oktober di Westminster. organisasi sector katilu sejenna nya aya teuing.

Di dieu téh laporan jurnalistik sahiji cara ngagawe.

John Carr, a panasehat internasional kacida dianggap on kaamanan internet na kaamanan éta host urang. Anjeunna wanti jalma ka lobi MPs maranéhna pikeun maksa kaayaan verifikasi umur stricter on pausahaan kartu kiridit salaku bagian tina retakan di handap ngalawan eksploitasi ku industri porno nu rawan dina olds 18-taun. Pamarentah, sanggeus mimiti ditémbongkeun daék arah ieu, kungsi nembe ngaruksak posisi na dina masalah penting ieu.

john-Carr-na-Marty-Sharpe

Mary Sharpe sarta John Carr

John Carr oge getol ngajajah kemungkinan légal pikeun ngurangan jangkauan industri porno. Mary Sharpe, CEO TRF, sakali diurus panerapan liability produk di Komisi EC di Brussel tur satuju meureun nya a jalur alus ngajajah. Darryl Mead, Kursi of TRF, kungsi ogé ngusulkeun ngagunakeun "prinsip precautionary" dina konferensi di Munich saméméhna taun ieu, widang nu lian keur digali ku Yohanes.

Mun industri porno anu ngabalukarkeun ngarugikeun, sarta éta, tingali link ka Obrolan kuat ku Professor Gail dines ka Amérika Akademi Pediatrics, Ieu industri multi-miliar dollar tumuwuh kedah mayar kaséhatan éta harms dinya nyiptakeun, kawas industri bako. Industri porno anu ngagunakeun taktik disinformation sami industri bako dipake dina 1970 urang teuing. Ieu ngawengku kampanye ku sababaraha pihak finansial-kabetot pikeun nyebarkeun ngampar ngeunaan panalungtikan, nyebutkeun yen taya aya kana ngarojong kecanduan atawa harms tina pamakéan kaleuleuwihan pornografi internét.

Samentara éta, bari éta ampir teu mungkin keur ngurangan 'suplai' pornografi, anu pangalusna anu bisa urang pigawé nyaéta coba ngadidik jalma sangkan jadi ngurangan 'demand' keur eta. Warta alus nyaeta anu recovery ti kecanduan porno anu mungkin tapi mangrupakeun perjalanan teuas, hiji pangalusna dihindari lamun mungkin.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu