learning

Ngarti learning mangrupakeun konci pikeun pamahaman cara na naha pornografi internét bisa jadi masalah pikeun kaséhatan méntal sarta fisik. Dina bagian ieu pahala Yayasan Sigana di diajar tina sababaraha sudut nu beda.

panalungtikan nunjukeun yen pamakéan pornografi biasa nyaeta 'causally' patali muda gaduh laju luhur reureuh discounting.

Ieu hartosna pangguna pornografi kirang tiasa ngalambatkeun kepuasan langsung pikeun ganjaran anu langkung berharga engké, sapertos kasuksésan ujian. 

Paguron luhur sareng paguron luhur ngalaporkeun tingkat turunna anu luhur di Inggris sareng di tempat sanés.

Yayasan Ganjaran Thew

Yayasan ganjaran WillpowerNaon untaian sejenna turunna ieu? Psikolog Roy Baumeister dina bukuna Willpower nyebutkeun yen paling masalah utama, pribadi jeung sosial, museur kana gagalna kontrol diri. Dina naon anu janten salah sahiji makalah anu paling dicutat dina literatur élmu sosial, Baumeister mendakan yén willpower saleresna beroperasi sapertos otot: éta tiasa dikuatkeun ku prakték sareng kacapean ku overuse.

Willpower didorong ku glukosa, sareng éta tiasa dikuatkeun ku ngan ukur ngeusian bahan bakar otak. Éta sababna tuang sareng sare - sareng khususna gagal ngalakukeun salah sahiji éta - gaduh pangaruh anu dramatis dina kadali diri (sareng kunaon anu dieter sesah nolak godaan).

profésor Stanford Universitas Philip Zimbardo ngécéskeun 'gairah kecanduan' na nyirorot prestasi akademik di sawala ieu, The Demise of Atuh?

Dina bagian ieu pahala Yayasan Sigana di diajar tina sababaraha sudut nu beda.

Memori sareng Learning

udar seksual

Pornografi Internet sarta Debut Sanggama Awal

Unlearning

Kecanduan Internét

Urang ogé nyadiakeun sauntuyan Sumberdaya jeung ngarojong pamahaman anjeun isu ieu.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.