udar seksual

Conditioning seksual

Nonoman mangrupikeun waktos dina kamekaran urang nalika uteuk urang siap dikondisikeun séks (atanapi diprogram) salaku persiapan déwasa. Éta kaayaan tiasa lumangsung ngalangkungan hubungan sareng pasangan kahirupan nyata sareng / atanapi ngalangkungan interaksi sareng pornografi internét. Diajar ieu sacara harfiah bakal ngawangun jalur saraf anu super-gancang. Éta bakal ngarobih otak sareng sikap urang ka jinis sareng cinta di payun. Sadaya ieu dumasarkeun kana naon anu urang pelajari salami periode penting ieu pangwangunan. Éta tiasa sesah ngaleungitkeun watek anu jero pisan dina waktos ieu dina tahap anu salajengna.

Dugi internet janten sadia, rumaja bakal sneak katingal di porno di majalah atanapi dina DVD, disetir ku otak dumadakan fascinated kalawan kelamin. Aranjeunna kukituna "sneak" katingal hiji sabab bahan sapertos éta for geus dewasa wungkul. Biasana eta ieu disumputkeun kaluar loka ku founding, baraya heubeul atawa keepers warung. Aranjeunna kukituna langkung gampang ngagunakeun imajinasi maranéhna pikeun mikir ngeunaan selebriti atawa katresna di kelas maranéhna pikeun ngaleupaskeun tegangan seksual. Sabab dimimitian interacting leuwih mibanda pamuda sejen tur awéwé, maranéhna bakal Modal sapanjang jalur mindeng emotionally nangtang ka Ngalanglang awak silih urang ngarah nepi ka sauyunan seksual di sawatara titik.

Kiwari kaseueuran nonoman 'ngamimitian' pamundut séksualna kalayan porno inti-inti pikeun ngahudangkeun lamunanana. Aranjeunna henteu dimimitian ku gambar anu lemes-inti awéwé anu teu nganggo nganggo gambar-gambar anu datang. Langkung 80% matéri porno ngandung kekerasan heteroséksual ngalawan awéwé. Bahan anu nyusahkeun, ngareuwaskeun ogé ngahudangkeun séksual utamina ka otak rumaja sabab ngagaduhan ambang anu langkung luhur pikeun éksitasi sapertos dibanding otak budak atanapi déwasa. Jalma-jalma tiasa ningali bahan anu langkung ekstrim dina hiji sési dina telepon pinterna tibatan akina anu katingali dina kahirupan. Pangaruh pornografi hard-core streaming ieu ngabentuk ulang otak sareng fungsina.

Brains teu diadaptasi kana porno

brains kami teu diadaptasi nungkulan tsunami ieu bahan hyperstimulating nu geus sadia dina dékade panungtungan alatan datangna internét broadband. Balukar kaséhatan utama dilaporkeun ku urang jeung professional Podomoro ngora: depresi; kahariwang sosial; isolasi sosial; kabut uteuk; nempoan nu nyurung pornografi internét sanajan konsekuensi négatip sarta gangguan erectile.

Naon a uteuk mun ngalakukeun lamun boga aksés taya ka super-stimulating ganjaran eta pernah ngalobaan pikeun nanganan? Sababaraha brains adaptasi - teu dina cara anu alus. prosés téh bertahap. Awalna, maké porno na masturbating ka orgasme resolves tegangan seksual na registers sakumaha satisfying.overstim

Tapi lamun urang tetep overstimulating Sunan Gunung Djati, brains urang bisa ngamimitian dianggo ngalawan urang. Eta ngajaga diri ngalawan dopamin kaleuleuwihan ku nurunna responsiveness -na pikeun eta, sarta urang ngarasa kirang na kirang gratified. Ieu turun sensitipitas mun dopamin ngadorong sabagian pamaké kana hiji pilarian malah leuwih ditangtukeun pikeun stimulasi, nu, kahareupna drive parobahan langgeng, alterations fisik sabenerna otak. Aranjeunna tiasa nangtang ngabalikeun.

Naha nu kedah kitu? Naon béda ti porno jaman baheula?

<< Émutan & Diajar                                                  Debut Seksual & Dini Seksual >>

Nyitak Friendly, PDF & Email